Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

The Vampire Diaries Burning Question: How Did Enzo Survive?

Ειδαμε πολλα και διαφορα σε αυτο το επεισοδιο!Πιο πολυ ειδαμε ομως το φλαςμπακ του ντειμον με ενα παλιο φιλο του!εχανε μια συζητηση οσο ηταν μεσα σαν τα ''πειραματοζωα'' στο τοτε σπιτι του γουιτμορ,το 19581ειδαμε στην τελευταια σκηνη του επεισοδιου τον ενζο1τελικα δεν πεθανε?οπως ειδαμε,αλλα γιατι??ας πουμε καποια!1)ο ενζο μιλουσε για καποια παλια γνωριμη του την μαγκι!ηταν υπαλληλος στο εργαστηριο και πολυ ομορφη!αλλα μας ειπε οτι εφυγε απο κει,λογω της καταστασης,εμαθε τιποτα και γυρισε να τον σωσει,λογω του παρτυ που κανανε τοτε,την παραμονη της πρωτοχρονιας?!2)σωθηκε απο μονος του?μηπως εκλεψε τα κλειδια του κλουβιου,απο τον γιατρο??3)ισως επεζησε απο την επιθεση του ντειμον και τον εσωσε ο γιατρος,,για να μην χασει ενα απο τα πειραματα του?πειτε την δικη σας γνωμη!

4 σχόλια:

  1. εγω πιστευω οτι την ωρα που πηγε ν καει μπηκαν μεσα ατομα απο την Ογκουστιν και τον σωσανε ... δεν νομιζω κατι αλλο γιατι ειχε κ ιεροβοτανο τ κλουβι αρα θαταν δυσκολο απο μονος του.. ελπιζω ν ανεβασετε κατι για τη σχεση που θα εχει ο Ενζο με τον Ντειμον και να τον συγχωρηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο γιατρος πρεπει να τον εσωσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι,εδώ είναι ένα μυστήριο,γιατί δεν επέζησε μόνο ο Ένζο.Επέζησε και ο πατέρας του Άαρον σίγουρα,αφού τον σκότωσε αργότερα ο Ντέιμον στην κατασκήνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Paidianmhn pedeueste.Se liges meres 8a ma8oume pws...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...