Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.06 "Handle with Care"


Όποιος παρακολούθησε το 6o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...

O Silas με χαρά ανακοινώνει τον καινούριο του στόχο της στον Damon και την Elena, αλλά αυτοί είναι σκεπτικοί όταν υπόσχεται να τους κάνει μια χάρη για τη βοήθειά τους. Η Tessa λέει στο Stefan την επόμενή της κίνησή της, αλλά μετά συνειδητοποιεί ότι ο Silas την κέρδισε στο παιχνίδι της εξυπνάδας. Η απελπισμένηKatherine ανακαλύπτει μια νέα αλλά αναπάντεχη απόρροια του ότι έγινε και πάλι άνθρωπος και συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται κάπου να μείνει. Με αντάλλαγμα ένα δωμάτιο στις εστίες, δείχνει στην Caroline πώς να πάρει απαντήσεις από τον Δρ. Maxfield. Η Bonnie συγκινείται από τη δύναμη του Jeremy και την αποφασιστικότητά του να σταθεί δίπλα της. Τέλος, ο Damon μένει έκπληκτος όταν μαθαίνει το μυστικό για το σχέδιο της Tessa.

35 σχόλια:

  1. ξεραμε οτι ο σαιλας ηθελε να παρει την θεραπεια για να παει στην αλλη πλευρα να βρει την αμαρα .. η κετσια εφτιαξε το παραπετασμα κ το εδεσε με την Αμαρα που τελικα δεν την ειχε σκοτωσει .. τωρα αυτο για ποιον ακριβως λογο ητανε πανεξυπνο ? αφου στοχος του σαιλας ητανε να βρει την αμαρα οταν θα την εβρισκε οπως και εγινε θα μπορουσε να την παρει κ να φυγουν .. για ποιο λογo δημιουργησε την αλλη πλευρα αφου με το που θα εβλεπε ο σαιλας την αμαρα δν θα την σκοτωνε για να καταστρεψει την αλλη πλευρα .. μπορουσε να μεινει ζωντανος μαζι της .. δεν ξερω πολυ μπερδεμα !!! μου αρεσε πολυ αυτο που ειδα με σαιλας κ αμαρα μου θυμισε λιγο στεφαν ελενα αλλα για ποιο λογο αυτη η ειναι ετσι τρελη ?? ποιος ξερει τι θα γινει παλι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ωραιο το επεισοδιο αλλα στο τελος παλι μπερδευτηκαμε.καταρχην αμα καποιος καταλαβε γιατι η αμαρα πηρε τη θεραπεια???ποιος ειναι ο σκοπος της??ο σαιλας τωρα επαθε τιποτα??τωρα ποια θα ειναι η εξελιξη στο θεμα αμαρα-σιλας???πολυ το μπερδευουν το θεμα χωρις λογο(παντως ο χαρακτηρας του σαιλας ειναι φοβερος).η καθριν, εξελισεται πολυ καλα η συμπεριφορα της ως ανθρωπος.ειναι πιο συμπαθης και απο την ελενα.αλλα στο τελος παει στο γιατρο και του τα λεει ολα δηλαδη χαλαει αυτο που σχεδιασε με τη καρολαιν.επισης εκτος απο την ελενα εχουν χαλασει πολυ και τον ντειμον.σκετη αποτυχια τελικα ο δεσμος τους.αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι η ζηλια της ελενα και ο <> στεφαν.δεν ξερω ρε παιδι μου οι καλες στιγμες στεφαν-ελενα ειναι οι καλυτερες σε καθε επεισοδιο.στο τελος που τα λενε με τον στεφαν αμα δεν ηταν στο σπιτι ο ντειμον και τζερεμυ κατι θα γινοταν μεταξυ τους.(ετσι επρεπε να το κανουν για μενα).ο στεφαν επανερχεται ερχονται οι μνημες ξανα στο φως.κριμα γιατι με την αμνησια θα την διεκδικουσε την ελενα.(παντως το καλυτερο θα ηταν ο στεφαν να την ξαναερωτευτει οπωσ στη ταινια και η ελενα να καταλαβει οτι τον θελει με την αμνησια).τωρα ο στεφαν θα ξεκινησει να πονα να μην αντεχει τον πονο δηλαδη μαλακιες.ρε παιδια εχουν πει σε spoilers οτι η ελενα θα ερωτευτει τον aaron??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω πολύ το μπερδεύουν με τους σωσίες...
