Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Spoiler για Kathrine!!!

Τελικα τι θα γινει με την καθριν στα επομενα επεισοδια,το E-Online μας δινει καποιες πληροφοριες!Μας λεει πως θα αποκαλυφθουν τα αληθινα συναισθηματα για ενα απο τα αδερφια σαλβατορ,θα μαθουμε στα επομενα!Η νινα ειπε πως αγαπα ενα απο τα αδερφια,κα θα τα δουμε να ξεδιπλωνονται!Η ερωτηση ειναι ποιον απο τους δυο,ειδαμε οτι οταν η ελενα μεταμορφωθηκε σε βαμπιρ ενιωσε δυνατα αισθηματα για τον ντειμον! Απο την αλλα ας θυμηθουμε οτι ηταν ερωτευμενος με την (καθριν) για πανω απο αιωνα,λετε να βγουν αυτα παλι προς τα εξω?!Γιατι οπως ξερουμε κ βλεπουμε υπαρχουν θεματα μεταξυ τους ελενας-ντειμον,αφου η ιδια η καθριν αγαπουσε στον στεφαν παλια και τωρα που ειναι ανθρωπος να αλλαξει ,ισως αντιστραφουν οι ρολοι!ο ντειμον να στραφει προς καθριν!!ολα μπορουν να γινουν στο TVD!!

5 σχόλια:

  1. o Ντέιμον με την Κάθριν για μένα είναι το γραφτό.
    όταν άρχισε η σειρά γνωρίσαμε ένα ντέιμον έτοιμο για όλα,ίκανο για όλα και τα έκανε όλα, όλα για την κάθριν,για αυτό αγαπήθηκε αυτός ο χαρακτήρας από το κοινό γιατί σε όλη του την ζωή ως βαμπίρ για ένα αιώνα και παραπάνω ,αγαπούσε μια γυναίκα και έψαχνε τον τρόπο να είναι μαζί της.
    το γεγονός που άλλαξαν το σενάριο και τον έκαναν να θέλει την κοπέλα του αδερφού του τον κατέτρεψαν.
    διέγραψαν ένα θυελόδη έρωτα και χάλασαν την αδελφική σχέση δηλαδή έλεος.
    είναι πολλά αυτά που χάλασαν στην σειρά.
    ο ντέιμον έπρεπε να είναι με την κάρθιν, ο στέφαν με την ελένα ή την ρεμπέκα.τα αδέρφια δεν θα έπρεπε να μισιούντε και η καθριν να είναι ερωτευμένη μαζί του ,να μην τον είχε εγκαταλείψει.και το σενάριο να είχε ώς επίκεντρο το θέμα ντέιμον-κάθριν.
    Αν τώρα μας δείξουν την κάθριν ερωτεμένη με τον Ντέιμον ενω είναι με την ελένα θα τρελαθώ,θα έχει χαλάσει η σχέση των αδερφών τσάμπα,η σχέση του στελένα στάμπα και ειδικά η σχέση του ντεκάθριν τσάμπα,για να μην πώ την τσάμπα απόρριψη του Ντέιμον από την Κάθριν και τον πόνο.
    όλα δεν θα έχουν νόημα.
    τι γίνεται πια με το σενάριο έχουν καταστρέψει όλες τις σταθερές που χρειάζεται πάντα ένα σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Καθριν δεν θα διαλεγε ποτε τον Ντειμον. Για να περναει την ωρα της τον ειχε. Αντιθετα με την Ελενα, η Καθριν παντα τον Στεφαν ηθελε. Ευχομαι μονο να ξεστραβωθει ο Στεφαν και να γυρισει στην Καθριν. Καθριν + Στεφαν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ!Η Catherine ήδη όταν της ζητούσε εξηγήσεις ο Ντειμον είχε παραδεχτεί ότι πάντα τον Stefan αγαπούσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με το Σχόλιο σου!!!!!! Θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα άν τον ήθελε η καθριν τον ντειμον..καί όχι αυτό το ''μπάχαλο'' που έχει γίνει τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. simfono kai ego kai san xaraktires i katherine me ton damon teriazoun perisotero apoti me ton stefan. i katherine einai dinamiki kai panourga kati pou ta exei kai o damon, eno i elena me ton stefan einai iremi xamilon ton romantiki kai alla pola ego 3ifizo




    Damon+Katherine
    kai
    Stefan+Elena

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...