Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 1.05 "Sinners and Saints"


Όποιος παρακολούθησε το 5o επεισόδιο των Originals μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...


Εξοργισμενος απο τα προσφατα γεγονοτα που αφορουν την ασφαλεια του αγεννητου μωρου του, ο Κλαους απαιτει απαντησεις απο την Sophie, πιστευοντας πως ειναι μπλεγμενη σ'αυτο. Η Sophie αποκαλυπτει στον Κλαους και την Rebekah ενα ανησυχητικο μυστικο απο το παρελθον της. Στο μεταξυ, ο Marcel ζητα απο τον Κλαους να τον συνοδευσει στον βαλτο μετα τα μακαβρια ευρηματα που ανακαλυπτονται, ενω η Rebekah, η Sophie και η Hayley ξεκινουν την δικη τους αποστολη. Η Davina εκμυστηρευεται σε εναν απροσμενο συμμαχο και αποκαλυπτει σοκαριστικες πληροφοριες σχετικα με τις μαγισσες, που τελικα οδηγει σε μια ανησυχητικη αποκαλυψη. Στο επεισοδιο πρωταγωνιστει και ο Daniel Gillies.



17 σχόλια:

  1. Θα σας ξενερώσω λίγο,αν και οι Originals μου αρέσουν πολύ,γιατί είναι ενήλικες,ολοκληρωμένοι χαρακτήρες σε σχέση με τους έφηβους του TVD.
    Εντύπωση μου έκανε το χαστούκι της Χέιλι στον Ελάϊτζα.Έχει πολύ θράσος αυτή η λυκάνθρωπος.
    Διεκδικούσε τον Tyler,με τον οποίο πιστεύω ότι ήρθε πιο κοντά στα Απαλλάχια από ότι μας έχουν δείξει.Έκανε σεξ με τον Klaus και τώρα περιμενει το διαβολομωρό,όπως το αποκαλούν οι μάγισσες.Και φλερτάρει και τον Ελάϊτζα!
    Εντάξει,υποτίθεται ότι είναι μια μόνη λυκάνθρωπος που προσπαθεί να επιβιώσει,αλλά όχι και τον Ελάϊτζα κούκλα μου!Tyler και πολύ σου είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο TVD όλοι το κάνανε με όλους! Δεν έκανε μόνο η Hayley sex με τον Klaus όλοι κάποια στιγμή πήγαν με τον άλλον... Επίσης τον Tyler τον έκανε ενδιαφέρον για εκείνη επιδή ήθελε να τσαντίσει την Caroline (είναι τσου.....κι η Hayley) αλλά με τον Elijah φαίνεται να υπάρχει κάτι παραπάνω... ΕΠΙΣΗΣ έχω να πω πως ακόμα τρέμω με αυτό το επεισόδιο... ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΟ, ανατρεπτικό και... δεν έχω λόγια! Σε κάθε επεισόδιο γίνεται και καλύτερο και ΠΛΕΟΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΟ TVD..... ΠΑΜΕΕΕΕΕ THE ORIGINALS <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apla kataplhktiko epeisodio!!k eimaste akomh sto pente??elpizw mono h julie na sunexisei etsi kai na krathsei to epipedo kai na mhn ksemeinei apo idees kai arxisei na kanei vlakeies pali!tespa as mhn grousouzevoume...
    mou arese pl h istoria ths davinas kai to flashback me th sfagh na to pw twn koritsiwn..nomizw htan h pio sokaristikh skhnh tou epeisodiou..epishs mou aresei pou ka8e enas apo tous vasikous xarakthres exei thn istoria tou kai to diko tou rolo mesa sta pragmata se anti8esh me xarakthres tou tvd opws o matt h o jeremy pou toulaxiston stous prwtous kuklous dn ekanan kai tpt ousiastiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι γεγονός πως οι "Αρχικοί" δεν συγκρίνονται με το V.D.. Ήταν πολύ έξυπνο που συνέχισαν την ιστορία του Κλάους, γτ θα ήταν πολύ κρίμα να "κάψουν" ένα τόσο συναρπαστικό και γεμάτο μυστήριο χαρακτήρα. Στο επεισόδιο 5 αποκαλύπτονται πολλά... Τα πραγματικά κίνητρα της Σοφί για τη συμμαχία της με τον ακαταμάχητο Κλάους, η ιστορία της Νταβίνα, λίγα στοιχεία ακόμη για τον χαρακτήρα του Μαρσέλ (ο οποίος παρεμπιπτόντως φαίνεται να άγεται και να φέρεται από όλους εκεί μέσα, σαν να μην έχει πραγματικά τον έλεγχο), πώς τρελάθηκε ο αδερφός της Κάμι, καθώς και τον ρόλο των μαγισσών σε όλη αυτή την ιστορία Μαρσέλ-Νταβίνα-Σοφί-Κάμι-μωρό Κλάους. Αγαπημένες σκηνές: η συνομιλία Κλάους-Μαρσέλ στο μπαράκι και η επιστροφή του Ελάιζα! Το υποβόσκων ειδύλλιο με την Χέιλι είναι κάπως ξενερωτικό. Μετά το V.D., όπου έχει γίνει της κακομοίρας εκεί μέσα σε ένα ατέρμονο "όλοι με όλους", θα εισηγηθώ όχι άλλα γκομενικά μπλεξίματα στις σειρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστό αυτό που λες,αλλά νομίζω ότι ενδιαφερόταν πραγματικά για τον Tyler.Όπως νομίζω,ότι ο λυκάνθρωπος που την έσωσε χωρίς πανσέληνο,ότι είναι αυτός.
