Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Πρωταγωνιστής του «Vampire Diaries» έχει παιδί και δεν το ήξερε κανείς!


«Βόμβα» στο Hollywood, τα τηλεοπτικά πλατό και τους fans του «Vampire Diaries»: ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς έχει παιδί και, μάλιστα, δίνει δικαστική μάχη για την επιμέλειά του, καθώς η μητέρα του βρίσκεται στη φυλακή!


Ο λόγος για τον Zach Roerig, που στη γνωστή σειρά βρικολάκων υποδύεται έναν θνητό, ο οποίος δεν είχε αποκαλύψει ποτέ την ύπαρξη του παιδιού.
Το ότι ο 28χρονος ηθοποιός -που πρόσφατα χώρισε από την συμπρωταγωνίστριά τουστο «Vampire Diaries», Candice Accolco- είναι πατέρας έγινε γνωστό μετά από αίτηση που κατέθεσε ο ίδιος, διεκδικώντας την πλήρη επιμέλεια της 2 ετών κόρης του, την οποία έχει αποκτήσει με μίαγυναίκα ονόματι Alanna Turner.
Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η μικρή ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2011 και ο Roerig διεκδικεί την επιμέλεια καθώς η μητέρα της έχει συλληφθεί τρεις φορές και, μάλιστα, αυτό τον καιρόβρίσκεται στη φυλακή! Περισσότερες λεπτομέρειες για την γυναίκα δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ στο Twitter της αναφέρει πως κατοικεί στην Ατλάντα.

6 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...