Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Is another Hybrid protect Hayley?

Οπως ειδατε στα προηγουμενα δυο επεισοδια των οριτζιναλς,η χαλευ ειχε προστατευθει απο ενα λυκο!στο 4ο επεισοδιο ειδαμε να την σωζει οπως ειπε την ωρα της επιθεσης των μαγισσων ενας λυκος,χωρις πανσεληνο ομως!και οπως ξερουμε υπαρχει και ενα αλλο υβριδιο ο ταιλερ!ο ταιλερ ελεγε πως εφυγε για να βοηθησει αλλους λυκανθρωπους,οπως ξερουμε τα επεισοδια και των δυο σειρων γυριζονται στην ατλαντα!ή η χαλευ εχει αυτο το μυστηριωδη σημαδι εκ γενετης απο μια ειδικη φυλη λυκανθρωπων,που καποτε εζησε στην νεα ορλεανη!οπως στο τελευταιο επεισοδιο που ειδαμε,αν παρατηρησατε το σημαδι της ανεβηκε πιο ψηλα,ισως γτ  μπορει να μην ειναι ενας κανονικος λυκος!μενει να δουμε την καταγωγη της,και αν ακομη ζουν οι δικοι της!

5 σχόλια:

  1. αρχιζει να εχει πολυ ενδιαφερον...χμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ontos kai ego upopsiasthka oti mporei na einai o Tyler. Ante na doume ti tha ginei!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα μην ειναι ο Tyler ρε παιδια!!!! για ποιο λογο δηλαδη να προστετεψει την hayley κ το μωρο του Klaus οταν ο δευτερος εχει σκοτωσει τη μανα του κ η πρωτη ηταν υπευθυνη για τη παγιδα που του εστησε με τα υβριδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί την Hayley την θεωρεί φίλη του και τον προστάτεψε από τη σφαγή των 12 υβριδίων.Ήταν να θυσιαστεί και ο Tyler.Μπορεί και να θέλει να την απομακρύνει από την οικογένεια των Αρχικών.
    Φαίνεται όμως ότι ο λόγος που βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη,είναι γιατί παρακολουθεί τον Klaus.Προφανώς δεν ξεχάστηκε η εκδίκηση,αν είναι όντως αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επαψε να την θεωρει απο την ωρα που ανακαλυφθηκε το παιχνιδι της κ ας τον εσωσε τελευταια στιγμη. Τεσπα για μενα αποκλειεται να ειναι ο Tyler αλλα θα δειξει η συνεχεια τηε σειρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...