Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.13 "Total Eclipse of the Heart"


Όποιος παρακολούθησε το 13o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...



Με την ελπίδα να βοηθήσει όλους να ξεπεράσουν πρόσφατα άσχημα γεγονότα, η Caroline πείθει την Elena και την Bonnie να πάνε στο χορό του Whitmore για ραγισμένες καρδιές. Η Bonnie κολλάει με ένα φοιτητή, το Liv, που φαίνεται να ασχολείται με τη μαγεία. O Tyler αρχίζει να ανησυχεί με τη σχέση του Matt με τη Nadia. Μετά από μια ανακάλυψη, ο Stefan έχει μια απογοητευτική συζήτηση με τον Damon και τον Enzo. Ο Δρ. Wes προσπαθεί να συνεχίσει την έρευνά του με βοήθεια από ένα νέο ευεργέτη, το Sloan. Επιμένοντας να πάρουν εκδίκηση, ο Damon κι ο Enzo χρησιμοποιούν βία για να πείσουν την Bonnie και τον Jeremy να τους βοηθήσουν, αλλά το σχέδιό τους παίρνει μια απρόσμενη και τρομακτική τροπή.

29 σχόλια:

  1. Είναι λίγο γελοίο ο Ντέιμον να τα κάνει όλα αυτά,επειδή έχει χωρίσει με την Έλενα υποτίθεται.Και όταν λέω γελοίο,εννοώ σεναριακά.Ναι,είναι ένας κακός χαρακτήρας,αλλά για κάποιον που έκανε κάποιες υπερβάσεις χάριν της αγάπης του υποτίθεται,δεν μπορεί να ξαναγυρίζει στο σημείο μηδέν και να απειλεί τον αδελφό της Έλενα.Και μην στοιχηματίζετε ότι η Έλενα θα τον συγχωρήσει,όταν επιστρέψει στο σώμα της.Θα είναι η μεγαλύτερη γελοιότητα σεναριακά,αν συμβεί.Ούτε μου έδωσε την εντύπωση όταν έτρεξε και τον αγκάλιασε ότι ήταν έτοιμη να τα βρει μαζί του.Απλά ήταν φοβισμένη επειδή προσπαθούσαν να την σκοτώσουν.
    Μια άλλη γελοιότητα,είναι οι πονηριές της Κάθριν,όσον αφορά την Καρολάιν.Η Καρολάιν δεν ζηλεύει την Έλενα,οπως προσπαθούν να δείξουν!!!Την έχει πρήξει εδώ και καιρό να γυρίσει στον Στέφαν.Της έκανε πρωινό χωρισμού,όταν χώρισε με τον Ντέιμον.Απλά ανησυχεί μήπως πληγωθεί ο Στέφαν από την παρορμητικότητα της,αφού χθες χώρισε με τον Ντέιμον,χωρίς να γνωρίζει ότι είναι η Κάθριν.
    Αν δεν έχετε ρόλο της προκοπής για την Καρολάιν,μην την γυρνάτε στο season 1.Είναι οπισθοδρόμηση.
    Ο Στέφαν ήταν πάντα από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες.Φαίνεται ότι η αγάπη του για τον αδερφό του,υπερίσχυσε της αγάπης του για την Έλενα.Λατρεμένος.
    Κατά τα άλλα,καλό το επεισοδιάκι.
    Τι σχέση έχουν τώρα οι Ταξιδευτές με τον Ουές και τι κοινά συμφέροντα,δεν το κατάλαβα.
    Τώρα ο Ντέιμον θα τρέφεται με βαμπίρ.....αυτό το κατάλαβα.
