Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.12 "The Devil Inside"


Όποιος παρακολούθησε το 12o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...



Όταν ο Enzo φέρνει ένα μακάβριο δώρο στον Damon και επιμένει να δεθούν μέσω εκδίκησης, ο Damon προσπαθεί να κάνει το σωστό πράγμα. Αφού βρίσκει τον εαυτό του σε περίεργες συζητήσεις με τη Nadia, o Matt αυθόρμητα αποφασίζει να οργανώσει ένα πάρτυ, όπου η Caroline κάνει μια εκπληκτική εξομολόγηση στην Elena και μετά πρέπει να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των πράξεών της με τον Stefan και τον Tyler. Ο Aaron κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να επανορθώσει για τις κακές πράξεις της οικογένειάς του και να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή. Η Elena ξαφνικά βρίσκει τον εαυτό της σε μια κατάσταση απειλητική για τη ζωή της έχοντας μόνο λεπτά για να βρει τρόπο να σωθεί.

42 σχόλια:

  1. ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Η Κάθριν δεν έχει τελικά τελειωμό... θα τους Τρελάνει Όλους!!!!!!
    Όμορφη η Φιλία Stefan-Καρολαιν και η μπουνια στόν Ταιλερ...χαχαχαχα Αυτός που δεν καταλαβαίνω είναι ο Ντειμον, προσπαθεί να δείχνει καλός για την Ελένα??? Άν στο μέλλον η πραγματική Ελένα του έλεγε ότι τελείωσε μαζί του, θα έπεφτε χωρίς σκέψη στον σκοτεινό εαυτό του??? Ο ίδιος αποφάσισε για το καλό της να χωρίσουν. ( Δηλαδή ο Stefan τί έπρεπε να κάνει, όταν ο αδερφός του τα έφτιαξε με την κοπέλα του???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πιο γαματο επεισοδιο ... νομιζα οτι τελευταια στιγμη παλι η Ελενα θα τα καταφερει αλλα τελικα δεν... εχω πολυ αγωνια να δω την Καθριν σε βασικο ρολο κ πως θα ειναι η σχεση της με τον στεφαν !! οσο για τον ντεημον ετσι μ αρεσει κολοπαιδοοοο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το επεισοδιο ηταν αρκετα καλο! πρωτον η ελενα ειναι πρωταγωνιστρια ειναι δυνατον να την εξαφανιζουν ετσι απλα σαν χαρακτηρα....(βεβαιως νομιζω οτι καποια στιγμη θα την ξαναφερουν). ο ντειμον διπροσωπια στο full μονο για την ελενα καλος και επισης πολυ εγωιστης (ειμαι ντελενα φαν). ο στεφαν ειναι πολυ εξηγημενος ξερει να συγχωρει δεν κραταει κακιες ουτε εχει κατακρινει κανεναν γιατι ξερει πως και ο ιδιος δεν εχει κανει τα καλυτερα! η καρολαιν μου φανηκε ανουσια σε αυτο το επεισοδιο περιμενα πιο πολλα απο εκεινη! γενικως η πεμπτη σεζον φετος δεν εχει καποιο κυριο θεμα , δεν εχει ροη αν και εχει καποια πολυ δυνατα σημεια βλεπεις να επαναλαμβανονται ιστοριες απο παλιες σεζον με διαφορετικο τροπο! και για να τελειωνω μια απορια η μπονι δεν θα επρεπε να ειχε δει την καθριν και την ελενα τελος παντων καποια απο τις δυο να περναει απο μεσα της???