Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

TVD - Βιβλία και Σειρά! Το τέλος...

Διαβάζοντας τώρα που ξεκίνησε η 5η σεζόν ξανά αυτό το post και τα σχόλια [για την απόλυση της LJ Smith από συγγραφέα των βιβλίων] βλέπω ότι τελικά  όταν ένα βιβλίο γίνεται σειρά στην τηλεόραση, αν και πολλές οι διαφορές το τέλος είναι ίδιο με τα βιβλία. 
Στα βιβλία αν και είχε δυναμώση η σχέση του Damon και της Elena η Elena τελικά έμεινε με τον Stefan. Αν και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η σειρά από την ίδια συγγραφέα που το ξεκίνησε τουλάχιστον....
Θυμήθηκα λοιπόν τα λόγια της Qetsiyah. στον Damon στο προηγούμενο επεισόδιο του TVD. Ότι ο Damon ποτέ δεν θα είναι με την Elena όσο ζει o Stefan. 

Λέτε να μην έχουμε Happy End για τους Delena Fans και στην σειρά;;;;;;

14 σχόλια:

  1. Τα βιβλία δεν έχουν βγει όλα, η σειρά αποτελείται από 13 βιβλία, από τα οποία έχουν κυκλοφορήσει(στην Αμερική) τα 11, το 12ο(The Vampire Diaries: The Salvation: Unspoken) κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου 2013, και το 13ο και τελευταίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η L.J. Smith μετα την απολυση της είπε οτι σκοπευε να έχουμε Delena στο τελος.Μάλιστα,φημολογειται,οτι αυτος είναι ο λόγος που απολύθηκε.Πρέπει να τονίσουμε οτι η Plec και ο Williamson είχαν σκεφτεί και γράψει το τέλος της σειράς όταν ακόμα γράφαν τον πρώτο κύκλο(δηλαδη όταν η Smith ακόμα έγραφε τα βιβλία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτα μετα απο αυτο με την Αμαρα πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω πως την ιστορια του Σαιλα την ειχαν προσχεδιασει. Αν ηταν ετσι δεν θα εμπλεκαν τοσο πολυ τις ιστοριες για τις σωσιες. Θα το παρουσιαζαν καλυτερα πιστευω. Ηταν πολυ ξεκαρφωτο να υπαρχει και αλλη σωσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχάς η Plec και ο Williamson έγραψαν το τέλος κατά τον 2ο κύκλο, και επίσης το ότι τότε ακόμα η L.J. Smith έγραφε τα βιβλία δεν έχει καμία σχέση γιατί η Smith ουδέποτε είχε σχέση με την σειρά ή το σενάριο, αφού και τα δικαιώματα για τα βιβλία δεν τα έχει καν η ίδια!!! Και όσο για τον λόγο που απολύθηκε έχουν ακουστεί και άλλες εκδοχές, μπορεί και να μην ήταν γιατί η Smith ήθελε να τελειώσει την σειρά με Delena!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά το Midnight τα βιβλία δεν τα γράφει η LJ Smith,,, Οπότε για εμένα η σειρά τελειώνει εκεί... όταν η δημιουργός της ιστορίας σταμάτησε να τα γράφει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι το γνωρίζω πολύ καλά ότι μέχρι το The Return: Midnight ήταν το τελευταίο που έγραψε η Smith(αν και το 8ο βιβλίο η Smith το έγραψε απλά η ghostwriter το πήρε όταν αποφασίστηκε ότι απολύεται η Smith και έκανε τις αλλαγές που ήθελε), και εάν επιλέξουν να τελειώσουν την σειρά όπως στα βιβλία τότε η σειρά θα τελειώσει με βάση το 13ο βιβλίο που θα είναι και το τελευταίο, γιατί το 7ο που είναι το τελευταίο που έγραψε η Smith τελειώνει με ''cliffhanger'' και τα υπόλοιπα 6 βιβλία(8 έως 13) είχε ανακοινώσει η Smith ότι θα τα γράψει, πριν απολυθεί και περάσει η σειρά σε ghostwriters!!! Το 7ο (The Return: Midnight) δεν είναι το τελευταίο, γιατί δεν κλίνει την σειρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. etsi k alliws h seira exei parei tn dikia ths troph!dn nomizw na akolou8ei pleon ta vivlia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η σειρά δεν έχει σχεδόν καμιά σχέση με τα βιβλία.
    Στην σειρά έχουν πάρει το βασικό story και από εκεί και πέρα δεν έχουν κρατήσει τπτ σχεδόν ίδιο έχουν αλλάξει της παναγιας τα μάτια!
