Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.15 "Gone Girl"


Όποιος παρακολούθησε το 15o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ....


Ενώ η Nadia θυμάται που για αιώνες έψαχνε τη μάνα της, ο Stefan, η Caroline κι ο Matt σκέφτονται απελπισμένα ένα νέο σχέδιο να σώσουν την Elena. Η Bonnie και ο Jeremy πρέπει για δεύτερη φορά να απευθυνθούν στη Liv για βοήθεια. Ο Damon παγιδεύει τον Tyler σε μια διαμάχη και μετά φεύγει να εκδικηθεί τον Δρ. Wes. Η Caroline κι ο Tyler αλλάζουν στάση μεταξύ τους. Στο τέλος, η Bonnie μαθαίνει ένα τρομακτικό μυστικό που θα απειλήσει τις ζωές όλων των φίλων της.

68 σχόλια:

  1. Τα σχόλια και οι αναλύσεις πρέπει να συνοψιστούν στο εξής ένα πράγμα. Από εκεί και πέρα τι να πούμε.

    ΠΈΘΑΝΕ Η ΚΆΘΡΙΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω παιδιά,εμένα μου άρεσε αυτή την φορά το επεισόδιο.
    Ξέρω ότι είναι σοκαριστικό για κάποιους που πέθανε η Κάθριν,ήταν όμως αναμενόμενο.Ήταν διπλός ρόλος(κουραστικός για τον ηθοποιό) και τον κράτησαν παραπάνω από όσο υπολόγιζαν.
    Λυπήθηκα για την Νάντια.Το καημένο το κορίτσι έψαχνε μια ζωή την μητέρα του.Της άξιζε καλύτερο τέλος.Κάθριν,Κάθριν......πως τα κατάφερνες πάντα να πεθαίνουν οι δικοί σου άνθρωποι;Λάθος που επέλεξες τον Στέφαν αντί της Νάντια!!!!Και Κάθριν,μεταξύ μας τώρα,δεν έκανες τίποτα για κανέναν από τους υπόλοιπους.Τον Τάιλερ και την Καρολάιν,τους μετέτρεψες για να τους βρεις έτοιμους ο Κλάους να τους θυσιάσει.Αιωνία σου η μνήμη Κάθριν.Ήσουν διασκεδαστική,αν μη τι άλλο!
    Ο Κλάους το αγόρι μας,έλαμψε δια της απουσίας του.Δεν θυμάμαι πόσες φορές ειπώθηκε το όνομα του.
    Ο Ντέιμον ήταν πολύ διασκεδαστικός κακός σε αυτό το επεισόδιο.Μου άρεσε.
    Και η Καρολάιν μου άρεσε,που επιτέλους σταμάτησε να απολογείται.....φτάνει!Έτσι μπράβο,καμία ενοχή.Η Μπόνι ζήλεψε την καινούρια μαγισούλα....χαχα
    Το περίμενε άραγε η Κάθριν ότι θα την μαχαίρωνε ο Στέφαν;Δεν του άφησε επιλογή όμως.
