Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ian somerhalder-malese jow!!!

 Λενε πολλοι οτι ο ιαν απατησε την νινα με την αννα οπως λεγοταν στο εργο!!Πολλοι λενε οτι ο ιαν ειναι ευγενικος,τζετλεμαν,οτι δεν θα το κανε ποτε αυτο στην νινα,επισης  οτι ειναι πολυ μικρη!!Απο την αλλη ειδανε πολλοι στο twitter ενα μηνυμα της νινας να ζητησει συγχωρηση ο ιαν,και δεν εμφανιζοταν πολυ μαζι!!καποιοι ισχυριζονται απο φωτο τους  οτι ξεπερναει την νινα με την malese!! βλεπουμε πολλα δημοσιευματα,αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο!!!τι πιστευετε???    Malese Jow & Ian Somerhalder: BloodyCon 2013 in Germany | Ian Somerhalder, Malese Jow, Paul Wesley, Torrey DeVitto | Just Jared Jr.Oh No They Didn't! - Ian Somerhalder might be dating Malese Jow.

16 σχόλια:

  1. ευγενια οπως θα ελεγε και η γιωτακι 20 ...ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ κατσε τωρα να δεις σχολια 47 στην 5 σεζον?ε εδω να δεις σεναρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ολοι οσοι δεν τους αρεσει ο ιαν,θα κατεβαζουν καλα λογια:PPεδω βλεπω να γραφουμε ολοκληρη σειρα απο μονοι μας!!:PPkai aytow o ian ataktoylhs mas vghke kai den maresei:PPmhpws na ta vroyn nina kai payl ti les??:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τι να πω. Να σας πω την αλήθεια είμαι φαν της σειράς από τα γεννοφάσια της χαχαχα δηλαδή όταν ήταν ακόμα βιβλία και δεν ήξερα ούτε ο Ίαν αν ποτέ έπαιζε εδώ. Διαβάζω το The Vampire Diaries πριν το Twilight και όταν παράλληλα διάβαζα Harry Potter, το 2004 ξεκίνησα δηλαδή (στα Αγγλικά φυσικά). Την σειρά αν και κατά πολύ διαφορετική μου άρεσε πολύ και κόλλησα θανάσιμα. Ξεχώρισα τον Ίαν σαν ηθοποιό και είδα όλες του τις ταινίες. Παρόλα αυτά... νομίζω ότι η σχέση της Νίνα με τον Ίαν δεν είναι τίποτα παραπάνω από διαφήμιση. Καλώς ή κακός σε τέτοιο τρυπάκι σε βάζουν εκεί στο Χόλιγουντ. Για αυτό δεν τα βάζω μαζί τους γιατί δεν είναι και καθαρά επιλογή τους. Από εκεί και πέρα όταν κάτι γίνεται για διαφήμιση λογικό είναι κάποια στιγμή να πάνε και με κάποιον που πραγματικά θέλουν και τότε εκπληρώνετε και ο σκοπός της όλης διαδικασίας. Ντόρος, χωρισμοί με τελικό αποτέλεσμα την διαφήμιση. Αν πάλι δεν είναι σωστή η θεωρία μου και πάλι δεν τα βάζω με τον Ίαν. Οι περισσότεροι πιστεύουν το ότι να είσαι διάσημος σε κάνει και αλάνθαστο. και όμως. άνθρωποι είναι και αυτοί και ναι, μπορεί να κάνουν λάθει, να γίνονται παρορμητικοί, να τους κυριεύει το πάθος και στην τελική να απατούν. Δεν θα τον κρίνω για αυτό. Τον κρίνω και μου αρέσει σαν ηθοποιός και σαν χαρακτήρας γενικότερα. Ενδιαφέρεται για πράγματα που με την οικονομική και κοινωνική του υπόσταση άλλοι αγνοούν πλήρως και αυτοί είναι που πρέπει να κρίνουμε. Τώρα στο κρεβάτι του και στην προσωπική του ζωή ας κάνει ότι θέλει.( Καρφωτή και σε όσους τον αποκαλούν χλευαστικά gay. και αν είναι μαγκιά του). Όπως δεν θέλουμε να ενοχλούν εμάς σε αυτόν τον τομέα και αυτοί άνθρωποι είναι και τους αξίζει η προσωπική τους ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα συμφωνησω μαζι σου,οχι σε ολα!
