Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.03 "Original Sin"


Όποιος παρακολούθησε το 3o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...


Όταν η Elena και η Katherine έχουν το ίδιο όνειρο ότι ο Stefan είναι σε κίνδυνο, πείθουν τον Damon να τις βοηθήσει να τον βρουν. Παρόλα αυτά τα σχέδια τους αλλάζει μια νέα γυναίκα, η Tessa, που φαίνεται να ξέρει την ιστορία του Stefan. Σε flashback κάποιου μακρινού χρόνου κι εποχής, η Tessa αποκαλύπτει σοκαριστικά μυστικά του παρελθόντος της και τα σχέδιά της για το μέλλον. Έχει επίσης ένα ανησυχητικό μήνυμα για τον Damon σχετικά με το δικό του μέλλον. Ο Silas πείθει με το ζόρι κάποιον να τον βοηθήσει να βρει την Katherine, κι ο Matt βρίσκει μπελάδες. Τελικά ο Silas αποκαλύπτει το λόγο που θέλει να βρει την Katherine, κι ο Damon κι η Elena αντιμετωπίζουν μια νέα ανησυχητική πραγματικότητα.




62 σχόλια:

  1. ενα αψογο επεισοδιο μεχρι στιγμης .. νομιζω ο 5ος κυκλος θα ειναι και ο πιο ανατρεπτικος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λοιπόν....το μόνο που με χάλασε στο επεισόδιο ήταν το τέλος!!!!αλήθεια τώρα????ο Στέφαν με αμνησία???αυτό μας έλειπε τώρα οι βρικόλακες να παθαίνουν και αμνησία....πάντως πιστεύω ότι ο κύκλος αυτός θα είναι ανατρεπτικός!!!!άντε επιτέλους γιατί η προηγούμενη σεζόν μας ξενέρωσε αφάνταστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κέτσια είναι η ''Ισχυρότερη Μάγισα'' λογικό ήταν να πάθει αμνησία ο Stefan!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΕΙΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ολα ξεκίνησαν 2000 χρόνια πρίν στην Ελλάδα...Κέτσια Ανατρεπτική!!! Stefan ευτυχώς δεν έχασε την ανθρωπιά του αλλά έχασε την μνήμη του. Damon δεν του Άρεσαν καθόλου αυτά που του είπε η Κέτσια...(Άν είχε ακούσει τον Stefan στην 2η σεζόν που του είπε να μήν επαναληφθεί η ιστορία με την ελενα, όπως το 1864.) Η Κάθριν ήμουν σίγουρη ότι το αίμα της είναι η θεραπεία. Περιμένω Αγωνιωδώς για τα επόμενα επεισόδια..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγνωμη που το χαλαω ρε παιδια αλλα δε μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστει γενικα με τη σειρα......δηλ ελεος πια με τη τριτη στη σειρα σωσια!!!! σε λιγο θα βλεπουμε μονο τη Νινα να παιζει.......δε λεω καλη ειναι αλλα φτανει!!!!! καλα αυτο με την αμνησια του Stefan πολυ κουλο, αφου τα βαμπιρ θεραπευονται, συγραφικο κενο ετσι ωστε να ξαναρχισει το φλερτ με την Ελενα σαν να γνωριζονται γι απρωτη φορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai mono pou arxhsan ola apo thn ellada tha prepei na dwsoume ta euxaristw sthn paragwgh pou mas timhsan :D ena episodio p pragmmatika axize...eidame gia prwth fora tn demon na milaei swsta :P (se thema erwta me thn elena) epishs ton stefan na pathenei amnhsia...h amnhsia t stefan tha xanazwdanepsei ton erwta ts elena gia autn... e ama den gunei xamos ti allo tha ginei ? m arese to episodio kai elpizw na sunexhsei esti o 5 kuklos :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το επεισόδιο ήταν καταπληκτικό και μόνο που γύρισε ο Stefan και ειδικά αυτό που είπε η kesia στον Daimon για τους σωσίες ήταν υπέροχο!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλα μήν το χαλάς τώρα... το επεισόδιο ήταν Υπέροχο!!! Κάτι πρέπει να γίνεται πάντα για να έχει ενδιαφέρον η σειρά, ή μάς αρέσουν ή όχι. Η 5η σεζόν έχει μπεί Δυναμικά και μ΄ αρέσει αυτο!!!! Μην γκρινιάζεις Αλεξανδρακι..!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ...Να γίνει Χαμός!