Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Νεο promo για την 5η season!


To CW εβγαλε ενα νεο εντυπωσιακο promo για τα καινουργια επεισοδια που ερχονται!!!

4 σχόλια:

  1. Κατερίνα Πλατανάκη19 Ιανουαρίου 2014 στις 11:24 π.μ.

    οχι απο οτι εχω ακουσε σε συνεντευξεις δε θα υπαρξει stelena !!!!! απλα ο στεφαν συμβουλευει τν ελενα για τν ντειμον μονο αυτο τπτ αλλο!!! θα παραμεινει πιστη στο ντειμον προς το παρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν,το promo είναι πολύ εντυπωσιακό.Θα γράψω κάποια πράγματα που ανίχνευσα στο διαδίκτυο για τις εξελίξεις από φανς.
    Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο Ντέιμον σπάει τον λαιμό του Ματ.Ίσως και να μην ισχύει.Πάντως αν ισχύει,ο Ματ δεν σκοτώνεται,γιατί διάβασα ότι στα επόμενα θα κάνει σχέση με την Νάντια και ο Τάιλερ θα ανησυχεί για αυτή τη σχέση.Ο Ντέιμον θα έχει κάποιου είδους συναναστροφή με τον Ένζο και στο επεισόδιο The Devil Inside,θα μετατατραπεί στον κακό Ντέιμον.Ο Στέφαν δεν θα τον παρατήσει,θα προσπαθήσει να βρίσκεται στο πλάι του.Ερώτημα είναι τι θα κάνει η Έλενα.
    Εμφανίζεται καινούριος gay χαρακτήρας,που θα κάνει παρέα με την Καρολάιν,μετά το 5.11 μάλλον.Κάποιοι φανς,γράφουν ότι θα έχει μια αδερφή στη Νέα Ορλεάνη....ooopsss...δεν ξέρω,αυτά γράφουν,αυτά σας γράφω.Η Έλενα σε κάποιο επεισόδιο θα κινδυνεύσει.
    Στο επεισόδιο Total Eclipse of the Heart,όλοι θα έχουν ραγισμένες καρδιές.Ο καθηγητής στο Κολλέγιο,θα προσπαθεί να συνεχίσει τα πειράματα.
    Η Μπόνι και η Καρολάιν,θα έχουν λέει μια επιστροφή στο pilot της πρώτης σεζόν.
    Αυτό που με προβληματίζει,είναι που λένε οι σεναριογράφοι,ότι το 5.11 θα είναι για τους τηλεθεατές.Γιατί τα υπόλοιπα,είναι για τους εξωγήινους;Ή θα μας δώσουν ένα καλό επεισόδιο και μετά θα ξενερώσουμε απότομα;Τελοσπάντων.Αυτά τα λίγα προς το παρόν και αναμένουμε με ανυπομονησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποια στιγμή σίγουρα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dn maresi katholu pu o stefan lei stn elena na min ta paratisi m ton damon afu dn to kane pote g ton idion!eleos na simvuleui o stefan g tin sxesi tous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...