Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Spoiler για kathrine!!

Σύμφωνα με την Julie Plec, η Καθριν ως άνθρωπος θα είναι ακόμα πιο κακιά. Δεν θα αφήσει το γεγονός ότι η Ελένα της "τάισε" την θεραπεια να την κάνει ευάλωτη προς τους υπόλοιπους. Επίσης, θα αναζητήσει καταφύγιο σε έναν από τα αδέφια Salvatore, μιας και έχει εναν στρατό από άτομα να την κυνηγάνε για όσα έκανε όσο ήταν βρυκόλακας.

10 σχόλια:

  1. νομιζω θα ζυτησει βοηθεια απο τον Stefan οταν τον βρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω πιστευω πως θα παει να ζητησει βοηθεια απο τον Στεφαν που ομως θα ειναι ο Σαιλας γιατι ακουσα που ειχε πει η Τζουλι οτι η Καθριν σ αυτη τη σεζον θα κανει καποιες πολυ "κακες" παρεες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Καθριν μπορει να εγινε ανθρωπος...αλλα ανετα μπορει να ξαναγινει βρυκολακας αφου το θελει πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε άλλη μία εκδοχή από εμένα : Το αίμα της Κάθριν θα μπορεί να μετατρέπει κάποιον βρικόλακα σε άνθρωπο... και αυτό θα είναι το όπλο της απέναντι σε όλους που την κυνηγούν... και ιδίως ο Κλάους. Δεν θα μπορούν να την δαγκώσουν συνεπώς... τα υπόλοιπα στην οθόνη....μιάσκέψη είναι...μη την παίρνεται και τις μετρητοίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O stefan 8a einai o Silas twra opote mallon oxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mporei na mhn ginei auto apo thn arxh ths season.

    epiplewn mporei pali na prospoihte! mono o stefan kai o Sailas jeroun poios einai poios...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μ αρεσει πολυ η σκεψη σου!!! Συν το οτι θα ειναι η ελπιδα του κλαους να φτιαξει υβριδια! Αν κ ειπε οτι δε θελει... Θα ναι υβριδια με αιμα θεραπειας!!! Η μαλλον δε θα πιανει να ναι λυκονθρωποβαμπιρ με βαμπιροθεραπεια... :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο θα ταν κ λογικο κ πολυ απλο! Μαλλον θα κανουν να ναι μονιμη η θεραπεια κ να μη μπορει να ξαναγινει.... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... αλλά βλέπω πως δεν είμαι ο μόνος "καμένος" με την σειρά... και αυτό με παρηγορεί...άντε όμως εμείς οι "καμένοι" να βγάλουμε τους καύσωνες του καλοκαιριού περιμένοντας τον Οκτώβριο για να δούμε την συνέχεια... Έως τότε ας γράφουμε και καμιά εκδοχή... για να... δροσιζόμαστε.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...