Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Η Τηλεθέαση για το επεισόδιο 5.14 “No Exit”


Τα νουμερα τηλεθεασης για το 14ο επεισοδιο ηταν τα χαμηλοτερα που εχει δει ποτε η σειρα...

Με 1.940.000 εκατομμύρια στο συνολο! Ενω στο νεανικο κοινο η σειρα εφτασε το 0.9!


6 σχόλια:

  1. lathos poses fores tha to po? auta eina ta arxika noumera ta telika, ta sosta, na ta deite apo alo site aman pia!!! den antexo sas to exo pei ekatommiries fores! pliroforiaka mpeite sto tv ratings kai tha diapistosete oti imseira den epese kato apo dio ekatommiri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oses fores kai na to les....AUTA TA NOUMERA THA BAZOUME!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φιλαράκι όλος ο κόσμος λέει ότι τα νούμερα πέφτουν... και άντε είναι 2.000.000 και; Πάλι πεσμένα είναι και τα αρχικά νούμερα να είναι αυτό τι σημαίνει... οκ δεν είναι τα τελικά... το πως πήγε η σειρά μας ενδιαφέρει όχι τόσο το 0.9.... Επίσης τα νούμερα βγαίνουν με μέσο όρο... λογικό κάθε σάιτ να έχει άλλα νούμερα ... και σε άλλο σάιτ αν μπεις άλλα νούμερα θα έχει... αφού κάνουν γκάλοπ ρωτάν πχ ρωτάν 100 άτομα και από εκεί βγάζουν τον μέσο όρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν αν και δεν έχουν και μεγάλη διαφορά και δεν υπάρχει λόγος να γίνονται ξανά και ξανά οι ίδιες συζητήσεις, τα νούμερα στην Αμερική βγαίνουν ως εξής: την επόμενη μέρα από την προβολή του επεισοδίου(Παρασκευή) βγαίνουν τα αρχικά νούμερα τα οποία είναι πρόχειρα, ενδεικτικά, στο περίπου και ποιο αργά την ίδια μέρα βγαίνουν τα ''τελικά νούμερα'' τα οποία είναι τα ''καθαρά''(όπως τα ονομάζουν στην Ελλάδα)!!! Αυτό που λες ''το πως πήγε η σειρά μας ενδιαφέρει όχι τόσο το 0.9....'' είναι λάθος, αυτό είναι που ενδιαφέρει τα κανάλια το ''νεανικό κοινό'', π.χ. ας κάνει και 8 εκατομμύρια στο σύνολο μια σειρά αν το demo(νεανικά κοινά, 18-49) είναι χαμηλό η σειρά κόβεται και έχει γίνει!!! Το ''σύνολο'' έρχεται δεύτερο!!! Και όσο για το ''Επίσης τα νούμερα βγαίνουν με μέσο όρο... λογικό κάθε σάιτ να έχει άλλα νούμερα ... και σε άλλο σάιτ αν μπεις άλλα νούμερα θα έχει... αφού κάνουν γκάλοπ ρωτάν πχ ρωτάν 100 άτομα και από εκεί βγάζουν τον μέσο όρο....'' σε καμία περίπτωση δεν βγαίνουν έτσι τα νούμερα(με γκάλοπ), ούτε βγαίνουν σε κάθε site διαφορετικά, βγαίνουν από την Nielsen και είναι τα ίδια παντού!!!! Η σειρά αυτή την εβδομάδα έκανε στο Σύνολο 2.03 και στο 18-49(Νεανικό Κοινό) 0.9!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. epitelous ki enas anthropos me ton opoio milame tin idia glossa! kai kati allo kai eseis to blog palia pernate ts tiletheasis apo to tv ratngs , tora t allakse?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Re paidia afou oloi jenerosane otan h Katherine bike sto soma tis Elena's afou kai ego me to zori to blepo pia alla molis eida to promo tou 15 xarika tha tin skotosoun tin skrofa tin Katherine! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...