    απλα θελω να πω οτι τοσα χρονια που ηταν μαζι,δεν νομιζω οτι αντεχεις θα μου πεις χολιγουντ ειναι αυτο!!το τι κανει στο κρεβατι του δικαιωμα του,αλλα δεν νομιζω να ειναι γκευ,αποψη μου!!εμενα μαρεσει αυτο που βγαζει σαν ανθρωπος,η θετικη ενεργεια του!!πιθανο για καποιους να εινια γκευ σου λεει 34 χρονων χρονων και η νινα ωραια κοπελα δεν ειχαν καμια τρομακτικη διαφορα ηλικιας,τοσα χρονια δεν την παντρευεται???αλλα θα μου πεις διαρροες ειναι αυτες,ο καθενας λεει οτι τον βολευει!!για τα δημοσιευματα λεω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν με ενδιαφερει καθολου τι κανει στο κρεβατι του και μονο που ενδιαφερεται για τα ζωα και τον πλανητη και εχει ενεργη δραση μου κανει καλος ανθρωπος και ειναι και κουκλος τωρα αν χωρισε η ηταν κολπο ολα μες το παιχνιδι ειναι της τηλεθεασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαρεσουν οι ατακτοι αντρες αρκει να μην ειναι ο δικος μου!!ε οχι payl kai nina λυπησουμε ας μεινουν και λιγο χωρις ταιρι για αλλαγη αλλωστε ο payl βγαινει απο γαμο οχι απο σχεση τα πραγματα ειναι ποιο σοβαρα γιαυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακριβώς αυτό είπα και εγώ... το αν είναι διαφημιστικό κόλπο αλλά και να ήταν αλήθεια και πράγματι να απάτησε την Νίνα τον κάνει άνθρωπο. Επειδή είναι διάσημος δεν σημαίνει ότι δεν κάνει λάθη. Το ότι ενδιαφέρεται όμως για πράγματα όπως ο πλανήτης, τα ζώα... τον ανεβάζει ακόμα ποιο πολύ στα μάτια μου και δεν τον ρίχνει ούτε αν είναι gay, ούτε το αν παρασύρθηκε και απάτησε την Νίνα. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και το τι κανει στο κρεβάτι του ο καθένας προσωπική επιλογή.Εμένα μου αρέσει γιατί είναι ψυχάρα και πολύ καλός ηθοποιός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε δεν ειπα αμεσως τωρα.απλα λεω,απο μια φιλια μπορει να βγει ενας ερωτας,χωρις διαφημισεις και κολπα!!ο ιαν απο μονος του ειναι επικοινωνιακος,πιο μεσα στο παιχνιδι και ξερει πως να το χειριστει,γιαυτο αλλωστε φαινεται πιο πολυ..!!ο πολ ειναι χαμηλων τονων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχω καταλάβει καλά...ο Ιαν όταν είχε σχέση με την νίνα, ήταν παράλληλα και με την malese???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους, διάσημους και απλούς. Το ότι ενδιαφέρεται για τον πλανήτη και τα ζώα...και στην προσωπική ζωή του να γίνονται διάφορα, δεν είναι και ότι καλύτερο.Όχι ο Ιαν,αλλά και οποιοσδήποτε άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mia paroimia tha po mono pou kolaei edo nomizo!!!! douleia den eixe o diaolos , g...... ta paidia toy!!!!eleos pia,ti allo tha vgaloun!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H nina den einai aplos wraia...Einai ligo pio katw apo 8ea!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Min tolmisei kai 3ana piasei pote 3ana kaneis sto stoma tou ton Ian m ♥♥♥♥ Akou ekei tetoios vromanthropos nomizoun oti einai san tous oipolipous??? Oxi fisika! Dn tha ekane pote kt tetoio! Xoris na ton 3ero alla 3ero polloi kl na 3exorizo anthropous kai fenetai dn einai tetoio atomo! Einai pl kl paidi! Kai epeisi dn mporo na pistepso oti xorisan me tin Nina! Dn gienete! An to ithele kai auti pantos einai pl ili8ia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παιδια αποκλειεται να εκανε κατι τετοιο ο ιαν δεν ειναι τοσο γαιδουρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Opoioi ta ftiaxnoun stin pragmatikotita ta ftiaxnoun kai sto ergo kai opoioi xorizoun stin pragmatikotita xorizoun kai sto ergo auto simenei oti o damon me tin elana 8a xorisoun (distixos) sintoma sto ergo
    Episis I AM BACK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν νομιζς οτι ειναι ηλιθια απλως μπορει να μην ταιριαζαν ή μπορει απλα να ειχαν προβληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...