Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Η Jenina Gavankar αποκαλύπτει τα μυστικά των Salvatore.

Η Jenina Gavankar από την σειρά True Blood θα εμφανιστεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς και θα κάνει την Tessa, μια μυστηριώδη γυναίκα που ξέρει τα πάντα.
Πριν όμως έδωσε μια συνέντευξη με το Hollyhood Life και αποκαλύπτει αρκετά πράγματα.

Λέει λοιπόν πως η σχέση της με τον Stefan ξεκινάει από πολύ παλιά και έχει μαζί του παρελθόν αρκετά χρόνια πριν. Θα το δούμε και στο επεισόδιο.
 Όσο για την προειδοποιήσει που κάνει στον Damon η Jenina λέει πως η Tessa με έναν μαγικό τρόπο ξέρει τα πάντα. Οι περισσότεροι δεν θέλουν να ξέρουν τι ξέρει για εκείνους αλλά και όσοι την ακούνε δεν κάνουν ότι τους λέει [όπως ο Damon] και αυτό έχει απογοητευτικά αποτελέσματα. 

Διαβάστε όλη την συνέντευξη στα Αγγλικά στο HollywoodLife


ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ SNEAK PEEK ME THN TESSA ΚΑΙ ΤΟΝ STEFAN ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Αυτος ο στεφαν ολο καποια θα εχει στο παρελθον πια να ερχεται να τον βρει,αλλα εκεινος κολλημενος με την ελενα,δεν εχει βρει καμια!α ρε τζουλι,με τα σεναρια σου!!!τον ντειμον τον εχει κανει αγγελουδι,τον στεφαν ριπερ αλλα κολλημενο,τι να πω απορω,πως καποιοι που ηταν τοσο κολλημενοι με την σειρα,θα τους εκανε να ξερνανε!!!..ας μην το τραβηξει αλλο,γιατι θα την παρουνε με τα μαρουλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασε λίγο το νέο ποστ με τα σπολερ και ΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.... εντάξει... όχι άλλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η Tessa νομίζω ότι με αυτά τα μυστικά...θα δημιουργήσει Πολλά προβλήματα σε όλους,και επίσης θα διαταράξει την σχέση των αδερφών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...