Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

O Damon ξανά ο κακός της σειράς...

 O Damon ξανά ο κακός της σειράς λοιπόν... 
Οι περισσότεροι πιστεύω συμφωνούμε στο ότι ο Damon της πρώτης άντε και της δεύτερης σεζόν ήταν ο λόγος που λατρέψαμε τον Damon.... Αυτή η ''κακία'' ήταν ακαταμάχητη και τόσο HOT. 

Η σειρά μετά άλλαξε ο Damon ερωτεύτηκε την Elena και σταμάτησε να κάνει ''κακά'' πράγματα... 

Τώρα κάτι πήγαν να κάνουν να μας θυμίσουν τον παλιό καλό ''κακό'' Damon αλλά... δεν ξέρω... εμένα δεν μου αρέσει... δεν μου θυμίζει Damon πρώτης season... δεν ξέρω γιατί... ίσως γιατί συνήθισα στην εικόνα του ΄΄καλού' Damon ή απλά η ιστορία όπως γίνεται τώρα δεν ταιριάζει με έναν εκδικητικό, ''δεν με νοιάζει Damon''. 

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεται τι θέλω να πω... και αν συμφωνείτε... περιμένω γνώμες... 

16 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα και το έχω ήδη επισημάνει.
    Μας άρεσε ο παλιός κακός Ντέιμον.Δεν μας άρεσε ο Ντέιμον με την Έλενα ως ζευγάρι(προσωπική άποψη),αλλά αυτό που κάνουν είναι εντελώς γελοίο.
    Οι χαρακτήρες όταν εξελίσσονται,δεν μπορούν να έχουν πισωγυρίσματα.Μπορούν να έχουν ανατροπές και τις θέλουμε,αλλά δεν μπορούν να τα πετάνε όλα στον κάλαθο των αχρήστων,σαν να μην έγιναν ποτέ και να γυρίζουν πίσω.Δεν είναι ρεαλιστικό.Και είπαμε,η σειρά είναι supernatural αλλά κάποια συνοχή πρέπει να υπάρχει.
    Δεν το κάνουν μόνο με τον Ντέιμον αυτό.Προσπαθούν να γυρίσουν τους χαρακτήρες στην πρώτη σεζόν.Σόρυ,αλλά δεν λειτουργεί.Είναι πλήρως απογοητευτικό.Έχω ξενερώσει απίστευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sumfwnw apoluta kai me esena ksi to post!latreua ton damon palia,dn htan o pio h8ikos alla eixe kati,htan diaskedastikos k me ekane na endiaferomai na akolou8hsw thn istoria tou.h8ela na vrei kapoia lutrwsh en merei alla auto p ekanan na einai t skulaki ths elenas k na mhn niazetai oute kan gia ton aderfo tou me ksenerwse k dn kserw genikws kati allakse,dn exei auth th gohteia p eixe k oute twra thn vlepw pou prospa8oun na ton kanoun kako paidi pali.pisteuw k egw oti dn ginetai na exoume piswgurismata,dn pianei apo oti vlepw,de leitourgei auto p prospa8oun na kanoun.kalutera as ton afhnan etsi opws ton ekanan para na prospa8oun na ton dior8wsoun kai na ton kanoun na fainetai san hli8ios,san antidrastikos efhvos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ton Kako Damon tis protis season ton latreva apla pistevo pos aftos o kakos Damon den einai o idios diaskedastikos Damon pou itan....Theoro pos einai kakos m enan arketa eknevristiko tropo toulaxiston aposa eidame mexri tora......K episis pistevo pos ton kanane kako poli apotoma k gia enan entelos kata tin gnomi m anousio logo an opos lene o xorismos tou me tin Elena ton odigise se afto.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω αν και ναι οντως ο Damon της 1ης σεζον μας τραβηξε την προσοχη περισσοτερο αλλα καποια στιγμη επρεπε να βρει μια λυτρωση κατι που θα τον κανει να σταματησει να φερεται ετσι και το βρηκε λοιπον δεν μου αρεσει που ξανα γυρισαμε πισω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύω η σχέση του με την Ελένα ήταν καταστροφική για τόν Ντειμον...Άλλαξε ο χαρακτήρας του... και καλός πού το έπαιζε (λόγο της ελένας) δεν με έπειθε, αλλά και αυτού του είδους κακός τώρα, πάλι δεν με πείθει...(Τον προτιμούσα στην 1,2η σεζόν, και όπως έχω πάλι σχολιάσει, με την Ελένα να είχε ένα Αθώο φλέρτ και τίποτα παραπάνω... Έτσι δέν θα είχε χάσει το χιούμορ του!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ντέιμον δεν το έπαιζε ποτέ καλός.Δεν ήθελε να είναι καλός.Ήθελε να είναι καλός μόνο για την Έλενα και μόνο για αυτήν.
