Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Spoiler for Amara!!! Is still alive??

Λενε πως η αμαρα ειναι ζωντανη,πως μπορει να ειναι μαζι με την μπονι στην αλλη πλευρα!Συμφωνα με την περιληψη του 7ο επεισοδιου λενε οτι υπαρχει μια εκπληξη απο την αμαρα!Ισως φερνει καλες ειδησεις για την μπονι και τον τζερεμυ,πως θα την αγκαλιασει ξανα,αν οντως γινει αυτο,τοτε δεν θα ναι καμια εκπληξη,πως αυτη ειναι η αρχικη πετροβα σωσιας!θα δουμε παρασταση υποκριτικης απο την νινα,ειναι απιθανη!!!


4 σχόλια:

  1. Βασικά δεν την κάνει ζωντανή αυτό αλλά φάντασμα νομίζω... και αυτό το ξέραμε ήδη αφού είχε πάρει την αθανασία ήταν υπερφυσικό ον και για αυτό η Qetsiyah έφτιαξε το παραπέτασμα... το ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να αγκαλιάσει την Bonnie ο Jeremy το περίμενα... το ίδιο δεν είχε γίνει και με την Anna στην δεύτερη season?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω απ αυτα που ειπε η Κετσια καταλαβα οτι εφτιαξε το παραπετασμα αφου πεθανε η Αμαρα. Οτι δηλαδη η Αμαρα οταν πεθανε πηγε εκει που πανε οι θνητοι γιατι αν και υπερφυσικο ον τοτε δεν υπηρχε ακομα το παραπετασμα και λογικα παρεμεινε εκει ασχετα που μετα η Κετσια δημιουργησε το παραπετασμα. Ενω η Κετσια πηγε στο παραπετασμα γιατι το ειχε ηδη φταξει. Αλλωστε αν η Κετσια ηξερε οτι η Αμαρα θα μπορουσε να μεταφερθει στο παραπετασμα τοτε δεν θα ειχε λογο να το φτιαξει αφου δεν θα κρατουσε τους Σαιλα-Αμαρα χωρια.

    Αλλα αν ισχυει αυτο που λεει το παραπανω ποστ οτι δηλαδη η Αμαρα ειναι νεκρη αλλα οχι εκει με τους θνητους και βρηκε τροπο να παει στο πραπετασμα τοτε αυτο επισης σημαινει οτι ο Σαιλας δεν χρειαζεται να ριξει το παραπετασμα για να ειναι μαζι της αλλα μονο να παρει τη θεραπεια και να πεθανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΡΙΒΩΣ! Η μόνη λογική εξήγηση που βρίσκω είναι να είχε δημιουργήσει η Qetsiayh από πριν το παραπέτασμα... αλιώς δεν βγάζει νόημα γιατί να την δει η Bonnie στην άλλη μεριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τώρα τό ότι το έκανε μετά... άστο... εδώ στην αρχή λέγαν η σωσίας δημιουργήθηκε για να μπορεί να σπάσει το ξόρκι ο Klaus και τώρα μας λένε ότι ήταν χίλια χρόνια πριν τον Klaus... Οπότε... το να πουν ότι το έκανε από πριν δεν είναι τίποτα... αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...