Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Vampire-Diaries-Star-Paul-Wesley-Misses-Out-On-Peoples-Choice-Award

Ο πολ εχασε για τριτη χρονια το βραβειο  κοινου στα Peoples-Choice-Award,παιζοντας το μελαγχολικο βαμπιρ,και τον αθανατο σαιλας!Αραγε τι να φταιει ξερουμε λιγο πολυ ορισμενοι,οτι το σεναριο,δεν αναδεικνυει ακομα και τους ηθοποιους που υποδυονται τους ρολους,Φαινεται οτι το κοινο αγαπησε ποιο πολυ το ζευγαρι ντειμον-ελενα!αντιθετα η νινα και ο ιαν πηραν, και ηταν στις  κατηγοριες Favorite Sci-Fi/Fantasy TV Actor and Actress!η απεικονιση του σαιλας ειχε θετικη επιδραση στο κοινο και κριτικους,με εκπληκτικο παιξιμο απο τον Πολ!Αλλα δεν ειχε απωλεια ομως γιατι η σειρα εχει οριστει ως το καλυτερο σοου στην τηλεοραση και καλυτερη σειρα φαντασιας!

19 σχόλια:

  1. Κατα την γνώμη μου ο πωλ είναι πολύ καλός ηθοποιός. Οι ερμηνείες του στην σειρά ειναι οι καλύτερες. Προφανως και το κοινο δεν ψηφίζει με γνώμονα την υποκριτική. Τον θεωρώ αδικημένο..... Εγω πάντως αγαπώ Στέφαν-Sailas-Πωλ ή όπως αλλιώς θέλετε....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sigoura dn pshfizoun me gnwmona thn upokritikh mono gt o ian kai o paul gia mena einai sto idio epipedo...paizoun kai alla rolo(dhmosiothta,emfanish,poso agaphtos einai o xarakthras) alliws dn vlepw gt na einai o enas kai oxi o alllos!h nina pantws pisteuw einai auth pou to aksizei perissotero..einai kaluterh kai apo tous duo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Ian και Paul είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα ηθοποιίας. Η Nina αν και στην σειρά δεν την χωνεύω τους βάζει και τους δυο κάτω από θέμα υποκριτικής. Από εκεί και πέρα σε αυτά τα βραβεία ψηφίζει καθαρά και μόνο το κοινό άρα όποιος είναι πιο δημοφιλής αγαπητός στον ρόλο του και γενικά σαν ηθοποιός είναι αυτός που θα πάρει μια θέση στις υποψηφιότητες και μετά ίσως και ένα βραβείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πότε πρόλαβε το κοινό να αγαπήσει το ζευγάρι (ντειμον ελενα) πού είναι μαζί σε 4,5 επεισόδια? (ίσως το κοινό επηρεάζεται απο την σχέση που είχαν ιαν-νινα) Επίσης πολλοί...είναι πάντα αδικημένοι σε αυτού του είδους βραβεία.( Όσο για τον Paul δέν παύει να είναι ένας πολύ καλός και Ταλαντούχος ηθοποιός, επίσης η Nina και ο Ian)... Και δέν νομίζω ότι ο Ian υπερτερεί του Paul σε υποκριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to vraveio gia damon-elena einai gia kaluterh xhmeia oxi pio enai to pio wraio san zeugari opote upologizontai kai oi prohgoumenes sezon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρω πιό είναι το βραβείο...Τέλος πάντον...εγώ δεν βλέπω καμία ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους, απορώ πώς έχουν προταθεί για το βραβείο? Αφού μόνο σε μερικά επεισόδια ήδη έχουν αρχίσει να απογοητεύουν και τούς φαν...(πάντος πιό πάνω με το σχολιό σου συμφωνώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ισως το γεγονος οτι ειναι αταλαντος ηθοποιος, και σε αυτητην σειρα οπωςκαι σε αλλες που εχει εμφανιστει,αυτο νατον εκανε να χασει το βραβειο.
    οι παραγωγοι του εχουν δωσει την ευκαιρια να ερμηνευσει τοσα διαφορετικα προφιλ και σε ολα ειναι αδιαφορη η ερμηνεια του
    ημαρτον πια δεν αρκει το οτι εχει το james dean look!!!!!!
    ηθοποιος με ταλεντο ειναι αυτος που τον φωναζουν για συγκεκριμενο αριθμο guest εμφανισεων (βλεπε Klaus) χωρις να εχουν αναπτυξει τον ρολο και τελικα να παιρνει μια καινουργια σειρα πανω του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σεβαστή η άποψη σου, αλλά δεν λές ατάλαντο έναν ηθοποιό που επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες....Και επειδή μάλλον δεν βλέπουμε την ίδια σειρά, μόνο αδιάφορες δεν λές τις ερμηνείες του.
    Αναφορικά με τις σειρές που έχει παίξει το Wolf Lake πριν 10 χρόνια ήταν εξαιρετική σειρά και ο ίδιος πιτσιρικάς (η σειρά κόπηκε γιατί ήταν πολύ σκληρή για την εποχή της), αν παιζόταν τώρα θα έσκιζε.
