Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ποιά είναι η σύνδεση μεταξύ Bonnie - Tessa;



Μέχρι στιγμής, τα πάντα από όσα έχουμε ακούσει σχετικά με τον καινούριο χαρακτήρα του Vampire Diaries, Tessa (Janina Gavankar), έχει σχέση με τα αδέρφια Salvatore. Τι είναι όμως αυτό που συνδέει την Tessa και το αγαπημένο μας φάντασμα - μάγισσα Bonnie Bennett (Kat Graham); Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε!

Η Kat πρόσφατα μίλησε στο TVGuide για τη σχέση που έχει με την Tessa: "Έχουν μια σχέση που θα το μάθουμε σύντομα, είναι πολύ βαθύτερη και πιο μακροχρόνια από ό, τι ο καθένας θα μπορούσε να σκεφτεί. Αυτό που θα γίνει είναι πραγματικά φοβερό".
Ήμασταν ήδη super-ιντριγκαρισμένοι από την Tessa, η οποία μάθαμε στο επεισόδιο (Season 5, Episode 3: "Original Sin") ότι ήταν αυτή που έσωσε τον Stefan από το χρηματοκιβώτιο στο κάτω μέρος του λατομείου (ή τουλάχιστον έστειλε εκείνον τον άντρα που στη συνέχεια στραγγάλισε ο Stefan). Μας είχε '' συστηθεί '' σε Spoilers σαν κάποια που είχε στο παρελθόν σύνδεση με κάποιον από τους Stefan-Damon. Λοιπόν, τι μπορεί να συνδέει αυτήν με την Bonnie; Δεν είχαμε σκεφτεί ότι ίσως η Bonnie θα μπορούσε να είχε σχέσεις πριν από τον Jeremy με την άλλη πλευρά. Επίσης η Tessa μπορεί να μιλήσει με φαντάσματα; Αυτή και η Bonnie θα μπορούσαν να συνεργαστούν για να κατατροπώσουν τον Silas μαζί; Διότι, αυτό θα ήταν φοβερό.


Εσείς, ποια νομίζετε ότι είναι η σύνδεση μεταξύ της Bonnie και της Tessa; Μοιραστείτε τις θεωρίες σας στα σχόλια παρακάτω!

1 σχόλια:

  1. Λογικά η Bonnie δεν μπορεί να κάνει ΤΠΤ εφόσον είναι φάντασμα για να βοηθήσει με τον Silas... Εκτός όπως οι Originals μας είχαν πει και ξέραμε ότι η Tatia ήταν η Αρχική Petrova και τώρα είναι η Amara (και δεν φαίνεται να τους νοιάζει τους δημιουργούς τα σεναριακά λάθοι) βάλουν την Bonnie να κάνει φαντασματομαγικά... η πρώτη σύνδεση είναι σίγουρα ότι ειναι συγγενείς και επίσης η Qetsiyah γύρισε στην ζωή χάρη στην Bonnie όταν έριξε το παραπέτασμα.... επίσης η Qetsiyah - Tessa είναι πανίσχυρη μάγισσα η ποιο δυνατή στον κόσμο, σίγουρα μπορεί να φέρει πίσω την Bonnie και έτσι να την βοηθήσει... Τώρα από εκεί και πέρα όλα μπορώ να τα περιμένω από τους δημιουργούς του TVD!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...