Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ποια σκηνή απο τις 2 σας άρεσε περισσότερο και γιατι?




7 σχόλια:

  1. me diafora h deuterh..stefan-katherine..h pio dunath skhnh tou epeisodiou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σκηνή με την Κάθριν μας άρεσε περισσότερο.Είδαμε την Κάθριν ευάλωτη για πρώτη φορά και κυνηγημένη από τον πιο ανίκητο εχθρό...τον χρόνο.Ακόμη και η αυτοκτονία της,είχε κάτι το ανεπαίσθητα αξιοπρεπές και μας άφησε γλυκόπικρη γεύση.
    Την Έλενα την παρακολουθούμε να σώζεται συνεχώς εδώ και 5 κύκλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σκηνή με την ελενα τότε, μ΄αρεσε Πάρα Πολύ!!! Υπήρχε ένταση Πάθος και ήταν Ερωτευμένοι!!!!!! Με την Καθριν απλά έτυχε να ήταν εκεί ο Stefan και δεν θα άφηνε να πάθει κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι και πως ηξερε που ηταν η καθριν!και επειδη λενε πολλοι οτι και καλα δεν της ειχε και καμια υποχρεωση αφου,οπως λενε την μισει,να παει και να την σωσει!ηταν αυθορμητο!εδω η ελενα οπως ειδα σε ενα σχολιο,εδω ολη την ωρα σωζεται!και περασαν τοσα πολλα,για να την ξεχασει αμεσως,οσο και να την μισει μεσα του,οταν την βλεπει,σιγουρα πιο ευχαριστη παρεα ειναι απο την ελενα!Η ΚΑΘΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ,ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ,ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ!ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ Ο ΝΤΕΙΜΟΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΙΣΜΕΝΟΣ!ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ,ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΠΙΡ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑΕΝΩ Η ΕΛΕΝΑ,ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΩΝΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΟΚ!ΕΓΩ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΡΙΝ,ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ για αυτά που λες για την Κάθριν, αλλά στο παρελθόν όλοι λίγο πολύ της είχαμε μια αντιπάθεια...Τώρα έχει εξελιχθεί ο χατακτήρας της!!!! Η Ελενα πιστεύω σιγα σιγα θα την κάνουν πάλι το καλό κορίτσι. Πάντος αυτή την στιγμή η Κάθριν είναι υπεράνω Όλων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρόλα αυτά δεν διαφωνώ σε τίποτα, για αυτά που περιγράφεις στο σχόλιο σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφητική σκηνή..............
    http://www.youtube.com/watch?v=hgT0XlGzBvk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...