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό με την Μπονι το σκέφτηκα και εγώ, έχεις απόλυτο δίκιο. Είδε την Καθριν την ώρα που πεθαινε αλλά δεν πέρασε απο μέσα της. Πρέπει να είναι χαΖή για να μην κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Poli kalo episodind! I kathrin aperigrapti telia just servivor!vlepo sto fb ke se alla blogs na vrizun tn kathrin k tin nandia g auto pu ekanan k to vrisko toulaxiston ilithio! I mia kani ta panda g n zisi k i ali molis vrike tn mitera ts meta apo 500 xronia opote kani ta panda g n min tin xanaxasi! O stefadm apla iperoxos dn ekrine ute thimwse me tin karolain g ton klaus pu idika pu stefan exi perasi t xirotera ap tn klaus(ala oti k n kani ton sinxorw<3) o tayler dn exi kanena dikeoma na zitai ton logo idika m tetio tropo! O damon pali ti na pw maresi o rolos tou oi andidrasis t k oi atakes tou ala ine periergos prwspathi n ne panagitsa g tn elena ala molis fai porta pai k skwtoni opion vri ANORIMO K XWRIS PROSOPIKOTITA!marese poli otan i elena to pexe kathrin stn nandia! Apla thelw n dw tin sinexia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλό το επεισόδιο. Ο Στέφαν Θεός....Τι να πώ, αυτός είναι άντρας με προσωπικότητα, αντιθέτως με τον Ντείμον που τελικά όλη του η συμπεριφορά στηρίζεται πάντα σε κάποια γυναίκα και πως τον παράητσε. Προσωπικότητα ΜΗΔΕΝ!!! Είμαι περίεργη να δώ πόσο θα το τραβήξουν αυτο το Ελένα Καθριν, αν και κατά την γνώμη μου δεν θα είναι για πολύ γιατί η Ελένα είναι μια απο τους τρείς βασικούς χαρακτήρες και κανένας δεν έχει εξαφανιστεί για πολύ καιρό.
    Επίσης έχω απορία όταν επανέλθει τι θα γίνει με τον Ντειμον. Εκείνη θα έχει μείνει στο σημείο που έτρεξε και τον αγκαλιασε και εκείνος θα έχει σφάξει το μισό Μιστικ Φολς. Επίσης ο καυμένος ο Στέφαν πάλι θα την φάει την ήττα του τελικά. Η Καθριν θα του την πέφτει ασύστολα και μόλις ενδώσει τσουπ θα σκάσει πάλι μύτη η Ελένα και πάλι θα τον πληγώσει....κρίμα...τα νεύρα μου....
    Απ¨οτι φαίνεται ο μοναδικός τρόπος να ανακτήσει η Ελένα το σώμα της θα είναι να πεθάνει η Καθριν με το μαχαίρι που έχει ο Μάτ. Είχα σκεφτεί μήπως την αφήνανε να ζήσει μιας και έχει γίνει χαμός ειδικά μετά το σκηνικό με τον Στέφαν αλλά δεν το βλέπω.
    Τέλος θέλω να πω ότι φαγώθηκαν να ζωντανέψουν την Μπόνι και έχει καταντήσει γλάστρα...καλά είπε κάποιος ότι την χρησιμοποιούν μόνο για να βγάλει ο Τζερεμι την μπλούζα του....χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσωπικά είδα ένα Stefan να αντιδρά με τον συνηθισμένο του τρόπο και ένα Damon πληγωμένο διότι το μόνο άτομο που πίστεψε πως έχει κάτι καλό μέσα του τον απέρριψε. Αν δείτε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί let me know!