    συμφωνώ με τα όσα είπαν η παρασκευή και ο κλάους100.
    όλο αυτό αρχίζει να φαίνεται ανούσιο το θέμα σωσίες έχει κάνει τα πάντα μπάχαλο..και μέσα σε όλα και η Αμάρα..αυτή η νίνα πιά θα γίνει 1000 κομμάτια όλοι θα πάρουν :P
    με έπιασε πονοκέφαλος πάλι που τα σκέφτηκα.
    επίσης ακόμα δεν έχει καταλίξει η Ελένα ποιόν θέλει..πάλι στα ίδια είμαστε...φτού μανά ξανά από την αρχή το τρίγωνο.
    Θέλω ο Στέφαν να είναι ευτυχησμένος με ή χωρίς την Ελένα γιατί πολύς πόνος το φελέκι μου.από την ώρα που βγήκε από το κουτί δεν ένιωθε τον πόνο χάρη στην Τέσσα και ΄τωρα θα τον νιώσει για τα καλά.
    Υ.Γ.
    πάντα οι στελένε σκηνές σου κώβουν το αίμα <3
    τώρα συνειδητοποιώ 1)ότι το στελένα μου άρεσε από την αρχή 2) ότι με τις στελένα σκηνές έχει περισσότερο ενδιαφέρον η σειρά.
    (ναι στην αρχή ελεγα σιγά το ζευγάρι αλλά όταν πέρασε ο καιρός και χώρισαν τότε κατάλαβα ότι τελικά μου άρεσαν μαζί,ότι ήταν η μαγεία θα έλεγα της σειράς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Edo fenete to talendo ts nina!kali kakia treli ola bori n ta pexi!ala san tn kathrin dn exi periergo auto pu arxizi k gernai dn lei n pethani!ine t stirigma ts siras!kala stelena skines panda epikes!otan kitouse m zilia i elena tn stefan k tn tessa k meta pu o stef arxise n psithrizi stn elena g n min tn akusi i tessa itan telio!berdeuonde pl ta pragmata!o sailas petheni?h amara gt theli tn therapia.logika auti exi trelathi meta apo 2000xronia agalma:p i skini sailas amara otan tn eleugerwni itan siginitiki ondos thimize stelena...i tsirida ts amaras ola ta leuta otan ide tn elena...oso g tn stefan krima pali ponos! Bori k n klisi tn anthropia tou...kala i elena arxizi k m tn spai dn xeri k ute ixere pote ti theli...stirizo stelena ala epidi o stefan axizi n exi tn epiki tou agapi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου xataOla και εμένα η σκηνή Silas-Amara μου θύμισε Stefan-Elena και επίσης οι σκηνές που είναι μαζί έχουν κάτι το τρυφερό ενώ οι σκηνές με τον Daimon είναι άδειες από συναίσθημα. Επίσης με έχει κουράσει η ιστορία με τις σωσίες τι άλλο θα γίνει επιτέλους????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπον,τι να πρωτοσχολιασω.Καταρχας δεν μας εξηγησε,πως και γιατι η Καθριν ζει για ακομα μια φορα...Εκτος απ'αυτο,αυτο το επεισοδιο ηταν too much ρε παιδι μου,ενα overload πληροφοριων και πραγματων.Η Αμαρα απ'οτι καταλαβα ειναι ετσι τρελη γιατι βλεπει,νιω8ει και μπορει να μιλησει ισως? Στα φαντασματα οπως η Bonnie,τωρα γιατι δεν ξερω.Επισης ας λυ8ει λιγο το μυστηριο των Travellers.ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ?Δεν ειναι ακριβως μαγοι γιατι μιλανε κατι σαν βουλγαρικα αντι για λατινικα κι επισης μπορουν να γινουν και βρυκολακες οπως η Ναντια,η οποια ειναι και βρυκολακας και ταξιδιωτης(ενω οι μαγοι δεν μπορουν). Η Ελενα επισης πρεπει να σταματησει να φοραει ολο κατι κοντα σορτς και να κανει κατι στα μαλλια της επιτελους,ακομη κι η Αμαρα πιο ωραια μαλλια εχει απ'αυτην.Και ο Σαιλας δεν νομιζω να πε8ανε απλα κατι θα πα8ει σαν την Καθριν και 8α συνεχισει να ειναι μαγος φανταζομαι.