Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 1.09 "Reigning Pain in New Orleans"


Όποιος παρακολούθησε το 9o επεισόδιο των Originals μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...



Ο Μarcel, εχοντας μια βαθια συγκρουση απο τα τελευταια γεγονοτα, μενει εκπληκτος οταν ο Κlaus του ανοιγεται για καποιες αδιακρισιες του στο παρελθον. Η Cami προσπαθει να βγαλει ακρη με το αινιγματικο μηνυμα που εχει συναντησει και διαταρασσεται οταν παιρνει μια εικονα για το παρελθον του Κlaus. Στο μεταξυ, σε μια ευχαριστη τροπη των γεγονοτων, οι ανθρωποι της Νεας Ορλεανης παιρνουν τα πραγματα στα χερια τους, με αποτελεσμα να ερθουν σε μια βιαιη αντιπαραθεση. Καπου αλλου, οταν η Hayley μαθαινει για ενα σχεδιο το οποιο θα βλαψει λυκανθωπους στον βαλτο, στρεφεται στον Elijah και την Rebekah. Αφου φτασουν στον βαλτο, θα βρουνε μια λυκανθρωπο με το ονομα Eve, η οποια θα τους δωσει καποιες πληροφοριες που θα τους οδηγησουν σε μια σοκαριστικη ανακαλυψη.

6 σχόλια:

  1. Πως θα ενωθεί ρε παιδιά αυτή η οικογένεια,όταν η Ρεμπέκα συνωμοτεί με τον Μαρσέλ και ο Ελάιτζα τρέχει σαν χαζοχαρούμενος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες την μπιπ...Χέιλι;;;Μέχρι και την Νταβίνα επηρέασε επικίνδυνα η βλαμμένη και ενώ ο Κλάους προσπαθεί να διώξει μακριά την Κάμι γιατί θα κινδυνεύει η ζωή της,τώρα θα τα θυμηθεί όλα.
    Έχω ξενερώσει με τον Ελάιτζα,please,give me a break δηλαδή,με το ειδύλλιο με την έγκυο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πρώτα επεισόδια είχαν ενδιαφέρον!!!! τώρα και εγώ έχω μπερδευτεί με τους originals. Εκτός του ότι ο Κλάους έγινε ο βασιλιάς χωρίς τούς υπηκόους, έχει κολλήσει η σειρά. Μου λείπουν οι originals από το TVD!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μένα πλέον μου λείπει το χαμόγελο στα χείλη του Κλαους,έστω και μια φορά,όπως όταν ήταν στο tvd.
    Καμία σειρά δεν μπορεί να μακροημερεύσει χωρις ισχυρό love story,μόνο με ατέλειωτες αιματοχυσιες.Κι αν κάνουν καμία βλακεία που δε νομίζω,να στήσουν κανένα ειδύλλιο με Κάμι,θα σταματήσω να το βλέπω όπως και οι μισοί και παραπάνω τηλεθεατές που προέρχονται απο το tvd.Αν και λατρεύω Joseph Morgan.Ειναι ώρα για crossovers.
    Τα πρώτα 6 επεισόδια του tvd δεν μου άρεσαν καθόλου,σε αντίθεση με το tvd.Τωρα όμως άλλαξαν τα πράγματα.Ισως το κάνουν και επίτηδες οι σεναριογράφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den nomizw pws oles oi seires xreiazontai "Epic" love stories gia na einai kales.Den me enoxlei ka8olou p o klaus dn exei kanena erwtiko endiaferon sth seira auth th stigmh k dn 8elw na vrei toulaxiston akoma..mporei na deiksei k alliws thn allh pleura tou k thn an8rwpia tou!einai 1000 xronwn k dn xreiazetai na trexei pisw olh thn wra apo koritsakia...mou arese me thn caroline alla opws eipe k o damon "she has rejected you too many times" k dn 8a trexei pisw apo to 18xrono o "vasilias" mas twra k 8a ths kanei ola ta xatiria gia na leei auth "dn mporw eisai pl pl kakos"...telospantwn gia to epeisodio twra htan apla kalo auth th fora dn kserw kati m eleipe...gia midseason finale perimena kati parapanw an sugkrinw ta prohgoumena!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι,δεν χρειάζονται όλες οι σειρές epic love.Οι σειρές όμως που προέρχονται μέσα απο κάποιες άλλες,χρειάζονται κάτι παραπάνω για τη συνέχεια.Δεν είναι αυτόνομες και ούτε ξεκομμενες.Ουτε κι εμένα με ενοχλεί που δεν εχει ερωτικο ενδιαφέρον ο Κλαους.Προσωπικη άποψη πάντα.Στο τελευταίο επεισόδιο αναρωτήθηκα τι ακριβώς κάνουν στη Νέα Ορλεανη αν και μέχρι τώρα μου άρεσε η πλοκή.Δεν ξέρω,κάτι με χάλασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μα δν εχει καινουριο επειδοδιο? =/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...