Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Τί θα θέλαμε να δούμε από τον '' ΚΑΚΟ '' του 5ου κύκλου της σειράς...



Στον 5ο Κύκλο του '' The Vampire Diaries '' έρχεται ακόμα ένα μεγάλο κακό εν ονόματι Silas....Αυτή τη φορά, το μεγάλο κακό μοιάζει σε όλα με τον ήρωα της σειράς. Αλλά εκτός από την καλή του εμφάνιση, της ψυχικές ικανότητες του και το γεγονός ότι θέλει να πεθάνει προκειμένου να επανενωθεί με την αγάπη του, υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε για τον Silas. Όμως τί θα θέλαμε να δούμε από έναν κακό; Παρακάτω είναι κάποια πράγματα που θα θέλαμε να δούμε σίγουρα από τον κακό του 5ου Κύκλου της σειράς:

Δολοφονία: Έχουμε πλήρη επίγνωση του πόσο σκληρό ακούγετε αυτό, αλλά δεν μπορεί να είναι  στο Mystic Falls χωρίς να αποδείξει την σκληρότητά του. Για παράδειγμα η σκηνή του Klaus (Joseph Morgan) στη σφαγή των 12 υβριδίων, ήταν η τέλεια απόδειξη του πόσο σκληρός μπορούσε να γίνει. Καταλαβαίνουμε πόσο τρομακτικό ακούγετε διανοητικά, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να γίνει και διασκεδαστικό. Και με βάση το Trailer Comic-Con, απ' ότι φαίνεται η επιθυμία μας θα πραγματοποιηθεί.

Την έκταση των δυνάμεών του: Ο Silas μπορεί να σας κάνει να δείτε ό,τι θέλει. Μπορεί να επηρεάσει το μυαλό σας όση διάρκεια θέλει. Αλλά τι άλλο μπορεί να κάνει; Είναι το παλαιότερο αθάνατο πλάσμα που έχουμε συναντήσει. Είναι αυτός που βοήθησε να εφευρεθεί το ξόρκι αθανασίας, αλλά τι άλλο κρύβει στο μανίκι του; Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε.

Φλερτ: Δεν μπορεί να μοιάζει με τον Stefan και να μην το χρησιμοποιήσει προς όφελός του, με την Έλενα (Nina Dobrev). Ναι, είναι ερωτευμένη με τον Damon (Ian Somerhalder) και είναι μαζί αυτή τη στιγμή, αλλά όταν ήταν με τον Stefan σταμάτησε να φλερτάρει με τον Damon; Όχι, και θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, αυτές οι στιγμές ήταν μερικές από τις αγαπημένες μας. Οπότε φλέρταρε μαζί της Silas, θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό.

Δάκρυα: Είμαστε πολύ περίεργοι να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το παρελθόν του Silas. Στο κάτω κάτω ο τύπος έχει ως κίνητρο την αγάπη. Αν το μόνο που θέλει είναι να επανενωθεί με την γυναίκα του, τότε αυτό σημαίνει ότι έχει καρδιά. Ας δούμε την πιο ήπια πλευρά του. Είναι απίστευτα ισχυρό όταν οι μεγάλοι κακοί κλαίνε.

Τι άλλο θα θέλετε να δείτε από τον Silas κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο Mystic Falls; Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να καταλήξει να είναι αυτός που θα σώσει τον Stefan;

4 σχόλια:

  1. 8a h8ela na dw ton klaus na prospa8isei na ton skotosei nomizw omws oti auto den 8a ginei.an ginei sigoura kaneis tous den 8a pe8anei:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έχει πολύ γέλιο να δω τα μούτρα του ντειμον...όταν ο Silas φλερτάρει την έλενα...και σίγουρα η 5η σεζόν θα έχει Πολύ Περιπέτεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ναι ναι το ιδιο σκεφτομουν!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βασικα το ευχαριστιεμαι τοοοοσο πολυ να βλεπω τον paul wesley κακο που δε με νοιαζει τι θα γίνει με σαιλας η στέφαν.... αρκει να ναι κάποιος κακοσ!!! αγαπαμε ριπερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...