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι και εγω χαρηκα που γυρισε ο Στεφαν δεν το συζητω και η Κετσια ωραια τα ειπε αλλα η Ελενα αλλα λεει, αυτο ειναι το θεμα. Εγω Στελενα ημουν αλλα ξενερωσα με την Ελενα δεν μπορω αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΑΑΑΑΑ και οκ όλο αυτό με τις σωσίες αλλά σωσίας είναι και η Katherine... μπορεί τελικά να μείνει με την Katherine ο Stefan... δεν είναι μόνο η Elena σωσίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορεί...αλλά όλοι ξέραμε από την αρχή ότι κάτι θα γινόταν μεταξύ damon και elena.Αλλά δεν έχουν μέλλον, γιατί ξέρει ο Damon ότι η elena θέλει και τον Stefan. Τού Damon ταιριάζει η Κάθριν δύο σκληροί μαζί!!!Ήταν και πολύ ερωτευμένος μαζί της θνητός και vampire.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτο που ειδαμε τον Paul Wesley με χλαμυδα το αφηνω ασχολιαστο διοτι η βλακεια των συγγραφεων επιασε στρατοσφαιρα! Ελπιζω τωρα που η Cathrine ξερει οτι ειναι η κινητη θεραπεια κατα των βαμπιρ να τους κανει ολους να την δαγκωσουν, να γινουν θνητοι, να ψοφησουνκαι να ησυχασουμε. Α! και αν καποιος απορησει γιατι βλεπω ακομα TVD ειναι, γιατι εδω και 5 κυκλους ο Στεφαν παραμενει...θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι ρε συ αλλα πολλα κενα.. Αν θυμαστε στη 3 σεζον τα αδερφια Salvatore δειπνησαν με τους καυτους αδερφους Klaus & Elijah, οπου αναφερθηκε η Τατια που αγαπουσαν οι δυο αρχικοι κ πως ηταν η πρωτη Πετροβα κ την οποια σκοτωσε ο μπαμπας αρχικος κ απο αυτην ηπιαν το αιμα της κ γιναν βαμπιρ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτο για Στεφαν-Καθριν το πιστευω κι εγω. Ετσι κι αλλιως η Ελενα εχει κανει σκοπο της ζωης να μας αποδειξει ποσο τρελα ερωτευμενη ειναι με τον Ντειμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνω απολυτα και γι αυτο που λες για την Καθριν και για τον Στεφαν φυσικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λαθος εντυπωση ειχα για τον 5ο κυκλο...φαινεται οτι θα ειναι πολυ ωραιος εως και τελειος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αφου του εκαψε τον εγκεφαλο λογικο ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ναι οντος ολοι ειμασταν σιγουροι για το αιμα την Καθριν! Για να δουμε τι θα γινει...?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η πρωτη "ελενα " εχει πεθανει τη σκοτωσε η Κετσια οποτε ειναι μονο δυο...Επισης η Κετσια ειναι η ποιο ιχυρη μαγισσα που υπαρχει και επρεπε να κανει πολυ ισχυρο ξορκι στον Σιλας για να μην ελεγχει το μυαλο των αλλων οποτε επρεπε να καψει τον εγκεφαλο του Στεφαν...και ειναι λογικο να παθει αμνησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. An k dn to perimena htan ena pl kalo epeisodio!!proswpika me afhse me kapoia agwnia na dw ti 8a ginei parakatw..an sunexisei etsi k ligo kalutera an ginetai isws vrw to palio m endiaferon gia th seira!..epitelous o matt 8a exei ena ousiastiko rolo.. mia enstash mono!8a pw kati p to exw pei arketes fores..sovara to trigwno sunexizetai?k se kati spoilers eixan pei pws 8a uparxei k deutero?varetooo alla 8a to paravlepsw an dwsoun prosoxh sta upoloipa k drash..etsi opws pame mallon kalutera gia perissoterh akriveia h seira 8a prepei naonomastei the vampire triangles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ίσως ο Klaus και Elaija να μήν ήξεραν πώς είναι η πραγματική ιστορία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ αυτό που κατάλαβα,είναι ότι ο Σάιλας και η Κέτσια,ανήκαν σε αυτή την χαρισματική φυλή των Ταξιδευτών,πριν συμβούν τα υπόλοιπα,με την προδοσία και αθανασία του Σάιλας.Οι Ταξιδευτές,κυνηγάνε τον Σάιλας.Ίσως για να τον σκοτώσουν.
