Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

The Originals SPOILERS: Ο Joseph Morgan συμφωνεί με την Julies για το τέλος του Klaroline.


Σε συνέντευξη του ο Joseph στο Jomo μιλάει για την συνέχεια του Klaus στο The Originals αλλά και το τέλος του ... Klaroline.

Ο Klaus θα βιώσει περισσότερο από ποτέ ξανά την μοναξιά... Ένας μοναχικός λύκος που θα προσπαθήσει να πάρει απαντήσεις από την οικογένειά του από την μεριά του λυκανθρώπου. 

Ο Klaus από τις εμπειρίες του δεν εμπιστεύεται κανέναν και πάντα προχωράει μόνος του. Αυτό είναι που θα τον πάει ''πίσω'' σε ότι και αν κάνει. 

Σε σχέση με την σχέση του με την Caroline είπε...

''Όταν η Julie μου είπε για την επιστροφή του Klaus στο 100ο επεισόδιο του TVD για να τελειώνει αυτή η ιστορία επιτέλους (να προσέχει η Julies πως μιλάει, απλή παρατήρηση, άκου εκεί να τελειώνει αυτή η ιστορία για το Klaroline) σκέφτηκα πως ήταν μια καλή ιδέα. πολλοί fans είναι αυτοί που θα μας ήθελαν μαζί κάτι που δεν γίνεται. O Klaus συνεχίζει την ζωή του με την κατάκτηση της εξουσίας και την προστασία του αγέννητου μωρού του, ενώ η Caroline ασχολείτε με άλλα θέματα στο κολλέγιο και στην ζωή της. Έπρεπε όμως κάπως να τελειώσει υατό το κομμάτι της σχέσης μας και ο Klaus θα κρατήσει την υπόσχεση του να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στο Mystic Falls αλλά έπρεπε να έχουν πριν την οριστική διακοπή αυτή την σύνδεση''.

15 σχόλια:

