Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Προβληματα για Damon-Elena!!!

Θα υπαρξουν προβληματα οπως ξερουμε για το ζευγαρι μας,ξερω οτι οι φανς αυτου του ζευγαριου τους θελουν μαζι!Αλλα ξερουμε και την σχεση τους!πολλοι λοιπον μισουν τον ντειμον για τον τροπο που φερθηκε στην ελενα,στην τελευταια σκηνη του 10ουεπεισοδιου!γιατι αραγε να φερεται ετσι??!ολο το παρελθον του,ολο αυτο το σχεδιο εξοντωσης των οικογενειων του γουιτμορ,θα τον εχει επηρεασει!μηπως κρυβεται κατι πισω απο αυτην την ιστορια?μηπως πιεζεται απο κατι!καποια σποιλερς λενε οτι ειναι υπευθυνος για το θανατο του πατερα της,καποιοι αλλοι οτι ειναι ψεμα!ολα αυτα τα συναισθηματα παλι που ηρθαν πισω αφου ειχε αποκοπει απο την ανθρωπια του,δεν μπορει να τα ανεχτει!η προσπαθεια της ελενας να τον πεισει,οτι τον αγαπα ετσι οπως ειναι δεν γινεται αισθητη,δεν ξερει τι συμβαινει!Η επιστροφη του ενζο,θα τον εχει ταραξει γιαυτο που εκανε τοτε,τον αφησε μονο,του θυμιζει τον κακο παλιο εαυτο του,ξανα!δεν θελει να μεινει μαζι με την ελενα,γιατι θα θελει(ελενα)να τον φτιαξει,και δεν το θελει!γνωριζουμε τον χαρακτηρα τoυ ντειμον!η Natalie Abrams απο το TV Guide,επισημαινει οτι η ελενα νιωθει βαθια αγαπη για τον ντειμον,ειτε τσακωνονται,ειτε οχι,μενουν παλι μαζι!ισως ειναι το μυστηριο,αυτο το κατι που εχει η σχεση τους,κατι που δεν ειχε με τον στεφαν!θα υπαρξει τεραστια πιεση μεταξυ τους!Για να δουμε θα κρατησουν αυτο το δεσιμο που εχουν ζωντανο??..

32 σχόλια:

  1. Από ότι φαίνεται είναι Χειρότερο.....Γιατί από τότε που είναι μαζί ελενα και ντειμον έχουν έρθει τα πάνω κάτω...Η ελένα δεν θυμίζει σε τίποτα την ελενα που ξέραμε.... και ο ντειμον επίσης δεν θυμίζει το παλιό Καλό ''κακό'' vampire...μέχρι και το χιούμορ του έχασε............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως τα είπες ακριβώς έγιναν!
    Για μένα το μεγαλύτερο λάθος του Στεφαν ήταν ότι έσωσε τον Ματ και οχι την Έλενα.Επειδη του το είπε.Πολυ παιδιαστικο για έναν άντρα.Ο Κλαους έσωσε την Καρολάιν αντί της αδερφής του.
    Στο τέλος πιστεύω ότι δεν θα αντέξει την κακή πλευρά του Ντειμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. egw auto p eixa katalavei einai oti h elena eixe apo th deuterh sezon thn elksh ths gia ton damon alla mono otan efuge o stefan afhse ton eauto ths eleu8ero kai to paradexthke k tote megalwse kiolas...ton krufogoustare alla epeidh agapouse k ton stefan kai o damon einai "kako" paidi to paize "i don' t know how i feel"...hli8eia apo tote htan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o klaus eswse thn caroline gt h rebekah dn 8a pe8aine...an htan na pe8anei h rebekah dn nomizw oti 8a htan toso xazos na swsei thn caroline anti thn aderfh tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι θέμα χαζομαρας,θέμα κρίσιμης απόφασης είναι.Κανενας δεν ήξερε εκτός απο την Μερεντιθ ότι είχε αίμα βρικόλακα στον οργανισμό της.Θα μπορούσε να πέθαινε.Ενας άντρας οφείλει να παίρνει τις κρίσιμες αποφάσεις την κρίσιμη ώρα.Ο Ντειμον θα έσωζε την Έλενα χωρις δεύτερη σκέψη.Και ναι,τον κρυφό γούσταρε πάντα.Σε αυτό θα συμφωνήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω με όλα όσα λες!!!!!
