Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Συνεντεύξεις ηθοποιών και συντελεστών για την σειρά.

Nina, Ian, Paul via TVLine

Ο Ian λέει πως η αγάπη είναι δύσκολη στο Mystic Falls. Οι σωσίες είναι καταδικασμένοι να είναι μαζί, κάποιος πάντα θα τους κυνηγάει χάρη στο αίμα τους αλλά αυτό που υπάρχει ανάμεσα στον Damon και στην Elena είναι αληθινή αγάπη. Δεν εξαρτάτε από την μοίρα των σωσίων και το τι έγινε πριν 2000 χρόνια. Το θέμα είναι εάν αντέξει σε όλο αυτό. Ενώ η Katherine αρχίζει πάλι να βλέπει διαφορετικά τον Stefan μετά από την βοήθειά του. Μην ξεχνάμε ότι σωσίας δεν είναι μόνο η Elena εξάλλου. 

Επίσης είναι δύσκολο όπως λέει η Nina να έχεις μια σχέση όταν ο πρώην σου είναι όλη την ώρα στα πόδια σου. Τι να κάνεις όμως όταν είναι ο αδερφός του νυν σου και μέσα στο κεφάλι σου ξέρεις ότι τον έχεις ανάγκη και δεν θες να τον χάσεις; Πλέον το τρίγωνο φαίνεται να πρέπει να γίνει συνήθεια και τρόπος ζωής και από τις τρεις πλευρές και να πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.

Ο Paul όμως κάνει την σωστή ερώτηση και δίνει την σωστή απάντηση. Ο Stefan θέλει να είναι όμως μαζί με την Elena αυτή την στιγμή; Πέρασε τόσα πολλά αυτό το καλοκαίρι που είναι μπερδεμένος. Ακόμα και με την ερωτική του ζωή. Σύντομα θα κληθεί να διαλέξει ή να διαλύσει την φιλία του με την Caroline και να αφεθεί στα συναισθήματά του, ή να πάει με αυτή που του ορίζει η μοίρα και αισθάνεται κάποια πράγματα την Katherine. Τελικά όμως αγαπάει την katherine ή απλά την βλέπει ως υποκατάστατο της Elena;

thanks IS GR

Paul Wesley & Caroline Dries via Zap2it

O Paul και η Caroline Dries μιλάνε για την θεραπεία. Ο Silas πλέον πήρε την θεραπεία και πλέον συμβαίνει ότι και στην Katherine. Γερνάει πολύ γρήγορα ενώ η Amara είναι θνητή και έχει την θεραπεία στο αίμα της. Η Αmara το μόνο που θέλει είναι να πεθάνει ενώ και ο Silas ήθελε το ίδιο. Ο Silas θα γίνει ακόμα ποιο διαβολικός αλλά αστείος μετά από αυτό που του έκανε η Amara. Το μόνο που πρέπει να γίνει τώρα είναι να προστατέψουν την Amara που κάποιος έχει πάρει το μυαλό της που την έχει τρελάνει αφού αυτή είναι δεμένη με το ξόρκι της άλλης μεριάς.

Paul Wesley & Candice Accola about Steroline via E! Online

Ο Paul και η Candice εξηγούν πως έχουν τα πράγματα. Λένε πως ο κόσμος πάντα τους έχει σαν φίλους. Μπορεί να συμβαίνει αυτό μεταξύ τους; Μπορεί. Το θέμα είναι πως η Caroline πάντα έλεγε και υποστήριζε πως η Elena έπρεπε να είναι με τον Stefan. Προς το παρόν δεν θα δούμε κάτι τρομερό αφού οι σεναριογράφοι ακόμα το σκέφτονται και η Caroline προσπαθεί να το βγάλει από το μυαλό της και να μην προδώσει όπως νομίζει την φίλη της. Το μέλλον θα δείξει...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...