  1. Ο Joseph να τα αφήσει αυτά,γιατί αυτός ήταν που έπεισε τους σεναριογράφους να δώσουν ερωτικό ενδιαφέρον στον Κλάους,πράγμα που αποδείχτηκε έξυπνο,γιατί ναι μεν είναι καλός ηθοποιός,αλλά ως χαρακτήρας έγινε συμπαθής από το Klaroline και όχι επειδή θυσίασε την θεία Τζένα και έβαζε τον Στέφαν να πίνει αίμα.Αυτός ήταν επίσης που υποστήριζε το Klaroline στο κοινό.Και ο Kevin Willamson του έκανε το χατήρι και έγραψαν εξαιρετικές σκήνές με την Caroline Dries.Αν σήμερα πήρε δική του σειρά,μπράβο,αλλά ξεχάστηκαν γρήγορα οι υποσχέσεις που έδωσε στον 4ο κύκλο,για να τραβήξει κόσμο στο Originals.Εγώ Joseph δεν έχω πρόβλημα αν θα κρατήσει την υπόσχεση του ο Κλάους.Άλλωστε αντικρουόμενες υποσχέσεις,δεν έχουν και νόημα.Ξεφτιλίζονται.Νομίζαμε ότι τα βαμπίρ 1000 ετών,έχουν σταθερότητα για να κρατάνε τις υποσχέσεις τους και δεν είναι παιδάκια.Επειδή όμως μπάζει από παντού το storyline των Originals και για μένα,είναι εντελώς ανιαρό και αδιάφορο,έως πλήρως pathetic,καλή τύχη.Αν είναι να γυρνάει πάλι ο Κλάους στο μηδέν που δεν εμπιστεύεται κανέναν,δεν κάνουμε πρόοδο.Αλλά Julie Plec,τι περιμένεις...
    Είδα και το χτεσινό επεισόδιο και ολοκληρώθηκα.Αλλά αυτά θα τα γράψω αλλού,άλλη ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως καλά κάνουν και δεν το συνεχίζουν..Το χάσμα μεταξύ των χαρακτήρων είναι μεγάλο και αυτή τη στιγμή με βάση την πλοκή και των 2 σειρών η Caroline δεν έχει καμία δουλειά με τον Klaus. Επειδή εμείς τους αγαπήσαμε και φανταστκαμε ως ζευγάρι δεν σημαίνει πως οι σεναριογράφοι πρέπει να τους έχουν και μαζί. Εάν ήταν έτσι δεν θα χρειαζόταν να παρακολουθούμε τις σειρές γιατί θα ξέραμε και το τέλος. Εάν σκεφτούμε δε και την επιτυχία που κάνουν σειρές όπως το Game of Thrones όπου τα πράγματα δεν εξελίσσονται ονειρεμένα, χωρίζουν και πεθαίνουν βασικοί πρωταγωνιστές καταλαβαίνουμε πως η ιστορία και η πλοκή δεν εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τους θεατές. Για να μην συνεχίζουν τη σχέση προφανώς και θέλουν να εξελιχθούν αλλιώς οι ιστορίες ή να διασταυρωθούν αργότερα(οι σειρές ανανεώθηκαν, κανείς δεν ξέρει τη συνέχεια) Επίσης στους Originals υπάρχουν χαρακτήρες που φαίνεται να έχουν δημιουργήσει μεγαλύτερο και καλύτερο δέσιμο με τον Klaus και που για όσους θέλουν να βλέπουν τον καλό του εαυτό,τον βοηθούν να τον δείχνει πολύ περισσότερο από την Caroline η οποία συνέχεια τον αποστρέφεται και μάλλον δεν φαίνεται και διατιθεμένη να σταθεί κοντά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγικο να το λεει ο ιδιος ετσι ξαφνικα μονο και μονο επιδει πηρε δικια του σειρα...κανεις δεν ζητησε να παει η καρολαιν στους οριτζιναλσ τωρα στο ξεκαρφοτο απλα ο κλαους να πηγαινε στο vd γιατι καλος η κακος δινει και αλλον αερα στην σειρα..Ας μην εμπαιναν καν στην διαδικασια τον υποσχεσεων ουτε στον 4 ουτε στον 5 κυκλο ας τα αφηναν οπως ειχαν τα πραγματα δεν χρειαζοντουσαν τοσο φτηνα κολπα και τετοιος ντορος με τα πολλα crossover και χιλια δυο για μπουμε στην διαδικασια να δουμε την σειρα πολυ εξευτιλιστικο κατα την γνωμη μου,για μενα προσωπικα το οριτζιναλς ειναι πολυ ωραια σειρα μονο και μονο επιδει δεν ειναι γεματη ερωτες απο παντου πλην Ρεμπεκα Ελαιζα που πιστευω να συνελθουν καποια στιγμη αλλα δεν μπορω να μπω στην διαδικασια να δω εναν σκληρο ανθρωπο σαν τον κλαους να ερωτευετε παλι μου φαινετε γελοιο και οχι γιατι θελω κλαρολαιν οπωσδηποτε απλως ειναι ανουσιο και μιλαω για την Καμι που ειναι φτηνη απομιμιση της καρολαιν...