    Αλλά αυτό είναι άλλο,από το να τον κάνουν σκυλάκι της Έλενας,όπως γράφει ο/η tdlove πιο πάνω.Το έχουν τσακίσει το σήριαλ οι δημιουργοί.
    Και Stelena να το γυρίσουν,δεν βγάζει νόημα πια και Delena να το κρατήσουν,άστα να πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναί για την Ελένα ήθελε να είναι καλός... Δέν τόν νοιάζει για κανέναν άλλον. Στίς αρχές της σεζόν όμως αγκάλιαζε τον Τζέρεμί...(δεν πίστευα στα μάτια μου)...χαχαχα Και στο τελευταίο επεισόδιο κόντεψε να τον σκοτώσει...Ίσως θέλουν να μας πούν ότι ο χαρακτήρας του δεν άλλαξε ΠΟΤΈ κατά βάθος, και ούτε πρόκειται να αλλάξει.-....(Ότι αυτός είναι ο Ντειμον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο ντειμον μπορει να ηταν κακος αλλα κακος με υπεροχο χιουμορ στις πρωτες σεζον!!! τον βλεπαμε να εχει ανθρωπινα συναισθηματα που τα εκρυβε και αυτα σιγα σιγα βγηκαν στην επιφανεια! αυτος ο ντειμον αρεσε οχι αυτος, ο οποιος ειναι σκετο κακος ειναι ενας παλιος μισοστημενος χαρακτηρας. και απο την στιγμη που τον ειδαμε να εξελισεται σαν ανθρωπο τον κανουν ξανα ετσι για μια γυναικα. πιστευω να τελειωσει αυτη η ιστορια η να ας δειξουν κατι διαφορετικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ολους τους χαρακτηρες συμπαθω πολυ αλλα ο Ντεημον ειναι και θα ειναι πιστευω ο αγαπημενος μου..δεν ξερω αν θελουν να μας θυμισουν τον Ντεημον της πρωτης σεζον,αν οντως αυτο θελουν δεν νομιζω να τα καταφερνουν.μπορει τοτε να τανε κακος ομως περα απο τις βλακειες που εκανε ειχε και αυτο το κατι που σ εκανε να γελασεις,καταρχας ειχε τις πιο ωραιες ατακες και θα συμφωνησω με την chrismi σε οτι λεει...ειδαμε εναν χαρακτηρα να εξελισσεται ομορφα,μετα ο ρολοςτου εγινε καπως βαρετος η μαλλον στεναχωρος θα ελεγα....ανφερομαι στη φαση του sire bond..στη συνεχεια σοβαρεψε αρκετα και μετα εζησε κι αυτος καποιες ευτυχισμενες μερες!και τωρα??????φτου και παλι απ την αρχη....δεν μ αρεσει καθολου ετσι,ιδιως ο τροπος που φερθηκε στην Μπονι και τον Τζερεμι ηταν απαισιος.καθολου συναισθημα!!απλα ελπιζω να μην τον κρατησουν για πολυ ετσι ειτε γιατι θελουν να διωξουν σιγα σιγα την Καθριν ειτε γιατι θελουν να φερουν και παλι λιγο υποτιθεμενη στελενα,παντως ελπιζω να μη κρατησει πολυ..μου χαλανε τον αγαπημενο μου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδια ενα επεισοδιο τον ξαναειδαμε ως κακο! Μην βγαζετε βιαστικα συμπερασματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι λατρέψαμε τον Damon μέσα από τις πρώτες 2 σεζόν με τον bad αλλά και με πολύ χιούμορ χαρακτήρα του. Αρχίσαμε να βλέπουμε μετά και μια διαφορετική εξέλιξη του χαρακτήρα με συναισθήματα, με το τι έχει περάσει το παρελθόν του, να ωριμάζει κτλ. Προσωπικά θεωρώ πως είναι ο πιο ωραία αναπτυγμένος χαρακτήρας της σειράς. Και πάνε να το χαλάσουν όλο αυτό όπως έχουν κάνει με τόσα άλλα σε αυτήν την σεζόν. Και δεν το κάνουν μόνο στον Damon ανακυκλώνουν πια τα πάντα με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Καταστρέφοντας έτσι ότι έφτιαχναν τόσο καιρό. Δεν τους έχει μείνει από ότι φαίνεται ίχνος ιδέας πια και απλά ανακυκλώνουν με τον