    Όσον αφορά το στυλάκι του έγω τον θεωρώ πολύ sexy.....για τον Klaus συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αταλαντος ο πολ???ειλικρινα ποσο ασχετη/ος εισαι στο να κρινεις το ταλεντο καποιου???ακομα και τιμ ντειμον να εισαι οπως κ εγω (γιατι με εξιταρει ο χαρακτηρας του) δεν μπορεις να πεις αταλαντο τον πωλ...ισα ισα παιζει απιστευτα 2 διαφορετικους ρολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. e entaksei gia to 8eo dn einai atalantos...dn einai k no1 alla mia xara ton paizei ton stefan!ekei pou 8a diafwnhsw einai oti paizei apisteuta duo diaforetikous rolous..dn lew oti dn me pe8ei o silas apla m fainetai oti to paiksimo tou ws stefan kai silas einai akrivws to idio..dn me kanei na katalavw apoluta oti prokeitai gia duo entelws diaforetikous an8rwpous se anti8esh me thn nina pou katherine kai elena ksexwrizoun apoluta..akomh kai h elena xwris an8rwpia ksexwrizei apo thn katherine pou 8a eleges oti einai pio konta autes se xarakthra...epishs 8a sumfwnhsw me ton/thn vs me to kommati pou eipe gia ton klaus..einai eksairetikos h8opoios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οκ, εγω παντως την καταλαβαινω την διαφορα!ο σαιλας ειναι πιο εριστικος με πιο πολυ χιουμορ και τελειως διαφορετικο υφος απο τον στεφαν, ενω ο στεφαν ειναι πιο γλυκος,πολυ πιο σοβαρος και με συνεχως βαθεια σκεψη!καταλαβαινω ομως πως τωρα που ο στεφαν εχει αμνησια ειναι διαφορετικος απ'οτι συνηθως και αυτο μπορει να μας μπερδευει και να μπορει να συγκριθει με τον σαιλας αλλα ο κανονικος στεφαν ειναι πολυ διαφορετικος...τουλαχιστον ετσι τον εχω εγω στο μυαλο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. dn ennow o xarakthras...o xarakthras tou ka8enos einai k vevaia pl diaforetikos alla auto einai 8ema twn senariografwn oxi tou paul..ennow sto paiksimo dn vlepw kati diaforetiko..gia paradeigma sto shmerino epeisodio evlepa ton silas na kanei sunexeia plaka asteiakia k tetoia k mou 8umise akrivws ton stefan otan kanei autos asteiakia..idio ufos,idios tonos...dn kserw mporei na eimai mono egw pou to vlepw etsi alla auto mou fainetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κ εγω στο παιξιμο του πολ εννοω πως βλεπω αυτα τα χαρακτηριστικα που κανουν την διαφορα αναμεσα στους 2 χαρακτηρες...εμενα προσωπικα δεν μου θυμιζει ο σαιλας τον στεφαν!τελος παντων αυτα ειναι γουστα κ αποψεις απλα δεν νομιζω οτι τον λες ουτε κατα διανοια αταλαντο...μια χαρα ηθοποιος ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακριβώς αυτή είναι η Διαφορά!!! Συμφωνώ μαζί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!!!! πιαααα....... τόοοοσο πολύ σου αρέσει ο ιαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγνωμη κιολας αλλα φερνεις σαν παραδειγμα τον Κλαους που ξεκινησε σαν guest και λες οτι επειδη εχει ταλεντο ο ηθοποιος πηρε μια ολοκληρη σειρα πανω του. Μ αυτο το σκεπτικο και ο Πωλ που τον βαζουν να υποδηθει δυο τοσο διαφορετικους και πολυδιαστατους χαρακτηρες παλι κατι καλο θα εχουν δει σ αυτον για να τους του δινουν. Ενταξει δεν μπορουν να του δωσουν μια νεα ολοκληρη σειρα οπως στον Κλαους ακριβως γιατι δεν ειναι guest οπως ο Κλαους αλλα βασικοτατος χαρακτηρας της σειρας που χωρις αυτον δεν θα μπορουσε να υπαρξει το tvd μετα και εχει ηδη μια σειρα πανω του δεν υπαρχει λογος να του δωσουν κι αλλη, για να καταλαβεις εσυ οτι εχει ταλεντο. Αλλα και παλι εκαναν οτι περισσοτερο θα μπορουσαν να κανουν κρατωντας τον στη σειρα, του εδωσαν να παιξει τον κυριοτερο χαρακτηρα αυτης της σεζον εξελισοντας παραλληλα και τον ρολο του Στεφαν οσο κανενα αλλου ολες αυτες τις σεζον. Και μαλιστα οι σεναριογραφοι εχουν πει οτι τους αρεσει πολυ ο τροπος με τον οποιο ο Πωλ ερμηνευει τους ρολους του, και στον κοσμο βεβαια ασχετα με το οτι δεν αρεσει σε σενα, και επειδη του αρεσουν και του ιδιου οι προκλησεις σ αυτα που ερμηνευει, γι αυτον ακριβως τον λογο εξελισουν συνεχεια τον ρολο του Στεφαν και του δινουν και αλλους ρολους παραλληλα. Δεν δινεις ευκαιριες σε εναν ηθοποιο που παιζει αδιαφορα οπως λες, ευκαιριες και διαφορετικα προφιλ δινεις σε αυτους που τους πιστευεις και εισαι σιγουρος οτι θα ενσαρκωσουν τους ρολους οσο καλυτερα γινεται. Οκ εκφερεις την προσωπικη σου αποψη οτι ειναι αταλαντος και ειναι απολυτα απολυτα σεβαστη αλλα μην προσπαθεις να την περασεις και ως σωστη εξηγωντας την με τα δικα σου υποκειμενικα συμπερασματα και παλι που δεν δικαιολογουν τιποτα οτι αν ηταν καλυτερος θα επαιρνε δικια του σειρα πανω του. Εχει ηδη δικια του σειρα πανω του και τωρα μαλιστα ολοκληρη σεζον με τον Σαιλα δεν γινεται να παρει κατι περισσοτερο για να σου αποδειξουν εσενα οτι εχει ταλεντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σιγά τα στημένα βραβεία τους...Μήν μασάς Paul είσαι ο Καλύτεροςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κακως γτ το άξιζε κ μ το παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...