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εδω θα δουμε αν εχει πεθανει οντως η ελενα! γτ αν πεθανε πρεπει να περασει μεσα απο την Bonnie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα διαφωνησω μ ολους.. Λατρευα τη Καθριν .. τ μισω πλεον, γιατι ν πληγωσει τον Ντειμον γιατι να το κανει αυτο? μισω οποιον πληγωνει το Ντειμον και μπηκε κ αυτη στη λιστα .. προτιμουσα τη θεα καθριν στ δικο της το σωμα μακρια απο τ ντειμον.. αλλα ακομα περισσοτερο μισω την βρωμοΝαντια( σορρυ για την εκφραση αλλα τ αισθηματα μ γ αυτην ειναι ..) ελπιζω η τζουλι να της δωσει το χειροτερο θανατο απ ολους κ ειδικα να την ξεσκισει ο ντειμον.. ηταν λαθος οι κινησεις του αλλα ολοι ξερουμε τον Ντειμον και τον αγαπαμε ετσι.. ο παλιος καλος καυτος ντειμον..επισης για πρωτη φορα λυπηθηκα τον ταιλερ και μεγαλη πουτανια την καθριν αυτο αλλα ειναι η κλασσικη καθριν.. θανατος στη ναντια ξεσκισμα μαλλον μαζι μ βασανιστηρια.. και τελος η ελενα δ γινεται ν πεθανει εκει που ειχα αρχισει να την υπερσυμπαθω την βγαζουν out.. και θ τ ξαναπω στο διαολο ναντια αχρηστη ψυχοπαθει σκυλα.. καλο επεισοδιο περιμενω πολυ περισσοτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ σωστη παρατηρηση αυτο για τη μπονι.. θα επρεπε ν τ καταλαβουν απο την αρχη,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γενικά γαμάτο επεισοδιάκι... Μακάρι να μην επιστρέψει η Ελένα... Αγαπάμε Κάθριν!!! Μου τη έσπασε πολύ ο Ντέιμον γτ ήταν πολυ εγωιστικό αυτό που έκανε, σκότωσε τον τυπά τον άλλο μόλις τον χώρισε η Ελένα... Το λιγότερο ανώριμο.. Από ότι είδα στο τρέιλερ το επόμενο επεισόδιο θα ασχολείται με τον Ένζο και το Ντέιμον που θα σκοτώνουν και θα κάνουν διάφορες μαλακίες και μου την έσπασε λίγο... Τάιλερ & Ματ να φύγουν από τη σειρά δεν έχουν ρόλο, ειδικά ο Τάιλερ... Ο Στέφαν ξηγήθηκε σπαθί στο επεισόδιο αν και μου την δίνει που κάθεται σα μαλάκας και δεν ψάχνεται πχ με καμιά Καρολάιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίο το επεισόδειο <3 ,αν και δεν περίμενα να περάσει η Καθριν στο σώμα της Ελενα.Πάντα θα επιβιώνει αυτή η κοπέλα τελικά:Ρ Η Κάρολαιν ήταν ΠΑΝΤΑ η αγαπημένη μου και λατρεύω την φιλία της με τον Στεφαν και το ευχαριστήθικα τόσο που έδωσε την μπουνια στον Ταυλερ,του άξιζε! Ο Ντειμον απαράδεκτος γιατί όποτε συμβαίνει αυτό με την Ελενα (Καθριν) μετά γίνεται έτσι όπως γίνεται και σκοτώνει συνέχεια,δε ξερω τι θα γινει αυτο το παιδι.
    Τωρα περιμενω τοσο το επομενοο<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θεός ο Στέφαν!!!Το ευχαριστήθηκα όταν έριξε μπουνιά στον Τάιλερ!Τάιλερ αγόρι μου,μην ζητάς τα ρέστα.Πάντα ήξερες ότι δεν είχες καμία πιθανότητα απέναντι στον Κλάους.
    Εντάξει,δεν μου αρέσει αυτό που κάνει η Κάθριν.Αλλά είναι κλασσική Κάθριν.Είχε δίκιο ο Ντέιμον που εξαφάνισε το σώμα της.