και στο κατω κατω χιλια χρονια δεν αγαπησε κανεναν και τωρα αρχισε να βγαζει ενα καρο ευσθησιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν βλεπω κανενα χασμα στο vd μια ανηπαρκτη Καρολαιν να τρεχει πισω απο την Ελενα ο μονος ρολος που εχει φετος κατα τα αλλα μονο για γλαστρα μου κανει εμενα...ο Κλαους τους ενοχλησε;;;Στην τελικη ας μην την χωριζαν απο τον Ταιλερ μονο και μονο να δωσουν ελπιδες στους Κλαρολαιν και μετα i walk away and i will never come back σαν να μας κοροιδευουν καταμουτρα ειναι...Θα συμφωνησω μαζι σου για το Game of thrones με την διαφορα ομως οτι κανεις δεν δινει υποσχεσεις οι σεναριογραφοι αν και δεν ξερω ποιοι ειναι εχουν κανει πολλοι καλοι δουλεια το εργο
    Ειναι καλογραμενο και δεν χρειαζετε να ταζουν λαγους και πετραχοιλια στους τηλεθεατες για να το παρακολουθουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κατι τελευταιο αν εννοεις την Καμι οτι του βγαζει τον καλητερο του εαυτο τοτε μου κανεις πλακα...;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aaa epitelous!sumfwnw sumfwnw!!!!mia enstash mono.n polu kalutera ti tous inetai autoi!mh sugkrinoume tous writters tou games of thrones me th julie!kserou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. h alh8eia einai oti vriskw vareth thn cami alla pisteuw oti dn exei kamia sxesh me thn caroline.apo pou k ws pou einai apomimnsh?k dn mporw na pw oti sigoura einai erwteumenos mazi ths o klaus.pisteuw oti apla endiaferetai gia auth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. "He is your First love,I intend to be your last" μπραβο Julie ! αυτό υποσχεση δν ηταν ?
    2. Ενας από τς λογους π πηγε καλα τ Originals ηταν κ τ Klaroline Μν λεμε βλακείες ! Δεν λεω είναι φοβερο και εχω κολλησει πραγματικα μ τν σειρα κ γενικα λατρευω Originals αλλα να το αναγνωρίζουμε και αυτό !
    3. Ετσι και κανει κατι με τν Cami ή με οποιαδήποτε άλλη θα χασω κάθε ιδεα για τν Klaus ! Οκ με τν Caroline Ηταν τελειο αλλα μν το κανουμε κ συνηθεια ! Επισης ας πει καποιος στ Julie oτι τ Klaroline ηταν τ καλυτερο love-story Π ειχε σκεφτει σ αυτή τ σειρα κ τα κατεστρεψε μονη της αντε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για μενα καρολινε και κλαους σαν ζευγαρι θα ηταν εκρηκτικο βεβαιως δεν ξερω κατα ποσο θα ταιριαζε στο originals και μετα θα ξενερωνα αρα ισως καλυτερα που το τελειωνουν. μετα ομως δεν θα θελα να δω καμι με κλαους γιατι αυτο απο την πρωτη στιγμη ηταν ακυρο. επισης δεν θελω να εχει ο κλαους πισωγυρισματα οι χαρακτηρες ειναι για να εξελισσονται και οχι να μενουν στασιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. what the fuck?? oh come on!! caroline making klaus a better person !!! they can't not destroy that kind of love!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ δεν καταλαβαίνω γτ κάποιοι κατηγορείτε τον Joseph.... Δλδ τι να έκανε? Αν σου κάνουν μια συζήτηση οι σεναριογράφοι σου για το πως θέλουν να συνεχίσουν την σειρά και να αρχίσουν και να λήξουν κάποιες ιστορίες εσύ τι πρέπει να κάνεις? Τι θα καταλάβαινε με το να έλεγε δεν συμφωνώ. Και ναι ο Klaus σαν χαρακτήρας πήρε πολλά point από το Klaroline αλλά τώρα διαγράφει μια δικιά του πορεία και πάντα σεβόταν τους φανς του. Ίσως να μη έπρεπε να το δηλώσει αυτό γτ σίγουρα θα τους πλήγωνε κάποιους αλλά αν δεν έλεγε και τπτ θα ήταν για μένα χειρότερη υποκρισία και να περιμέναμε κι άλλα τον επόμενο καιρό. Το να βρίζετε την Plec που χάλασε ένα ακόμη όμορφο ζευγάρι και όλο υποσχέσεις έδινε το καταλαβαίνω αλλά τον Joseph όχι. Πάντως προσωπικά πιστεύω πως έτσι πως έχουν έρθει τα πράγματα είναι το καλύτερο αυτό. Το The Originals διαγράφει μια δικιά του πορεία και πια δεν υπάρχει χώρος ούτε κολλάει σε όλο αυτό η Caroline. +ότι πιστεύω πως έχουμε αρχίσει να βλέπουμε ωραίες αλληλεπιδράσεις του Klaus με άλλους χαρακτήρες και θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πολύ ωραία πράγματα αν το χειριστούν σωστά (Πράγμα πλ δύσκολο με την Plec που μπλέξαμε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να μην δήλωνε τίποτα απολύτως.
