Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.04 "For Whom the Bell Tolls"


Όποιος παρακολούθησε το 4o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...

Είναι η μέρα μνήμης των νεκρών στο Mystic Falls και ο Damon και η Elena προσπαθούν να ξεμπερδέψουν τον Stefan, κάτι που οδηγεί την Elena στο δικό της συναισθηματικό ταξίδι. Ο Matt δεν καταλαβαίνει γιατί έχει διαλείψεις μνήμης. Η Caroline προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα τον Jesse κι ο καθηγητής Maxfield εφαρμόζει ένα σχέδιο που θα τα αλλάξει όλα.

31 σχόλια:

  1. to epeisodio itan metrioooo..! o stephan poli glikos..ante as xanazwntanepseii o erwtas me tin elenaa ;0 ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai,mes th glika pali...Delena!poli kaliteroi apo Stelena.exoun ximia kai o stefan den pianei mia mprosta ston Damon!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,
    Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΣΚΗΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΗΤΑΝ ΟΙ STELENA ΚΑΙ Ο DAMON ΜΕ ΤΟΝ JEREMY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το επεισοδιο ητανε πολυ καλο .. αυτη η σταση του Στεφαν φευγω κ κοψτε το λαιμο σας μου αρεσε πολυ .. αυτο επρεπε να κανει !! πολυ συγκινηση με μπονι .. πολυ κριμααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μετριο επεισοδιο.. δεν ειχε και καμια τρομερη εξελιξη -εκτος απο 1-2 σημεια- ηταν βαρετο.. περιμενα περισσοτερη δραση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω απολυτα! Σιγα μην τρεχει κι απο πισω τους. Επισης για αλλη μια φορα μου αρεσαν πολυ οι σκηνες Καρολαιν-Στεφαν, ειναι τοσο ωραια η φιλια τους και δειχνει να νοιαζεται πραγματικα για εκεινον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to epeisodio htan wraio stis skhnes me stelena. mono 18 lepta krathsan oi skhnes omws,makari na kratagan parapanw.htan polu wraio pou prospa8ousan na 8umh8oun ta palia.makari na thn diekdhksei thn elena o stefan(eidika twra pou exei xasei th mnhmh tou) gia na thn ksanakerdisei.re katalabe te to metaksu elenas kai damon mono sex uparxei oxi agaph.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτελους ο Στεφαν σε πρωτο ρολο! Καιρος ηταν να παρει τα πανω του το σηριαλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και γω συμφωνω,ελεος με την ελενα,ας γινει κατι αλλο πια!!αλλα φοβηθηκα οταν ειδα το προμο,λεω παλι τα ιδια!αλλα κατι εγινε...καλα παμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ καλό επεισόδιο..Πολύ συγκίνηση με την Μπονι! αλλά σίγουρα θα επιστρέψει να βοηθήσει τους φίλλους της. Μ΄άρεσε η γλυκιά σκηνή Stefan elena και όταν του είπε την αλήθεια για τον Ντίμον, παρόλο την αμνησία τα ''πήρε'' στο κρανίο. Σκέψου πόσο καλός ήταν απέναντι στόν αδερφό του όταν δεν είχε αμνησία!!! Και επίσης καλά τούς έκανε και έφυγε...έτσι τους αξίζει. Αυτό που με στενοχώρησε έκαψε τίς Αναμνήσεις του. Νομίζω ο Stefan θα γίνει πολύ Διαφορετικός... με ΌΛΑ αυτά τα βάσανα πού Πέρασε... καί επίσης με το θέμα Ντίμον ελενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό ήταν το επεισόδιο.Ο καθηγητής παρουσιάζει ενδιαφέρον ως προς το τι κρύβει.
    Μου άρεσε η φιλία της Καρολάιν με τον Στεφάνι,παρά την αμνησία.
    Η Καρολάιν εξελίσσεται στην συμπάθεια μου στο σήριαλ,γιατί δείχνει να ωριμάζει πιο γρήγορα σε αντίθεση με την Έλενα.
    Δεν φταίει βέβαια και η Έλενα που είναι το μοιραίο πρόσωπο στην ιστορία,αλλά οι άνθρωποι γύρω της πεθαίνουν.
    Επανεμφάνιση του Τάιλερ.Ενδιαφερον,αν και δεν έχω προσδοκίες απο αυτό το ειδύλλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που λές λίγοι το καταλαβαίνουν για τήν σχέση Ντίμον ελένα...
    Θέλω η ελενα να τρέχει πίσω στόν Stefan και αυτός να μήν την εμπιστεύεται χαχαχα....τουλάχιστον όσο έχει Αμνησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε ναι ποσο πια Ελενα, φτανει χορτασαμε, ας δουμε και κατι αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι ετσι ειναι! Ελπιζω μονο μην τον τζασουν παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. pragmatika den ithela na sas xaraktirisw alla eiste polu zwa orismenoi pou asxoleiste me poion einai h elena k me poion tha kataliksei sto telos na tin pidaei...eleos to ergo exei polu pio endiaferonta pragmata na deis k na sxoliaseis...tes pa to epeisodio itane metrio gia emena k genika otan epikentrwnetai sto trigwno variemai tin zwi mou...perimenw ta epomena gt ap oti diavasa stis perilipseis exei na ginei o kakos xamos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αχαχαχα..