    Και για αυτό το λόγο δεν νομίζω πως η σειρά θα τελειώσει όπως και τα βιβλία.
    Η Plec είναι ''τρελή'' κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει στο τέλος. Εγώ πάντως βλέπω και το ενδεχόμενο να μην μείνει με κανέναν από τους δυο.
    Πάντως ισχύει πως η L.J. Smith δήλωσε πως αυτήν είχε σκοπό να τελειώσει την σειρά με Delena! Από εκεί και πέρα τι θα δούμε εδώ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο τέλος του 7ου βιβλίου πεθαίνει ο Ντέιμον, όμως στα επόμενα επανέρχεται, και στο 9 με 10 πάλι ξανά πεθαίνει και ξανά επανέρχεται, στο 11ο βιβλίο πεθαίνει ο Στέφαν αλλά από ότι έχουν πει γιατί το 12ο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Αμερική θα ξανά επανέλθει στο 12ο ή 13ο που θα είναι και το τελευταίο. Τώρα στην σειρά έχουν αλλάξει αρκετά, τα περισσότερα σε σχέση όπως είναι στα βιβλία, όμως ο βασικός κορμός, το βασικό story line είναι με βάση τα βιβλία, γι αυτό κατά καιρούς βλέπουμε ομοιότητες σειρά-βιβλία, δηλαδή γίνονται πράγματα με ίδιο ή παρόμοιο τρόπο. Τώρα το πως θα τελειώσει η σειρά είναι καθαρά θέμα της Plec και του Williamson και όχι όπως τελειώνουν τα βιβλία, και θα ήθελα να πω ξανά ότι δεν είναι σίγουρο ότι η Smith απολύθηκε γιατί ήθελε να τελειώσει την σειρά με Delena, έχουν ακουστεί και άλλες εκδοχές για τις οποίες ίσως να απολύθηκε, και στην τελική το τι ήθελε η Smith δεν έχει σημασία γιατί πλέον ούτε η ίδια γράφει τα βιβλία για να αποφασίσει το τέλος τους, ούτε ουδέποτε είχε σχέση με την σειρά και το σενάριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ μαζί σου!!! Έτσι όπως τα λές είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ότι κάποιος συγγραφέας φάντασμα έχει αναλάβει την σειρά το ξέρουμε... το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι δεν το θεωρούμε VD... γιατί όσο και να μην είχε τα δικαιώματα η Smith εκείνη το σκαρφίστηκε όλο αυτό... Δεν λέω ότι όσοι διαβάζεται την συνέχεια δεν κάνετε καλά... αλλά αν μου λες ότι πεθαίνει ο Στεφαν και ξανα γεννιούνται τα ίδια σκατά με την σειρά καταντήσανε .. αλλά για πολλούς όπως και για εμένα η ιστορία τέλειωσε μέχρι εκεί που αυτός που την εμπνεύστηκε την έγραφε... είναι σαν να πάρει κάποιος την τριλογία με τους Αλχημηστές που γράφω να γράψω τα δύο πρώτα και το τρίτο να το γράψει κάποιος άλλος... είναι τελείως... δεν βρίσκω λέξη... απλά δεν θεωρώ την συνέχεια VD... είναι σαν να παίρνω τώρα εγώ ένα στυλό και να γράφω την συνέχεια μετά το 13 βιβλίο... είναι δυνατόν να γράφει όποιος να ναι την συνέχεια από μία ιστορία και να λέμε ότι αυτή η σειρά έχει συνέχεια;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό λέω... και επίσης τα ίδια σπόιλερ άκουσα και εγώ... πως η Plec θα δώσει ίδιο τέλος με τα βιβλία (ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι, η σειρά έχει πάρει όλο το βασικό κορμό από τα βιβλία. Παίρνει ιδέες από εκεί και χαρακτήρες αλλά νομίζω ότι οι διαφορές είναι πολύ περισσότερες από τις ομοιότητες. Έχει πάρει φυσικά πράγματα από τα βιβλία αλλά έχει φτιάξει και κτ εντελώς δικό της! Γιαυτό πιστεύω πως δεν θα δούμε ένα τέλος ίδιο με τα βιβλία. Πότε δεν ξέρεις φυσικά. Αν η σειρά κιόλας πάει για αρκετές σεζόν ακόμα θα ξεφύγει ακόμη πιο πολύ από τα βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν θέλω να φανώ κακός απέναντι στους Delena fans, αλλα... ν4 4υ80π ΄λφ.,.,ψ, ,νμ ΥΑΥΥΥΥΥ... :D :D PARTY ALL THE TIME... I'm the happiest person alive.... STELENA IS ENDGAME BITCHEZZZZZ!! <3 :')

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...