Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Η Τηλεθέαση για το επεισόδιο 5.15 "Gone Girl"


Η σειρα συνεχιζει να κινείται στα ιδια απογοητεύτηκα νουμερα που κανει τελευταια! Ετσι εφτασε...

Με 2.190.000 εκατομμύρια στο συνολο! Ενω στο νεανικο κοινο η σειρα εφτασε το 1.0!


23 σχόλια:

  1. Σωστό μεν,αλλά έχω να παρατηρήσω ότι αν και είναι στον 5ο κύκλο που δεν λέει και πολλά και υπάρχουν και φανς που σταμάτησαν να βλέπουν για πολλούς λόγους,πάλι κάνει μεγαλύτερα νούμερα από το Originals που είναι στον 1ο κύκλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σειρά πάντως αυτή την εβδομάδα ήταν 1η από όλες τις σειρές του καναλιού! Οι πρώτες 5 σειρές στο κανάλι αυτήν την εβδομάδα:
    1. The Vampire Diaries: 1.0
    2. Supernatural: 0.9
    3. The Originals: 0.8
    4. και 5. Arrow και Reign: 0.7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα να βλέπεται πρώτα το Originals στο δεύτερο κύκλο,γιατί εγώ που τα βλέπω και τα 2,βλέπω μια ασαφή ιστορία που αρχίζει να με κουράζει ήδη.Και πολλά σεναριακά κενά.Και δεν είναι φυσιολογικό αυτό για 1ο κύκλο σειράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxaxa swsth!!mes sto mualo m eisai!ta xei ta la8akia t k to originals vevaia alla to vlepw euxarista akoma k me kanei n perimenw t epomeno!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποσο συμφωνω και γω περιμενω με πολυ αγωνια καθε επισοδειο του οριτζοναλς ασχετα που και αυτο εχει πολλα λαθακια αλλα ανυπομονω καθε φορα...τωρα το tvd δεν ανυπομονο πια τοσο οσο στην αρχη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα γιατι δεν σου αρεσει το Originals;;;;αφου ειναι τοσο ωραιο....παντως οσοι δεν εχουν δει το tvd και βλεπουν μονο originals εχουν φαει κολημα με αυτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kita egw t vlepw k ta dio enwite gt g na leme k alithies to originals genithike ap t tvd.ala to na mas kanun me to tvd na kolisume toso edo k xronia k andi twra na to kanun toulaxiston axioprepes k oxi oti na ne e afto dn t dexome k to katakrino gt oi perisoteri pia t vlepume pia mono epidi t vlepume idi xronia...to originals ap tn ali ine endiaferon oxi san kenuria sira ala k ap to tvd itan xexoristoi k endiaferon oloi tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενταξει ρε παιδια, δειτε ομως και τον ανταγωνισμο. Ερχεται τριτο μετα το BBT και το American Idol, δηλαδη προτζεκτ που ετσι και αλλιως πουλανε περισσοτερο στο Αμερικα και καθε βδομαδα κανουν ρεκορ τηλεθεασης. Αυτος που φτιαχνει το προγραμμα του CW πρεπει να απολυθει. Τζαμπα χαντακωνεται το σοου. Πρεπει να αλλαξει μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tο έχω σκεφτεί και εγώ αυτο, έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά μάλλον είναι το πιο ισχυρό τους χαρτι και αν έβαζαν κάτι άλλο θα πάτωνε τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταρχάς δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με προγράμματα των άλλων καναλιών, το CW είναι το πιο μικρό και καινούριο κανάλι, με συγκεκριμένο κοινό. Και όσο για την ημέρα και την ώρα της σειράς καλά κάνουν τόσα χρόνια και δεν την πειράζουν, από την στιγμή που είναι η πρώτη σειρά στα νεανικά κοινά και δεύτερη στο σύνολο, και είναι και στον 5ο κύκλο, δεν υπάρχει λόγος(και περίπτωση) να την μετακινήσουν, από την στιγμή που κάνει τα πιο μεγάλα νούμερα στο κανάλι απέναντι από πολύ δύσκολο ανταγωνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα μπορουσαν να βαλουν επαναληψεις 'η μικροεκπομπες. Η σειρα εχει μεγαλη δυναμικη, φαινεται αυτο στις θεασεις που εχει στα διαφορα παρανομα σαιτ και στα likes στην επισημη σελιδα στο φβ. Εγω δεν εχω γνωρισει ατομο που να μην εχει δει εστω κι ενα επεισοδιο της σειρας. Πιστευω πως την αδικουν εκει και χανουν και οι ιδιοι πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ειναι ευχαριστημενοι με τα νουμερα, δεν μου πεφτει λογος, αυτοι χανουν λεφτα. Απλα το θεμα αναφερεται σε "απογοητευτικα νουμερα". Και ο κυριος λογος ειναι αυτος που περιγραφω. Σημασια παντως εχει ο ανταγωνισμος με τους αλλους, οχι ο ανταγωνισμος στο εσωτερικο σου. Ετσι μετριεται η επιτυχια και το κερδος στος ΗΠΑ. Αλλα αφου δεν εχουν προβλημα, τι να πω. Γιατι και αλλες σειρες τους ηταν επιτυχημενες στον εσωτερικο ανταγωνισμο (πχ η σειρα που εδειχνε το καλοκαιρι το σταρ), αλλα κοπηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις να πεις μιλώντας για τον ''εσωτερικό ανταγωνισμό''. Τώρα όπως είπα και παραπάνω η σειρά είναι 1η στο κανάλι