    Τον Joseph τον σέβομαι,αλλά εδώ είναι φάουλ,γιατί οι δηλώσεις αυτές ήρθαν αφού κέρδισε την 2η σεζόν στο Originals.
    Λοιπόν,το κοινό γουστάρει να το ιντριγκάρεις,να το προκαλείς,να το βασανίζεις,να μην του δίνεις έτοιμη τροφή,να του προκαλείς και αμηχανία ενίοτε,αλλά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ,να το κοροϊδεύεις και να του βγάζεις και την γλώσσα,όπως κάνει η Julie με τους συντελεστές της.
    Τότε σου γυρνάει οριστικά την πλάτη!
    REMEMBER MY WORDS.
    Και παρεπιπτόντως,δεν βλέπω καμιά αλληλεπίδραση του Κλάους με κανέναν στο Originals,όπως δεν βλέπω κανέναν να κολλάει με κανέναν.Δεν δένουν μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για μένα ήταν μέγιστη βλακεία να βάλουν τον Klaus να πει "I will walk away and I'll never come back", ενώ είχε πει στην Caroline "Ι intend to be your last however long it takes". To Klaroline αν θέλανε μπορούσαν να το συνεχίσουν μια χαρά!!Μπορούν να του δώσουν για λίγο διακοπή με λίγα crossovers! Δηλ τόσο τραγικό είναι να πηγαίνει μια φορά το χρόνο ο Klaus στο Mystic Falls ή η Caroline στην Ν.Ορλεάνη???? Συμφωνώ πως για την ώρα δεν μπορούν να είναι μαζί γτ η Caroline ζει την φοιτιτηκή ζωή της και ο Klaus παίζει παιχνίδια εξουσίας στην N.O, όμως όπως η Julie έγραψε ο Klaus μπορεί να γίνει η τελευταία της αγάπη! Επίσης ο Joseph βρίσκεται και σε δύσκολη θέση γτ ναι μεν σιπάρει το Klaroline αλλά όχι και να του καταστρέψουν την σειρά που είναι πρωταγονιστής. Εγώ πιστεύω πως αν οι σεναριογράφοι ήθελαν το Klaroline θα μπορούσε να συνεχιστεί με πολλά crossovers, γτ το μόνιμο θα το χαλούσαν! Είναι σιγουρο! Και επίσης αν ο Klaus κάνει κάτι με την Camille θα είναι βλακεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδια ειμαι εξοργισμενη
    Περιμεναμε πανω 250 ημερες για το 5x11 ελπιζοντας να εχουμε Klaroline ΚΑΘΕ μερα αδιακοπα , WWT στο τουιτερ και τωρα? Πως μπορουν να ακυρωνουν τους φανς? Δεν τους νοιαζει καθολου? Ηδη τα νουμερα του TO απο το προχθεσινο επεισοδιο επεσαν αισθητα. Αν συνεχισει αυτο το πραγμα φοβαμαι οτι τα νουμερα θα πιασουν πατο. ΟΙ ΦΑΝΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Τις υποσχεσεις την Plec και την ηλιθια νοοτροπια της..ο,τι της κατεβαινει στο μυαλο κανει. ΒΑΡΕΘΗΚΑ - ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!
    το TVD εχει αλλαξει τελειως..και κριμα για το υπεροχο cast

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μονο βαρετη....Να σου πω γιατι την θεωρω φτηνη απομιμιση βρηκαν μια κοπελα που εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με την Καρολαιν,βρησκετε στην σειρα για να βγαζει ολες τις ευαισθησιες του Κλαους να του φερεται οπως θελει αυτη και αυτος να μην αντιδραει καθολου κατι τετοιο γινοταν και με τηνκαρολαιν στην αρχη του vd με την διαφφορα ομως οτι ηταν ερωτευμενος μαζι της με την Καμι τι ειναι;; και εκτος αυτου η Καρολαιν εχει και μια αλφα προσωπικοτητα η Καμι τι ειναι ενας βαρετος ανθρωπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...