Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

SPOILERS - Αναχωρήσεις και νέοι ηθοποιοί στο Show από το 16ο επεισόδιο.

Καταρχήν... 
Πρόσφατα ο Rick Consett ανακοινώθηκε ότι ξεκινάει γυρίσματα σε λίγο καιρό για την ταινία The Flash στην οποία θα πρωταγωνιστεί. Ο ''τρελός'' Dr Wes φαίνεται να εγκαταλείπει το TVD χωρίς κάτι να είναι ακόμα σίγουρο...

Νέοι ρόλοι προστίθενται στην σειρά... 
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα της Heather Hemmens και του Chris Brochu. Η Hemmens θα κάνει τον ρόλο της Maggie, την αγαπημένη του Enzo. Έχει παίξει στο παρελθόν και στο Grey's Anatomy ενώ θα κάνει πρεμιέρα στο TVD στο 19ο επεισόδιο.

Ο Chris θα κάνει τον Luke ένα παιδί στο κολέγιο που θα δεθεί με την Caroline και την Elena. Δεν θα γίνει κάτι ερωτικό αφού ο Luke είναι gay αλλά φαίνεται πως ένα μυστικό είναι αυτό που κρατάει και τον κάνει τόσο μυστηριώδη. O Chris έχει παίξει και στα CSI: NY, NCIS: Los Angeles and Melissa & Joey. Θα εμφανιστεί από το 16ο επεισόδιο και μετά. 


SPOILERS

The Originals

O Elijah έχει να αντιμετωπίσει πολλά με την επιστροφή των The Originals. Τον κυριεύει ντροπή και λύπη για την απόφασή του να σώσει την Hayley και όχι ένα από τα αδέρφια του. Για αυτό θα κάνει τα πάντα για να τα ξανά βοηθήσει... Θα κινήσει γη και ουρανό μέχρι να τα βρει. Δυστυχώς σύμφωνα με την Julie Plec δεν θα είναι τόσο εύκολο καθώς από το μισώ της σεζόν αυτής θα μπουν στον πόλεμο και οι Λυκάνθρωποι και η Αρχική Οικογένεια θα μάχεται από δύο πλευρές με τις μάγισσες και τους λυκάνθρωπους.

The Vampire Diaries

Ενώ η Katherine έχει πάρει το σώμα της Elena θα φροντίσει να έρθει τώρα πολύ κοντά με τον Stefan. Σε ένα ταξίδι τους που θα πρέπει να κάνουν και να σταματήσουν σε ένα μοτέλ λοιπόν θα δούμε καυτές σκηνές μέσα στο ντουζ μεταξύ Katherine-Elena και Stefan.





10 σχόλια:

