Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 1.08 "The River in Reverse"


Όποιος παρακολούθησε το 8o επεισόδιο των Originals μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ....


Η Rebekah αντιμετωπιζοντας μια δυσκολη αποφαση, στρεφεται στον πατερα Kieran για καθοδηγηση. Ο Elijah παλευει με τις επιπτωσεις ενος προσφατου νεφους με τον Κlaus. Η Hayley παραμενει στο πλευρο του αλλα συντομα απομακρυνεται απο μια μυστηριωδη φιγουρα που ριχνει λιγο φως στο παρελθον της. Στο μεταξυ, η απογοητευμενη Cami, προσπαθει να βγαλει ακρη με ενα αινιγματικο μηνυμα. Τελος, οταν ο ανυποψιαστος Marcel ανακαλυπτει μερικες ανησυχητικες πληροφοριες που συμπεριλαμβανουν τον Κlaus, η αντιπαραθεση καταληγει σε μια εκπληκτικη συστροφη.

17 σχόλια:

  1. Τι φοβερός ηθοποιός ο Joseph Morgan!Σαν πληγωμένος λύκος.
    Δυνατό αλλά στενάχωρο επεισόδιο.Επιρρεπής η Ρεμπέκα.Αρχίζω και σκέφτομαι ότι είχες και αυτός το δίκιο του,όταν τους τιμωρούσε κατά καιρούς.Εντάξει και οι 3 είναι δυνατοί.
    Λύθηκε και το μυστήριο με την Χέιλι.Κάποιος από τη φυλή της την είχε προστατεύσει.Μεταμορφώνονται άνθρωποι μόνο στην Πανσέληνο,μετά από κατάρα.Δεν την συμπαθώ την Χέιλι.Στρέφει τον Ελάιτζα εναντίον του Κλάους.Εκμεταλλεύεται γενικά καταστάσεις από τότε που εμφανίστηκε.
    Μόνο με την Καρολάιν θα ηρεμήσει ο αγαπημένος μας κακός Κλάους.Είναι σκληρός αλλά την κοιτούσε σαν κουταβάκι που περιμένει να το χαϊδέψουν.Εγώ τους θέλω μαζί στο τέλος....no matter how long it takes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο ένα πολύ ωραίο επεισόδιο!! Η σκηνή που η Ρεμπέκα και ο Ελάιτζας γυρίζουν σπίτι......στον Κλάους............φανταστική!!!!! Πάντως όσον αφορά στην Καμίλ, σκεφτόμουν πως, αν τελικά ο Κλάους βρει την λύτρωση, που τόσο πολύ θέλουν τα αδέρφια του να βρει, αυτή θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σ' αυτό!!! Ντάξ, τι άλλο να πείς? Η σειρά δεν παίζεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mou arese pl to epeisodio alla autos o klaus re paidi m wres wres me psuxoplakwnei... agapw auth thn poluplokothta tou xarakthra tou!h rebekah mou thn espase ligo alla me tipota dn mporw na thn antipa8hsw...auth p exw arxisei na antipa8w einai h hayley thn opoia pros ekplhksh m phgaina polu sthn arxh ths seiras..k agaphmene m elijah stamata to twra auto me th hayley!xaritwmeno zeugaraki 8a kanate de lew alla eleos dn 8elw tsakwmous me ton klaus gia authn...agaphmenh skhnh auth pros to telos tou epeisodiou me ta aderfia..pl entonh!k telos as dwsoume ena oscar sto joseph morgan!!allh mia kataplhktikh ermhneia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. k mena mou aresan alla ti na paei na kanei h caroline ekei pera...dn tairiazei me to olo klima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα την ταιριάξουμε σιγά-σιγά.Όχι ακόμη.
    Είναι το μόνο ζευγάρι που με συγκινεί πια και δεν είναι καν ζευγάρι...!Στο τέλος πάει αυτή,κατοχυρώθηκε στον Klaus....lol!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. νταξει καλο επεισοδιο αλλα δεν υπαρχει καθολου χημεια μεταξυ των ηθοποιων!!!! η Cami ειναι μια κακη αντιγραφη της Caroline κ της σχεσης που ειχε με τον Klaus, στο τελος ο Klaus βγηκε ο θιγμενος ενω εχει κανει στους αλλους δυο τα 1000 μυρια. Δε ξερω οσο περναει ο καιρος δε μου αρεσειη πλοκη, μου φαινεται σαν να εχει τρυπες, ο Klaus θα μπορουσε να παρει απο την αρχη αυτο που θελει με το τροπο που το πηρε σε αυτο το επεισοδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχεις απόλυτο δίκιο για τον Κλάους και τα αδέρφια του...όσο για την πλοκή της σειράς δεν είμαι σίγουρη, ίσως είναι νωρίς ακόμα θα δούμε τι θα γίνει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πράγματι!!! και εγώ νομίζω ότι δεν ταιριάζει η Καρολάιν με τίποτα σε αυτή την σειρά. Για αυτό και θα έρθει ο Κλάους όπως λένε στο tvd...