Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.09 "The Cell"


Όποιος παρακολούθησε το 9o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ....



Ο Stefan συνεχίζει να βοηθάει την Katherine προσπαθώντας να καλύψει τον δικό του πόνο μέχρι να έρθει η Caroline προσφέροντας μια περίεργη μορφή θεραπείας. Μετά από προσπάθειες να τα βρει με την Caroline, η Elena ανησυχεί για τον Damon επειδή ζητά βοήθεια από τον Aaron. Αργότερα, όταν ο Damon λέει στην Elena για τα φρικτά βάσανα που πέρασε στο παρελθόν αλλά τα κρατούσε μυστικά για δεκαετίες, η Elena του λέει για μια φρικτή πληροφορία που μόλις έμαθε για την ίδια της οικογένεια. Ο Aaron αποφασίζει να λάβει απελπιστικά μέτρα μετά από μια συζήτηση με τον Dr. Wes.


24 σχόλια:

  1. to episodeioo itan kalooo..! pou ir8an konta stephan-ka8rin..i agapimeni m skini apo oless! osoo gia ton damon, pistevww pws aftos prepei n evale to xeraki tou sto 8anato twn goniws tis elenas! autes tis meres xanakatevasaa tous prwtous 2 kiklous k tous xanaeidaa..mporw na pww pws itan makran kaliteroo stin arxiii..akomaa k o rolos tou damon ws kakos..itan wreoss..ton apolamvanes..! einai fisika diskolo 5 sezon n kratas dinatoo to endiaferon olwn.! akomaa mareseii TVD kai eimai fan ,, alla pistevw oti den einai to idio endiaferon piaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...φοβερό επεισόδιο!!!...άρχισαν να ανατρέπονται όλα
    θεά η Catherine!..αν και δεν πιστέυω ότι θα κρατήσει πολύ με τον Stefan ήταν ωραίο που τους είδαμε μαζί να περνάνε καλά....thanks Caroline!!!
    ...ο θάνατος του Gilbert παραμένει αναπάντητος,αλλά...χμμμμ....σαν να άρχισε να ταράζεται η Elena
    άλλαξε το κλίμα εντελώς....και μου αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον τον παλιό,κακό Ντειμον ήθελε να θυμησει το χθεσινό επεισόδιο.
    Πως άφησε τον μοναδικό του φίλο στο κελί,να καεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ Καλό επεισόδιο!!!!! Μου άρεσε η σκηνή με Stefan - Καθριν μέσα στο κουτί και έξω απο αυτό Τέλεια!!!!!... Τώρα θέλουν να μας πούν ότι ο ντειμον ήταν πάντα κακός? παρόλο την τωρινή σχέση του με την ελενα, αυτός συνέχιζε την εκδίκηση? Βέβαια αυτό που πέρασε τότε δεν ήταν και λίγο... Να αφήσει στο τέλος τον φιλό του να καεί δεν το περίμενα... (δεν αμφιβάλω καθόλου ότι ο ντειμον έριξε απο την γέφυρα την ελενα με τους γονείς της και άφησε τον Τζερεμι να ζήσει.) Από τα νύχια του καθηγητή θα τους σώσει νομίζω, όπως πάντα ο Στέφαν!!!!!..........................
    Να προσθέσω ότι το TVD!!!! μου Αρέσει Πάντα και Πάντα έχω την Αγωνία για το επόμενο μέχρι να δω το Τέλος της σειράς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα ο Τζερεμι δεν ηταν στο αμαξι οταν εγινε το ατυχημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είπα ότι ήταν στο αμάξι...λέω γενικά τον άφησε να ζήσει. Όπως είπε και ο ντειμον, άφηνε έναν να ζήσει από τις οικογένειες που σκότωνε για να συνεχίζεται η εκδίκηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το επεισόδιο ήταν πολύ ωραίο!!!!!!!!!!! Επιτέλους σε αφήνουν σε αγωνία....πραγματικά δεν έχω υπομονή να περιμένω το επόμενο .
    Ο Ντειμον επιτέλους θυμησε τον παλιό "καλό" Ντειμον. Ελενίτσα μου γιατί παραξενεύτηκες; όταν αγαπάς εναν άνθρωπο δεν προσπαθείς να τον αλλάξεις ρυζικά. Ο Ντειμον αυτός ήταν, αυτος είναι και αυτος θα είναι πάντα.....και εμάς έτσι μας αρέσει!
    Ο Στέφαν ως συνήθως θα τους σώσει. Νόμιζα πως είμαι Στελένα φαν αλλά τελικά είμαι Πωλ - Νινα φαν. Για μένα η χημεία τους στην σειρά είναι το κάτι άλλο. Μου βγάζουν κατι πολυ ερωτικό που σου κοβει την ανάσα.
    Η Καθριν ΘΕΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Είμαι σίγουρη πως η χαζοτζούλι θα την "πεθάνει". Πραγματικά αν το κάνει αυτο μου έρχεται να παω να την ξεμαλλιάσω όπου έχει τρίχα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω απολυτα με ολα οσα ειπες! Πολυ ενδιαφερον το ολο θεμα με τον Ντειμον, καιρος ηταν να πει κατι κι αυτος, η Ελενα μπορει να λεει οτι τον αγαπαει αλλα μαλλον ακομα να καταλαβει ποιος ειναι ο ανθρωπος που αγαπαει. Ολο να τον αλλαξει θελει. Αφου λεει οτι τον αγαπαει, πρεπει να τον αγαπαει γι αυτο που ειναι. Ελεος πια ποοοσο στον κοσμο της παιζει να ειναι! Στεφαν-Καθριν ειναι τελειοι μαζι! Αααααα I'm excited and I can't hide it. Η χημεια Πωλ-Νινα στη σειρα (οποιο ρολο κι αν κανει η Νινα) ειναι οντως ακρως ερωτικη. Εκει που ανοιξε η Καρολαιν το κουτι με νευριασε αλλα ενταξει ευτυχως μετα ηρθε το καλο. Τελειο επεισοδιο δεν θελω να πεθανει η Καθριν, δεν θελω, δεν θελω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. toulaxiston mou edwsan perissotero ian se auto t epeisodio!ante se kalo dromo vriskomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. de nomizw mwre,tote an itan na eixe skopo na toys skotwsei (afou tha tous erixne ap th gefyra), den tha psixanagaze thn Elena na ksexasei th synanthsh tous ekeinh th mera..logika toulaxiston!kai sigoura tha xarike pou eide kapoia pou einai idia m aythn pou agapaei(tote agapapouse Kathrine),de tha thele na th skotwsei,oute tha provlepse oti tha emfanizotan o Stefan gia na th sosei.isws na theloun ligo na mas mperdepsoun,pantws elpizw na mhn einai aytos i aitia poy pethanan oi goneis ths!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ..αν ο Damon εχει σχέση με τον θάνατο του Gilbert και δεν μας παραπλανά η σεναριογράφος....δεν ήξερε ότι η Elena είναι κόρη του....φάνηκε να την συναντά πρώτη φορά και ξαφνιάστηκε με την ομοιότητα της με την Catherine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το επεισοδιο συμφωνω και εγω ηταν πολυ ωραιο.ειδικα στις στιγμες στεφαν-καθριν.οσο για αυτο που λενε παρακατω τα παιδια γιατι παραξευνευτηκε η ελενα με τον νταμον και οτι οταν αγαπας εναν ανθρωπο τον αγαπας για αυτο που ειναι και οτι δεν προσπαθεις να τον αλλαξεις συμφωνω και θελω να πω κατι πανω σε αυτο: θυμαστε οταν η ελενα εξηγουσε στον στεφαν αφου εγινε βρικολακας για ποιο λογο δεν τον αγαπαει??του ειχε πει οτι επειδη θελει να την αλλαξει και δεν την αποδεχοταν για αυτο που πλεον ειναι.βλεπουμε οτι κανει το ιδιο τωρα με τον ντειμον.