είσαι Απίστευτη!!! δεν έχεις και άδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. nai kala kopelia prosghwsou ligo......STELENA gia panta.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. peite ta re koritsia...diavasa to hli8io sxolio mias anegkefalhs pio panw kai mou anevhke to aima sto kefali.....kai ontws eprepe na tous parathsei edw kai poly kairo o Stefan den tou a3izei auto pou pernaei....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το επεισοδιο μ'αρεσε παρα πολυ..ηταν για τις στελενα φανς ειδικα!
    η ιστορια τους αρχιζει ξανα! ειδαμε τον στεφαν και την ελενα να μην εχουν ξεχασει πως αισθανονται ο ενας για τον αλλον! επισης ο στεφαν στεναχωρεθηκε που η ελενα ειναι με τον ντειμον και τελος εδειξε συμπονια στην καρολαιν και εκει ειδαμε τον στεφαν που παντα ξεραμε..να βοηθαει τους αλλους! :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παιδια γεια!!!!!
    Το 4ο επεισόδιο ήταν μετριότατο προς το κακό, κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να είχε περισσότερη δράση και αγωνία όχι μόνο μελόδραμα. Πάνω που άρχισε να έχει ενδιαφέρον.............τελείωσε. Περιμένω το επόμενο με αγωνία βέβαια, αυτό θα πρεπει να το χρεώσω ως επιτυχία αυτού του επεισοδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αχαχαχα..άστην δεν πειράζει..είναι σε πρόθυρα ''κρίσης ντελενα'' ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπομονή θα έρθουν τα.... Καλύτερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ....
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 22ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΡΙΨΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ: Υ Π Ο Μ Ο Ν Η ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΕΙ ΤΟ 22ο ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ... Ο 6ος ΚΥΚΛΟΣ...(ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ).
    ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O Ντειμον έχει καταντήσει το σκυλάκι της Ελένα. Μου άρεσε στην αρχή που ήταν ατιθασος και θρασύς ενώ τώρα έχει γίνει φλώρος......
    Κατά τα άλλα Στέφαν και ξερό ψωμί. Ώρα ήταν να τους φτύσει και να κάνει την ζωή του. Ακόμα και με αμνησία τρελαθηκε μόλις έμαθε ότι η κοπέλα του τον άφησε για τον αδερφό του. Ποιός δεν θα το έκανε δηλαδή...
    Όσες το παίζουν άνετες θα ήθελα να έβλεπα τι θα έκαναν αν έβλεπαν το αγόρι τους να φιλιεται με την αδερφή τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι...
    Φοβερή σκηνή την ώρα που δαγκώνει τον Τζέσε Oh I'm a ripper, you know what that means? It means I literally can't
    stop feeding until I rip someone's head off. But look at us! We're
    working it out!"
    "my brother at list was my brother for one handred and something years, stole my girfriend and my girlfriend let him".
    Τι να πω αγαπώ Στέφαν!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. σχετικα καλο επεισοδιο, αυτο που μου αρεσε ηταν η κακη πλευρα του Στεφαν, πιστευω του ταιριαζει απολυτα!!!! Βασικα οταν επικεντρωνεται στο τριο ειναι πιο βαρετα πεθαινεις!!!!! για να πω τη πασα αληθεια βεβαια θελω η σειρα να τελειωσει κ η caroline να παει στους The Originals με τον Stefan μαζι, μιας κ το αγαπημενο τριο ειναι η φιλια Klefaroline!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μακαρι πραγματικα το ευχομαι και απο τις δυο πλευρες(Στεφαν και Ελενα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δικη σου αποψη ...εγω πιστευω ακριβως το αντιθετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εννοειται κανεις δεν συγκρινεται με τον Στεφαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. To epeisodio htan teleio. Ta eixe ola. Stenaxorethika gia thn Mponi kai mou aresan para polu oi skhnes me STELENA epishs mou arese pou o Stefan tous parathse kai efuge.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. uphrxan kapoies kales skhnes alla genikotra to epeisodio dn mou poluarese gia ton aploustato logo oti dn uphrxe idiaiterh ekseliksh ths drashs....kaluterh skhnh tou epeisodiou h khdeia ths bonnie an k mou ta xalasan ligo me thn epistrofh tou tyler!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...