    Κάτι μου λέει ότι η Έλενα θα είναι μισότρελη και ίσως και εκνευριστική,μετά από την ένεση του Ουές,αλλά έρχονται οι Ταξιδευτές σε 1 επεισόδιο το πολύ από τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αυτό το πράγμα, που δεν θα μας πούν τι έγινε με την Κάθριν... Pου πήγε; Τι είναι αυτά; Δεν πρέπει να αφήνουν κενά στο σενάριο. Εγώ πολύ φοβάμαι μην το ξανακάνουν σαχλορομάντζο. Και αν γίνει αυτό, μόνο συγγενείς και φίλοι των συντελεστών θα συνεχίσουν να το βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους επιτέλους!!! Ενα καλό επεισόδιο μετα απο τόσο καιρό!!! Εχω να πω οτι μου άρεσε παρα πολυ!! Είχε ολα αυτά που δεν είχαν τα αλλα επεισόδια: πλοκή, συγκίνηση, ανατροπή, και το πιο σημαντικό ειναι οτι δεν ηταν ΒΑΡΕΤΟ !!! Πολυ καλός ο τρόπος που πέθανε η καθριν και μη αναμενόμενο που πήγε στην κόλαση;; Ποιος ξέρει θα μάθουμε στο επόμενο!!! Η Έλενα επέστρεψε και δεν καταλαβα το εγινε με αυτή την ένεση, οποίος κατάλαβε να με διαφωτίσει σας παρακαλω!!! Μετα απο καιρό είδαμε να συμμετέχουν οι Μπονι, Τζερεμι και η μάγισσουλα που πλάκα είχε ο τρόπος που την έπεσε στον Τζερ. Κρίμα για την ναντια τη λυπήθηκα και ο ματ τι καλός που πήγε να τη θάψει στον τάφο της οικογένειας του αποτι καταλαβα. Ο στεφαν θεός που της κάρφωσε έτσι το μαχαίρι!!! Και τι αν πω πια γιαυτο το παιδί το νταϊμον ειναι ο κλασικός του χαρακτήρας!! Τέλος η Κάρολιν μου άρεσε που τα έχωσε στον Τάιλερ δεν της άξιζε να της τη μπαίνει αν και τον καταλαβαινω και λιγο αυτόν!! Περιμενω με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο και μακάρι να μην χαραμησουν το χαρακτήρα της Έλενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικα αυτο που δεν καταλαβαν πολλοι ειναι οτι η Καθριν πεθανε σαν αθνρωπος.... μπορει να ειχε τον ελεγχο του υπερφυσικου σωματος της Ελενα ομως πεθανε σαν ανθρωπος....οι ανθρωποι δεν πανε στην αλλη ακρη αλλα στη Κολση....το ιδιο εγινε και με τον Ντιν στο Σουπερνατουραλ....εξαλλου η Τεσσα εχει ουσιαστικα απαγορευσει στην Αμαρα και σαφως σε ολες τις τις σωσιες να πμπορουν να περασουν στην αλλη πλευρα απο την στιγμη π εκανε το ιδιο με τν Αμαρα και τον Σιλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ,ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ,ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θελω να μου ξεκαθαρίσει κάποιος τι ακριβώς έγινε με την Κάθριν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όντως..Καποιος που καταλαβε ισως κατι παραπανω..Εγω απλα πιστευω οτι επειδη εκανα πολλα "κακα" πραγματα και δεν μετανιωνει για τιποτα,οτι δεν τις αξιζε(και καλα) να παει στην αλλη πλευρα(με την κορη της) και πηγε ισως σε κατι πιο σκοτεινο??Μηπως απλα σταματησε να υπαρχει??? Ποιος ξερει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπημένοι μου φανς! Πολυ καλο επεισοδιο οντως. Μ'αρεσε κι εμενα.