    Τα όνειρα στις σωσίες,τα έστελνε η Κέτσια.
    Δεν είναι περίεργο,με βάση τα δεδομένα της σειράς που έσβησε την μνήμη του Στεφάν.Και τις δυνάμεις της Μπόνι,είχε καταφέρει να αφαιρέσει ένας μάγος που συνεργαζόταν με τον Ελάιζα.
    Η σειρά,μετράει μέχρι τώρα 8 βιβλία και μάλλον συνεχίζονται.Εμείς βλέπουμε τον 5ο κύκλο.
    Αυτό το τρίγωνο,μεταξύ Ελένα-Στέφαν-Ντέιμον,κατά πάσα πιθανότητα θα λήξει άδοξα για όλους.
    Είναι καταπληκτική σειρά πάντως.Δεν έχω χάσει ούτε επεισόδιο,όπως παρακολουθώ και τους Originals!
    Ελπίζω να ανέβουν τηλεοπτικά όλοι οι κύκλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγω ξερεις τι δεν καταλαβα? Μεχρι τωρα ξεραμε οτι η Εσθερ για να δημιουργησει τους Οριτζιναλς χρησιμοποιησε την Τατια
    την οποια αγαπουσαν οι Κλαους-Ελαιτζα. Και οτι μετα γι αυτο
    δημιουργηθηκαν οι σωσιες απο την Τατια. Τωρα ομως οπως τα λενε η Εσθερ
    πρεπει να ηξερε απο πριν οτι η Τατια ηταν ηδη σωσιας της Αμαρα και αρα
    θα μπορουσε και να τη χρησιμοποιησει. Και καλα τι αυτη η σωσιας (η Τατια) ετυχε να ειναι εκει κοντα που εμεναν οι Οριτζιναλς? Απο ολο τον κοσμο που θα μπορουσε να ειναι η σωσιας, αυτη ετυχε να ειναι εκει κοντα διαθεσιμη?
