Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.07 "Death and the Maiden"


Όποιος παρακολούθησε το 7o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...

Ενώ η Elena κι ο Damon προσπαθούν να εξηγήσουν την κατάσταση της Amara στον Stefan, ο Δρ. Wes δίνει στην Katherine πολύ άσχημα νέα. Η Nadia ψάχνει την Katherine στο δωμάτιο της Caroline. Μετά από μια απρόσμενη συζήτηση με την Amara, ο Jeremy και η Bonnie έχουν μία ελπίδα. O Silas αθετεί μια υπόσχεσή του, προκαλώντας τον Damon να ζητήσει τη βοήθεια της Tessa για το νέο του σχέδιο, ενώ ο Stefan κάνει μια σπαρακτική εξομολόγηση στον Damon και την Elena.


31 σχόλια:

  1. Δεν μου άρεσε το επεισόδιο,κάτω του μετρίου.3 σωσίες στη σειρά και άλλοι 2=σύνολο 5 σωσίες....Jesus!!!. Ξενέρωμα.....προς στιγμήν φοβήθηκα μήπως είχε και ο Jeremy σωσία!!!!
    Άντε να πάει και ο Klaus για κανένα επεισόδιο μπας και δούμε τίποτα ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοσα επεισοδια για σαιλας σχεδον μια ολοκληρη σεζον ανεπτυξε ποσο παντοδυναμος ητανε κ τελειωσε τοσο μα τοσο ααπλα .. καθολου εντυπωση κ απο τη μια αδικια που δεν εμεινε με την αμαρα μετα απο 2 χιλιαδες χρονια .. για να επιστρεψει η μπονυ μπορουσαν να βρουν καποιον αλλον τροπο κ στην τελικη ας μην τη σκοτωναν .. αναποφασιστοι οπως και με τον τζερεμυ !! κ τελος τι συμβαινει με τον στεφαν ?? τωρα που τελειωσε ολο αυτο με τον σαιλας τι θα συμβει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Vampire Diaries ειναι η μονη σειρα που καταφερνει να μας κανει να παθαινουμε ΣΟΚ σε καθε επεισοδιο και να γινεται κατι καινουριο.Το οτι "εφεραν" την Bonnie πίσω μ'αυτο το τροπο ειναι πολυ πρωτοτυπο και διαφορετικο. Eπισης δεν νομιζω να πε8ανει η Κα8ριν,κατι 8α γινει και 8α σωθει..Κανεις δε χαντεται.Λυπη8ηκα για τον Σαιλας που μετααα αποοοοο οοολα αυτααα τελικα δεν κατεληξε με την Αμαρα.Αλλα νομιζω οτι η "αλλη πλευρα" θα σταματησει να υπαρχει,θα την εξαφανισει η Βοnnie.Επισης πολυ ωραια η σκηνη με τις 3εις σωσιες(λατρεψα αντιδραση Κα8ριν με Ελενα οταν εκοβε το χερι της)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. metriooo to episodio...varetooo ... den 3erwww,, an k ime fan tou TVD den m ekanee entipwsiiii..! tosoo kairoo akoumee sailasss k tn skotwsan k aftonnn.. o stephann tii epa8eee?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. K egw simfonw oti sailas k amara tha itan kalo n ine mazi n mn pethenan ala apo tn ali twra stn ali meria toulaxiston as ine mazi...i kaliteri skini itan apo tote pu o sailas vrike tn amara demeni mexri pu pethane i amara tin lipithika pl 2000xronia martirio g enan erwta k epitelus vrike tn galini! Twra an i bonie andexi na ine auti h agira magia ts!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατάλαβε κάποιος τί ακριβώς έπαθε ο Στέφαν στο τέλος? Αντέδρασε έτσι επειδή ακόμα και θάβοντας τον Σάιλας δεν έφυγε ο πόνος του ή συνλεβη κάτι άλλο επειδή σκοτώθηκε ο σωσίας του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια ο στεφαν νομιζε οτι σκοτωνοντας το σιλας θα ξανα εβρισκε την ηρεμια του,δηλαδη δεν θα σκεφτοτανε συνεχεια ολα αυττα που του ειχε κανει,κατι το οποιο δεν συναιβει!Αυτο μπορει να τον οδηγησει στην τρελα η να κλεισει την ανθρωποτητα του οπως ειπε!! Επισης το επεισοδιο ηταν πολυ ωραια εμενα μου αρεσε πολυ δεν καταλαβαινω τι αλλο θα μπορουσε να ειχε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ούτε κι εγώ ενθουσιάστηκα.Το πιο αδιάφορο επεισόδιο του 5ου κύκλου μου φάνηκε.Το καλό είναι ότι έφυγαν η Αμάρα,Σάιλας και Κέτσια από τη μέση.Το κακό είναι ότι η επιστροφή της Μπόνι θα είναι επώδυνη για την ίδια.Με τον τρόπο που έγινε,ούτε συγκίνηση δεν μου προκάλεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το καλύτερο της σεζον με διαφορα κλαμα με την μπονι!