    Toν Στέφαν η Ελένα τον θεωρεί δεδομένο. Όταν είχε αμνησία δεν αντεχε
    στην ιδέα ότι δεν την θυμάται. Και δεν νομίζω ότι αυτό που της έλειπε
    ήταν ο φίλος Στέφαν.
    Ο Στέφαν είναι για εκέινη στιριγμα, είναι πάντα
    εκεί όταν τον χρειάζεται σεβεται τις επιλογές της, την αγαπάει
    ολοκληρωτικά.. και αυτο δεν είναι βαρετό όπως λενε κάποιοι, είναι πολυ
    όμορφο. Αυτο που νοιώθει για τον Ντειμον είναι σαν ένας καψουροέρωτας
    που με τον καιρό ο ενθουσιασμός και το πάθος περνάει και δεν μένει
    τίποτα...μετά πας για αλλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και εγω στην αρχη αυτο νομιζα οτι η ελενα τον θεωρει δεδομενο τον στεφαν.αλλα αμα το καλοσκεφτεις δεν ισχυει τοσο.η ελενα στην 3η σεζον εψαχνε συνεχως για τον στεφαν,οταν τον βρηκε εκεινος συνεχεια προσπαθουσε να την απομακρυνει ομως δεν τα παρατησε και συνεχισε να το προσπαθει να τον κανει να γυρισει πισω.αμα τον θεωρουσε δεδομενο δεν θα τα εκανε ολα αυτα.πιστευω αρχισε να τον θεωρει δεδομενο στο τελος της 4ης σεζον.
    απο την αλλη ομως ο στεφαν πιστευω τη θεωρουσε δεδομενη.το λεω αυτο γιατι ποτε δεν την διεκδηκησε την ελενα αντιθετως εκανε πιο ευκολη τη δουλεια του ντειμον.ειδικα στην 3 σεζον προτιμησε να παρει εκδικηση απο τον κλαους αντι να γυρισει στην ελενα.και τωρα δεν κανει τιποτα για να την κερδισει παλι .να κανει κατι ρε παιδι μου,να την κανει να ζηλεψει τουλαχιστον (περιμενω την αντιδραση της ελενας για αυτο που εγινε μεταξυ καθριν-στεφαν αμα το μαθει βεβαια).ειναι υποχρεωμενος να το κανει ειδικα απο τη στιγμη που δεν ειναι ευτυχισμενη με τον ντειμον πριν ειναι πολυ αργα.
    ακουω απο πολλους οτι η σχεση ντειμον-ελενα εχει περισσοτερο παθος απο στεφαν-ελενα και το μονο που βλεπαμε απο αυτους ηταν αγνοτητα και βαρεμαρα.
    νομιζω εχουμε παρεξηγησει τη εννοια ''παθος''.ΠΑΘΟΣ εγω ξερω ειναι η εντονη εκφραση των συναισθηματων σου για αυτον που αγαπας και δεν ειναι το σεξ οπως νομιζουν μερικοι. η σχεση στεφαν-ελενας ειναι καλυτεη σε ολα τα επιπεδα. ενθουσιασμος, αγνοτητα, ρομαντισμος, αγαπη ,ερωτας,παθος κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι είναι η Αληθινή Πραγματικότητα!!!! Η Αγάπη πάντα μένει...η καψούρα περνά και χάνετε....( όλοι το ξέρουμε καλά αυτό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά η Αλήθεια είναι ότι...Πάθος Αγάπη Έρωτα είδαμε μόνο στην σχέση Stefan elena!!!!Με Damon elena μόνο παθητικό sex... που πάντα αυτού του είδους σχέσεις δεν μένουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνω με όλα τα σχόλια παραπάνω!

