Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

The Vampire Diaries επεισόδιο 5x3 - ''Original Sin'': Περίληψη και Stills

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε πολλούς νέους χαρακτήρες όπως θα δείτε και στις photos θα δούμε την  Janina Gavankar που θα κάνει μια πρώην του Stefan την Tesa και την Olga Fonda που κάνει την Nadia μια μυστηριώδη γυναίκα που ήρθε από την Ευρώπη μαζί με την Rebekah και τον Matt (και όπως βλέπουμε κάποιον σημαδεύει και με όπλο).

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ - Όταν η Elena και η Katherine βλέπουν το ίδιο όνειρο, τον Stefan να είναι σε κίνδυνο, πείθουν τον Damon να τις βοηθήσει και να τον βρουν. Τα σχέδια τους τα κόβει μια νεαρή γυναίκα η Tesa που φαίνεται να ξέρει καλά το παρελθόν του Stefan. Στις αναδρομές της αποκαλύπτει το παρελθόν της και τι έχει σκοπό να κάνει στο μέλλον. Έχει επίσης ένα ανησυχητικό μήνυμα για τον Damon και το δικό του μέλλον. Εντωμεταξύ ο Silas αναγκάζει έναν απρόθυμο συνεργό να βρει την Katherine που σύμφωνα με τον Silas κινδύνευε ο Matt. Ο Silas είναι αποφασισμένος για τους δικούς του λόγους να βρει την Katherine και ο Damon και η Elena αρχίζουν να ανησυχούν και να αντιμετωπίζουν την σκληρή πραγματικότητα.

STILLS












5 σχόλια:

  1. Re παιδιά στις 26/9 δεν άρχιζε ο 5 κύκλος ? Πότε θα αποφασίσουν να το ανεβάσουν εδώ εεε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 okobriou einai nea yorkh 8 h wra tvd 9 the originals edw 3 to prwi tvd 4 the originals isws to dw live apo kapoia istoselida alla prepei na koimi8w apo tis 8: (

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. omg o stefan 3ana egine ripper !!!! einai poio sexy etsi (oxi pou 8a kataferne h elena pou ton parathse gia ton damon na ton pieisei na krathsei thn an8rwpia tou )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pia einai auth me to oplo kai giati koitaei ton stefan me ena kapws sexy blemma

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...