  1. Ωραίο spoiler.
    Αυτός ο Luke,θα έχει λέει μια αδερφή στο Κολέγιο και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει.
    Να γράψω και μερικές προσωπικές μου σκέψεις.Αυτό με τον Στέφαν και την Κάθριν στο μοτέλ,μου φαίνεται περίεργο.Από όλους τους χαρακτήρες,πίστευα ότι ο Στέφαν θα ήταν ο μόνος που θα την καταλάβαινε.Δηλαδή,δε μπορεί να βρίσκει φυσιολογική τέτοια διαχυτικότητα από την Έλενα...τελοσπάντων.
    Στους Originals τώρα.Μου χαλάνε τον χαρακτήρα του Ελάιζα για να κάνουν οπωσδήποτε συμπαθητική την Χέιλι....και δεν μου αρέσει.Του αφαιρεί πόντους και δεν προσθέτει ταυτόχρονα στο άλλο αντικείμενο,εκτός αν δεν το ήξερες από παλιά.
    Και κάτι που σκέφτομαι για την Σελέστ.Η Σελέστ υποδυόταν την Σαμπίν,εδώ και ένα χρόνο,όπως μάθαμε.Αν το μωρό που θα γεννηθεί,αποτελούσε πράγματι απειλή για τις μάγισσες,θα είχε φροντίσει πρώτα να το εξολοθρεύσει και μετά να περάσει στην εκδίκηση της για τον Κλάους,τώρα που είναι παντοδύναμη .Πράγμα το οποίο με κάνει να πιστεύω,ότι το μωρό είναι απειλή για τα vampire και ίσως και για τους Originals.Γιατί,αν ξεπεράσω το άλμα λογικής,ότι είναι και βαμπίρ(πεθαμένο δηλαδή) και λυκάνθρωπος,είναι και μάγισσα όπως μάθαμε,από την γραμμή της Έστερ.Γιατί άλλο να ενδιαφέρεται η Σελέστ,αν θα σπάσει η Χέιλι την κατάρα των λυκάνθρωπων;Νομίζω τελικά,ότι το χρησιμοποιούν ως όπλο το μωρό οι μάγισσες.Πάντως σίγουρα,δεν θα είναι καταστροφικό,μόνο για τις ίδιες.Ο Τάιλερ είχε πει,ότι συνάντησε μια μάγισσα,που έλεγε ότι το μωρό θα είναι το τέλος των βαμπίρ.Και το υβρίδιο που άλλαξε,ήταν κυριευμένο από την Χέιλι.Όταν εμφανιστεί η Έστερ,θα βγάλουν όλα νόημα πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ σε όλα... αν το τραβήξω λίγο από όσα γνωρίζουμε αυτό θα είναι ένα φυσικό υβρίδιο που θα γεννηθεί έτσι και θα είναι και μάγισσα αφού δεν θα γίνει μετέπειτα βρικόλακας για να σταματήσει να είναι μάγισσα. Πιστεύω και εγώ ότι η Έστερ θα δώσει την λύση... Θα είναι ανώτερο αυτό από όλα τα είδη... θα είναι τα πάντα σε ένα κάτι που δεν υπήρξε ποτέ στον κόσμο του TVD εδώ και 2000 χρόνια... είναι κίνδυνος για όλους λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί εννοείς όταν λές ''περίεργο'' ότι ο Stefan δεν κατάλαβε ότι στο σώμα της Ελένα είναι η Καθριν? Δηλαδή η ελενα θα ήταν πιό συγκρατημένη μαζί τού? Η ίδια μάς απέδειξε ότι την άλλη μέρα κιόλας, μετά το χωρισμό της με τον Stefan, κοιμήθηκε με τον Ντειμον...( άν και πιστεύω ότι ο Stefan θα καταλάβει τί ''παίζετε'' με την ελένα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι,δεν τον κατηγορώ τον Ελάιζα.Απλώς δεν του ταιριάζει αυτό.Νομίζω όμως,ότι με αυτή την εγκυμοσύνη και η Χέιλι έχει γίνει πιο αθάνατη,κατά κάποιο τρόπο.Όταν της επιτέθηκαν,οι πληγές της θεραπεύτηκαν αμέσως,κάτι που δεν συμβαίνει στους λυκάνθρωπους.Ακούγονται και φήμες,ότι θα πεθάνει και θα επανέλθει ως υβρίδιο,αλλά αυτά μπορεί και να είναι απλές φήμες.
    Αθάνατα μπορεί να είναι τα αδέρφια του,αλλά με τις μάγισσες κανείς δεν ξέρει ποτέ.Η Μπόνι που ήταν Μπένετ,μπορούσε να τον σκοτώσει τον Κλάους,αν διοχέτευε όλη της τη δύναμη και πέθαινε και η ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βέβαια τότε ήταν Άνθρωπος η Ελένα...Τώρα είναι ένα Τρελο vampire...Έχεις δίκιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eγω παιδια το εχω βαρεθει πλεον ...παρακολουθω τη σειρα μονο και μονο για να δω τι θα γινει στο τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. egw thn seira thn latreuw kai h katherine skizei mou aresei polu etsi opos exelixthikan ta pragmata :) apo thn seira o agaphmenos mou xaraktiras einai h katherine etsi kai thn skotosoun telos tha einai h katastrofh ths seiras meta :/ opote gia mena h seura exakolouthei na einai teleia oso zei h katherine :) katherine for ever :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. k enas an8rwpos p symfonw edw mesa!!tvd h kalyterh seira EVER!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. katherine for ever :) mono ayth metraei sto ergo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...