Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

SPOILERS από το επεισόδιο 5.17 "THE NIGHT OF THE BONFIRE"


- Ο νεαρος που βλεπετε στην εικονα ειναι ο Raffi Barsoumian, και φαινεται οτι θα ειναι αυτος που θα υποδυθει τον Marko.

- Θα δουμε flashbacks απο το πρωτο επεισοδιο της 1ης σεζον!

- Υπαρχει πιθανοτητα να δουμε τι προκαλεσε το ατυχημα των γονιων της Elena. (ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο DAMON Η' Ο STEFAN. Η JULIE ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.)

- Μπορει ομως να εχει να κανει με τον νεο χαρακτηρα, τον Markos. Φαινεται ως ο κακος της υποθεσης απο το 17 επεισοδιο και μετα. Ειναι χαρισματικος και αρχηγος μιας μακρινης χωρας. Ειναι πολυ σκοτεινος, αλλα οι ανθρωποι δεν μπορουν να του αντισταθουν. Λατρευεται απο τους οπαδους του! Φημες τον θελουν να ειναι Ταξιδιωτης! Κι οχι απλως Ταξιδιωτης αλλα ο αρχηγος τους κι ολας. Εχει δικα του σχεδια για τον Stefan & την Elena επειδη ειναι οι σωσιες.


10 σχόλια:

  1. Επιτέλους κατι ενδιαφέρον φαίνεται ότι θα γινει. Άντε να δούμε και κατι ωραίο. Μακάρι να βελτιωθεί επιτέλους η σειρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι μού λέει ότι στήν 6η σεζόν θα ασχολούμαστε με τους ''ταξιδευτές''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kati mou leei 8a einai san to silas kai autos.tromeros,kakos,pantodunamos kai sto telos 8a pe8anei etsi apla.mallon tous taksidiwtes 8a tous doume analutika sthn 6h sezon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχχχ.....όχι παιδιά.Μην λέτε τέτοια γιατί αρχίζω ήδη να βαριέμαι μέχρι θανάτου,αν πρόκειται να βλέπω Ταξιδευτές και στην 6η σεζόν.
    Δεν μπορούν να τους τελειώσουν στην 5η και να πάμε σε άλλη ιστορία;;;
    Χρειάζονται 2 σεζόν για το ίδιο θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ μην λες τέτοια καλέ.... αν φύγουν οι ταξιδευτές... ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ πάλι ποιον θα διαλέξει η Elena? Ταξιδευτές... ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΕΖΟΝ!!!! Ασε που τα γνωστα της Τζουλς ρε παιδιά... Δεν θα τα εξηγήσει όλα μέχρι το τέλος της Πέμπτης και μέχρι στα μισά της έκτης θα ασχολούμαστε με τους ταξιδευτές ενώ έχει ξεκινήσει και μια ηλίθια ιστορία ρομάτζου παράλληλα... και θα τελειώσει με αυτή την έκτη (ΕΕΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ 7η ΣΕΖΟΝ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΒΛΕΦΑΡΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα!!!
    Όχι,δεν θέλω να βλέπω ποιον θα διαλέξει η Έλενα.Ούτε καν με ενδιαφέρει!!!
    Με ενδιαφέρουν οι Ταξιδευτές,πολύ περισσότερο από Σάιλας και σωσίες,αλλά περίμενα και καμιά άλλη ιστορία για τον 6ο κύκλο.Περίμενα πολλά,ε...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λογικά ναι... περιμένεις πολλά αλλά οκ... λογικά θα βάλουν όπως τώρα παράλληλα με τον Σάιλας είχαν βάλει το όλο θέμα της Ογκουστιν... απλά ελπίζω να μην είναι τόσο αδιάφορο όσο αυτή η αντιγραφή του συμβουλίου της Όγκουστιν με το συμβούλιο των ιδρυτών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδια ακυρο ειναι αυτο που θα πω με τη σειρα αλλα αν βρειτε σε καποια ιστοσελιδα το vampire academy για να το δω online ειδοποιειστε με..Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να τελειωσει με την εκτη ετσι ωστε να παει κ η Caroline στο The Originals, μαζι της ας ειναι κ ο Stefan δεν εχω προβλημα!!!! αρκει να παει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως για 1 crossover τουλάχιστον,σίγουρα θα πάει μέχρι το τέλος της σεζόν.Είχα διαβάσει πριν από καιρό,ότι μετά την άφιξη του Κλάους στο Μύστικ Φολς,η Καρολάιν θα γίνει προσωπικότητα στο Originals.Δεν θυμάμαι τον αγγλικό όρο,αλλά σημαίνει guest star ή και συνεχόμενη εμφάνιση,ανάλογα με τις ανάγκες της σειράς και της τηλεθέασης.
    Υπόψιν,ότι δεν γνωρίζει ακόμα για το μωρό του Κλάους.Θα το μάθει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...