    Η μηπως η Εσθερ που ηταν μαγισσα εκανε κανενα ξορκι εντοπισμου και την
    βρηκε και την εφερε? Γιατι αλλος τροπος να εψαξε σε ΟΛΟ τον κοσμο και να
    καταφερε να τη βρει δεν νομιζω να υπαρχει. Παντως το πως η Εσθερ βρηκε
    την Τατια ουτε στην τριτη σεζον δεν το ειχαν πολυεξηγησει, ουτε καν την
    Τατια δεν ειχαν δειξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αφού είσαι μεγάλος φαν της Bonnie Benet γιατί δεν τους παρακαλάς εσύ να την βάλουν πίσω στο σενάριο??? Και το TVD είναι Όλες οι σεζόν Τέλειες!!! Αλλιώς δέν θα παρακολουθούσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. proton to epeisodio itan sigklonstiko isos kai to kalitero tis seiras. apo tin alli afto pou oloi sas kanete lathos einai auto me t sindesi ton sosion. ta oneira dn exoun kamia sxesi me auto ta esteile i ketsia-tessa apo tin alli omos mas dieukrinizei poli kl to ti simbainei pou oloi oo sosies eroteuontai kai sn to brisko katholou parakseno. omos epeidi to epsaksa to thema ipirxe ena mono senariako lathos( toulaxiston pou ego diakrina) kai einai auto me tous original kai tin tattia pos sto kalo ti elegan telos panton, pou mas tin xaraktirise kai os tin proti petrova. bebaia iparxei kai i periptosi na mas aitiologisoun to ti akribos simbainei an kai metaksi mas dn to nomizo giati me toses ekslikseis exoun kai oi idioi oi siigrafeis ti akribos egine. Oson afora tous neous xaraktires nomizo pos itan aparaititoi gia na feroun ki ena neo aera sti seira. Episis kati teleutaio min kateigoreitai tin julie plec gia to senario. auti dn grafei ola ta epeisodia ( an mpeite kai sti wikipedia tha to diapistosetai) sinithos einai mono paragogos ( executive producer). Alithia ti tha ginei epitelous me ton tyler, exei akoma simbolaio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κ ομως σε εκεινο το επεισοδιο λενε τα αδερφια οτι η Τατια ηταν κοπελα που εμενε στο ιδιο χωριο με εκεινος κ πως την αγαπουσαν κ οι δυο με αποτελεσμα να ερθουν σε συγκρουση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αυτο που λες για την Τατια, οταν εβλεπα το επεισοδιο εκει πηγε κ το δικο μου μυαλο, οτι υπαρχει λαθος στην ιστορια. Επισης μπορει η Julie Plec να μην γραφει ολα τα επεισοδια αλλα για να ξερεις αυτη δινει την γραμμη κ γραφονται απο τους σεναριογραφους που εχει προσλαβει η ιδια, με λιγα λογι αεπειδη εχει υπωθει απο την ιδια οταν γραφονται τα επεισοδια βρισκονται ολοι μαζι σε ενα δωματιο κ αποφασιζειτο τι κ το πως δηλ εχει στο μυαλο της μια εξελιξη το περιγραφει κ οι αλλοι γραφουν τα κειμενα κ μετα το εγκρινει, για αυτο παντου μιλαει μονο εκεινη κ κανεις αλλος σε συνεντευξεις κ λοιπα οπως κ με τη νεα σειρα The Originals εχει το πρωτο κ τελευταιο λογο. Επισης για τον Tyler μαλλον θα παιξει σε κανα 2 επεισοδια κ τελος μετα, ο χαρακτηρας εχει κανει τον κυκλο του κ εξυπηρετησε το σκοπο του, απλα δε μπορουσαν να τον κοψουν κατευθεια απο τη στιγμη που ο klaus τον αφησε να ξαναγυρισει πισω κ να ειναι παλι μαζι με την caroline.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Α καλα ποσο μαλλον τοτε! Αυτο το οτι η Τατια εμενε εκει κοντα δεν θυμομουν αν οντως το ειχαν αναφερει αλλα ναι πραγματικα ολη αυτη η ιστορια με την Αμαρα οτι αυτη ηταν η πρωτη σωσιας ειναι πολυ ξεκαρφωτη σε σχεση μ αυτα που ελεγαν στην τριτη σεζον για τους Οριτζιναλς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ναι τελεια γυρισε ο Στεφαν,αλλα εχει αμνησια....