Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Spoiler για Silas-Kathrine!!

Πολλα λεγονται για το τι θελει ο σαιλας την καθριν,καποια σποιλερς μας λενε,πως τωρα που θεραπευτηκε,το αιμα της μπορει να θεrαπευσει αλλο βαμπιρ,που σημαινει πως η καθριν θα ειναι ενα οπλο ολων των αλλων, δεν σας θυμιζει την ιστορια με την μητερα των αρχικων που ηθελε να τους σκοτωσει?Επισης το πιο κοντινο σεναριο ειναι πως ο σαιλας χρειαζεται το αιμα,και να καταστρεψει την αλλη πλευρα για να ειναι με την αγαπημενη του!υπαρχει μια αλλη θεωρια πως η αγαπη του σαιλας ηταν η αρχικη πετροβα σωσιας!!Εκει που καταληγουμε ειναι πως μαλλον ο σαιλας την θελει για την ανθρωπια της!μαζι με καποια νεα προσωπα στο μυστικ φολς,την nadia και την tessa,θα νικησουν τον σαιλας?

3 σχόλια:

  1. Νομίζω πως δεν ισχύει το ότι ο Silas θέλει να γίνει θνητός πλέον... στο τελευταίο επεισόδιο ο ίδιος είπε στον Stefan ότι αυτός δημιούργησε το ξόρκι Αθανασίας και άρα η Κέτσια πράγματι τον πέτρωσε και τον έθαψε σε εκείνη την σπηλιά. Οπότε όλο αυτό το παραμύθι ήταν του Silas για να τους μπερδέψει. Οπότε δεν νομίζω να θέλει να γίνει θνητός ξανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω οτι στέκει η θεωρία πως η αγαπη του σαιλας ηταν η αρχικη πετροβα σωσιας. Ίσως γι΄αυτό η Ελένα και η Κάθριν συνδέονται με κάποιον τρόπο με τον Στέφαν και νοιώθουν οτι κατι του συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. egw den katalabenw gt 8elei thn kathrine ?????? kai ti 8a ginei an thn skotwsei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...