Αλλα καποια σημεια ηταν..................... Καταρχας δεν μου αρεσε αυτο που εκανε η Κα8ριν στην Ελενα..Οκ ηταν το αποχαιρετιστήριο δώρο της κι ετσι(ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ) αλλα σαν σεναριακη κινηση δεν μ'αρεσε. Ειχα ανακουφιστει τοσο πολυ οταν ο Γουες δεν την καρφωσε με τη συριγγα στο 10o επεισοδιο.Δε 8ελω να δω την Ελενα rippAH(οπως 8α ελεγε κι ο Κλαους)..Ουσιαστικα ηταν καπως ετσι περσι στην 4η σεζον,οταν ειχε κλεισει το διακοπτη! Τεσπα 8α δουμε. Αλη8εια,αλη8εια ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ δεν με ενδιαφερει το τριγωνο πλεον.ΑΛΗ8ΕΙΑ! ΑΠΛΑ.Παρε.Οποιον.Θες.Κοπελαρα.Μου!! Επισης,μα8ανε οτι η Μπονι εμεινε μ'αυτο το "μειονεκτημα" (να νιω8ει τον πονο κα8ε υπερφυσικου ον που περναει στην αλλη πλευρα) και αυτο???ΤΙΠΟΤΑ?? WHAT THE FUCK?? Καθριν,Κα8ριν,Κα8ριν...Νομιζω ειχε ερ8ει η ωρα της...Βασικα το ειπε κι αυτη,οτι 8α μπορουσε να συνεχισει να τρεχει για αλλα 500 χρονια αλλα δε 8α ειχε νοημα πλεον. (Κατι ασχετο,οταν μα8αν οτι η Κα8ριν πε8αινει ηρ8ε ο Κλαους και η Ρεμπεκα και δεν ηρ8ε ο Ελαιτζα?? Που υποτει8εται οτι την αγαπουσε.Μια χαρα την ξεπερασε με τη Χειλι και η Κα8ριν με τον Στεφαν,ΑΤΟΠΟ αλλα μου ειχε χτυπησει). Επισης,μ'αρεσε που σκεφτηκαν την επιστημη σαν λυση για τη 8εραπεια απο δαγκωνια λυκαν8ρωπου/υβριδιου,θα ειχε πολυ ενδιαφερον,ΑΝ Ο ΧΑΖΟ-ΝΤΕΙΜΟΝ δε σκοτωνε τον Γουες(δηλαδη συγγνωμηηηη ειναι ο μονος αν8ρωπος που μπορει να σου δωσει τη 8εραπεια σου και το σκοτωνεις??) Εμενα η 5η σεζον μ'αρεσει!
    Zee G out!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. YΓ: ΜΠορει να μου εξηγησει καποιος τι σχεση εχουν οι χειμερινοί Ολυμπιακοι Αγωνες στη Ρωσσια με την προβολή της σειράς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να πω και εγώ ότι το επεισόδιο μου άρεσε αρκετά. Φυσικά και λυπήθηκα που πέθανε η Κάθριν, ήταν διασκεδαστική και απρόβλεπτη πως να το κάνουμε.
    Αναφορικά με τον θάνατο της η Καρολαιν Ντραις σε συνέντευξή της είπε οτι πέθανε και δεν προκειται να επιστρέψει. Διαβάστε:
    http://www.wetpaint.com/vampire-diaries/articles/2014-03-07-spoilers-katherine-dead-dark-world.
    Με λίγα λόγια λέει ότι επειδή πολλοί χαρακτήρες που πέθαναν έχουν επιστρέψει και επειδή μέχρι τώρα ο θάνατος δεν φαινόταν τελειωτικός ήθελαν να κάνουν ξεκάθαρό ότι η Κάθριν δεν θα επιστρέψει. Πήγε στην σκοτεινή πλευρά χωρίς αυτο να σχετίζεται με την θρησκεία!!! Μάλλον δεν θα δώσουν και παιρετέρω εξήγηση...το πρώτο κενό που θα αφήσουν είναι;
    Ωραία η σκηνή με την Νάντια...συγκινητική, επίσης μου αρέσει και η καινούρια μαγισσούλα η Λιβ πιστευω ότι θα την χρησιμοποιήσουν πολύ απο εδώ και πέρα.
    Η Ελένα τι να πώ; Πραγματικά την έχουν καταντήσει....έχει αλλάξει τελείως ο χαρακτήρας της, θα έλεγα οτι φαίρεται σαν άλλος άνθρωπος. Θέλω να δώ που θα καταλήξει τελικά όλο αυτό πραγματικά.