    Κάθριν,τελικά το ευχαριστήθηκες όταν είχες σκοτώσει τον Τζέρεμι.Μόλις το απέδειξες στο τελευταίο επεισόδιο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό με τον Ντέιμον που ξανάγινε ο "παλιός κακός εαυτός του" δεν με χάλασε ιδιαίτερα. Αυτό που δεν μπορώ να πιστέψω είναι ότι πήρε το "ντουβάρι" ο Μάτ χαμπάρι για το τι έγινε με την Κάθριν και την Ελένα και όλοι οι υπόλοιποι κοιμούνται όρθιοι. Ακόμα και η Μπον-Μπον είναι στον κόσμο της!! Αυτή θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να το καταλάβει. Ούτε η "άγκυρα" για την Κάθριν έγινε, ούτε στην "άλλη μεριά" την βλέπει, ούτε καν ότι η φίλη της φέρεται "παράξενα" δεν πρόσεξε!! Πάει χάζεψε η Μπόνυ! Είπαμε να χάσει τα "μαγικά" της, όχι και τα "λογικά" της!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το επεισοδιο ηταν καλο προς το μετριο. Ελπιζω πως ο ταιλερ θα αναλαβει δραση γιατι ειναι ο μονος που εχει καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα...(ο ματ λογικα θα ψυχαναγκαστει). η καθριν οτι και να μου λετε ποτε δεν την λατρεψα οκ καλο το χιουμορακι της μεχρι εκει αλλα μην λεμε ναι η καθριν θεα και ειναι φυσιολογικο να τα κανει αυτα επειδη τραβηξε πολλα. τα αδερφια σαλβατορε τι της φταιξανε και ολα τα αλλα παιχνιδια που κανει? οσο για τον ντειμον μου αρεσει που ειναι ετσι (αλλα επαναλαμβανουν το ιδιο στορυ). δεν θελω να δω καρολαιν στεφαν μαζι...ουτε καθριν με στεφαν δεν του αξιζει κατι τετοιο του στεφαν. και καλα ακομα η bonnie δεν καταλαβε οτι κατι τρεχει? μου φαινεται οτι εχασαν την μπαλα εκει με τις πολλες ιστοριες και το αλλο το κουλο τι κολλανε οι ταξιδιωτες εκει? για να μην πω για τον γουες και αυτοι βαμπιρ ειναι αλλα δεν εχει προβλημα? το μονο καλο ειναι οτι θα υπαρχει μια νε μαγισσα αυτο μου φαινεται αρκετα ωραιο μην την σκοτωσου και αυτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα πολύ ωραίο τραγούδι που ακούστηκε στο επεισόδιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sorry !!

    http://www.youtube.com/watch?v=-2U0Ivkn2Ds

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. a uperoxa mou ekanan kai thn katherine erwtoxtuphmenh twra..ti allo mporousa na zhthsw!:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπον, εγω δεν μπορω να πιστεψω αυτο που επαθε ο Damon(τον λατρευω) δηλαδη τωρα θα τρεφεται απο αλλους βρικολακες; Αν ειναι δυνατον, εχω φρικαρει και αυτο παλι που η Καθριν ειναι στο σωμα της Ελενα που το πας; Για ολα φταιει η Καθριν γιατι αν δεν ειχε μπει στο σωμα της Ελενα τωρα θα ηταν με τον Damon και θα ηταν ευτυχισμενος. Ο Damon φαιρεται ετσι γιατι ειναι πληγωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω μαζι σου, αλλα δεν μου αρεσει που ο Damon χωρισε με την Ελενα (εξαιτιας της Καθριν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o damon xwrise me thn elena eksaitias tou damon..dn ta ksanaeftiakse me thn elena eksaitias ths katherine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να βρεί μια άλλη...μόνο δική του κοπέλα, για να μην είναι λυπημένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το επεισοδιο ηταν μετριο για μενα εχω την εντυπωση οτι εχουν χασει λιγο την μπαλα και δεν ξερουν τι να δειξουν....μ'αρεσε πολυ που ο Ντειμον εγινε παλι κακος του παει αλλα μου την δινει που ειναι πληγωμενος κακος δηλαδη αν τα ξαναεβρησκε με την Ελενα θα ηταν παλι το σκυλακι της ας αποφασισει τη θελει(παρολο που ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ).Να ρωτησω κατι και ο μπαμπας του Κλαους επινε αιμα δεν θυμαμαι του ειχε κανει μαγια η Εσθερ γι αυτο η απο μονος του υπαρχει λυσει να σταματησει τωρα ο Ντειμον η μονο αν πεθανει και δεν το θελω καθολου.