    Η σειρά πάντως είναι καταπληκτική.Και το TVD έχει χάσει κάτι από την λάμψη του με την αποχώρηση των Originals.Θα τα βλέπουμε και τα 2 και ελπίζουμε σε καλά crossovers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. egw pistevw oti o lukanrwpos exei na kanei me thn oikogeneia ths...dn vlepw to logo na feroun ton tyler sthn seira,dn htan kan endiaferwn xarakthras...pantws etsi k ginei opws to les ti exoun na akousoun oi senariografoi apo tous klaroline fans pou 8a exoun ferei ton tyler sth seira k oxi thn caroline!xamon 8a ginei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To The Originals ήρθε για να μείνει!Προσωπικά το απολαμβάνω πια πολύ πολύ περισσότερο από το TVD. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι! Η ιστορία της Davina πραγματικά πολύ ωραία! Και τα έδεσαν πολύ καλά σε έκαναν να καταλάβεις όλες της πλευρές και τις μάγισσες που πίστευαν,και τη Sophie που τις θεωρούσε τρελές και τη Devina που σαν νέα και μικρή δεν ήθελε να πεθάνει. Ο Klaus δίνει ρέστα ως συνήθως! Πραγματικά όσο βλέπω την σειρά τόσο σκέφτομαι πως ναι άξιζε αυτός ο χαρακτήρας να πάρει δικιά του σειρά, χαραμιζόταν στο tvd. Ο οποίος έμαθε κάποια πράγματα για τον δίδυμο της Cami και ελπίζω να κρατήσει την υπόσχεση του απέναντι της. Elijah is back!!! Συνεχίζει το ειδύλλιο του με την λυκανθρωπίνα. Που παρεμπιπτόντως δεν είναι με τίποτα όμως ο Tyler (την τελευταία φορά αν θυμάμαι καλά τον πρόδοσε κιόλας) αυτός που την έσωσε την Hayley στανταρ είναι κάποιος από την οικογένεια της. Ενδιαφέρον το μυστήριο με το μωρό! Και πραγματικά όλοι αυτήν η ένταση ανάμεσα σε Marcel και Rebekah φοβερή! Και το επόμενο επεισόδιο φαίνεται εξίσου φοβερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν νομίζω ότι θα μεταφέρουν τον Tyler.Η Caroline εχει καιρό ακόμη αν ισχύει ότι θα επισκεφτεί ο Κλαους το mystic fall για ένα επεισόδιο.Ομως λυκανθρωπος χωρις πανσέληνο μόνο ένα υβρίδιο μπορεί να μεταμορφωθεί.
    Μόνο ο Κλαους αφού έσπασε την κατάρα και ο Tyler.
