Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 1.02 "House of the Rising Son"


 

Όποιος παρακολούθησε το 2o επεισόδιο των Originals μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ....

H Rebekah γυρίζει στην Νέα Ορλεάνη και μαθαίνει τα νέα από τον Elijah για τον Klaus! Χωρίς να ξέρει αν ο Klaus είναι έτοιμος για αυτό ζητάει βοήθεια από την απρόθυμη Sophie (Daniella Pineda). Στο τέλος η Hayley παίρνει στα χέρια της την κατάσταση αλλά δεν θα αργήσουν τα πράγματα να πάρουν μια επικίνδυνη στροφή. 
Η Rebekah μέσω μιας πορείας με τον Marcel θυμάται το πόσο άσχημα και το πόσο την έκανε να πονέσει ο αδερφός της ο Klaus και σκέφτεται αν θα έπρεπε να μείνει για να τον βοηθήσει.
Στο τέλος, ο Marcel κατευθύνει την βοήθεια της Davina προς όφελός του και κάνει τα πράγματα πολύ επικίνδυνα. Επίσης στο επεισόδιο παίζει και η Leah Pipes. 
 

9 σχόλια:

  1. Ωραίο επεισόδειο αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον το όλο θεμα των Originals. Μάθαμε και την ιστορία του Marcel αλλά ποιά στο καλό είναι αυτή η Νταβίνα και πόση δύναμη έχει ? Ούτε η Bonnie τέτοια δύναμη πια και είναι μόλις 16 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mou arese arketa to epeisodio...arxizei na me vazei mesa einai h alh8eia kai apo oti eida to trailer apo to epomeno ginetai olo k kalutero!elpizw na mn to katastrepsoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει πολυ καλες προοπτικες σαν σειρα αν συνεχισει ετσι, μου αρεσε πολυ ( η ρεμπεκα μπηκε δυνατα).Γεματο.μυστηριο και πλοκη δυο μυστικα που εχουν ξεχασει στο tvd...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο το επεισόδιο, έχει ξεκινήσει πολύ καλά και δείχνει πολλά υποσχόμενο, μακάρι να συνεχήσει έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενδιαφέρον σειρά φαίνεται να είναι οι Αρχικοί, με πολλά μυστικά. Βέβαια ακομά είναι πολύ νωρίς... (Αυτός ο Κλάους παράξενη αγάπη έχει για τα αδέρφια του, μαχαίρωσε τον αδερφό του και να τον δώσει στον εχθρό του???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ωραιο το επισοδειο!!Αρχιζει και μου αρεσει πιο πολυ απο το vampire diaries (5 κυκλο)!!Αλλα αυτη η Davina πολυ σπαστικιαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...