Απλα το ολο 8εμα οτι η Αμαρα ηταν η "αγκυρα" γιατι ετσι τζαμπα δημιουργησε η Κετσια ή αλλιως Tessa(γιατι ειναι πιο mainstream) την αλλη πλευρα aka other side(παραπετασμα). Αφου ετσι κι αλλιως τωρα που βρηκε ο Σαιλας τη γλυκουλα,μπορουν να ζησουν happily ever after...Αυτααα απο μεεενα,τα σχολια δεκτα ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλό το επεισόδιο, αν και το έχουν κάνει λίγο -δηλαδή πολύ- αχταρμά το εργάκι (όσο πατάει η....γάτα-λέμε τώρα). Το καλό που τους θέλω να το ξεμπερδέψουν ωραία, γιατί αν υποψιαστώ ότι η 5η σεζόν θα εξελιχθεί σε μάπα το καρπούζι.................δεν θα το αντέξω!!!! -να περιμένουμε πως και πως την μια φορά την εβδομάδα και να χάσουμε όλο το χειμώνα έτσι!!!!!!!!!-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΚΑΘΡΙΝ ΣΤΗΝ 5 ΣΕΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝ....... ΘΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο σκοπός της Αμάρα,ήταν να γίνει θνητή με την θεραπεία και να πεθάνει.Είπε ότι δεν αντέχει να ζήσει ούτε 1 μέρα παραπάνω.Φαίνεται ότι κάποιος έχει μπει στο μυαλό της και την καταδιώκει.
    Οι ταξιδευτές παρουσιάζουν ενδιαφέρον,γιατί έχουν σκοτώσει και την Κέτσια.
    Μου άρεσε η Κάθριν,που παρά το ότι έγινε θνητή,δεν έχασε την ευστροφία της.Πιο καλό το επεισόδιο από τα προηγούμενα του 5ου κύκλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ήταν πανέξυπνο γιατί και καλά τον κορόιδεψε... επίσης η Κέτσια δεν φαντάστηκε ότι η Αμάρα είναι τόσο τσού...α όπως η ίδια την χαρακτηρίζει που θα σκοτώσει τον Σάιλας για να πάρει την θεραπεία... το θέμα είναι άλλο πως ξέρει η Αμάρα που 2000 χρόνια ήταν φυλακισμένη ότι η θεραπεία πλέον είναι στο αίμα του Σάιλας (Σεναριακό λάθος). Επίσης η Κέτσια πάντα ήθελε να σκοτώσει τον Σάιλας για να μείνει πάντα στην άλλη πλευρά. Η Αμάρα είναι ζωντανή οπότε δεν θα έβρισκε ποτέ την Αμάρα ο Σάιλας... ακόμα και αν έβρισκε γαλήνη... για αυτό ήθελε η Κέτσια να σκοτώσει τον Σάιλας ο Ντέιμον πριν βρει την Αμαρα... Η Κέτσια δηλαδή σκόπευε να σκοτώσει τον Σάιλας πριν βρει την Αμάρα... Απλά όπως πάντα τα σχέδια όλων έχουν επιπλοκές αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ ένα σχόλιο μόνο θέλω να κάνω... Θα κάνω πρόταση γάμου στην Nina... παίζει σε μια σειρά που παίζει τριπλό ρόλο μέχρι τώρα (γιατί μπορεί να πεταχτεί και καμιά Τάτια στο ξεκούδουνο) παίρνει όσα χρήματα παίρνουν οι άλλοι σε ολοκληρη σεζόν σε ένα επεισόδιο... αχαχαχαχαχα ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ... Ανούσια ανάμειξη των σωσίων... έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους... Έλεος δηλαδή... Ποιος ο σκοπός τώρα να είναι ζωντανή η Αμάρα;;;; Δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι ποιο έξυπνο να γεμίσουν την σεζόν;;;; Αν είναι έτσι ας μην πάρει ούτε full season δλδ... να τελειώνουμε... να πάει κάθε σωσίας στον πάγκο του.... ΑΜΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βασικά αν πρόσεξες... η Κάθριν δεν ζει για πολύ... δλδ τελικά μάλλον με την θεραπεία όταν την παίρνουν από το αίμα σου πεθαίνεις αργά αργα... αν πρόσεξες άσπρισε μια τούφα από τα μαλλιά της, της βγήκε το δόντι της.... φαίνεται πως πεθαίνει αργά αργά...