Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

NEA SPOILERS : Silas - Elena & Davina - Klaus

Λίγα επεισόδια έπαιξαν από τις δύο σειρές και τα spoiler πληθαίνουν και συναρπάζουν για το The Originals και απογοητεύουν για το TVD!


KLAUS - DAVINA
Ποιος θα πίστευε ότι μια δεκαεξάχρονη μάγισσα θα ήταν απειλή για τον Klaus και την Rebekah.
Θα αποκαλυφθεί λοιπόν μέσω μιας έρευνας του Klaus που θα κάνουν με την Rebakah για να ξέρουν αν πρέπει να την πάρουν με το μέρος τους, πόσο ισχυρή είναι αν και μικρή και γιατί!

SILAS - ELENA
Τα πράγματα δεν θα συνεχίσουν ευχάριστα για τους Delena οπαδούς καθώς ήδη είδαμε την σύνδεση που συνεχίζει να έχει η Elena με τον Stefan αλλά και πολλές εκπλήξεις μας περιμένουν.
Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως ο Silas αγάπησε την αρχική Petrova (την αγαπημένη του Ketsia) που είναι πρόγονος της Elena και της Katherine.

Οκ.. Klaus και Davina περιμένω με ανυπομονησία. 
Για τον Stefan... δεν το σχολιάζω... εκτός ότι έγινε πάλι αντεροβγάλτης, πάλι θα έχουμε τρίγωνο μεταξύ Stefan - Elena - Damon! Οκ κουραστικό.... ας διαλέξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (τελικά η Katherine που το έλεγε ότι τους θέλει και τους δύο μου φαίνεται πολύ πιο ειλικρινής τελικά)
To κομμάτι με τον Silas και την αρχική Petrova ίσως είναι και η μόνη ενδιαφέρουσα ανατροπή (αν και τόσο καιρό τις κυνηγούσε ο Klaus αυτές τις δύο θα μπορούσαν για μια φορά να κυνηγούσαν και κάποιον άλλο.....)

6 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΤΟ ΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΠΙΑ!!>>...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εγω συμφωνω, εχει κουρασει απιστευτα, τα ιδια και τα ιδια οοολη την ωρα.. ας τελειωσει φετος πριν τ ξεφτιλισουν κ αλλο!! Originals απλα αγαπημενο! οσες καρδουλες κ ν βαλω θα ναι <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι όπως λέω και στο ποστ και συμφωνήτε κατάντησε κουραστικό αντίθετα το The Originals όλα τα λεφτά μέχρι τώρα και η Davina είναι μία από τις αγαπημένες μου. Έχω μια αδυναμία σε μάγισσες και στην δύναμη της Davina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4 σειρές από το τέλος υπάρχει ορθογραφικό λάθος << ΠΙΟ ειλικρινής>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω πιστευω οτι το tvd εχει γινει κουραστικο πια..πολλοι νεοι ρολοι εχουνε βγει στο προσκηνιο και αυτο ειναι βλακεια..επισης πιστευω οτι η ελενα θα αφοσιωθει στον στεφαν για να γυρισει την ανθρωπια του και ετσι θα χωρισει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με τον ντειμον..και μετα αφου ο στεφαν αποκτησει τα αισθηματα του..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ <3 <3 <3
    το originals ειναι καλοο τελικα..και δεν το περιμενα..ανυπομωνω να δω τι θα γινει με την χειλι και το μωρο μετα απο αυτο που εμαθε η αλλη η μαγισσα στο τελος του 3ου επεισοδιου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...