Αρτχισε να με εκνευριζει πολυ το φεγονος οτι δεν παιρνει χαμπαρι κανεις την Καθριν ουτε οι φιλες τις ουτε ο Στεφαν γιατι δεν θα εμπαινε στην διαδικασια η πραγματικη Ελενα να την πεσει στο Στεφαν δεν το κσερει αυτο..και Μπονι κοριστι ψαξε λιγο την Καθριν στην αλλη πλευρα ποσα επεισοδια πρεπει να περασουν..εδω ξυπνησε και ο Ματ που ειναι στον κοσμο του και δεν καταλαβα γιατι δεν ειπε την αληθεια στον Τυλερ πως ακριβως θα τουν σκοτωνω και τους δυο η Ναντια πολυ χαζος μια γρατζουνια του φτανει για να την στηλει στην αλλη πλευρα και με πονο κιολας την βαρεθηκα και αυτην να ειμαι ειλικρινης...ευτυχωσ κατι καταλαβε ο τυλερ και ετσι θα γινει τπτ...και ενα μικρο σχιλιο για τον Τυλερ αγορι μου ηθελεσ να νικησεισ και τον κλαους εδω ενα απλο βαμπιρ σου εσπασε τον λαιμο και εισε ολοκληρο υβριδιο...α και κατι ακομα συνχαρητηρια για το μπλοκ ειναι πολυ ωραιο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχαχαχαχα...να δούμε τα ''μούτρα'' του, θα πέσουν μέχρι το πάτωμα...αχαχαχα...Πού πήγε η υποτιθέμενη αγάπη του για τον Τζερεμι στίς αρχές της σεζόν???? Αυτός χώρισε με την Ελένα και μέχρι και τον Αδερφό της παρολίγο να σκοτώσει...Τόοοσο ψυχάκιας πώς κάνει έτσι για μια γυναίκα???...(Άν ήταν στην θέση του Stefan ο ντειμον, και έκανε σχέση με την κοπέλα του ο αδερφός του? Τί θα έκανε τότε???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Damon einai apo tous agapimenous m omws me eknevrizei apistefta p nomizei oti oloi i zoi tou prepei na peristrefetai giro apo tin Elena. T mono p katafernei einai na pligwnetai.....kalitera na ksipnisei k na vrei kamia alli p tha ton apapaei pragmatika k mono afton!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Moνο εγω καταλαβα οτι το δαχτυλιδι του Ματ συνδεεται με την Καθριν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ιωάννα...το πιο εύστοχο σχόλιο...αυτο σκεφτόμουνκι εγώ...πως είναι δυνατόν η Μπόνυ να μην κατάλαβε οτι η Κάθριν δεν είναι νεκρή...αφού κάθε υπερφυσικό ον όταν πεθαίνει περνάει μέσα από την Μπόνυ..είναι γελοίο που δεν το κατάλαβε!!!!Επίσης γελοίο είναι η Κάθριν μέσα στο σώμα της Ελένας...και που στο επόμενο επεισόδιο θα βλέπουμε να προσπαθεί να ξελογιάσει τον Στέφαν!!!!!!Πιστεύω οτι η season 5 είναι η χειρότερη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. San episodio metrio...ixame dio pl dinata episodia (to 11k to 12)k twra pali pesame...dn katalava pote k pws o damon trefete m vrikolakes...to pexnidi ts kathrin ine skliro(tin latreuw i moni m stathero xaraktira)fovame g ton stefan an gini kati metaxi tous k meta matheuti oti dn ine i elena tha ne poli adiko g ton stefan gt autos ine pu panda pligwnete(k parola afta dn treuxi na skwtwni apo do k apo ki)ma poso telios andras r:) telios filos telio agari k pio telios adelfos...agapame stefan gt to axizi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαβασε τα λογια στο 35,20 εκει νομιζω κατι παιζει εκτος αν καταλαβα λαθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν νομιζω να μπορει να γυρισει πισω στο σωμα της παλι αφου ειναι νεκρο...η θα χαθει στο σωμα της ελενας η θα της καρφωσουν το μαχαιρι και θα πεθανει καποια στιγμη η το κορυφαιο να εμφανιστει καμια σωσιας ακομα και να μπει στο δικο της σωμα εκει δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση της γιατι θα την καταδιοκοτν ολοι μετα ασε που θα την μισησουν απιστευτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κόιτα να δεις πως σκέφτεται η Τζούλι,τώρα που άρχισα να μπαίνω στο μυαλό της.....στο ποιο;;;;Λέμε τώρα.