    Θέλω να πώ ότι ο Στέφαν δεν διεκδικει την Ελένα γιατί σκεφτεται τον αδερφό του. Πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν έκανε ο Ντειμον όταν την έπεφτε χωρίς ενδιασμό στην Ελένα την στιγμή που ο αδερφός του πήγε με τον Κλάους !!!!!Ο Στέφαν είναι ΚΥΡΙΟΣ και στην τελική αν το κάνει τώρα (την διεκδικήσει) καλά θα κάνει.
    Πάθος, όντως δεν είναι το σεξ. Καλό σεξ μπορείς να κάνεις και με έναν άγνωστο. Όλες οι ερωτικές σκήνες με τον Ντειμον μου θυμίζουν ξεπέτα (ανέβα να φύγουμε), αντίθετα με τον Στέφαν υπήρχε ερωτισμός, αγάπη,καρδιοχτύπι.

    Ακόμα και στις σκηνές χωρισμού αν το σκεφτήτε πιο πολύ ένταση υπήρχε ανάμεσα σε Ελένα Στέφαν παρά σε Ντειμον Ελένα.
    Θα πώ ότι πιο πολύ ερωτισμό είδα αναμεσα σε Κάθριν Στεφαν παρά σε Ντειμον Ελένα.
    Τέλος θα ήθελα να πώ οτι η Ελένα θεωρεί δεδομένο τον Στέφαν. Αυτό γιατί δεν προχώρησε παρα κατω μετά τον χωρισμό τους και περίμενε απο εκείνη να απαντήσε,ι με ποιόν απο τους 2 θέλει να είναι αντί να της πεί άντε στα τσακίδια.

    Όντως θα έχει ενδιαφέρον να δουμε την αντιδρασή της μόλις μάθει για την Κάθριν, αν και αφού μάλλον θα πεθάνει δεν θα νοιώθει απειλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά,ο Στέφαν έχασε τον εαυτό του και παραιτήθηκε από την Έλενα,διότι δεν ήταν και λίγη η δοκιμασία που πέρασε με τον Κλάους.Εγώ όμως νομίζω ότι δεν του αρέσει και πολύ όπως έχει γίνει η Έλενα,γιατί του θυμίζει την Κάθριν.Δεν την ήθελε βρυκόλακα,όπως δεν μπόρεσε ποτέ να συμβιβαστεί ο ίδιος με την ιδέα ότι ο ίδιος είναι βρυκόλακας.
    Και για να μην τα ρίχνουμε όλα μόνο στα αδέρφια,έχει και η Έλενα μεγάλο ποσοστό ευθύνης.Όταν ήταν ακόμη αθώα,την έβλεπα σαν ένα θύμα που θα καταστραφεί ανάμεσα σε 2 βρυκόλακες.Όμως ήξερε την ιστορία που προηγήθηκε με την Κάθριν και της άρεσε να πάρει τη θέση της.Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στον Στέφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Loipon na simfoniso apolita me esan pu lete oti to pathos dn ine sex!enwite pos dn ine pathos bori na iparxi akoma k sta vlepmata opos ixan PATHOS ta vlemata t stefan k ts elenas otan kitiondusan ipirxe pathos agapi erwtismo k endasi!egw prosopika an ixa enan anthropo na mu ferete san tn stefan dn tha tn alaza POTE g enak genika apo tote pu ine mazi tou ine spastikia se ola!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δικιο εχεις σε ολα!!οντως ακομα και στις σκηνες τσακωμου-χωρισμου πιο πολυ ενταση υπηρχε αναμεσα σε ελενα και στεφαν.
    επισης αυτο το λενε πολλοι οτι ακομα μεταξυ καθριν-στεφαν πιο πολυ ερωτισμο βλεπουμε απο οτι ντειμον-ελενας.
    εγω καταληγω στο συμπεραμσα οτι τελικα η χημεια μεταξυ νινα και πολ ειναι απιστευτη και μοναδικη για αυτο εχουμε αυτο το αποτελεσμα.τετοια χημεια απο πλευρας ερωτισμου δεν εχω ξανα δει σε καμια σειρα και ταινια(π.χ.twillight,dear john,the vow,the notebook κτλ.).