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ομως γιατι ετσι οπως το φανταζομαι θα την ερωτευτει παλι απο την αρχη<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ναι οντως αλλα αυτα ολα τα ελεγε και στον Στεφαν πριν...Δεν ξερω πραγματικα τι θα γινει../.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν θελω ο Στεφαν να γυρισει στην Ελενα, με εχει νευριασει η συμπεριφορα της, παντα θα προτιμω τον Στεφαν απο τον Ντειμον αλλα δεν νομιζω πως η Ελενα αξιζει να ειναι το επαθλο που θα επρεπε να κερδισει ο καλυτερος. Αξιζει καλυτερα ο Στεφαν η τουλαχιστον καποια που να ξερει τι θελει. Θα ηθελα ο Στεφαν να ειναι με την Ελενα και οχι ο Ντειμον αν η Ελενα ηταν καλυτερη. Αλλα ολα αυτα πιστευω δεν εχουν σημασια γιατι η Ελενα εχει κανει την επιλογη της και φαινεται αποφασισμενη οτι αγαπαει τον Ντειμον. Και αν τωρα ξαφνικα επιστρεψουν τα αισθηματα της για τον Στεφαν θα ειναι για γελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σωσίες που έχουν αναφερθεί/εμφανιστεί μέχρι στιγμής είναι Amara, Tatia, Katerina, Elena! Ο Elijah λέει ότι όταν εγκαταστάθηκαν, η οικογένεια του στην περιοχή που αργότερα τους έκανε η Esther βρικόλακες, η Tatia έμενε ήδη εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Stefan όμως την Κάθριν την Μισεί.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ναι ειδαμε ποσο καλυτερη αποδειχτηκε και η Ελενα. Που ξερεις τωρα που η Καθριν ειναι θνητη και απροστατευτη μπορει να αλλαξει γνωμη. Απο το να γυρισει στην Ελενα καλυτερο μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στόν Stefan η elena έλεγε ότι Μόνο αυτόν Αγαπάει!!! Αλλά όταν έγινε βρυκόλακας... έχασε το μυαλό της και κάνει όλο Ανισορροπίες μία πίσω από τήν άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να ξέρεις ότι η ελένα... Δέν πρόκειται να αφήσει την Κάθριν ζωντανή με τόν Stefan...Ειδικά μόλις της φύγει αυτή η περίεργη ''κάψα'' με τον Ντειμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για εμένα... Όλες καλές εκτός απο την 4η σεζόν που ήταν πολύ Μέτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλα ετσι κι αλλιως και τωρα την Καθριν στην μπουκα την εχει. Απλα την ανεχεται γιατι την χρειαζονται ζωντανη. Δεν χρειαζεται να τα φτιαξει με τον Στεφαν για να τη σκοτωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κοίτα πρός το τέλος...Σίγουρα μόνο Μία σωσίας θα μείνει και αυτή θα είναι η ελένα... και δέν αμφιβάλω καθόλου, η ελενα να σκοτώσει την Καθριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καταρχάς ουδέποτε η παραγωγή η η ίδια η ηθοποιός δήλωσαν ότι επίτηδες(για να μπορεί η Kat να ασχολείται περισσότερο με το τραγούδι) την έκαναν φάντασμα για να έχει λιγότερες σκηνές, η Bonnie θα επιστρέψει σαν άνθρωπος κάποια στιγμή, ίσως με την βοήθεια της Κέτσιας γιατί θα έχουν κάποια μεγάλη σύνδεση, ακόμα θα ήθελα να πω στον PAULXATZISAVVAS ότι εάν δει και στις 4 μέχρι τώρα σεζόν αλλά και στην 5η τώρα θα παρατηρήσει ότι εκτός από τους 3 βασικούς(Nina, Paul, Ian) κανένας μα κανένας άλλος χαρακτήρας δεν έχει εμφανιστεί σε όλα τα επεισόδια σε όλες τις σεζόν, δεν είναι μόνο η Kat που δεν εμφανίζεται σε κάποια επεισόδια αλλά όλοι πλην τους 3 που προανέφερα, και τέλος εάν η παραγωγή ήθελε να μειώσει την συμμετοχή της στην σειρά θα την έκαναν reccuring character, δεν θα την άφηναν regular character!