Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

SPOILERS: Ο Jesse πίσω από τους νεκρούς και...


Η σειρά έφτασε στο μισό της, mid-season, αλλά οι ανατροπές και η συνέχεια φαίνεται να είναι καλύτερες από την αρχή... 

Σε συνέντευξή του ο Kendrick Sampson που κάνει τον Jesse στην σειρά λέει πως δεν μπορεί να περιμένει την ώρα να βρεθεί στα γυρίσματα του TVD και να δει τους φίλους του. Όταν ρωτήθηκε αν δηλαδή θα γυρίσει πίσω στην ζωή αυτός δεν απάντησε αφού είπε πως δεν μπορεί ακόμα να πει αλλά θα είναι κάτι ανατρεπτικό. Όπως πάντα τα spoiler των spoiler βγήκαν και ακούγεται πως ο Jesse θα γυρίσει στην ζωή ως..... Kol. 
δείτε εδω την συνέντευξη

Ότι και να είναι θα δείξει η συνέχεια... 


Όλοι φανταστίκαμε πως τώρα με τον χωρισμό Elena - Damon, η Elena θα στραφεί για παρηγοριά στον φίλο της Stefan, εκείνος θα πάρει θάρρος και ξανά φτού και απ' την αρχή...
Οι δημιουργοί όμως αποφάσισαν να αφήσουν λίγο το τρίγωνο στην άκρη (Ευτυχώς!!!) και να προχωρήσουν στην αδερφική αγάπη που τόσο μας έλειψε. 

Στην τελική ο Stefan είναι αυτός που θα συμβουλέψει τον αδερφό του και τελικά θα μεσολαβήσει να τα ξανά βρουν με την Elena.

14 σχόλια:

  1. ...τι γίνεται εδώ????.....είναι τρελοί αυτοί οι σεναριογράφοι!!!!LOL
    ...δεν είχαν πει ότι η μάνα των Originals θα εμφανιστεί ως Kol?...
    μπερδεύτηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΝΤΕΙΜΟΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. thn eida th sunedeuksh alla dn akousa o h8opoios na anaferei pou8ena ton kol mono oti einai pi8ano o idios na gurisei...apla leei autos p egrapse to ar8ro giati na mhn feroun pisw ton kol...k an einai na ksanagurnane sth zwh gt tous pe8ainoun????oso gia to deutero me thn elena kai ta aderfia xairomai kairos htan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν γίνει αυτό Σίγουρα θα Ξεράσω.....ΕΛΕΟΣ τί άλλο θα δούμε?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι στο The Originals... στο TVD δεν είπαν τπτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To ότι θα γυρίσει στην σειρά λέει στην συνεντευξη το σαν Kol το λένε διάφορες πηγές... αναξιοπιστες για αυτό λέω spoiler των spoiler μπορει τελικα καποιος να τα βγαζει απο το μυαλο του... θα δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...εμένα μου αρέσει να επικεντρωθούν λίγο στην αδερφική τους σχέση....ο Stefan δεν θα ήταν ο Stefan που ξέρουμε αν δεν νοιαζόταν για τους άλλους και δεν τους βοηθούσε.....για αυτό η αγάπη του για την Elena ήταν epic,αγνή και ανιδιοτελής
    ...θα το καταλάβει μόνη της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα θα γουσταρα τερμα να γυρισει ο Jessy σαν Kol κ να παιξει κατι με Caroline, εκει ειναι που θα θελω τερμα crossover με Klaus!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αμα γινει αυτο και εγω μαζι σου θα ξερασω.δηλαδη ελεος...εχουν χασει την μπαλα γενικως.ολο και χειροτερα θα τη κανουν την σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ti malakia ine auti ti simvules tha dwsi o stefan stn damon g na ta xanavri m tin ali?ELEOS!wrea i adelfiki agapi maresi na ts vlepw mazi ala oxi k na milane g auto to thema!dld me ti mutra r damon boris na to kanis auto?ELEOS dld ala pali milame g tn damon pu ine anesthitos!to mono pu thelo stn sira ine na ne eutixismenos o monadikos pu to axizi!STEFAN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ετσι μπάχαλο που πάνε να τα κάνουν και αφού θέλουν να φέρουν κάποιον πίσω απο τους νεκρούς, ας φέρουν την Κάθριν (αφου πρώτα θα την έχει πεθάνει η χαζοτζούλι).
    Μετά ας μείνει ο Ντέιμον με την κλαψιάρα Ελένα (η οποία μου έχει σπάσει τα νεύρα ειδικά μετά το τελευταίο) και ας πάρει ο Στέφαν την Καθρινάρα!!!!!

    ΕΛΕΟΣ δηλαδη που θα του δωσει και συμβουλές. Πόσο μπιπ μπορεί να είναι....και μην μου πείτε για καλοσύνη γιατί αυτο καταντάει μ@λ@κια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή την στιγμή σαν χαρακτήρες..μόνο ο Stefan και Κάθριν αξίζουν!!!Οί υπόλοιποι έχουν χάσει την ''μπάλα''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Pragmatika omws k egw tha kseraso ama ginei kati tetoio....Tin aderfiki agapi tous as tin doume...alla oxi k etsi..eleos pia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...