    αυτος ειναι ο κυριος λογος (στελενα) που μου αρεσε σε τετοιο βαθμο το TVD!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντήσεις για όλους. Νομίζω όλοι έχουν ένα μερίδιο ευθύνης ως εδώ αλλά το περισσότερο το ρίχνω στον Στέφαν. Τα λάθει του Στέφαν ήταν τα περισσότερα που έφεραν την σειρά εδώ που την έφεραν... Πρώτα από όλα... λέτε για αληθινή αγάπη... Μην ξεχνάμε ότι οι σωσίες είναι η μοίρα τους να ενώνονται (όπως μάθαμε αυτή την σεζόν). Πως είναι δυνατόν να είναι κάτι αληθινό όταν έχει προσχεδιαστεί να γίνει πριν καν γεννηθείς;;; Για αυτό και η Καθριν από την δεύτερη σεζόν παραδέχτηκε ότι πάντα είναι ερωτευμένη με τον Στέφαν. Οπότε εγώ αυτό δεν θα το έλεγα αληθινή αγάπη... Αν ο χαρακτήρας της Ελενα ήταν ο ίδιος σε ένα άλλο σώμα το πιθανότερο να μην ειχε προσέξει ούτε αυτή τον Στέφαν ούτε ο Στέφαν αυτή. Ενώ με τον Ντέιμον είναι αγάπη. Ο ντέιμον μπορεί να είναι εγωιστής αλλά πάντα έβαζε πάνω και από τον ίδιο την Ελένα. Μπορεί εγωιστικά και ''κακά'', αλλά πάντα εκείνη και πέρασε και εκείνος πολλά. Αναγκάστηκε να γίνει βρικόλακας, για 150 χρόνια είχε εμμονή με μια κοπέλα που αποδείχτηκε ότι τον κορόιδευε και πέρασε όλα αυτά ως βρικόλακας της Ογκουστήν. Ο Στέφαν από την άλλη έχασε την ανθρωπιά του για λίγο και προτίμησε το μίσος από την αγάπη... Ο Στέφαν επίσης δεν είναι και τόσο ο καλός τύπος... ο ήρωας... υποτίθεται θα έφευγε από την πόλη. ΟΚ! Κλείστηκε στο φέρετρο τώρα το ξεπέρασε αλλά δεν τον βλέπω να φεύγει... ενώ είμαι σίγουρος ο Ντέιμον θα έκλεινε την ανθρωπιά του για καλό της Ελένα και δεν θα γυρνούσε ποτέ ξανά... Η αγάπη Στέφαν - Ελενα είναι προσχεδιασμένη από το ''σύμπαν'' και όλα φαίνονται ταιριαστά. Η αγάπη Ντέιμον - Ελενα είναι αυτό που λέμε... τα ετερώνυμα έλκονται... Πολλά βάρη όμως παίρνει και η Ελενα... για να μην χάσει κανέναν τους διαρκώς δίνει ελπίδες στον άλλο. Συγνώμη κοπελιά δεν είσαι Πασάς στο ανάκτορο να σου φέρουμε χαρέμι... Αν και πάλι το λέω είναι δύσκολο να διώξει τον Στέφαν αφού υπάρχουν για να είναι μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστά το έθεσες το θέμα.Στην πραγματική ζωή,έχουμε δει χιλιάδες φορές "καλά" κορίτσια,να προτιμούν τα "κακά" παιδιά.Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί,αφού υπήρχε η έλξη και συνέβη.Ο Ντέιμον είναι το εμπόδιο στο σύμπαν,που κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα.
    Και η Έλενα κάποια που αντέγραψε την ζωή της Κάθριν,χωρίς να το παραδέχεται.
    Αν εμφανιστεί τέταρτη σωσίας,που να είναι άνθρωπος,πόσες πιθανότητες υπάρχουν άραγε να την ερωτευτεί ο Στέφαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πραγματικά συμφωνώ εντελώς μαζί σου!
    Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πως γίνεται Πάντα να δικαιολογείται τον ντειμον για ότι ανωμαλία κάνει....και να κατηγορείται Πάντα τον Στέφαν? Είναι η μεγάλη απορία μου στο TVD?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. sumfwnw apolutws...diavasa polla pragmata p diafwnw pio panw alla variomoun na katsw na grapsw auto p pisteuw oti pragmatika sumvainei gt einai polla alla ta egrapses esu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν λέμε ότι τον δικαιολογούμε... αλλά ο Ντέιμον είναι αυτός και η Ελενα τον ερωτεύτηκε έτσι όπως είναι για αυτο υπαρχουν δυσκολιες... ενώ με τον Στέφαν τους θελει η μοιρα μαζί για αυτό όλα φαίνονται τέλεια όταν ήταν μαζί. Ο Ντέιμον είναι το εμπόδιο για να ειναι μαζι δυο σωσιες και για αυτο υπαρχουν τα πισωγυρισματα της Ελενα. Η πραγματικη της αγαπη ειναι ο Ντειμον απλα με τον Στεφαν ειναι προορισμενη να ειναι μαζι πριν καν γεννηθει. αν δεν υπηρχε ο Ντειμον θα ηταν με τον Στεφαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λοιπον,καταρχην να πω οτι προσωπικα δεν μ ενδιαφερει καθολου το με ποιον θα καταληξει η Ελενα, παρ ολα αυτα ομως θελω να εκφερω και γω την αποψη μου πανω σ αυτο το θεμα με το συμπαν και τους σωσιες γιατι ολα αυτα τα υπερφυσικα, οι ιστοριες, οι προφητειες και οι καταρες ειναι αυτα που με ενδιαφερουν και με τραβηξαν στη σειρα και με κρατανε ακομα. Αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι και οι δυο μεριες Ντελενα-Στελενα εχουν δικιο για τον απλουστατο λογο οτι δεν ξερουμε ακομα, δεν μας εχουν διευκρινησει τι ακριβως παιζει με ολο αυτο το θεμα.

    Η μια αποψη (Ντελενα) ειναι οτι οι Στεφαν-Ελενα ειναι προσχεδιασμενοι απο το συμπαν να ειναι μαζι και ολα μπορει να φαινονται ταιριαστα αλλα στην ουσια δεν ειναι, οτι αυτο κανει την αγαπη τους να μην ειναι αληθινη και οτι η Ελενα αγαπαει και θελει περισσοτερο τον Ντειμον αν και αρχικα το συμπαν την εσπρωξε στον Στεφαν. Συμφωνω μ αυτη τη Ντελενα αποψη, ειναι πολυ λογικο να ειναι ετσι.

    Η αλλη αποψη ομως (Στελενα) και η διαφορα της απο την αποψη Ντελενα, ειναι οτι οι Ελενα-Στεφαν οντως ειναι προορισμενοι απο τον συμπαν να ειναι μαζι, αλλα αγαπιουνται πραγματικα, οτι αυτο δεν κανει απαραιτητα την αγαπη τους ψευτικη η λιγοτερο δυνατη απο αυτη με τον Ντειμον. δηλαδη οτι η Ελενα δεν ειναι μονο προγραμματισμενη να αγαπησει τον Στεφαν, και ολα αυτα ισχυουν και για τον Στεφαν βεβαια, αλλα τον αγαπαει πραγματικα και περισσοτερο απο ολους τους αλλους και ειναι το μοναδικο αλλο της μισο, εστω κι αν κανει και αλλες σχεσεις με αλλους και δεν εχει καταλαβει ακομα οτι μονο τον Στεφαν θελει, μπορει να το καταλαβει στη συνεχεια, κανεις αλλωστε δεν το απεκλεισε αυτο στην ιστορια που ειπαν, και οτι απο αυτο δεν μπορουν να ξεφυγουν και θα καταληξουν μαζι γιατι ειναι αληθινο. Επισης δεν ειπε κανεις οτι ολοι οι σωσιες θα αγαπιουνται μεταξυ τους, π.χ Στεφαν με Ελενα, Στεφαν με Καθριν η Στεφαν με καποια αλλη τυχαια σωσια, ο καθε σωσιας ειναι σχεδιασμενος να αγαπησει μια συγκεκριμενη σωσια, εστω κι αν ελκεται απο τις αλλες που ειναι λογικο αφου μοιαζουν με την αγαπημενη του. Και με αυτη την Στελενα αποψη συμφωνω επισης.