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. e ama h plokh sto originals dn einai kalh r paidia ti na poume gia to tvd twn duo teleutaiwn xronwn??emena poswpika auth th stigmh h seira auth me exei valei mesa pl pio pl apo to tvd, dn kserw isws giati vriskw pio endiaferwn tous xarakthres..k o klaus dn mporouse na to kanei apo thn arxh auto giati dn h8ele apla na parei th nea orleanh, h8ele na exei k thn afosiwsh twn katoikwn-vrikolakwn ekei opote dn mporouse na arxisei na tous varaei olous alla twra ton eferan sta akra k anagkasthke na to kanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δε νομιζω οτι τον ενοιαζε να εχει την αφοσιωση τους οπως δεν την εχει κ τωρα, αρκει να τον φοβουνται οπως τωρα. Τεσπα μια γνωμη ειναι, θα δειξει στο μελλον. Κ ναι θα συμφωνησω για το VD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν τον ένοιαζε να έχει την εμπιστοσύνη τους.Απλά ακολούθησε την γραμμή που του υπέδειξε ο Ελάιτζα,να εισχωρήσει στον κύκλο του Μαρσέλ και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.Αυτή ήταν η συμφωνία που είχαν κάνει με την μάγισσα Σόφι Ντέβερο.Αυτή η συμφωνία δεν υπάρχει πια και μεσολάβησαν και άλλα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επίτρεψέ μου να διαφωνήσω μαζί σου για την Κάμι. Δεν μοιάζει καθόλου με την Καρολάιν, ούτε σαν "ιστορία", ούτε σαν χαρακτήρας και οπωσδήποτε δεν βλέπω καμμία ομοιότητα στην σχέση που έχει ο Κλάους μαζί της, με την σχέση που είχε με την Καρολάιν. Ακόμα και στην περίπτωση του να είναι ερωτευμένος μαζί της, φαίνεται πως θα είναι εντελώς διαφορετικά από ότι με την Καρολάιν. Αυτό είναι και η επιτυχία του σεναρίου, μέχρι τώρα τουλάχιστον, το ότι δεν αντέγραψαν κανένα χαρακτήρα από το TVD. Γνώμη μου, έτσι? Χωρίς παρεξήγηση, έτσι το έχω καταλάβει εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κλάους - Καρολάιν, και εγώ τους θέλω μαζί στο τέλος....however long it takes, αλλά αν το καλοσκεφτώ........ ο Κλάους είναι πολύ κακός-κυριολεκτώ- για την Καρολάιν. Δεν μπορεί να "κράζει" την Ελένα για την σχέση της με τον κακό-Ντέιμον, και να πάει να τα φτιάξει με τον κακό-Κλάους. Για να είναι μαζί αυτοί οι δύο, πρέπει ο Κλάους να κάνει 180 μοίρες στροφή στον χαρακτήρα του. Βέβαια μέχρι το τέλος της σειράς........ ποτέ δεν ξέρεις..... εδώ έχουν γίνει άλλα κι άλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σωστό.την Κάμι την χρησιμοποιεί για τους σκοπούς του.την Καρολάιν την ήθελε για τον εαυτό του.δεν την έστειλε σε ραντεβού με κανέναν όπως την Κάμι με τον Μαρσελ.εξάλλου η Κάμι είναι άνθρωπος και δεν ταιριάζει στα πρότυπα του Κλάους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα συμφωνήσω ioanna.Η Καρολάιν τον φοβάται ακόμα τον Κλάους και για αυτό κρατάει αποστάσεις.Ο λόγος όπως που κράζει την Έλενα δεν είναι μόνο επειδή θεωρεί κακό τον Ντέιμον,αλλά επειδή θεωρεί ότι χειραγωγεί την Έλενα και ότι κάνει ότι της υποδεικνύει εκείνος.Και πράγματι η Έλενα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά μετά την σχέση της με τον Ντέιμον.Δηλαδή δείχνει να μην καταλαβαίνει τον χαρακτήρα αυτού που έχει σχέση.Τον έστειλε να ανακρίνει τον καθηγητή Γουες χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ο Ντέιμον θα τον σκότωνε στο τέλος.Όσο και να αντιπαθεί όμως η Καρολάιν τον Ντέιμον,αφού είχε προσπαθήσει ακόμη και να την σκοτώσει στο παρελθόν,όταν κινδύνευε η ζωή του,έκανε 100 τηλέφωνα στον Κλάους να έρθει να τον σώσει,για χάρη της Έλενας.Η Καρολάιν ξέρει ποιος είναι ο Κλάους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάποια καινούρια νέα που διάβασα σε ξένο blog από φαν της σειράς,είναι ότι μαζί με τον Κλάους θα εμφανιστεί και ο Ελάιτζα για 2 επεισόδια στο TVD και ότι η Καρολάιν σε αυτή τη φάση θα γίνει μια προσωπικότητα στο Originals.Δεν σημαίνει απαράιτητα ότι θα μεταφερθεί οριστικά,αλλά προς το μέλλον δεν βλέπω και τι να μείνει να κάνει στο TVD.Εξάλλου πιστεύω ότι στο τέλος δεν θα γεννηθεί το περιβόητο μωρό της Χέιλι.Είναι πολλοί αυτοί που δεν το θέλουν να γεννηθεί.Θα δούμε τι ισχύει από αυτά στο τέλος.Αλλά χθες θυμήθηκα τι κοινό έχουν η Καρολάιν και ο Κλάους,εκτός από τη χημεία που είναι εμφανής.Εκτιμούν τον Στέφαν,θεωρώντας τον φίλο,δεν συμπαθούν τον Ντέιμον και θεωρούν καλύτερη επιλογή για την Έλενα τον Στέφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...