Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

SPOILER: Flashback με τη νεαρή Nadia Petrova στο 100ο επεισόδιο


Την γλυκιά Ashlyn Jade Lopez διάλεξαν για να κάνει την νεαρή κόρη της Katherine προτού γίνει βρικόλακας για να ψάχνει την μητέρα της. 

Όπως φαίνεται πολλά flashback θα έχουμε στο TVD όχι μόνο από τους παλιούς χαρακτήρες (Jenna, Alaric, John, Cila (η γιαγιά της Bonnie), η θετή και πραγματική μητέρα της Elena, o Klaus, Rebekah, Elijah, Esther, Lexi όπως ακούγεται ότι θα εμφανιστούν) αλλά και από τους καινούργιους χαρακτήρες όπως η Nadia. Λένε πως είχαν μαζί γύρισμα Nina ως Katherine και η μικρή κάτι που όπως φαίνεται δεν ήταν η πρώτη φορά που συνάντησε η Katherine την κόρη της φέτος...

Επίσης ποιο έντονα είναι τα spoiler ότι η Katherine σαν ταξιδευτής θα μπει στο σώμα της Elena και είναι καιρός να δούμε δύο Σωσίες σε Μία! Λένε πως το δίδυμο Katherine-Elena και η δύναμη τους θα είναι περίπλοκη αφού θα είναι και οι δύο σωσίες και κάτι μαγικό πρόκειται να συμβεί με τις δύο σωσίες σαν μία, ταράζοντας τα δεδομένα των ως τότε σωσιών. Τα πάντα δείχνουν όμως πως θα είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι ενός φαντάσματος και ενός ζωντανού πλάσματος.

Όπως φαίνεται όλοι θα επιστρέψουν έστω και μέσω αναδρομών στο Mystic Falls. Originals. θετοί και πραγματικοί γονείς, φίλοι, θεία και πολλά άλλοι...1 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...