    Κατά τα άλλα,το πιάσαμε το υπονοούμενο....ο Ντέιμον χωρίς την Έλενα γίνεται ο κακός Ντέιμον.Χωρίς αγάπη μάλλον θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. de nomizw oti pethane i Elena...apla i Kathrine pire ton elegxo tou swmatos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Hθικο διδαγμα επεισοδιου: Για το καλο της ανθρωπότητας μην διανοηθεις ποτε να χωρισεις τον Ντειμον! Ποσο μου τη δινουν αυτοι οι προσκολλημενοι τυποι με δικη τους προσωπικοτητα μηδεν. Απορω τι σας αρεσει απ αυτο το πραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ!ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΤΕΙΜΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΡΙΝ ΓΙΑΥΤΟ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΜΕ ΕΛΕΝΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΥΤΗ!ΟΛΟ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ!(ΑΠΛΩΣ Η ΕΛΕΝΑ ΤΟΝ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ)ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ?!ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑ!Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ!?!ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ Η ΚΑΘΡΙΝ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ Α ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΙΜΟΝ?Ο ΝΤΕΙΜΟΝ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ!ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΜΩΡΟ!ΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ!ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕ Η ΚΑΘΡΙΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ!ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕ,ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕ?ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ,ΤΗΝ ΘΑΒΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ!ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΟ Μ΄ΑΥΤΟΥΣ!ΠΟΣΟ ΡΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΙΜΟΝ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ(ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΕΛΕΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΝΑΙ!ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΑΝΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ!ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΚΑΘΡΙΝ?!ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε παιδια...ρε παιδια.... ραγισε η καρδια μου οταν ειδα τον Ντειμον να λεει ολα αυτα τα ωραια στην δηθεν ελενα και αυτη τον χωρισε... θελω να ελπιζω πως στο επομενο/μεθ επομενο επεισοδιο να επανελθει η ελενα γτ καταρχας δεν της παει της καθριν ο χαρακτηρας της ελενα και εκτος αυτου θελω ντειμον ελενα μαζι ! βλεπω τα σχολια που κατηγορειτε τον ντειμον οτι ειναι κακος κλπ ! οι καταστασεις τον εκαναν κ γιάυτο ακριβως μας αρεσει,επειδη ειναι το κακο παιδι που μονο ο ερωτας του για την ελενα τον κανει καλυτερο ανθρωπο ! μην τον συγκρινετε με τον Στεφαν ! ολοι μας νομιζω ειμαστε διαφορετικοι με αυτους που αγαπαμε κ μας κανουν καλυτερους ανθρωπους ! ετσι λοιπον πιστευω πως πρεπει να ειναι μαζι,ετσι κι αλλιως ο στεφαν την εχει ξεπερασει πιστευω την ελενα ! τωρα να δουμε με ποιον τροπο θα επαναφερουν την ελενα και κυριως ποιος ! γτ να τελειωσει ετσι αποκλειεται καθως ειναι η πρωταγωνιστρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά και σόνι μαζί ο ντειμον με ελενα??? Δεν βλέπεις πώς η σχέση τους κάνει Κακό και στούς δύο...( η πλειοψηφία τών φάν έπιασε Μίσος με την Ελένα, από τότε που είναι με τον ντειμον...) Αυτός να Προσποιείται ότι είναι καλός... Άς αποφασίσει Επιτέλους τί θέλει...να είναι καλός-κακός?
    Όταν η Ελένα επιστρέψει αυτός θα έχει σκοτώσει το μισό πλυθησμό του Μιστικ φολς...τί θα της δικαιολογηθεί τότε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το επεισοδιο ηταν καλο αν και δεν μου αρεσε η εξελιξη των πραγματων!!
