Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

O Michael Trevino στους Originals!!!


Ο Michael Trevino επιβεβαιώνει στο EW αυτό που οι περισσότεροι θεατές έχουν μαντεψει : Ο Tyler θα είναι ο πρώτος χαρακτήρας του TVD θα επισκεφθεί την Νέα Ορλεάνη για χαρη των Originals. Το CW δεν εχει επιβεβαιώσει ακομα το πότε και το αν θα μείνει ως βασικός!!!

10 σχόλια:

  1. Ευτυχώς... γιατί αν άρχιζαν τις αλλαγές από τώρα με τα υβρίδια και βγάζαν κανά άλλο ως Αρχικό υβρίδιο... ΕΛΕΟΣ... Θα άρχιζαν να το χαλάνε όπως το TVD...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης λένε πως στο 1x07 θα εμφανιστεί ο Tyler οπότε μάλλον το υβρίδιο που έσωσε την Hayley είναι τελικά ο Tyler...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Entaxei...einai episimo..theloun na ton skotwsoun ton Tyler!!xexexexexexe!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγω απο εγω απο την περίληψη του 07 το κατάλαβα ότι θα είναι αυτός.Ενα φύσημα απο το παρελθόν....
    Στα spoilers πριν το φθινόπωρο,είχα δει την Caroline πάνω απο έναν τάφο που έγραφε Tayler Lockwood.
    Προς στιγμής νόμιζα ότι είναι της φαντασίας μου,μέχρι πρόσφατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an pe8anei o tyler 8a einai meta to efta epeisodio...dn nomizw na eixan ginei prin to f8inopwro ta gurismata autwn twn epeisodiwn opote logika prepei na einai pseutiko auto p eides..oxi oti amfivallw vevaia oti 8a pe8anei o tyler

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά και θα είναι μετά το 7ο επεισόδιο,ΑΝ αποφάσισαν να τον πεθάνουν.Δεν θα συμβεί σε 1 επεισόδιο η πλοκή.Αλλά σίγουρα δεν θα κρατήσει σε όλο τον κύκλο.
    Ελπίζω να μην χρειαστεί να τον σκοτώσει ο ίδιος ο Klaus,αν και θα έκανε πολύ ενδιαφέρουσα την πλοκή,αλλα θα έφερνε πολύ δράμα στην Caroline.Πάντως σε αυτό που είχα δει,που δεν αποκλείω καθόλου να ήταν ψεύτικο,μετά έδειχνε τον Klaus στην πόρτα της Caroline και αυτή του φώναζε να φύγει και να την αφήσει ήσυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. loipon to epsaksa ligo kai eida oti otan 8a ebgaine to tetarto epeisodio twn originals molis eixan teleiwsei ta gurismata tou ogdoou...opote pws ginetai na eides kati tetoio(pou an ginei 8a ginei sigoura meta to evdomo epeisodio)prin to f8inopwro?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ετσι να πει στο Originals να τον σκοτωσει καποια στιγμη ο klaus..αρκετα μας εσπασε τα νευρα..το παιδι μας ο klaus τον αφησε με την caroline και αυτος την παρατησε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βιντεο ειναι αυτο που ειδες;;;; Μπορεις να μας δωσεις το link για να το δουμε;;;; κ γω δε θελω να τον σκοτωσει ο Klaus γτ ετσι σκοτωνει ολες τις ελπιδες μου γι ατην Caroline να παει στη Νεα Ορλεανη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι λογική εξήγηση περιμένεις να σου δώσω;Ότι είδα,ειδα.Αν ήταν ψεύτικο ή οχι θα φανεί.Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι ήταν αληθινό με σιγουριά.Εψαχνα για νέα του 5ου κύκλου πριν αρχίσει και κάπου το είδα τυχαία.Μην μεγαλοποιειτε καταστάσεις ανούσιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...