    Αν η οικογένεια της Χείλι εχει τέτοια ιδιαιτερότητα,γιατί δεν την εχει και η Χέιλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην το λες... εδώ τέσσερις σεζόν ξέραμε ότι οι σωσίες ξεκίνησαν από τον Klaus και στο ξεκούδουνο βγάλανε τον Silas και την Amara... Οπότε όλα τα περιμένω εγώ... ακόμα και παλιά υβρίδια που σημαίνει ότι ο Klaus δεν είναι το αρχικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εγώ δεν νομίζω να είναι ο Tyler αυτός που σώζει την Hayley γτ εδώ και τέσσερις σεζόν ξέραμε ότι οι σωσίες ξεκίνησαν από τον Klaus και στο ξεκούδουνο βγάλανε τον Silas και την Amara... Οπότε όλα τα περιμένω εγώ... ακόμα και παλιά υβρίδια που σημαίνει ότι ο Klaus δεν είναι το αρχικό να μας ξεφουρνήσουν. ΑΛΛΑ είπαν πως στο 9ο επεισόδιο των Originals θα έχουμε ένα crossover μήπως τελικά θα είναι ο Tyler? και τα crossover δεν σημαίνει με τίποτα ότι κάποιος πάει στην σειρά απλά εμφανίζεται για κάποιες σκηνές... όπως είδαμε ο Tyler θέλει να ξαναφύγει γτ τον χρειάζονται εκεί που είναι... και να σας πω την αλήθεια από το να βγάλουν και άλλα υβρίδια κτλπ και να αρχίσουν τα ίδια με το TVD προτιμώ να είναι ο Tyler...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το σιγουρο ειναι οτι αυτος που εσωσε τη Χειλυ δεν ειναι απλος λυκανθρωπος, αφου δεν ειχε πανσεληνο εκεινη τη νυχτα, πρεπει αναγκαστικα να ειναι υβριδιο η κατι σαν υβριδιο τελος παντων. Μπορει να ειναι κι ο Ταιλερ αφου ειναι το μονο υβριδιο του Κλαους που εχει μεινει. Αλλα μπορει εξισου να ειναι και καποιος απο την οικογενεια της Χειλυ, ισως ειναι ενα αλλο ειδος λυκανθρωπων που εχουν αλλες ιδιοτητες και μπορουν να γινονται λυκοι και χωρις να εχει πανσεληνο, ετσι κι αλλιως ακομα περιμενουμε να μαθουμε τι ειναι το σημαδι που εχει η Χειλυ το οποιο μας το εχουν δειξει εδω και καιρο και φαινεται οτι κατι ετοιμαζουν και μ αυτο.
    Κατα τ'αλλα τα δυο τελευταια επεισοδια μ αρεσουν πολυ, κυριως γιατι εχουν ιστορια να μας πουν και φαινεται οτι εχουν κατσει και εχουν σκεφτει και καινουρια πραγματα να μας δειξουν, αρχιζει και αποκτα το δικο της ενδιαφερον η σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το σημάδι,είχε πει ο ίδιος ο Klaus όταν έγινε η φάση με τη Χέιλι,ότι το έχει δει σε μια φατρία λύκων,που διαφέντευαν τη Λουιζιάνα.Προφανώς συγγενείς της Χέιλι,από αυτούς που εκτόπισαν ή εξαφάνισαν από τη Νέα Ορλεάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν υπάρχει κι άλλο υβρίδιο πιο πριν από τους Originals,τότε οι Originals χάνουν τον τίτλο....χι,χι,χι.
    Δεν το πιστεύω,θα είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά,όπως παρακολουθούμε την βαρετή ιστορία του Silas και την Κέτσια και της Αμάρα.Μέχρι ενός σημείου είχε σασπένς ο Σάιλας,τώρα απλά δεν με αφορά.Τίποτα όμως δεν αποκλείεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι το θυμαμαι αυτο, γι αυτο λεω οτι μπορει να μαθουμε περισσοτερα για τους συγγενεις της (η για καποια αλλη ειδικη φυλη τελος παντων που να μην ειναι απαραιτητα συγγενεις της) που μπορει να εχουν κι αυτοι το σημαδι και αρα να εχουν παραπανω ικανοτητες, εξαλλου δεν ειχαν πει τιποτα συγκεκριμενο γι αυτους μονο οτι τους εκτοπισαν. Παντως καποιος λογος θα υπαρχει που εχουν το σημαδι δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι τυχαιο. Και ο Κλαους μπορει να μην ηξερε το λογο που υπηρχε το σημαδι, το οτι το ειχε δει δεν σημαινει οτι ξερει και τι ειναι και τι κανει. Η μπορει και να ξερει και γι αυτο να τους εκτοπισε και να μην το εχει πει ακομα, Κλαους ειναι αυτος, ποτε δεν ξερεις. Περιμενει παντα την καταλληλη στιγμη να αποκαλυψει αυτα που ξερει και μονο αφου βεβαιωθει οτι δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει κανεις εναντιον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστό.Αλλά μόλις τώρα είδα το TVD και είδα τον Tyler να φεύγει ξανά και να θέλει να καταστρέψει τον Klaous.Αρχίζει κάπως να γίνεται ενδιαφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι ειναι κι αυτο, αν και θα μπορουσε να ειχε παει εκει πριν παει στο Μιστικ Φολς. Συμφωνω γινεται ολο και πιο ενδιαφερον οσο προχωρανε τα επεισοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...