    Αυτο που εχω συμπερανει εγω λοιπον, ειναι οτι και οι δυο θεωριες στεκουν αν το δεις λογικα και περα απο τις προσωπικες προτιμησεις που μπορει να εχουμε, αλλα παρολα αυτα μονο η μια ειναι η σωστη και θα μαθουμε μονο οταν θελησουν αυτοι να μας πουν. Προς το παρον μια εισαγωγη στο τι συμβαινει σχετικα με τους σωσιες εχουν κανει, αντικειμενικα δεν μπορουμε να ξερουμε ακομα με αυτα που εχει δειξει προς το παρον, οποτε δεν αξιζει και να τις συγκρινουμε, τις θεωριες το τονιζω οχι τις προσωπικες μας αποψεις, και μην μπαινουμε στο τρυπακι τους που σκοπιμως θελουν να μας βαζουν οσον αφορα τις θεωριες ορμωμενοι απο τις δικες μας υποκειμενικες αποψεις πανω στο θεμα αυτο και ποια θεωρια ειναι η σωστη και ποια η λαθος αφου δεν εχουμε ακομα τα απαραιτητα στοιχεια, μεχρι καποια στιγμη να μας διευκρινισουν με καποιο τροπο και να ειναι σαφες σε ολους, το πιο πιθανο προς το τελος της σειρας. Αλλωστε εχουν πει οτι θα μαθουμε και αλλα σχετικα με Σαιλα-Αμαρα και τις συνεπειες και οτι δεν εχει τελειωσει ολο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε προηγουμενο σχολιο σου λες οτι ο Στεφαν εκλεισε για λιγο τον διακοπτη και μετα προτιμησε το μισος του για τον Κλαους και αφησε την αγαπη του για την Ελενα. Το ιδιο εκανε και ο Ντειμον σ αυτο το επεισοδιο, αφησε την Ελενα να φυγει για να μην αλλαξει αυτη οσο θα ειναι μαζι του. Αρα προτιμησε να μην αλλαξει αυτος και να αφησει την Ελενα να φυγει ενω θα μπορουσε να το παλεψει μαζι της και να γινει καλυτερος για χαρη της. Κι αυτος το μισος προτιμησε απο την αγαπη. Και οι δυο την εδιωξαν για να μην της κανουν κακο, και ο Στεφαν τοτε με τον Κλαους και τωρα ο Ντειμον. Τουλαχιστον ο Στεφαν νομιζε οτι την ειχε ηδη χασει και την ειχε χασει κατα μια εννοια αφου την ειχε σπρωξει στον Ντειμον και προσπαθησε να επικεντρωθει στο να παρει εκδικηση απο τον Κλαους που τον εκανε να χασει την αγαπη του οταν παρα τη θεληση του τον εκανε να κλεισει το διακοπτη και να φυγει. Ενω ο Ντειμον θα μπορουσε καλλιστα να το παλεψει τωρα με την Ελενα αλλωστε κι αυτη τωρα πια δεν ειναι και το αθωο κοριτσακι που ηταν τοτε με τον Στεφαν. Αλλα τι να πεις εχουν και οι δυο αυτο το συνδρομο, την αναγκη να προστατευουν την Ελενα με καθε κοστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μα για αυτό διαφωνούμε κάπως...γιατί προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στην πραγματικότητα τής σειράς Δεν γίνεται ο ντειμον να έκανε τα πάντα να είναι με την έλενα και τώρα την χωρίζει. Τώρα το είδε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μάλλον μαζί με τον Στέφαν που είναι προορισμένος να αγάπαει τις Πετρόβα....είανι και ο Ντειμον να την πέφτει στις γκόμενες του αδερφού του. Το σύμπαν μάλλον τον σπρώχνει σε αυτό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εσυ προσπαθεις να πεις οτι η αγαπη ελενας-ντειμον ειναι πραγματικη πηγαινοντας βαση σεναριου που μας λεει οτι οι στεφαν-ελενα ειναι γεννημενοι να ειναι μαζι.την αποκαλυψη αυτη την μαθαμε στην 5η σεζον δηλαδη τωρα στο τελος που η σεναριογραφος δεν ηξερε τι να γραψει και τελικα εγραψε βλακειες και αυτο φαινεται απο τα νουμερα της σειρας.θα ηθελα να μαθω την αποψη που ειχες μεχρι την 4η σεζον για το ποια αγαπη θεωρουσες αληθινη πριν γινει η αποκαλυψη της κετσια.