    αρχικα ο στεφαν με την καρολαιν εχουν την καλυτερη φιλια που εχει περασει απο το vampire diaries πιστευω! υποστηριζουν και αγαπανε ο ενας τον αλλον! ο ντειμον παρα πολυ εγωιστης και δεν τον γουσταρω καθολου. δηλαδη επειδη τον χωρισε η ελενα τι? πρεπει να σκοτωνει κοσμο? τραγικο!! επισης πιστευω οτι πρεπει να το καταλαβουνε οτι δεν ειναι η ελενα γιατι οταν "πεθανε" η καθριν η μπονι αρχικα την ειδε και μετα εφυγε χωρις να την ακουμπησει και να περασει στην αλλη πλευρα. και μετα ξαφνικα ειπαν οτι πεθανε..πως πεθανε και δεν περασε απο μεσα της?!!! οταν το καταλαβουνε πιστευω οτι ο ματ θα την σκοτωσει με το μαχαιρι που του εχει δωσει η ναντια! δεν υπαρχει κατι αλλο που να μπορω να σκεφτω! :$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οτι και να κανει,εγω ειμαι μαζι του με χιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εννοειται μιλαω για τον Ντεημον!!!!!!!!τον αγαπω κι αυτον και τα σκατολαθη του , τι να κανουμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνω απλα δεν μας το εκαναν καθολου ξεκαθαρο το τι παιζει με Ελενα γαμωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. re paidia de vrhka pouthena ellhnikous upotitlous!mhpws kserei kapoios pou mporw na vrw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. tha deiksei i sunexeia!!...Nomizw oti i Bonnie tha swsei tin katastasi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Tζουλι κουκλα μουυυυ WOW,απλα WOW!Παιδιαα αγαπω Ελενα αλλα δεν περιμενα ποτεεεεεε να γινει αυτο..Δηλαδη να "διωξει" πρωταγωνιστρια!Ισως ειναι η καλυτερη ανατροπη!Ντειμοον αγορινα ?Ρεε αγορινα?8α κατηγορεις Κα8ριν για 100 ποσα χρονια και τωρα σου φταει η Ελενα>?Γιατι ετσι παλικαρι μου?Θεα Καθριν ομως που τον χωρισε οπως ειχε χωρισει τον Ματ!!! Ειναι κατι ενδιαφερον να δουμε την Καθριν σε πρωταγωνιστικό-πρωταγωνιστικό ρόλο,δεν ξερω ισως 8υμισει την Ελενα με το διακοπτη κλειστο??8α δουμε! Παντως ευελπιστώ για κατι καλο.Τωρα λογικα η Ελενα δεν νομιζω να πε8ανε εντελως..Βρισκεται μεσ'το σωμα της αλλα δεν μπορει να παρει τον ελεγχο του,δηλ. η Κα8ριν ειναι κυριαρχη "κατοικος".Παρ'ολα αυτα,Ελενα γλυκια μου το ξερω οτι δε 8ελεις να σκοτωσεις κανεναν αλλα οταν κινδυνεύει η ζωή μας το σπαμε το λαιμο της σπαστικης της ταξιδευτριας ή παιρνουμε το ψοφιο σωμα της Καθριν.ΤΕΛΟΣ, απλα,απλα,απλα 8ελω ο Στεφαν και η Καρολαιν να μεινουν φιλοι!ΑΠΛΑ! Δε 8ελω να τιποτα Στερολαιν και τετοια,φτανει!Ας μεινει ενα αγορι κι ενα κοριτσι φιλοι σε μια σειρα!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Α!ΑΝΤΕΕΕ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. XAXAXAXA,πραγματικα συμφωνω για την Μπονι! Ας δωσουμε λιγο εμφαση στην αγκυρα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΡΙΑ,ΑΝΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΑ! Ντειμον και μαλακιες!! Ειδικα αυτοι που λενε ειμαι DELENA,ειμαι DELENA αλλα τι βριζουν ολη την ωρα την Λενιω!Πεσ'τε Damon σκετο να τελειωνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Ελενα γλυκια μου το ξερω οτι δε 8ελεις να σκοτωσεις κανεναν αλλα οταν κινδυνεύει η ζωή μας το σπαμε το λαιμο της σπαστικης της ταξιδευτριας ή παιρνουμε το ψοφιο σωμα της Καθριν."