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στις αμερικάνικες σειρές δεν υπάρχει ένας μόνο σεναριογράφος που γράφει όλα τα επεισόδια, αλλά κάθε επεισόδιο γράφεται από διαφορετικό, όμως αυτός που βγάζει την σειρά και αναγράφεται στους τίτλους ως ''created by'' ή στην περίπτωση μας που το Diaries βασίζεται σε βιβλία ή όπου και αν βασίζεται κάποια σειρά τότε αναγράφεται ως ''developed by'' αυτός είναι ο βασικός σεναριογράφος ο ''Showrunner'' όπως αποκαλείται και δηλαδή αυτός γράφει την βασική πλοκή και εξέλιξη και το πως θα κινηθεί η σειρά και με βάση τις ιδέες του οι άλλοι σεναριογράφοι γράφουν το κάθε επεισόδιο, τους διαλόγους στην ουσία!!! Στο Diaries Showrunner είναι η Julie Plec!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Στις αμερικάνικες σειρές δεν υπάρχει ένας μόνο σεναριογράφος που γράφει όλα τα επεισόδια, αλλά κάθε επεισόδιο γράφεται από διαφορετικό, όμως αυτός που βγάζει την σειρά και αναγράφεται στους τίτλους ως ''created by'' ή στην περίπτωση μας που το Diaries βασίζεται σε βιβλία ή όπου και αν βασίζεται κάποια σειρά τότε αναγράφεται ως ''developed by'' αυτός είναι ο βασικός σεναριογράφος ο ''Showrunner'' όπως αποκαλείται και δηλαδή αυτός γράφει την βασική πλοκή και εξέλιξη και το πως θα κινηθεί η σειρά και με βάση τις ιδέες του οι άλλοι σεναριογράφοι γράφουν το κάθε επεισόδιο, τους διαλόγους στην ουσία!!! Στο Diaries Showrunner είναι η Julie Plec!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Για τον GKaravatakis πήγαινε το σχόλιο μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ναι το έλεγαν... αλλά οι Originals είπαν ότι από τότε που είπιαν το αίμα της Tatia και φυλάκισε η Ester τον λυκάνθρωπο Klaus με μαγεία τότε η φύση δημιούργησε την Petrova σωσία την αρχική που ήταν η Tatia... αυτό λέμε... Λογικό ήταν να προϋπήρχε αφού κάποτε ακόμα και η Amara τώρα που λένε ότι είναι η αρχική ήταν άνθρωπος και όχι σωσίας... αλλά η Amara ήρθε στο ξεκούδονο όταν στην τρίτη σειρά μας λέγανε άλλα... αυτό ήταν ΜΕΓΑ σεναριακό λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. και γιατί ήταν με τα αρχικά αδέρφια; υποτίθεται οι σωσίες έλκοντε από τους άλους σωσίες γιατί δεν ήταν εκεί και ο σωσίας του τότε Σάιλας (Στέφαν)... δεν το έχουν κάνει λίγο χαμό στο ξεκάρφοτο και δεν μπορούν να το μαζέψουν γτ ότι και να κανουν θα μπλεχτούν τώρα στα πόδια των Originals που έχουν άλλη σειρά και με μια απλή εμφάνιση ενός για λίγο σε ένα επεισόδιο δεν νομίζω να ξεμπλεχτεί έτσι όπως το έμπλεξαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τα λόγια που ειπε ο Σαιλας στην Αμάρα "when i look at you all i see is an angel" τα ίδια λόγια είχε πεί ο Στέφαν στην Καθριν σε μια αναδρομή που είχε δείξει στην δεύτερη σεζον στο 4ο επεισόδιο
    http://www.youtube.com/watch?v=YdG8iWAn0So
    Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο Στέφαν έχει δέσιμο με την Ελένα και όχι με την Καθριν (αυτήν γνωρισε και ερωτεύθηκε πρώτα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλα μην το ψαχνεις σ αυτο το εργο απ οτι φαινεται κανεις δεν μπορει να αντισταθει στη γοητεια της Ντομπρεβ οτι ρολο και να παιζει. Ολοι τη θελουν, σφαζονται αδερφια για χαρη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ναιιιι το θυμαμαι κι εγω. Τι ωραιες που ηταν αυτες οι σκηνες Στεφαν-Καθριν, απο τις αγαπημενες μου. Ο τροπος που την κοιτουσε, της μιλουσε, ολα ηταν υπεροχα. Ειχαν κατι το διαφορετικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Στο επεισόδιο 3χ13 στο οποίο αναφέρεται η Τάτια δεν αναφέρεται καταρχάς ότι η Έστερ δημιούργησε τις σωσίες, ούτε ότι η φύση τις δημιούργησε, απλά αναφέρεται ότι το αίμα που ήπιαν κατά την μεταμόρφωση τους ο Κλάους και ο Ελάιζα ήταν της Τάτιας. Τώρα μπορεί να πουν ότι η δυο τους Κλάους και Ελάιζα δεν γνώριζαν ότι δεν ήταν η Τάτια η πρώτη σωσίας, ή μπορεί να πουν ότι ήταν η πρώτη Πετρόβα η Τάτια γιατί λεγόταν Τάτια Πετρόβα, και η Κάθριν Πετρόβα λέγεται, όμως η Αμάρα είναι η πρώτη σωσίας αλλά δεν είναι η πρώτη Πετρόβα, και αν δεις το επεισόδιο θα δεις ότι αναφέρουν ο Κλάους και ο Ελάιζα ότι θα πουν την αρχή της ''Petrova bloodline'' και όχι την αρχή των σωσιών. Δεν λέω ότι το όλο θέμα δεν φαίνεται σαν μπάλωμα και μπερδεύει αρκετά αυτά που είδη έχουν ειπωθεί, αλλά πιστεύω πως θα με κάποιο τρόπο θα το συμμαζέψουν, δεν γίνεται να το αφήσουν έτσι!!! Έτσι θέλω να πιστεύω!!! Θα δούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μπορούν να γίνουν όσα crossovers θέλουν, γιατί και οι δύο σειρές γυρίζονται στην Ατλάντα, και οι σεναριογράφοι στον ίδιο χώρο γράφουν τα σενάρια και για την μία και για την άλλη σειρά, όλοι μαζί, και η παραγωγή και τα περισσότερα μέλη στην παραγωγή των δύο σειρών είναι τα ίδια, είναι η ίδια παραγωγή και στις δύο σειρές, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα στο να γίνονται crossovers, και η Caroline Dries(συμπαραγωγός/σεναριογράφος στο Diaries) είπε ότι το storyline και στις δύο σειρές και ο τρόπος που εξελίσσεται είναι ιδανικός και σχεδιασμένος(επίτηδες) για πολύ σύνδεση, πολλά crossovers ανάμεσα στο Diaries και τους Originals!!! ''It's been a crazy process. This year has been super interesting with The Originals happening too. We share a giant office with those writers. It's kind of funny to watch their process and compare it to ours," Caroline said. Sounds like an ideal space for cross-show collaboration…''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πως δεν αναφέρθηκε καλέ;;;;;;;;;;;;;;;;; Ξεκάθαρα είπαν ότι πίνοντας το αίμα της Tatia και με την κατάρα του Klaus δηλαδή του είχαν κοιμίσει την μορφή του Λυκανθρώπου και επειδή η φύση θέλει ισορροπία έφτιαξε σωσίες για να μπορεί ο Klaus να σπάσει την κατάρα... και για αυτό ψάχνει για 1000 και παραπάνω χρόνια τις σωσίες ... θυμήσου καλύτερα... επίσης στον δεύτερο και τρίτο κύκλο είπαν ότι η Αρχική σωσίας λεγόταν Petrova και για αυτό την λέγανε μέχρι τώρα η Αρχική Petrova εννοώντας η Αρχική σωσίας. Δηλαδή ακόμα και η Tatia να μην αναφέρθηκε ως η Αρχική σωσίας... Μέχρι τώρα έλεγαν ότι οι σωσίες δημιούργηθηκαν για τον Klaus. Τώρα φτιάξανε τον Silas επειδή οι Originals πήγαν σε δική τους σειρά και λένε από αυτόν... φυσικά θα τα μπαλώσουν αλλά πάλι σαν ψεύτικο θα μοιάζει ειδικά τώρα... που φύγαν οι Originals και δεν μπορούν να κάνουν κάτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η Κάθριν τον ''εξανάγκασε'' να είναι μαζί της...για αυτό την Μισεί.