Μετά από ότι φαίνεται θα συμφωνήσω οι Ταξιδευτές είναι κάτι σαν μάγοι αλλά μπορούν να είναι και βρικόλακες και ταξιδευτές... Αυτό με τα κοντά σορτς της Ελενα θα συμφωνήσω... δεν χειμωνιάζει ποτέ εκει; Τα μαλλιά της δεν με χαλάνε... όσο για το αν θα ζήσουν Σάιλας και Αμαρα μαζί δύκολο γιατί η Αμάρα του είπιε το αίμα για να είναι θνητή και να πεθάνει ενώ εκείνος έκανε τα πάντα για να είναι μαζί της... επίσης η Αμάρα θέλει να πεθάνει φαίνεται πως ένας ταξιδευτής είναι στο κεφάλι της γιατί κάνει λες και έχει την κατάρα του κυνηγού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπερδευτηκα αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για το πως ξέρει η Αμάρα για την θεραπεία ότι είναι στο αίμα του Σάιλας; Το λέει ο Σάιλας στην Αμάρα ότι πήρε την θεραπεία γιατί ήθελε να είναι μαζί της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι αλλά δεν ήξερε κανείς ότι όταν κάποιος παίρνει την θεραπεία γίνεται το αίμα του η θεραπεία... Αυτό εννοώ πως το ήξερε η Amara.... Γιατί δεν φαινόταν να το ξέρει κανείς άλλος εκτός του Silas πριν το αποκαλύψει για την Katherine...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απλά... ποιο ξεκάθαρα. Η Κέτσια κράτησε ζωντανή την Αμάρα ουτω σώστε να πεθάνει ο Σάιλας μη γνωρίζοντας ότι είναι ζωντανή και να έτσι να μίνει για πάντα μόνος στην άλλη πλευρά. Μετά μόλις έμαθε ο Σάιλας που είναι το αντικείμενο (τελικά η Αμάρα) άλλαξαν τα σχέδια της Κέτσια και ήθελε να τον σκοτώσει προφανός για να μίνει μόνος στην άλλη μεριά. Επειδή όμως την φυλάκισε στην καλύβα έβαλε τον ντέιμον απειλώντας τον να σκοτώσει τον Σάιλας πριν βρει την Αμάρα. Τελικά ο Σάιλας την βρήκε, η Αμάρα είπιε το αίμα του και τώρα πρέπει να την κρατήσουν ασφαλή γιατί η Κέτσια αλλά και η ίδια η Αμάρα θέλει να πεθάνει και αυτό σημαίνει πως θα σπάσει το ξόρκι της άλλης μεριάς και όσοι είναι εκεί θα βρουν γαλήνη θα πάνε στον παράδεισο δλδ... αυτά... ελπίζω τώρα να κατάλαβες... αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ήξεραν οι Ταξιδευτές όμως.Είπαν στον Ντέιμον,οτι δεν θέλουν ακόμη να σκοτωθεί ο Σάιλας πριν πάρει κι άλλος την θεραπεία.
    Ίσως εκεί να είναι το κλειδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. exoume ftasei sto 6 epeisodio tis 5 season k de variemai oute lepto sto epeisodio to vlepw olo me tosi anupomonisia....enw perisi tetoio kairo travousa ta mallia m ap ta neura gt den antexa na vlepw tis aidies tis 4 season...mexri twra h 5 season einai teleia k olo auto me tous swsies einai gamato.....h nina poso ithopoiara? paizei triplo rolo pleon k einai toso teleia toso diaforetiki....episis exw na pw oti h amara de nomizw na meinei gia polu stin seira logika tha pethanei...alla epeidi vlepw oti k me tin katherine to idio paei na ginei as meinei toulaxiston h amara gt me tin elena den antexw pragmatika..einai o pio akuros xaraktiras...akoma k h mponi san fantasma pio endiaferon exei apo auti..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτή η Αμάρα,είναι χειρότερη και από την Ελένα με τις τσιρίδες της!!!!Σαν σπαστικό!!!
