Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Damon Salvatore!

“No one tells me how I live my life. No one tells me who I love. Especially not some vindictive, prehistoric witch and definitely not the universe. And I’m not going to let someone else’s idea of destiny stop me from loving you, or being with you, or building a future with you, because, you are my life.”
Πιστευω ηταν η πιο ομορφη και ουσιαστικη ατακα του ντειμον σαυτο το επεισοδιο.Κανεις δεν θα μου πει τι θα κανω και πως θα ζησω,ουτε το ιδιο το συμπαν,κανεις δεν θα με σταματησει ουτε η ιδια η μοιρα,να ειμαι μαζι σου,να ζησω το μελλον μαζι σου,εισαι η ζωη μου!Σε ποσες αραγε αρεσε αυτη η ατακα?

5 σχόλια:

  1. I kaliteri ataka tou!i prwti fora pu o damon milai toso endona g t sinesthimata tou panda ekane praxis pote dn miluse ala twra m siginise...ala prwsopika stirizo stefan!k elpizo g stelena...this i7 EPIC LOVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα αποφασίσω στο επόμενο επεισόδιο τι στηρίζω....διότι αν διαπιστώσω πως μετά από αυτά τα λόγια η ακατανόμαστη παίζει σε διπλό ταμπλό, destiny ξε destiny, θα προτιμώ να βλέπω τον Damon μόνο του να γκομενίζει από εδώ και από εκεί και να τα σπάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα λόγια απο ένα Damon που δεν μιλάει σχεδόν ποτέ έτσι!
    Αυτά τα παρορμητικά (λόγια-πράξεις) πάθη του τα λατρεύω! Εγώ είμαι Delena αλλά η αλήθεια είναι πως με έχει κουράσει όλο αυτό. Πραγματικά αρχίζω να θέλω τον damon μόνο του. Δεν του αξίζει όλο αυτό και ούτε καν του Stefan δεν του αξίζει. Παλιά είχαν πει στην Elena πως αξίζει έναν καλύτερο και από αυτούς αρχίζω να πιστεύω πως αυτοί αξίζουν κτ καλύτερο από αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπεροχη ατακαα την λατρεψαα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “No
    one tells me how I live my life. No one tells me who I love. Especially
    not some vindictive, prehistoric witch and definitely not the universe.
    And I’m not going to let someone else’s idea of destiny stop me from
    loving you, or being with you, or building a future with you, because,
    you are my life.” me liga logia 8elei na pei ``se agapw kai 8elw na eimaste mazi pash 8usia''


    Read more: http://thevampirediariesgreek-lusifer.blogspot.com/2013/10/damon-salvatore.html#ixzz2iw34K3Tb

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...