    Aχαχαχαχ!!! Πόσο συμφωνώ!!!! Αυτό σκεφτόμουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν μπορω να ξαναβαλω το ιδιο λινκ!Εστειλα ενα με υποτιτλους ακριβως στον απο πανω! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγω ευελπιστω να αποκτησει μια σειρα η ταινια γτ καθε επεισοδιο δνε ξερουμε τι μας ξημερωνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ετσι ακριβως ειναι, και φυσικα υπαρχει και το αλλο, Στελενα που βριζουν την Ελενα που ειναι με τον Ντειμον. Αφου η Ελενα ειναι με τον Ντειμον, εχει κανει την επιλογη της, αν αλλαξει παλι αποφαση θα ειναι τραγικο, τι τη θες με τον Στεφαν, δεν του αξιζει, οπως ηταν παλια δεν μπορει να ξαναειναι, το χαλασανε αυτο. Γι αυτο εγω μονο Στεφαν πια και κατα καιρους Στεφεριν γιατι η Καθριν ειναι θεα και παντα τον ηθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γεια σας. Είμαι καινούργιος εδώ :). Το 12ο επεισόδιο ήταν γεμάτο. Την καρολάιν δεν την κατηγορώ γιατι ο Klaus σου δίνει μια διαφορετική αισθηση ως προσωπικοτητα. Εννοώ, δεν είναι απο αυτούς που το μόνο ενδιαφέρουν τους είναι να σκοτώνουν. Ο ντάιμον είναι τοσο εγωιστης. Πάντως χαίρομαι που βγήκε η Elena απο την μέση. Θα δούμε μια διαφορετική πλοκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Kαλως ηρ8ες καινουριε!Εδω πες οτι 8ελεις...Κραξε,φωναξε,τραβα τα μαλλια σου,μια παρεα ειμαστε! Καλοί σχολιασμοί,να περνάς καλα! ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαρια.ΕΙΣΑΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ.ΑΝ8ΡΩΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ise telios LATHOS!!!!!!!s ola osa ipes...kai oxi vasi gnomis h otidipote alo me vasi LOGIKIS den xero tin ilikia sou alla malon prepi n se mikroula g n pisteuis ayta p grafis....h nandia vrike tin mitera tis meta apo 500 xronia!!!!!hellooo enoite pos tha kani ta panda g n min tin xasi pali...kai to oti i kathrin ine skila to xerame apo to proto episodio p tin edixan...kai auto tin agapisame...kai oxi epidi twra mas klegete o damon pou ine atomo xwris xaraktira kai prosopikotita kai tis praxis tou tis kathorizoun oi xilopites pou troi...ELEOS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. einai dunaton na latreves thn katherine otan twra th miseis toso pl mono k mono epeidh plhgwse ton damon?an thn latreves opws les dn 8a ekanes etsi twra gt aploustata dn ekane kati diaforetiko apo oti kanei panta..katalavainw oti o damon einai o agaphmenos s xarakthras alla as eimaste ligo antikeimenikoi..k o idios exei fer8ei asxhma se posous allous an8rwpous(oloi vasika to kanoun auto ektos apo mikres eksaireseis opws matt,bonnie isws),exei kanei xeirotera apo auto pou tou ekane twra h katherine...dn to vriskw la8os na sumpa8eis h na agapas telospantwn ton damon kai na lupasai otan plhgwnetai(diafwnw me fraseis tou tupou "pws ginetai na sas aresei kai na lupaste enan tetoio xarakthra",tis 8ewrw apla la8os gt kapoioi vlepoun pragmata se kapoious xarakthres pou dn mporoun alloi na doun k prepei autoi "oi alloi" na to dexontai), alla to vriskw la8os na vrizeis allous mono k mono epeidh plhgwnoun ton agaphmeno s otan kai autos kanei ta idia k xeirotera..dn einai logiko!gt an auto t ekane h katherine se kapoion xarakthra pou s einai adiaforos eimai sigourh pws dn 8a eixes kanena provhlma mazi ths..thn katadikazeis oxi giati ekane mia genikws kakia praksh alla epeidh ekane th kardia sugkekrimena tou kouklou damon na ragisei!!to vriskeis logiko auto gia na mishseis enan xarakthra pou les oti latreves??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...