Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Οι εξελίξεις μέχρι τώρα και το πόστερ της πέμπτης σεζόν.


Μέχρι τώρα η ιστορία του TVD μας έχει δείξει πως στο τέλος αν απλά αποκρυπτογραφούσες το ποστερ από την αρχή θα είχες βρει την πλοκή... 

Στο πόστερ της σεζόν αυτής έχουμε αλλαγές και σχεδόν μας προϊδεάζει με το ότι έχει γίνει μέχρι τώρα... 

Πρώτα από όλα η Bonnie αρκετά πίσω από όλους να προσπαθεί να προστατευθεί από κάτι... που ίσως τώρα ξέρουμε... είναι η άγκυρα της άλλης μεριάς... όποιο υπερφυσικό πλάσμα πεθαίνει μέσω αυτής θα περνάει στην άλλη μεριά και ο πόνος είναι αβάσταχτος... μην ξεχνάμε ότι η Amara η Αρχική σωσίας Petrova είχε τρελαθεί αφού σχεδόν για 2000 χρόνια έπρεπε να περνούν από μέσα της όλα τα υπερφυσικά πλάσματα. ίσως το σκοτάδι λοιπόν που την τυλίγει να είναι αυτό...

Πίσω βρίσκετε για πρώτη φορά σε πόστερ και η Katherine. Ακόμα και σε personal poster. Την βλέπουμε τελευταία πίσω από όλους και αδύναμη. Είναι άνθρωπος. Εκτός αυτού όμως είναι στην άκρη αποτραβηγμένη από όλους.... ίσως αυτό (το ότι για πρώτη φορά είναι σε ποστερ και απομακρυσμένη απο τους άλλους) να είναι και η ''προφητεία'' του ότι η Katherine μετά από 500 χρόνια θα πεθάνει. 

Ο Damon είναι σαν το πρώτο πόστερ της πρώτης σεζόν... είναι πολύ... σκοτεινός! Ήδη μυστικά από το παρελθόν του αρχίζουν να ανακαλύπτονται. Μπροστά του, γονατισμένος ο Stefan. Μην ξεχνάμε πόσα πέρασε για ένα καλοκαίρι μέσα σε ένα κιβώτιο να πεθαίνει και να ξανά ζωντανεύει... η φωτιά ίσως να δείχνει την δύναμη που του έδωσε όλο αυτό και ότι ίσως να τον κάνει δυνατότερο άνθρωπο. Η Caroline χάνει πολλά. Τον Tyler, τον Jesse. Την βλέπουμε στα μαύρα με μαύρη κουκούλα και σίγουρα δύσκολα καταλαβαίνεις ότι είναι η Caroline. 
Πίσω της με σφιχτές γροθιές ο Tyler. Ήδη πήγε στην Νέα Ορλεάνη για να πολεμήσει τον Klaus ο οποίος σκότωσε την μητέρα του. Δείχνει αποφασισμένος για τα πάντα.
Αριστερά του ο Jeremy. γονατιστός σε θέση κυνηγού. Μόλις βρήκε την Bonnie μπορεί να χάσει και άλλα;;;;

Στο κέντρο ο Matt. Ο μόνος άνθρωπος πλέον στο Mystic Falls. Τώρα ακόμα κατάφερε να απαλλαγεί από έναν ταξιδευτή που ήταν μέσα του. Το θέμα είναι ότι πήρε πρόσβαση ξανά στο μαχαίρι που σκοτώνει έναν ταξιδευτή. Τι γίνεται; Ο Matt φαίνεται να είναι ένα σπάνιο είδος μέσα σε μια πόλη γεμάτη βρικόλακες και κάθε τι υπερφυσικό. Κάτι μου λέει πως ακόμα δεν είδαμε τίποτα για αυτόν.

Τελευταία η Elena. Ξεχωρίζει αφού φοράει ένα κόκκινο διάφανο φόρεμα μέσα στην τόση μαυρίλα των υπολοίπων. Εξάλλου αν και βρικόλακας, είναι η τελευταία σωσίας και πάντα ένας γερός δεσμός ... για όλα! (Φυσικά η πρώτη μου σκέψη με αυτά που φοράει ήταν ότι αυτή και ο ματ θα κάνουν ταινία πορνό αλλά μετά το ξανα σκέφτηκα αχαχαχαχαχα) 

περιμένουμε την συνέχεια...



4 σχόλια:

  1. Φοβερή αποκρυπτογράφηση παιδιά!Μπράβο!
    Εκτός του ότι το πόστερ είναι μαγικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paidia sas to 3annapa balte auo to poster os arxiko tou blog. einai to kalitero pou exoun bgalei kai to thaumazoun oloi. sas parakalo akouste me! gia proti fora sas milao os ekprosopos olon mou ton filon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προτιμώ να μείνει ώς έχει το blog!!!! Είναι πολύ Όμορφο!!!! Και φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nai sauto exeis dikio alla einai palio kai fainetai kapos san arxaioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...