πιο άσχημο τρόπο! Κρίμα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πρεπει να ομολογησω οτι ο χαρακτηρας του Damon δε μου αρεσε ποτε κ με αφηνε αδιαφορη αλλα τωρα ετσι οπως τον καναν με εκνευριζει αφανταστα. Παλια ανυπομονουσα να αλλαξει η μερα γι ανα κατεβασω το επεισοδιο, πολλες φορες καθομουν να το δω κ live κ τωρα δε με συγκινει καθολου κ 2 μερες να περασουν δε θα τρεξω να το δω. κριμα το εχουν χαλασει τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re den einai etsi opws ta lete....autos o damon einai pligomenoss...gia auto einai etsi...emena mu aresun kai oi dio pleures tou damon...panta itan anesthitos me tous anthropous alla eixe mia adinamia tin elena...san anthropos itan kalos kai akoma o damon thewrw oti exei polla sinesthimata kai niazete...aliws den th eixe anaptiksei filies me tn alaric kai ton enzo...osoi blepun ton damon opws prgmtika einai blepun polles euaisthises...min ta isopedonoume ola oti thelume ena kako damon...gt oloi gustaran delena ara gustaraun ton damon eroteumeno....tra auto pu exei ine oti prospathei na pisei ton eauto tou oti einai kakos alla dn pithei ama den itan o enzo..dn th ekane tpt apola auta...se antithesi me tn 1 season pu dn eixe kamia elena itan pligomenos kai eroteumenos me tn kathrin ki dn ton eniaze kanenas....se auto pu thelw na kataliksw ine oti i sxesi tu me tn elena eferan tn kali pleura tu damon i opia akoma epikratei , enw palia iperisxie i kaki tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι σιγουρα τον ντειμον τον αγαπησαμε απο αυτη τη κακια που ειχε στην πρωτη σεζον ομως η εξεληξη του ηταν αυτο που εμενα προσωπικα με τραβηξε περισσοτερο σε αυτον.πιστευω οτι καλυτερα ειναι οταν ειναι καλος γιατι πια πρεπει να δειξει οτι μπορει να αλλαξει πραγματικα αυτο που εγινε ειναι σαν να γυριζουμε παλι πισω.χανεται η εξεληξη του χαρακτηρα ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εγω βασικα πιστευω πως ο damon εχει ελαχιστες καλες αλλα ΚΥΡΙΩΣ πολλες κακες πλευρες...επισης νιωθω οτι τις "καλες" του πλευρες τις εχει μονο για να τις δειχνει στην elena και αυτο μονο οταν του τις αναπωδιδει!..π.χ. τωρα που τον χωρισε(η katherine στο σωμα της elenas)απειλησε να σκοτωσει τον jeremy και δεν τον ενοιαξαν καθολου για τα αισθηματα της elenas που υποτιθεται οτι την αγαπαει κιολας!!..ενω οταν ειναι μαζι ουσιαστικα το παιζει καλος και αυτο με το ζορι του βγαινει...απο την αλλη τις κακες του πλευρες τις δειχνει σε ολους και περισσοτερο στον stefan που αισθανομαι πως υπαρχει για να του κανει τη ζωη δυσκολοτερη απο την αποψη οτι του εκλεψε δυο φορες την κοπελα που αγαπαει και δεν τον ενοιαξε καθολου για τον αδερφο του!!..τουλαχιστον οταν ο stefan χωρισε με την elena δεν εκανε τετοιες ανωριμοτητες ουτε απειλησε κανεναν δικο της ουτε προσπαθησε να πληγωσει την elena και για αυτο δεν συμπαθω τον damon τον θεωρω εγωιστη και ανωριμο(αν σκεφτεις οτι ειναι πανω απο 100 χρονων)και οτι ολο αναζηταει την προσοχη!επισης μου την εσπασε που προσπαθησε να το παιξει ανωτερος επειδη χωρισε αυτος πρωτος την elena για τον λογο οτι και καλα κινδυνευει μαζι του και τωρα που ηθελε να τα φτιαξουν ξανα και δεν εγινε κανει ολες αυτες τις ηλιθιοτητες και το χειροτερο ειναι οτι αυτος προκαλεσε τον χωρισμο του με την elena!!...ετσι πιστευω οτι του αξιζει ολο αυτο για να παρει ενα γερο μαθημα!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...