Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

The Originals 1×16 – “Farewell to Storyville” ΠΕΡΙΛΗΨΗ


ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ - Ενώ ο Klaus νιώθει οργή για τον Elijah που προτίμησε να σώσει την Hayley από τα αδέρφια του είναι διατεθειμένοι και οι δυο να σώσουν την Rebekah ενώ είναι και οι τρεις παγιδευμένοι στην πόλη των νεκρών, στο νεκροταφείο που έβαλαν όρια οι μάγισσες να μην μπορούν να φύγουν από εκεί. Ο Klaus και η Rebekah  κατηγορούν τον Elijah μέχρι να τους πει ένα μυστικό που κρατάει χρόνια για την οικογένειά του. Εν τω μεταξύ ο Marcel δίνει σκληρό αγώνα για να σώσει την Rebekah και κάνει συμφωνία με την Genevieve. Τέλος, η Rebakah και η Hayley ανησυχούν για το μέλλον του αγέννητου μωρού - θαύματος της Hayley.

12 σχόλια:

  1. k allo mustiko??vlepw ton klaus na ta pairnei gia ta kala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον ερχετε μεγαλος χαμος στα επομενα επισοδεια αντε περιμενω πως και πως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό μάλλον θα είναι ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.
    Για να το κρατάει τόσα χρόνια και να έχει σχέση με την οικογένεια τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκανα μια σκεψη σημερα παραλογη μεν αλλα σκεφτηκα να την μοιραστω....λετε ο Ελαιτζα να αποκαλυψε καταλαθος στον πατερα του οτι ο Κλαους δεν ειναι αληθινος γιος του....και γι αυτο προσπαθει τοσα χρονια να εξιλεωθει μπροστα του και να του συνχωρει τα παντα απο τυψεις;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού στο TVD έδειξε πως το έμαθε... όταν τους έκανε με την Έστερ βρικόλακες και ο Klaus σκότωσε για πρώτη φορά την επόμενη πανσέληνο πήγε να μεταμορφωθεί και εκεί το κατάλαβε και η Εστερ καταράστηκε και κράτησε την πλευρά του λυκανθρώπου κριμένη και τότε υποτίθεται βγήκαν οι σωσίες της Πετρόβα για να σπάσει την κατάρα ο Κλάους... άσχετα που τώρα μας τα μπέρδεψαν λίγο με τον Σάιλας και την Αμάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι,δεν είναι αυτό.Όπως λέει και ο Ντίνος,το ανακάλυψαν μετά που έκανε τον πρώτο φόνο,για πρώτη φορά ο Κλάους.Κάτι άλλο είναι.
    Προσπαθεί να εξιλεωθεί,επειδή τον έβαζε ο Μάικλ να συμμετέχει στα βασανιστήρια που έκανε στον Κλάους.Μήπως έχει σχέση με τον πραγματικό πατέρα του Κλάους?Γιατί εδώ έχουμε αναπάντεχες επισκέψεις.Υποτίθεται,ότι ο Μάικλ από τον θυμό του,σκότωσε όλους τους λυκάνθρωπους της οικογένειας του Κλάους,μαζί με τον πατέρα του.Και ξαφνικά βλέπουμε στο Originals,να εμφανίζονται συγγενείς εναπομείναντες.Κάποιο ρόλο παίζουν,αλλιώς οι σεναριογράφοι τα έχουν κάνει σαλάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ίσως και να γνωρίζει ήδη ο Κλάους το μυστικό της Ρεμπέκα.Γιατί σε flashback θα δείχνει να τα αποκαλύπτει στην Κάμι,σε μια βραδιά στην Όπερα,ενώ ήδη κρατείται από τις μάγισσες.
    Ίσως παριστάνει ότι δεν γνωρίζει,ενώ γνωρίζει.Θα έχει τους λόγους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. de lew oti einai auto apla oti an tlk einai auto p 8eloun na kanoun dn 8a einai anohto k dn 8 vgazei nohma,mporei n uparksei ena para8uraki ekei..an k egw 8 protimousa n einai kati allo pou dn to exw skeftei.ws twra oi tupseis tou elijah kseroume oti proerxontai apo to oti dn ekane kati ekeina ta xronia na ton voh8hsei.pantws gia tous lukan8rwpous tou klaus exw akousei pws parakatw 8tvd exoun to rolo tous k autoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν απαντούσα σε εσένα:)Στην sophie απαντούσα.
    Μάλλον κάτι που δεν το έχουμε σκεφτεί θα είναι και θα έχει την σημασία του στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν λεω οτι ειναι αυτο απλα τωρα που βλεπω οτι και ο Ελαιζα εχει μυστικα θελω να πω οτι σιγουρα σχετιζονται με τον Κλαους γιατι οσες τυψεις και να νιωθει για τα βασανηστηρια του αδελφου του δεν τους εχει κανει και ο Κλαους λιγοτερα ποσα πια μπορει να του συνχωρει;;;και επιδει ειδα οτι θα εχει flashback απο τοτε πιστευω θα ηταν απο εκεινη την εποχη και ο λογος που το σκεφτηκα ειναι οπως ειπε και tvdlove δεν εδειξε ξεκαθαρα ποτε το εμαθε ο Ελαιζα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. dn nomizw oti gnwrizei to mustiko ths rebekah o klaus gt exei vgei mia afisa me tous duo tous pou leei "his revenge will be swift but no painful".gt na parei ekdikhsh twra an to gnwrize??skeftomai oti isws o idios vgei apo thn duskolh katastash p einai twra k dei th rebekah pws einai k dn th 8erapeusei k thn afhsei.auto 8 mporouse na einai ena swift-grhgoro revenge.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...