    Τελικά η πιο ενδιαφέρουσα σωσίας είναι η Κάθριν!!!Θα πρότεινα να τις σκοτώσουν όλες και να αφήσουν την Κάθριν αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται γιατί το σπαστικό Ελένα είναι πρωταγωνιστικός χαρακτήρας....την τύχη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΈΛΕΙΟ Επεισόδιο!!! και λίγο τρελούτσικο...έγινε της ''τρελής'' τώρα με τους Σωσίες. Και δέν έχω Υπομονή για το επόμενο. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ η Tessa έδωσε πίσω την μνήμη του Stefan, άντε να δούμε τί θα γίνει? Η ελένα ζήλεψε? τί έπαθε τώρα? Ο ντειμον έχει ''μπερδευτεί'' και αυτός, προσπαθεί να κάνει χιούμορ...Ο Silas 2000 χρόνια να βρεί την Αμάρα και αυτή τον ''έστειλε'' σίγουρα οι ταξιδευτές την έχουν μισοτρελάνει...(για ποιόν βρυκόλακα λέει ο καθηγητής? λέτε να έρχεται μεγαλύτερο κακό?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αχαχαχαχα!!! μήν στεναχωριέσαι στο τέλος μόνο η ελενα θα μείνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγω εχω να πω πως δεν μπορω να περιμενω καθε φορα πως θα περασει η εβδομαδα για να ερθει το καινουριο επεισοδιο! Παγματικα δηλαδη καμια σχεση με αλλες φορες. Δεν ξερω τι ειναι αυτο που κανουν αλλα εγω δεν μπορω να ξεκολλησω.
    Λοιπον ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Η Καθριν επεζησε απο τον Σαιλα οπως ειχαμε δει και στο προηγουμενο, ειναι θνητη αλλα γερναει γρηγοροτερα. Θα μπορουσαν να το εξηγησουν καλυτερα, ισως ομως εξηγησει ο καθηγητης στα επομενα τι της συμβαινει και καταλαβουμε κι εμεις καλυτερα. Μου αρεσε πολυ με την Καρολαιν, ηταν πολυ ωραιο διδυμο. Ευχομαι ο καθηγητης να βρει μια λυση στο προβλημα της, δεν θελω να πεθανει. Ισως αν ξαναγινει βαμπιρ τωρα που δεν εχει πια τη θεραπεια να ειναι μια λυση αλλα αυτο συνεχιζει ειναι ριψοκινδυνο μηπως δεν ολοκληρωσει την μεταβαση και πεθανει επι τοπου. Ενδιαφεροντα κι αυτα που ειπε ο καθηγητης για την μυστικη λεσχη, εχουν ακουστει διαφορα οτι ο πατερας της Ελενας μπορει να ειναι αυτο το μεγαλο βαμπιρ που εχουν για αρχηγο τους, η δολοφονημενη συμφοιτητρια ειχε φωτογραφια μαζι του και υπαρχει και το 5,10 επεισοδιο που θα λεγεται Fifty shades of Grayson (ο πατερας της Ελενα) οποτε κατι πρεπει να εχει να δειξει γι αυτον. Θυμιζει λιγο πρωτη σεζον με το council ειναι η αληθεια αλλα ειναι νωρις ακομα για τετοια συμπερασματα.