    εγω στα παρακατω σχολια μου θεωρω την αγαπη στεφαν-ελενας αληθινη οχι μονο πηγαινοντας βαση σεναριου το οποιο θα μπορουσε να ηταν διαφορετικο (δηλαδη στη 4η σεζον η ελενα ειχε νομιζω δεσμο δημιουργιας με τον ντειμον.και να βλεπαμε εξελιξη π.χ. ο στεφαν να εσπαγε αυτον τον δεσμο και η ελενα να γυρισει πισω του.).καταλαβαινεις η εξελιξη θα μπορουσε να ηταν διαφορετικη.εγω κρινω περισσοτερο με αυτο που βλεπω ,το ποια αγαπη (ετσι οπως μας την παρουσιαζουν) ειναι πιο ολοκληρωμενη.εγω οταν λεω οτι η αγαπη ελενας-στεφαν ειναι ΑΛΗΘΙΝΗ ενννοω οτι τα συναισθηματα τους ειναι πιο εντονα και πιο αισθητα στον τηλεθεατη.δεν το παω βαση σεναριου οπως το πας εσυ .καλα ειναι να ξεφυγουμε λιγακι απο το σεναριο και να κρινουμε βαση των γεγονοντων και των συναισθηματων που μας αγγιζουν εμας προσωπικα.


    οσο αναφορα με αυτη την ιστορια με τους σωσιες υπαρχουν καποια μεγαλα κενα κατα την αποψη μου.κανονικα ο στεφαν δεν επρεπε να νιωθει πραγματικη αγαπη για την καθριν επειδη ειναι απο την ιδια εποχη και απο την ελενα μονο να ελκεται λογω της ομοιοτητας??για την ελενα που ειναι 150 χρονια νεοτερη θα επρεπε να δημιουργηθει αλλος σωσιας του στεφαν και η μοιρα να τους εφερνε μαζι βαση της ιστοριας.