    Ήρθε η ώρα που αποφάσισε να πεθάνει την Κάθριν από τη σειρά.Πες ότι τελείωσε ο ρόλος της.Ήξερε ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις,γιατί η αλήθεια είναι ότι η Έλενα είχε γίνει εκνευριστική.Σου λέει,δεν θα την πεθάνω ακόμη,θα την βάλω στο σώμα της Έλενας,θα απομακρύνει τον Ντέιμον και οι Ντελένες θα αναθεματίζουν,οι Στελένες θα φοβούνται μην πληγωθεί ο Στέφαν και αφού θα τους έχει ανακατέψει όλους,στο τέλος όλοι θα φωνάζουν,σκοτώστε την την bitch!!!
    Ε,κάπως έτσι το στήνει η Τζούλι τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. xaxa..apoluta swsth!dn to eixa skeftei alla ontws etsi prepei na nai!ase pou prepei na ferei k kainouria swsia twra k dn 8a mporei h nina na paizei treis pali!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το οτι σκεφτεται η Τζουλι ειναι πολυ σχετικο γιατι η μεγαλη επιτυχια την εχει απβλακωση τελειος πια....κατα την γνωμη μου...αλλα θα συμφωνησω και γω μαζι σου τωρα κανεις δεν την θελει την Καθριν(παντως προσωπικα δεν θελω να πεθανει ειναι ο πιο ακεραιος χαρακτηρας απο την αρχη μεχρι το τελος απλα με χαλαει τωρα που ερωτευτηκε και αυτη τωρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λέω εγώ τώρα...μήπως η Μπόνι δεν χάζεψε όπως λές? Γιατί να μήν ξεχνάμε ότι η Καθριν δεν είναι κάτι το υπερφυσικό τώρα...αλλά ένας απλός άνθρωπος....Οπότε δέν πιστεύω ότι ισχύει η ''αγκυρα''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ισχύει αυτό που λες, πρώτον γιατί η Κάθριν είναι "doppelganger" -και βάση της μυθολογίας της σειράς οι doppelgangers είναι υπερφυσικά πλάσματα -(όπως και η Ελένα) και δεύτερον, όταν η Κάθριν ήταν στο κρεβάτι του πόνου και για λίγο κόντεψε να πεθάνει, την είδε η Μπόν-Μπόν, όμως αυτή ξαναζωντάνεψε (με τις καταστροφικές συνέπειες που είδαμε) και γι αυτό δεν πέρασε μέσα από την Μπόνυ! Αυτό το ούφο (για την Μπόνυ λέω) δεν το κατάλαβε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παρα πολυ σωστο... Το κοινο αρχιζει να μισει την Ελενα και να αγαπαει την Καθριν!Βαζεις την Καθριν στο σωμα της Ελενας και ολοι ξαφνικα θελουν πισω την Ελενα! Βλεπω τι εκανες εκει Τζουλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λοιπον,λοιπον....Πως το κανανε αυτο στον Ντειμονουλη? Δεν με νοιαζει ο γλυκουλης αλλα οχι και να τρεφεται απο βρυκολακες...Κακο! Μπονι....ΜΠΟΝΙ...ΚΑΗΜΕΝΗ ΜΠΟΝΙ.....Ακομα και πε8αμενη/αναστημενη δεν μπορει να βρει ηρεμια και τωρα δεν μπορει να κανει και τιποτα για να αμυν8ει...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΓΚΥΡΑ(Τα κεφαλαια δηλωνουν εξαλλοσυνες). Θεικες οι στιγμες που η Καθριν αντιδρουσε οπως 8α αντιδρουσε και μετα γυριζε στην καμερα κι επαιρνε εκφρασεις Καθριν!Stefan,STEFAN αχ 8α το φας το κεφαλι σου στεφαν!Κατι ακομααα παιδιααα..Η Καρολαιν δε ζηλευει το Στελενα ουτε η Τζουλι 8ελει να δειξει οτι ζηλευει...Απλα δειχνει οτι σκεφτεται το Στεφαν που πλεον ειναι ΦΙΛΟΙ(και μακαρι να μεινουν) και δε συμφωνει με τον τροπο που φερεται η Λενιω(Κα8ριν)...Αυτα απο μενα! Να περνατε καλα! Συνεχιστε ν'αγαπατε τη σειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...