    Δεν μπορω να περιγραψω ποσο μου αρεσαν οι ατακες του Σαιλα! Πραγματικα δεν υπαρχει! "I'm like a supernatural Madonna" χαχαχα! Σχετικα με το τι εγινε τωρα, ο Σαιλας πηρε τη θεραπεια στο προηγουμενο και αν και μαγος πια τωρα μπορει να πεθανει. Το μονο που εμενε ηταν να καταστρεψει το παραπετασμα αφου φερει πισω την Μποννι με τις δυναμεις του ως μαγος. Η Κετσια ομως θελει ο Σαιλας να πεθανει πριν ριξει το παραπετασμα και να εγκλωβιστει μαζι της για παντα. Ο Σαιλας ψαχνει την αγκυρα που πρεπει να καταστρεψει για να ριξει το παραπετασμα αλλα η αγκυρα τελικα ειναι η πετρωμενη πια Αμαρα που ειναι ακομα ζωντανη και αθανατη. Οι φωνες που ακουει εγω πιστευω πως ειναι κολπο της Κετσια για να μην μπορεσουν να ζησουν ευτυχισμενοι και αθανατοι οι Αμαρα-Σαιλας σε περιπτωση που ο Σαιλας την εβρισκε πριν παρει τη θεραπεια ενω ηταν ακομα αθανατος. Γιατι λογικα κατι επρεπε να ειχε σκεφτει και η Κετσια για να τους εμποδισει απ το να ζησουν για παντα μαζι ευτυχισμενοι. Η και οι ταξιδευτες θα μπορουσαν να το εχουν κανει αυτο για να κανουν την Αμαρα να θελει να πεθανει. Η Αμαρα πηρε τελικα τη θεραπεια απο τον Σαιλα για να μπορει να πεθανει κι αυτη. Και λογικα ο Σαιλας δεν πρεπει να πεθανε αλλα να ειναι μαγος θνητος που γερναει γρηγορα οπως κι η Καθριν. Τωρα να δουμε αν ο Σαιλας θα μπορεσει να φερει πισω την Μποννι πριν πεθανει η Αμαρα αν και μαλλον κατι θα γινει γιατι στις περιληψεις λεει πως τελικα θα στραφουν στην Κετσια για να σωσει την Μποννι.

    Τελος η Κετσια δινει πισω στον Στεφαν της αναμνησεις του, πολυ τρελη αυτη, τον εχει βαλει στο ματι για τα καλα δεν μου το βγαζεις απ το μυαλο.
    Παντως πιστευω πως απο το επομενο και μετα θα σταματησουμε να ασχολιομαστε με Σαιλα Κετσια Αμαρα, δειχνει να φτανει στο τελος της σιγα σιγα αυτη η ιστορια, τι αλλο να μας δειξουν, το μονο που δεν εχουν εξηγησει πολυ ειναι οι ταξιδευτες και σιγα σιγα θα παμε προς κολεγιο μερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επισης εννοειται πως η Κετσια-σεναριογραφοι πρωτοτυπησαν και παλι και εκρυψαν την αγκυρα-Αμαρα
    σε οδικη αποσταση απο το Μυστικ Φολς γιατι με αυτοκινητο πηγαν αν δεν
    κανω λαθος και δεν εκαναν και πολυ ωρα να πανε. Γιατι το Μυστικ Φολς
    ειναι το κεντρο του κοσμου παντα και δεν υπαρχουν αλλα μερη στον κοσμο
    να κρυψει κανεις κατι σημαντικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Άμα γίνει κι αυτό....πάει χαζέψαμε!!!Εννοώ να είναι vampire o πατέρας της Ελένα.......αφού σκοτώθηκε υποτίθεται με την μητέρα της.....άρα κάποια πτώματα έθαψαν.Τι διάολο....να τον είχε δαγκώσει βρυκόλακας πριν και να βγήκε από τον τάφο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι ισως καπως ετσι πρεπει να εχει γινει λογικα, να ειχε αιμα βρυκολακα στον οργανισμο του. Παντως αν προσεξατε αυτη η μυστικη λεσχη αν και εχουν για αρχηγο τους αυτον τον βρυκολακα, οποιος κι αν ειναι αυτος, δεν φαινονται ιδιαιτερα φιλικοι με τους υπολοιπους αφου δεν τους προσκαλουν να μπουν στις συγκεντρωσεις τους. Ισως κανουν κατι οπως τοτε με τον πατερα του Κλαους που αν και ηταν βρυκολακας στην ουσια ηθελε να τους καταστρεψει. Αλλα μπορει και να μην γινει τιποτα απ ολα αυτα, ετσι κι αλλιως ειναι μονο θεωριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Egw