Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Σκεψεις,νεα δεδομενα μετα το 3ο επεισοδιο!

Μετα το τριτο επεισοδιο το οποιο ηταν ενα απο τα ωραιοτερα και μας καθηλωσε,προκυπτουν νεα δεδομενα,συμμαχιες ισως και ανατρεπονται πολλα στις σχεσεις των χαρακτηρων μας.. Με λιγα λογια λοιπον εχουμε  την κετσια η αλλιως τεσσα,η πανισχυρη μαγισσα που εκδικηθηκε τον σαιλας για παντα δημιουργωντας ενα υπερφυσικο φραγμα για να τον βασανιζει απο το σκοπο που ειχε να βρει την αγαπημενη του!εκανε την πρωτη της κινηση,η οποια ηταν καθοριστικη,αποδυναμωσε τον σαιλας,τωρα δεν μπορει να διαβασει την σκεψη κανενος!ειναι ενα υπερ αυτο..Τωρα απο την αλλη ο σαιλας,εχει ενα πλεονεκτημα,ξερει την κοπελα που εχει την καθριν και εχουν κανει μια συμφωνια,ομως θα την τηρησει εκεινη??..επισης η κετσια σιγουρα θα χρησιμοποιησει τον στεφαν υπερ της οπως και το κανε, και κατι που ο ιδιος θελει!!ενα κατα του(σαιλας) ειναι οτι δεν εχει καποια μαγισσα για να ριξει αυτο το φραγμα πως θα το κανει,η μπονι οπως ξερουμε εχει πεθανει..!καποια σποιλερ λενε οτι η κετσια θα εχει μια ειδους συνδεση μαζι της!Απο την αλλη εχουμε την ολη  ιστορια που ξεκινησε πριν 2000χρονια  η οποια ειχε ενδιαφερον, δηλαδη οτι οι σωσιες φτιαχθηκαν για να ειναι μαζι,αυτο ειναι ενα κατα του ντειμον πως θα χειριστει την νεα πραγματικοτητα,ειδικα το θανατο της μπονι οπως και η ελενα!ενα νεο δεδομενο ειναι η απωλεια μνημης του στεφαν,τι εκανε η κετσια,ποσο θα κρατησει,ισως το κανε για να τον χειριζεται οπως εκεινη θελει..αν θυμαστε το διαλογο τους(κετσια-ντειμον)πως τον ηθελε εκει,θα τον παρει??.Ο σαιλας σιγουρα θα θελει να κερδισει την εμπιστοσυνη τους(ντειμον-ελενα) δεδομενου οτι εχει αποδυναμωθει και πιστευω θα κανει τα παντα!Θεωρω πως ο ντειμον  θα πλησιασει την κετσια παλι για να κερδισει την εμπιστοσυνη της,ισως για να θολωσει τα νερα!Εχουμε και την ελενα οπως ειναι φυσικο,εσωσε την καθριν,φυσικα και το κανε με σκοπο,!θεωρω πως η καθριν της την ειπε λεγοντας,εσυ με ποτισες την θεραπεια,και τωρα ο ντειμον κανει τον σωματοφυλακα!Μετα εχουμε την ναντια τι να θελει αραγε τοσο πολυ την καθριν?και ο ματ μπαινει στο παιχνιδι του σαιλας!Αν κατι δεν ανεφερα και σας προβληματιζει σχολιαστε απο κατω.ευχαριστω,ευγενια!

9 σχόλια:

  1. Πολυ καλο Ευγενια, κι εγω πιστευω οτι τα καλυψες ολα! Τωρα στα επομενα λενε οτι η Κετσια θα γλυκοκοιταει τον Στεφαν γιατι μοιαζει στον Σαιλας αλλα επειδη εχει δει πολλους σωσιες ολα αυτα τα χρονια και εχει συνηθησει θα ειναι προετοιμασμενη και θα εχει αυτοσυγκρατηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λές να έχουμε κανένα ειδύλλιο με Ντειμον και Κέτσια?!!!
    Θά ήταν Όλα τα λεφτά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα δεν νομιζω, αυτη τον Στεφαν θα καλοκοιταει. Τον Ντειμον αντε το πολυ να τον συμβουλεψει τι να κανει με την Ελενα και καλα για να μην τη χασει οπως εχασε αυτη τον Σαιλα. Αλλα μ αυτο το εργο ποτε δεν ξερεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pantos egw mperdeftika re paidia....Mexri twra kserame pws i Esther i arxiki magisa xrisimopoiise afto to ksorki athanasias k metetrepse ta paidia tis se vrikolakes oloklironontas to dinontas tous na pioun to aima tis "Arxikis petrovas" Tatias k apo tote dimiourgoyntousan sosies oste na mporesei o klaus na lisi tin katara p ton empodize na gini ibridio.Twra vlepoume pos i Ketsia skotwse tin proti petrova pou itan i Amara k pagidefse ton Silas k apo tote dimiourgounte sosies tous me skopo na sinantithoun k na erotefthoun. H Tatia san sosias giati den eixe sinantisi kapoion sosia tou Silas,den tha eprepe me vasi afta na exei gnorisi kapoion? Episis i xrisi tou aimatos tis Tatias eixe kapoia sxesi me tin Amara,gt den thimame na xrisimopoiise kapou to aima tis i Ketsia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαλλον ηταν αλλη σωσιας αυτη,πιστευω και αλλη ιστορια σχετικα με τους αρχικους,αφου ηταν η καθριν μετα!!νομιζω οτι ηταν μια σειρα απο σωσιες,την ηθελε γιατι μαυτην θα ελυνε τα μαγια!μαλλον ηταν η πρωτη πρωτη,αρχικη που ερωτευτηκε ο σαιλας και δημιουργηθηκαν και αλλες,ετσι πιστευω εγω!!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mporei kapoios na mou dosei ena link gia to episodio 3?den mporo na to vro

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...