ακόμα και τώρα που βρίσκεται στον 5ο κύκλο. Επίσης για το κανάλι αυτά τα νούμερα για μία σειρά τόσο προχωρημένη είναι πάρα πολύ καλά, αλλά και γενικά για οποιαδήποτε σειρά γιατί το CW όπως προανέφερα είναι το πιο μικρό και το πιο καινούριο από τα ''5 μεγάλα'', και καμία σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με τα ποσοστά προγραμμάτων από τα άλλα 4(από τα ''5 μεγάλα'') κανάλια(όπως για παράδειγμα το American Idol του ABC, ή το TBBT του CBS)! Η σειρά πάει πολύ καλά(για το CW πάντα) και δεν πρόκειται να αλλάξει ώρα ή μέρα προβολής από την στιγμή που προβάλετε απέναντι από τέτοιο ανταγωνισμό(American Idol, TBBT) κάνει τα μεγαλύτερα ποσοστά στο κανάλι και βγαίνει 1η από όλες τις σειρές του καναλιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και όσο για το ''απογοητευτικά νούμερα'': Η σειρά πάντως αυτή την εβδομάδα ήταν 1η από όλες τις σειρές του καναλιού! Οι πρώτες 5 σειρές στο κανάλι αυτήν την εβδομάδα: 1. The Vampire Diaries: 1.0
    2. Supernatural: 0.9
    3. The Originals: 0.8
    4. και 5. Arrow και Reign: 0.7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω απλα λεω πως μπορει να παει καλυτερα. Η διαχειριστρια αναφερθηκε σε απογοητευτικα νουμερα, εγω προσπαθησα να εξηγησω το γιατι. Αφου ειναι ευχαριστημενοι οι ιδιοκτητες, ολα οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλύτερα; 1η σειρά στο κανάλι είναι, πόσο πιο καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα μπορουσε να ειναι 1ο 'η 2ο συνολικα με πολυ παραπανω απο 2.5 εκατομμυρια τηλεθεατες. Στις ΗΠΑ για να μετρησεις, πρεπει να εισαι στους πρωτους της πολης και οχι απλα ο πρωτος του χωριου ( κι εκει αραια και που). Εγω λοιπον αν ημουν ιδιοκτητης του CW, αυτον που φτιαχνει το προγραμμα, θα τον ειχα σουταρει ...χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι θα μπορούσε να έκανε μεγαλύτερα νούμερα σαν σειρά εάν και το κανάλι έκανε μεγαλύτερα νούμερα, δεν έχει καμία σχέση η μέρα ή η ώρα που προβάλετε ή αυτός που κάνει τον προγραμματισμό!!! Αυτά είναι τα νούμερα του CW!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καταρχάς το παράδειγμά σου δεν είναι και τόσο σωστό, γιατί στην Ελλάδα δεν μετράνε το ποσοστό τον ατόμων που είδαν ένα πρόγραμμα την ώρα της προβολής του, αλλά το πιο κανάλι είχε το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθεατών στο πρόγραμμα του την συγκεκριμένη ώρα, δηλαδή από το σύνολο των τηλεθεατών σε όλη την Ελλάδα το ένα π.χ. είχε το 15%, το άλλο το 30% κτλ! Το 20% της αθλητικής Κυριακής μπορεί να είναι πολύ μικρότερο σε αριθμό τηλεθεατών με το 20% ενός άλλου προγράμματος! Τώρα όσο για την εξήγησή που θες το μόνο που μπορώ να σου πω είναι αυτό που είπα ξανά ότι δηλαδή το CW είναι το μικρότερο και το πιο καινούριο από τα ''5 μεγάλα'' της Αμερικής και έχει ένα στάνταρ είδος κοινού πιο νεανικό, κάτι παραπάνω δεν μπορώ να σου πω απλά σε καμία περίπτωση ούτε η μέρα, ούτε η ώρα, ούτε ο διευθυντής του καναλιού που κάνει τον προγραμματισμό ευθύνονται για τα τόσο χαμηλά νούμερα της σειράς(σε σχέση πάντα με προγράμματα άλλων καναλιών), αφού γενικά σαν κανάλι κάνει τέτοια νούμερα, άρα ότι μέρα και ότι ώρα να προβάλλονταν θα έκανε τέτοια νούμερα! Και τέλος η σειρά από τότε που δημιουργήθηκε το κανάλι (με την ένωση του WB και του UPN) έχει κάνει και κάνει τα μεγαλύτερα ποσοστά στο κανάλι (τόση είναι η δυνατότητα του καναλιού) δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ego pali koritsia eimai fan tou tvd,pote den eida to originals..ap thn arxi to eipa oti oi originals m arezan polu oso itan sth seira,tora diki toys seira kai kamia sxesi me toys protagonistes toy tvd den me apasxolei..pote den imoun poli fan toy Klaus,panta simpathousa perissotero ton Elaija,an grafetai etsi..den nomizo na xano kati pou den to vlepw,giati sthn arxi se kapoia sxolia mou legan na to dw giati tha xei spinoff (etsi grafetai??) ap to tvd kai oti prepei na to vlepw alla mpa...na mai eilikrinis to proto episodio eida mono....kai tora anakoinosan oti i Rebekah feygei..makari na ksanagyrize sto
    tvd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το originals εχει αλλη πλοκη και μονο spinn off δεν ειναι ειλικρινα, απλα πρεπει οντως πρεπει νσ σου .αρεσει ο Κλαους για να το δεις εγω προσωπικα τον λατρευω ... αλλα στο tvd τους προτημουσα πολυ περισσοτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άσχετο αλλά το Reign το έχει δει κανείς; Τι λέει σαν σειρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...