nomiza pos ama pethanei i Amara kai katastrafei i alli plevra osoi ine eki tha girizan opos k otan eixe pesei to peplo tin proti fora san "fantasmata". Ara me vasi ayto pou les den tha gini kati tetio k osoi ine fantasmata tha xathoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Bonnie είχε ρίξει το παραπέτασμα... τον ''τοίχο'' δηλαδή που υπάρχει ανάμεσα στην άλλη μεριά και τον κανονικό κόσμο... σκοτώνοντας την Αμάρα θα καταστραφεί η άλλη μεριά και απλά όλοι θα πεθάνουν κανονικά χωρίς να υπάρχουν φαντάσματα, θα βρίσκουν δλδ γαλήνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε παιδιά να ρωτησω κατι αλλο..Ο Damon δε θα επρεπε να ειναι πανικοβλημενος,αφου η Κετσια του ειπε να σκοτωσει το Σαιλας γιατι αλλιως αυτη θα σκοτωσει την Ελεινα.Βεβαια η Ελεινα με τον Στεφαν το σκασανε,αλλα στον Damon και Jeremy δεν το ειπε κανεις αυτο.Επισης, η Καθριν δεν επρεπε να ξερει για το βρυκολακα Augustine,αφου αυτα τα εμαθε η Caroline οταν του εκανε compel μονη της.Eκτος κι αν πηγε και μιλησε λιγο με την Caroline η Καθριν.Aλλα και παλι επρεπε να μας δειξει κατι τις,τετοιο. Eπισης νομιζω οτι η Αμαρα φερεται σαν να εχει την καταρα του κυνηγου ή κατι τετοιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βασικα αυτο δεν ειναι και τοσο λαθος.Η Κετσια ειπε οτι οι Travellers μετακινουν την "αγκυρα" συνεχεια για να "μη πεσει στα λαθος χερια". Και ο Σαιλας ειπε οτι ειναι στο New Jersey,το οποιο ειναι κοντα στην Ν.Υορκη,οχι και τοσο κοντα στο υποτιθεμενο Mystic Falls!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. To διαβασα κι εγω αυτο για τον πατερα της Λενιως(LOL).Ισως ειναι οπως το Μυστικ Φαλλς που η Λιζ ξερει για τον Damon και τον αφηνει να ζει εκει και συνυπαρχουν και βοηθιουνται,καπως/κατι τετοιο μπορει να ειναι και o Augustine Vampire(αν ειναι ο Grayson).Eκτος κι αν ο συγκεκριμενος βρυκολακας,εκανε τοοοσους πολλους φονους και πηρε το ονομα του το συμβουλιο γιατι ηθελε να τον σταματησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτο οτι ηταν στο New Jersey δεν το ειχα προσεξει οτι το ειχε πει. Ναι οκ τοτε δεν ειναι και πολυ κοντα. Αλλα και παλι πρεπει ναι 4-5 ωρες με τ αυτοκινητο απο το Μystic Falls σιγουρα. Με παραξενεψε που εκαναν τοσο λιγη ωρα με το αυτοκινητο για να πανε, σκεφτηκα οτι πηγαν καπου πολυ πιο κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Eπισης και κατι αλλο,η Κετσια/Τεσσα και ο Σαιλας εξασκουν την κανονικη μαγεια ή expression(εκφραση) ? Δεν μας ξανα ανεφεραν κατι κι αναρωτιεμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ναι μπορει να ισχυει κι αυτο, αλλωστε δεν θυμαμαι να ειπε ο καθηγητης αν ο Αυγουστιν ειναι οντως αρχηγος τους η απλα πηραν το ονομα τους απ αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το παραχεσαν με τους σωσιες. Σε λιγο δεν θα ξερουμε ποιος ειναι ποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. και η έκφραση μαγεία είναι... δεν υπάρχει ''κανονική'' μαγεία αλλά ήδη μαγείας... είναι τα πνεύματα, η έκφραση, η μαύρη μαγεία και η μαγεία των ταξιδευτών... Και μάλλον χρησιμοποιούν έκφραση γιατί εδώ και 2000 χρόνια ο ένας ήταν σε μια σπηλιά πετρομένος και η άλλη στην άλλη μεριά η Κέτσια οπότε που να βρουν τα πνεύματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...