Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Γνωρίζοντας την Davina Claire, την μάγισσα που απειλή τους Αρχικούς του The Originals


Δεν ξέρουμε πολλά για αυτή αλλά την λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Έχω αδυναμία σε μάγισσες και ρόλους που έχουν τέτοια δύναμη. Η Davina Claire, μια δεκαεξάχρονη μάγισσα με απεριόριστες δυνάμεις που μπορούν να σκοτώσουν έναν Αρχικό. Είναι το όπλο του Marcel που ελέγχει όλα τα υπερφυσικά όντα της Νέας Ορλεάνης. Δεν έχει βγει ποτέ από το σπίτι κάτι που κάνει τις δυνάμεις της περισσότερο επικίνδυνες.
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να έχει μια ερωτική σχέση με τον Marcel. Αν προσέξεις όμως καλύτερα διακρίνεις στο βλέμμα της ένα μίσος για τον Marcel που την έχει καθηλωμένη σε ένα σπίτι και δεν την αφήνει να βγει έξω. Η Davina δεν έχει πάει ποτέ σχολείο ούτε έχει κάνει φίλους. Πολλά μυστήρια όπως πως έχει τόσες δυνάμεις, γιατί έχει τόση κακία μέσα της, τι υποχρέωση έχει στον Marcel και τον υπηρετεί περιστρέφονται γύρο της. Σύμφωνα με την Julie Plec σεναριογράφο και παραγωγό της σειράς η Davina θα παίξει μεγάλο ρόλο στην πλοκή της σειράς που θα είναι ανατρεπτική 100%. Η σκοτεινή πλευρά της μπορεί να μαγέψει τον τηλεθεατή και καμιά δεν μπορούσε να αποδώσει καλύτερα στον ρόλο από την πανέμορφη και νεαρή ηθοποιό Danielle Campbell. Τα μάτια της έχουν μια απόλυτη ηρεμία όταν κάνει μαγεία που την κάνει την τέλεια Davina και σου προκαλεί δέος και τρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥ THE ORIGINALS ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ORIGINALS ΕΔΩ --> The Originals GR

3 σχόλια:

  1. η πιο ωραια σειρα για μενα,που δεν εβλεπα τετοιου ειδους πολυ,και με χει καθηλωσει!!εχει αγωνια,πλοκη,νεα προσωπα!δεν βαριεσαι ελεπισζω να κρατησει ετσι!!η Davina κανει την σειρα πιο δυνατη!!!περιμενουμε τα επομενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nai pros to paron kalo einai alla mhn ksexname... oti to grafoun oi idioi eksalou oi duo prwtes season tou tvd htan teleies kai elpizw kai to The Originals na to kopsoun stis duo season an einai na ksekinhsoun tis epanalupseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Isws h davina sto telos na stamatisei na upakouei ton marcel kai na boi8isei ton klaus na ton skotosoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...