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά το επεισόδιο είναι εξαιρετικό θα μπορούσε άνετα με όλα αυτά που έγιναν να ήταν season final. Εγώ μια φορά το ένα σοκ μετά το άλλο το πάθαινα, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει μερικοί και δεν είναι ικανοποιημένοι με τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί η Κάθριν φαίρεται έτσι στην κόρη της ? Έχω αγωνία να δω τι θα γίνει με το θέμα της Μπόνης. Πιστεύω ότι ο Στέφαν θα κλείση την ανθρωπιά του κάπος, ή θα τον αναγκάσουν ή θα το κάνει μόνος του για να σταματήσει τον πόνο από όσα πέρασε. Επείσης ίσως να ήταν λίγο άδικο αυτό που συνέβει στον Σάϊλας και την Αμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΘΕΙ!ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!ΩΡΑΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΙΛΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ!ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΜΠΟΝΙ!ΕΚΕΙΝΕΣ ΧΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ,ΣΑΝ ΧΑΖΕΣ!Η ΚΑΘΡΙΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΠΑΛΙ,Η ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΡΑΜΜΕΝΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ,ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ,ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ,ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ!ΓΤ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΟΣ,ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΕΣΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ!ΤΖΟΥΛΙ HELLOOO ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΩΡΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ...... Ο ΣΑΙΛΑΣ ΚΑΙ Η ΑΜΑΡΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ...... ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΑΖΙ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ RIPPER.
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΚΑΘΡΙΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.
    Η ΚΑΘΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κατάληξη που είχαν Silas+Amara δέν μου άρεσε καθόλου. Και απο ότι κατάλαβα δεν βρήκαν την γαλήνη πού επιθυμούσαν... Ο Stefan τί έπαθε τώρα?....την ''γρουσουζιά του σωσία'' επειδή σκότωσε τον Silas? Τί άλλο θα περάσει και αυτός? Η Μπόνι η ελενα και καρολάιν, με όλα αυτά που έγιναν στην 4η σεζόν δεν με πείθουν πιά ότι είναι ακόμα τόοσο καλές φίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. to epeisodeio auto me tsantise ligo giati h elena skeftotan mono thn mponi kai katholou ton sailas kai thn amara pou oi kahmenoi pali den einai mazi egw hthela na katastafei h allh pleura wste na mporoun epitelous o sailas kai h amara na einai mazi kai ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ h elena einai poli spastikia oi monoi xarakthres pou mou aresoun poli einai Η ΚΑΘΡΙΝ , H ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ kai twra h kathrin tha pethanei e oxi re den tha einai wraia h seira meta thelw na pisteuw oti tha brei tropo na swthei kai oti h allh pleura tha katestrafei oste na brethoun epitelous mazi h amara kai o sailas kai ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ gia thn ΜΠΟΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. feretai etsi h kathrin sthn korh ths giati tha pethanei se ligous mhnes kai den hthele h korh ths na thn dei etsi stenaxwrethika para poli me thn kathrin den thelw na pethanei an parathrhses otan ths ta elege auta dakrise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό που δεν καταλαβαίνω σε αυτήν την σειρά είναι.... σκοτώνουν κατά καιρούς διάφορους χαρακτήρες και μετά τούς γυρίζουν πίσω από τους νεκρούς έλεος....(ας αποφασίσουν νεκρός ή ζωντανός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άσε και αυτή η Κετσια τόοσα χρόνια δεν μπόρεσε να συγχωρήσει Σάιλα + Αμάρα...καλά της τα είπε και ο Σαιλάς στο τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά είστε όλοι τόσο σίγουροι ότι ο Σάιλας πέθανε? η αυτό που συνέβη του Στέφαν στο τέλος, σχετίζεται με την ζωή του Σάιλας. Δηλ. μήπως έχει συνδέσει τη ζωή του ο Σάιλας με τη ζωή του Στέφαν και όταν τον σκέπασε τελείως με το χώμα άρχισε να έχει ασφυξίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το 1ο.