Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 1.04 "Girl in New Orleans"


Όποιος παρακολούθησε το 4o επεισόδιο των Originals μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...

Με το ετησιο μουσικο φεστιβαλ του δρομου Dauphine, η Davina, θελοντας να βγει το βραδυ, πειθει τον Marcel να την αφησει να παει. Ο Marcel υποχρεωνει προσεχτικα και ζητα απο την Cami να προσεχει την Davina. H Αgnes πειθει την Hayley να επισκεφτει εναν μυστηριωδες γιατρο στον βαλτο, οπου κανει μια συγκλονιστικη ανακαλυψη. Στο μεταξυ, ο Κλαους εχει ενα ιδιαιτερο ενδιαφερον για την Cami, οπου κανει μερικες ανησυχητικες αποκαλυψεις για το παρελθον της, και η αποφασισμενη Rebekah ειναι σε αποστολη να φτασει στον πατο μιας προσφατης παραξενης συναντησης που συμπεριλαμβανει τον Elijah.


4 σχόλια:

  1. Πολύ καλό επεισόδιο!
    Περιμένω και τους ελληνικούς υπότιτλους,γιατί λόγω του προχωρημένου της ώρας,αναγκαζόμουν να ακούω με χαμηλό ήχο και έχασα κάποιες επιμέρους λέξεις.
    Κορυφαία η τελευταία στιγμή του Κλάους με την Καμίλ,που την απαλλάσσει από την ένοχη συνείδηση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. akoma oi upotitloi gia auto to epeisodio??tous exei vrei kaneis?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. akomh ena polu kalo epeisodio!mia erwthsh mono..dn anarwth8hke kaneis ekei pera pws afou dn htan panselhnos uphrxan lukoi?apla to prosperasan...8a mou peis exoun kai alla provlhmata na asxolh8oun o kosmos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...