    δηλαδη το συμπαν και η μοιρα ειχαν προσχεδιασει τον στεφαν με την 150 χρονια νεοτερη ελενα να ειναι μαζι???και οχι με την καθριν που ειναι απο την ιδια εποχη??δεν στεκει καθολου ολο αυτο.να μου πεις στεκει και τιποτα απο αυτα που βλεπουμε απο την 4η σεζον και μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ προσωπικά είμαι ο πρώτος που είπε ότι η σειρά πλέον δεν έχει έμπνευση... άλλαξαν την ιστορία χωρίς να μας δώσουν εξηγήσεις και για αυτό τώρα δεν ξέρουμε τι μας γίνεται... εγώ μαζί σου σε όλα. έχεις απόλυτο δίκαιο απλά δεν μπορώ να πω τι πίστευα μέχρι τέταρτη σεζόν γιατί είναι παρελθόν σχολίαζουμε τα δεδομένα με βάση αυτά που γίνονται τώρα. και λέω δεν είπα ότι ο Στεφαν- Ελενα δεν αγαπιούνται πραγματικά είπα ότι είναι προσχεδιασμένα να γίνει. όσο για αυτό που λες η φύση έκανε και καλά τις σωσίες για να υπάρχει η αλιθηνή αγάπη που στέρησε η Κέτσια από τον Σάιλας και την Αμάρα. Η φύση όμως θεωρεί ανωμαλία το να γίνει κάποιος βρικόλακας. Οπότε αν ήταν άνθρωποι μόνο την Κάθριν θα είχε βρει ο Στέφαν. και μαζί με την Ελενα σύμφωνα με τα λεγόμενά τους κάποιος άλλος σωσίας του Σάιλας είναι κάπου στον πλανήτη... μπορεί με την νέα σωσία που λένε ότι θα φέρουν να ρθουν σαν ζευγαράκι με σωσία του Σάιλας εγώ το πιστεύω αυτό... Η σειρά πλέον είναι ότι να ναι... και το χειρότερο άλλαξαν την ιστορία των σωσιών χωρίς να μας ξεκαθαρίσουν πως εννόνετε με την αρχική ιστορία το ότι οι σωσίες γίνανε δλδ για να μπορεί ο Κλάους να σπάσει την κατάρα... για αυτό τώρα σορρυ κιολας μπερδέψαμε τα μπούτια μας... σε αυτό ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ναι εχεις δικιο δεν μας ξεκαθαρισαν πως ενωνονται οι δυο ιστοριες των σωσιων... αλλα θα ηθελα ενα σχολιο σχετικα με αυτο που λεω
    '''εγω κρινω περισσοτερο με αυτο που βλεπω ,το ποια αγαπη (ετσι οπως μας την παρουσιαζουν) ειναι πιο ολοκληρωμενη.εγω οταν λεω οτι η αγαπη ελενας-στεφαν ειναι ΑΛΗΘΙΝΗ ενννοω οτι τα συναισθηματα τους ειναι πιο εντονα και πιο αισθητα στον τηλεθεατη.δεν το παω βαση σεναριου οπως το πας εσυ .καλα ειναι να ξεφυγουμε λιγακι απο το σεναριο και να κρινουμε βαση των γεγονοντων και των συναισθηματων που μας αγγιζουν εμας προσωπικα. '''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Nαι αυτο λεω κι εγω, δεν ειπα οτι εφυγε για να σκοτωσει τους Ογκουστιν, για να μην ειναι κακια επιρροη εφυγε αλλα η Ελενα δεν ειναι θνητη πια, αυτο που λες λεω κι εγω και θα σκοτωσει και αιμα θα πιει οποτε για ποια επιρροη μιλαμε? Αυτο που λεω ειναι οτι μπορουσε να μεινει μαζι της και να μην την αφησει, αφου του ειπε οτι δεν την πειραζουν αυτα που κανει. Παντως ουτε εγω πιστευω να ειναι οριστικος ο χωρισμος τους, σιγουρα θα τα ξαναβρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κατάλαβα τι λες αλλά αυτό είναι υποκειμενικό και καθαρά στο γούστο του καθενός μας... άλλον τον αρέσει η αγνή αγάπη άλλον η ''τρελή'' αγάπη... εγώ σαν άνθρωπος (γνωστός βιτσίοζος :ΡΡΡ αχαχαχ) μου αρέσει ποιο πολύ ο Ντέιμον... Ντέιμον - Ελενα δλδ... αλλά το τι αγγίζει σε προσωπικό επίπεδο άσχετα με σωσιες κτλπ ειναι υποκειμενικό... άλλος μπορεί να θελει μια αγάπη σαν του Στεφαν-Ελενα αλλος Ντέιμον - Ελενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και να πω ότι πλεον δεν τάζομαι σε Ντελενα Στελενα κτλπ... με κουρασε και ειλικρινα πλεον το ολο θεμα τριφωνου δεν με απασχολει στην σειρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΝ Η ΕΛΕΝΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕ ΤΟΝ ΝΤΕΙΜΟΝ.....ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 3 ΚΥΚΛΟΥ Ο ΝΤΕΙΜΟΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ...... ΑΛΛΑ Ο ΝΤΕΙΜΟΝ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ. ΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...