Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Spoilers σχετικα με την Mid-Season Finale για το επεισοδιο 10

Εχουμε διαβασει οτι η μονη ελπιδα για την καθριν ειναι η ναντια,ο μοναδικος της συγγενης!ως ταξιδευτης,εχει ιδιαιτερες ικανοτητες!οποτε υποθετουμε οτι ισως αλλαξουν σωματα με την καθριν,ε καποιο ιδιαιτερο μαγικο!δηλαδη η ελενα να παει στο σωμα της και το αντιστροφο!Συμφωνα με το tvguide τρια  σποιλερς,αλλα δυο απ'αυτα ειναι αληθεια και το ενα ψεμα!θα υπαρξει ενας μεγαλος χωρισμος!...καποιος χαρακτηρας θα αποχαιρετισει οριστικα!!....και καποιος θα αλλαξει  το σωμα του!οπως ξερουμε λιγο πολυ τι θα συμβει!Αλλα ομως η καθριν ειναι σκληρο καρυδι και εχει περασει απο πολλα!οπως ειχα αναφερθει σε μια αλλη αναρτηση,ως μια θεωρια,οτι καλο θα ηταν να πεθανει η ελενα για να υπαρχει η ανατροπη,μιας και δεν ειναι αυτο που περιμενουν πολλοι!μαλλον υποθετουμε οτι θα υπαρξει ο χωρισμος ντειμον-ελενα,και ισως να γινει η ανατροπη,να δουμε αλλον χαρακτηρα να πεθαινει!οπως και με τον ντειμον,που λεγανε οτι θα μας αφηνε!για να δουμε τι λετε??

2 σχόλια:

  1. επειση λεει το παραπανω σποιλερ γιατι καποιοι μποτει να μπερδευτουν!λενε οτι ειναι ψεμα ο χωρισμος,τοτε,και τα αλλα δυο αν ειναι αληθεια,ενας πεθαινει και καποιος αλλαζει σωμα!επομενως κατι δεν παει καλα ετσι πως μας τα λενε!μηπως δεν θα πεθανει τελικα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπάρχει πιθανουητα να πεθανουν τον Damon ? πανε καλα μωρε? και τι θα κανουμε ολες εμεις Damon-ισμενες? ελπιζω να μην δω καμια τετοια εξελιξη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...