    επισης συμφωνω με τον/ην VD για αυτο που λεει περι χημειας μεταξυ πολ και νινας.πραγματι η χημεια μεταξυ τους ειναι το κατι αλλο ειδικα στις 2 πρωτες σεζον που ειναι τρελα ερωτευμενοι.δηλαδη ο ερωτας τους και αυτος ο ρομαντισμος που εβγαζαν τοτε ειναι οτι καλυτερο εχω δει ακομα και απο ταινιες ρομαντικες και αγαπης(π.χ.the notebook,a walk to remember,the vow κ.τλ.).
    δεν ξερω πραγματικα η αγαπη μεταξυ τους τις 2 πρωτες σεζον ειναι η μονη που με εχει αγγιξει απο οσες εχω δει συμπεριλαμβανομενου και απο ταινιες.δεν ξερω αμα συμφωνειτε σε αυτο που λεω.εσεις τι λετε??????ηταν ο μονος λογος που το εβλεπα αρχικα γιατι ολα αυτα περι βρικολακων δεν μου πολυ αρεσαν και ακομα για αυτο το λογο το βλεπω γιατι περιμενω να εχει happy end η ιστορια τους.
    τωρα μακαρι να εχει συνεχεια η ιστορια μεταξυ καθριν και στεφαν και να θυμηθουν το παλιο παθος μεχρι να πεθανει η καθριν(μακαρι να μην πεθανει) και να το μαθει και η ελενα για να δουμε την αντιδραση της.περιμενω πως και πως την αντιδραση της ελενα.*παντως η καθριν οσο εγωιστρια και να ναι παντα αγαπουσε και συνεχιζει να αγαπα τον στεφαν.φαινεται οτι τον νοιαζεται.

