Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Νέο Επεισόδιο The Vampire Diaries 4.22 "The Walking Dead"

TVD-Episode-Still-1

Σε λιγες ωρες οι νεκροι θα επιστρέψουν και παλι!!! Και μαζι τους θα επιστρεψει και το προτελευταιο επεισοδιο της 4ης season...

Σε αυτό το θέμα μπορούμε να περάσουμε τα τελευταία λεπτά αναμονής μαζί και να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την εύρεση του επεισοδίου!!!

Παρακαλώ όποιος δει το επεισόδιο μην σχολιάσει σκηνές σε αυτό το θέμα γιατί θα μπαίνουν άτομα που δεν το έχουν δει ακόμα. Θα γίνει νέα ανάρτηση για σχολιασμό του επεισοδίου αύριο το μεσημέρι όπου θα έχουμε δει οι περισσότεροι το επεισόδιο.Ευχαριστώ για την κατανόηση, καλή προβολή!!!

4 σχόλια:

  1. mporeis na to deis me upotitlous sto http://tv-therapy.blogspot.gr h sto http://gronlineseries.weebly.com ..alla den ta exoun anevasei akoma;/ logika tha anevoun shmera!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ok!! euxaristw poly!! kai egw apo to tv therapy mpainw alla rwthsa mhpws uparxei kanena allo site pou na vgazei pio grhgora upotitlous!! alla kai pali euxaristw!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωωωω θεε μουυυυ ηταν τοσο τελιοοο..μου αρεσε παρα πολυυυ..
    εκει που κραταει ο ντειμον τν θεραπεια και ρωταει τον αλαρικ τωρα τι θα κανω με αυτην?? και του λεει 'θα κερδισεις το κοριτσι' ρε ειν τοσο γαματοοο..και η ελενα γινεται παλι οπως ηταν παλιαα..πιστευω πως το επομενο θα ειναι ακομα καλυτεροοο ανυπομονωωω (τι καλα που ηταν παλια που δεν χρειαζοταν να περιμενω μια βδομαδα και τα εβλεπα μονοκοματα :ΡΡ ) και ελπιζωω η ελενα να διαλεξει στο επομενο τν ντειμον για να αποδειξει σε ολους οτι τν αγαπουσε στα αληθεια και οχι εξαιτιας του δεσμουυυ...και ο στεφαν να ειναι με τν καρολαιν-(αν δεν γινει κατι με τν κλαους που παρολο που θα ηταν ωραια δεν νομιζω και ακομα και να γινει κατι αυτος μετα θα φυγει, οποτε...) και στο τελος που κανειι η μπονι ''oh my godd!! i'm dead'' xDD xaxaxax genika pisteuo pos itan polu kaloo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...