Ουσιαστικα αυτος με το να το σκοτωσει τον Σαιλας ηθελα να ξεπερασει τον "πονο" του,αλλα δεν τον ξεπερασε,ακομα κι οταν τον σκοτωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.Απλα ο Στεφαν περναει δυσκολα,μετα απ'αυτο που περασε δεν ειναι και λιγο!Και μας δειχνει οτι ακομα κι αφου το σκοτωσε δεν το ξεπερασε(οπως 8α γινοταν αν η Ελενα σκοτωνε στη 4η σεζον την Καθριν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eγω ενα δεν καταλαβα..Γιατι οταν ο Στεφαν σκοτωσε τον Σαιλας η Αμαρα,φωναξε στην αρχη το ονομα του με λυγμους και μετα σταματησε κι ηταν σαν την μαχαιρωσαν στο ιδιο σημειο..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδιαααααα η ιστορια με τον Σαιλας,την Αμαρα και τη Τεσσα επρεπε να τελειωσει καποια στιγμη,ηταν ηδη ανοιχτη απ'το προηγουμενο κυκλο.Εγω νομιζω οτι τωρα 8α το παει αλλου η 5η σεζον και 8α ασχοληθουμε με κατι καινουριο..Ισως καποιο καινουριο "κακο"??Τον Augustine Vampire ας πουμε? Επισης η Κα8ριν προφανως και δεν νομιζω να πε8ανει..Ισως για καποιο λογο γινονται ολα αυτα και στο τελος στο τσαααφ θα την σωσουν.Σταματηστε να λετε οτι δε σας αρεσει εκεινο,δε σας αρεσει το αλλο.Σειρα ειναι δε γινεται ολα ειναι τελεια.Η Julie Plec εχει τους λογους της,δεν μπορει η κα8ε ιστορια να παιρνει happy end!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παιδιαααααα η ιστορια με τον Σαιλας,την Αμαρα και την Τεσσα επρεπε να τελειωσει καποια στιγμη,ηταν ηδη ανοιχτη απ'το προηγουμενο κυκλο.Εγω νομιζω οτι τωρα 8α το παει αλλου η 5η σεζον και 8α ασχοληθουμε με κατι καινουριο..Ισως καποιο καινουριο "κακο"??Τον Augustine Vampire ας πουμε? Επισης η Κα8ριν προφανως και δεν νομιζω να πε8ανει..Ισως για καποιο λογο γινονται ολα αυτα και στο τελος στο τσαααφ θα την σωσουν.Σταματηστε να λετε οτι δε σας αρεσει εκεινο,δε σας αρεσει το αλλο.Σειρα ειναι δε γινεται ολα ειναι τελεια.Η Julie Plec εχει τους λογους της,δεν μπορει η κα8ε ιστορια να παιρνει happy end!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν ακόμα η "άγκυρα" για την "άλλη μεριά", και όλα τα υπερφυσικά όντα όταν πεθαίνουν περνούν από μέσα της. Δεν πρόσεξες ότι η Μπόνι -αφού έγινε η άγκυρα- έπαθε το ίδιο όταν πέθανε η Κέτσια? Της το είπε κιόλας η Κέτσια ότι αυτό θα της συμβαίνει κάθε φορα που πεθαίνει ένα υπερφυσικό πλάσμα. Θα νιώθει τον θάνατό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προσωπικά,δεν με απασχόλησε η ιστορία του Σάιλας,ούτε το happy end και καλώς τελείωσε.Ένας κακός χαρακτήρας ήταν με μια αδιάφορη ιστορία.Αλλά από πότε απαγορεύεται να λέμε τη γνώμη μας.Πιο ενδιαφέρον θα είναι το μυστήριο του Κολλεγίου,από το να βλέπουμε την Νίνα εις τριπλούν.Αλλά αν εξαιρέσουμε τη Μπόνι που είναι βασικός χαρακτήρας,κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν να ανασταίνουν τους πεθαμένους γιατί καταντάει λίγο αστείο.Αλλιώς να φέρουν πίσω και τον Αλάρικ και όποιον πέθανε...
    Εμένα ήταν το πρώτο επεισόδιο που δεν με ενθουσίασε και πιστεύω ότι ίσως έπαιξε και ρόλο το γεγονός ότι των Originals το επεισόδιο ήταν εξαιρετικό, και μοιραία η σύγκριση αδίκησε το TVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά τα είπες. Συμφωνώ απόλητα μαζί σου. Εγώ πιστεύω ότι ο 5ος κύκλος είναι μια διαφορά ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! Σε κάθε επεισόδιο ανατριχιάζω με τις εξελήξεις! Για μένα όλες οι εξεληξεις είναι αναγκαίες και η σκηνή με την Μπόνυ που πονάει κατα κάποιο τρόπο μου μετέδιδε τον πόνο της! Όλοι είναι τέλειοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. το επεισόδιο είναι καλό αν εξαιρέσεις οτι η Κάθριν έμαθε πως θα πεθάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αααα ναιι σωστα..Απλα τοτε δεν το ξεραμε ακομα οτι νιωθει τον πονο γι'αυτο μπερδευτηκα.Ευχαριστω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το επεισοδιο μαρεσε σε γενικα πλαισια..ειδικα εκει που επιστρεφει η μπονι και την ακουμπαει ο τζερεμι συγκινιθηκα παρα πολυυ!! αντε να δουμε τι θα γινει στη συνεχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...