    δεν καταλαβαινω γιατι παντα ολους πρεπει να τους σωζει ο στεφαν???πραγματικα ειναι μαγκας,απορω με αυτους που θαυμαζουν ντειμον απο θεμα χαρακτηρα στη σειρα και (οχι απο ομορφια) και οχι στεφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to epeisodio itane metrio gia emena pisteuw oti olo auto to thema me tin ogkoustin den exei kanena endiaferon.. k ap oti eida k to epomeno mallon etsi tha paei...anupomonw gia to 11 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπορει να μην ηξερε οτι αυτη ηταν η κορη των Gilbert που 8α σκοτωνε λιγο μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μέχρι καποια επεισοδια μ'αυτο 8α ασχολη8ουμε οποτε 8α σου προτεινα ισως να τα μαζεψεις ολα και να τα δεις μετα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξεκαθαρα το βλεπω να ερχεται ο χωρισμος της Delena.Προσωπικα δεν μ'απασχολει το τριγωνο πλεον το ειχα βγαλει λιγο απ'το μυαλο μου.Τωρα Στεφαν και Κα8ριν ενω το βλεπαμε ολοι οτι ερχεται.......ΦΦΦΦΦ δεν ξερω πως νιω8ω γι'αυτο.Απ'τη μια οκ,μπραβο μωρη Κα8ριν που τον βοη8ας και οκ 8ΕΑ κτλ κτλ,ΑΛΛΑ ρε Στεφαν αγορι μου δεν ξεπερασες καλα καλα την Ελενιτσας μας και κανεις κατι με καποια που ειναι ιδια μ'αυτην?Οπως κι οταν εκανε κατι με την Ελενα οταν δεν ειχε ξεπερασει μετα απο 200 χρονια σχεδον την Κα8ριν..Δηλαδη αλλες κοπελιτσες δεν υπαρχουν για το Στεφαν και τον Ντειμον πια? Τρελος κα9ηγητης ο Γουες,ο Αρον κουκου σκαει μπουνιες ετσι !!8ελω να μα8ει τι κανει το ρολοι του Ααρον! :D (οποιος εχει καμια γνωμη επι του 8εματος ας πει). Εμενα μου εχει κολλησει οτι ο ξαν8ος με τα υπεροχα γαλανα ματια ειναι κατι υπερφυσικο,δεν ξερω γιατι,αλλα 8ελω να ειναι κατι υπερφυσικο! Καταληκτικά poor Enzo,και βασικα μπορει να μη συμπαθω τον Damon τοσο πολυ αλλα οκ δεν μπορουσε να κανει και τιποτα για να τον σωσει(ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ παντως που εκλεισε τα συναισ8ηματα του γιατι μεχρι κι εγω στεναχωρη8ηκα)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξεκαθαρα το βλεπω να ερχεται ο χωρισμος της Delena.Προσωπικα δεν μ'απασχολει το τριγωνο πλεον το ειχα βγαλει λιγο απ'το μυαλο μου.Τωρα Στεφαν και Κα8ριν ενω το βλεπαμε ολοι οτι ερχεται.......ΦΦΦΦΦ δεν ξερω πως νιω8ω γι'αυτο.Απ'τη μια οκ,μπραβο μωρη Κα8ριν που τον βοη8ας και οκ 8ΕΑ κτλ κτλ,ΑΛΛΑ ρε Στεφαν αγορι μου δεν ξεπερασες καλα καλα την Ελενιτσας μας και κανεις κατι με καποια που ειναι ιδια μ'αυτην?Οπως κι οταν εκανε κατι με την Ελενα οταν δεν ειχε ξεπερασει μετα απο 200 χρονια σχεδον την Κα8ριν..Δηλαδη αλλες κοπελιτσες δεν υπαρχουν για το Στεφαν και τον Ντειμον πια? Τρελος κα9ηγητης ο Γουες,ο Αρον κουκου σκαει μπουνιες ετσι !!Ανυπομονω να μα8ουμε τι κανει το ρολοι του Ααρον! :D (οποιος εχει καμια γνωμη επι του 8εματος ας πει). Εμενα μου εχει κολλησει οτι ο ξαν8ος με τα υπεροχα γαλανα ματια ειναι κατι υπερφυσικο,δεν ξερω γιατι,αλλα 8ελω να ειναι κατι υπερφυσικο! Καταληκτικά poor Enzo,και βασικα μπορει να μη συμπαθω τον Damon τοσο πολυ αλλα οκ δεν μπορουσε να κανει και τιποτα για να τον σωσει(ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ παντως που εκλεισε τα συναισ8ηματα του γιατι μεχρι κι εγω στεναχωρη8ηκα)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμμφωνώ με ΌΛΑ αυτά πού σχολίασες!!! Χωρίς να προσθέσω Τίποτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όσο για τίς κοπελίτσες του Stefan...και άλλη να βρεί... έχει τον αδερφό του να τα ''φτιάχνει'' μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Nαι πραγματικα κι ο Damon μην αφησει καμια.Αντε κι αυτος που παει και μπλεκει με τα σχεδια του συμπαντος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η μονη ωραια σκηνη,βασικα δυο,με καθριν στεφαν!οταν το βοηθουσε να ξεπερασει τον χωρισμο,και τους φοβους του!και φυσικα το φιλι τους,ητα ενα απο τα πιο ωραια του tvd!τζουλι αν την πεθανεις,εσυ θα το βλεπεις,και οι φανς σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. entaksei tha ta dw mwre edw anteksa olokliri 4 season me tin vromo elena na mou spaei ta neura edw tha kolosw? xaxaxaxaxaxa :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...