    Η Ελένα ήταν Αγνή Αληθινή Αγάπη για αυτόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. παιδια εκεινη ηταν η καθριν που λετε......ο ελιζαχ ειχε φτιαξει και ενα "φιλτρο"ωστε αν τη σκοτωνε ο κλαους να ξαναζωντανεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Με βάση το παραπάνω βιντεο δεν νομίζω ότι ισχυει αυτό που λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Λοιπόν δες ξανά το επεισόδιο και άκου τι αναφέρθηκε, η φύση ειδικά στο 3χ13 το οποίο είναι και το μοναδικό επεισόδιο που αναφέρεται η Τάτια δεν αναφέρθηκε πουθενά, ότι δηλαδή η φύση δημιούργησε τις σωσίες, λέει απλά ο Ελάιζα ότι το αίμα το οποίο ήπιαν για την μεταμόρφωση τους αργότερα έμαθαν ότι ήταν της Τάτιας, αυτό και μόνο αυτό αναφέρεται!!! Τώρα αυτό ότι η φύση δημιούργησε τις σωσίες για τον Κλάους νομίζω, δεν είμαι σίγουρος, ότι το έχει πει, αλλά αν το είπαν και που δεν θυμάμαι σίγουρα, αλλά στο 3χ13 δεν αναφέρεται 1000%!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τι σχέση έχει αυτό; αυτό το ξέρω, εμείς δεν μιλάμε για το φίλτρο του Ελάιζα για να σώσει την Κάθριν, που θα το έδινε και στην Έλενα, αν δεν της έδινε ο Ντέιμον από το αίμα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αυτο στο οποιο αναφερεστε και οι δυο απ οτι καταλαβα δεν αναφερεται στο 3χ18 ουτε στο 3χ08 που λεει για τη δημιουργια των Οριτζιναλς. Για τις σωσιες το μονο που λεει ειναι στο 2χ09 "Katerina" οπου η Καθριν λεει στην Ελενα οτι επειδη το αιμα της πρωτης σωσιας "της γενιας Πετροβα" (Τατια) χρησιμοποιηθηκε για να δεσμευσει η Εσθερ την warewolf πλευρα του Κλαους, οι σωσιες ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ετσι ωστε να μπορει να αναιρεθει το ξορκι, το αιμα της σωσιας μπορει να σπασει την καταρα, οταν η σωσιας εμφανιστει τοτε η καταρα μπορει να σπασει. Αν αντι για δημιουργηθηκαν ελεγε χρησιμοποιηθηκαν, οτι δηλαδη η Εσθερ ηξερε οτι η Τατια ηταν μια απο τις σωσιες της Αμαρα οποτε θα μπρουσε και να τη χρησιμοποιησει, ισως εβγαζε περισσοτερο νοημα αλλα και παλι μπορει απλα η Καθριν να μην ηξερε καλα τι ειχε γινει τοτε και η Εσθερ οντως να ηξερε οτι η Τατια ηταν σωσιας απο πριν και απλα δεν το ειχαν ανεφερει τοτε στη σειρα.

    Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι οι σωσιες της Τατια δεν εχουν να κανουν σε τιποτα με τη δημιουργια των Οριτζιναλς, αν και ηπιαν το αιμα της Τατιας, αλλα μονο για να σπασει η καταρα του Κλαους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Η Κάθριν,μετέτρεψε σε βρικόλακα τον Στεφάν,χωρίς ο ίδιος να το θέλει,σε αντίθεση με τον Ντέιμον.Τον ψυχανάγκαζε να είναι μαζί της.
    Αυτός είναι ο λόγος που την μισεί.Οι σχέσεις των 2 αδερφών έφτασαν στα άκρα μετά την Κάθριν και την εξαφάνιση της.
    Δεν την μισεί με την έννοια ότι θα ήθελε να πεθάνει,απλά στην θνητή και αγνή τότε Έλενα,βρήκε το είδος της αγάπης που έψαχνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...