    Ο Ντέιμον που μου άρεσε τόσο πολύ στου πρώτους κύκλους έχει γίνει ένα ξενερωτο άβουλο πλάσμα που τον σέρνει το καράβι...........επίσης μόνο σε έμένα φάνηκε λίγο υπερβολικό το παίξιμο του Ίαν στην σκηνή που μιλάει με τον Στέφαν;
    Ο αγαπημένος μου Στέφαν το κοροδο της πριγκιπεσσας μαχαίρωσε την Κάθριν που ακόμα και στο τέλος της του είπε σε αγαπώ και πάλι θα τρέχει
    να σώσει την Ελένα ενώ εκείνη θα σαλιαρίζει με τον Ντέιμον και θα σφάζουν κόσμο. Α ρε Τζούλι
    πες μου γιατί του αξίζει κάτι τέτοιο του Στέφαν και δεν τον αφήνεις να
    προχωρήσει επιτέλους;
    Κατά τα άλλα αναμένουμε τους ταξιδευτές να δούμε και λίγη δράση και να ξεφύγουμε λίγο απο το τρίο επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραία τα λες ολα,αλλα σου διέφυγε κατι με τον Ουες.Δεν φταίει που τον σκότωσε ο Ντειμον.Δεν είχε ποτέ πρόθεση να φτιάξει αντίδοτο,ίσως και να μην μπορούσε καν.Το αίμα της Ναντιας το πήρε για να φτιάξει χειρότερο ιό που θα εξαφανίσει τα βαμπίρ.Το είπε και η Καθριν που άκουσε το κασετοφωνακι του.Η Έλενα δεν θα μπορεί να είναι με κανέναν τώρα,θα εχει και δηλητήριο λυκανθρωπου.Και διάβασα ότι θα την οδηγεί στον θάνατο αυτό ο ιός.Παντως οποίος είδε σκηνές απο το 17 επεισόδιο με Ταξιδευτες,φαίνεται φοβερό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πήγε στην Κόλαση. Αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το CW μετέδιδε τους Αγώνες (ότι έκανε εδώ η ΔΤ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και αυτό θα την κανει να ειναι σαν τρελή και μεθυσμένη όλη την ωρα; Δεν το καταλαβαινω. Τεσπα. Με τη καθριν θελω να δω επίσης τι θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η καθριν ομως δεν ειναι απλα ένας άνθρωπος αλλα ταξιδευτής. Και αυτό την κανει αυτόματα υπέρ φυσικό ον άρα θα μπορούσε να παει. Έτσι εγινε και με τον Τζερεμι όταν πέθανε. Ηταν άνθρωπος αλλα ταυτόχρονα και κυνηγός γιατρό πήγε στην άλλη μεριά. Αυτό που μαλλον θα ισχύει ειναι το δεύτερο που είπες. Οτι δηλαδή η τεςα εχει απαγορεύσει την είσοδο στην άρματα και όλες τις δώσεις της και της εχει παει κάπου που ακομα και στον θάνατο τους δεν Αθήνα ησυχάσουν ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε ναι, αφού θα είναι και διψασμένη για αίμα. Από ένα trailer δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, θα δούμε τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο και πιστεύω να καταλάβουμε. Η Κάθριν τελείωσε, δεν θα ασχοληθούν ξανά μαζί της ούτε με το μέρος που πήγε. Είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι. Ξεπλύνανε τα εγκλήματα των Originals και του Ντέιμον, αλλά την Κάθριν την στείλανε στην κόλαση. Τι να πεί κανείς για τους μ@!@κ3$.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α, δηλαδή το ρίξανε στα θρησκευτικά. Μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. mporei kapios na m e3igisei ti itan auti i enesi gt den exo katalabei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ακόμα ένα γαμάτο επεισόδιο από ένα γαμάτο κύκλο 1000 μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λοιπόν αποτι καταλαβα και απο τα πιο πάνω σχόλια ειναι μια ένεση που έκανε την Έλενα σαν το νταϊμον. Να τρέφεται δηλαδή με βρικόλακες αλλα ακομα χειρότερα την έκανε με ενα δαγκωμα να τους σκοτώνει. Κατι σαν τον Τάιλερ μονο που δεν ειναι υβριδικό και ειναι αρρώστια αυτό που εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΙΣΤΗ τηλεθεάτρια9 Μαρτίου 2014 στις 9:00 μ.μ.

    Η Καθριν τι επαθε στο τελος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διάβασα ότι η Ελένα θα αργοπεθαίνει... συγκεκριμένα η Καρολαιν Ντραις σε συνέντευξή της είπε Dries says. “Elena is dealing with
    the turmoil and emotional damage left in Katherine’s wake, but Elena is
    also dying. This virus is killing her. Two of our main characters have
    this incurable virus and they want to kill everyone, so what do they do?
    Our guys will have to make a deal with the devil to save their
    friends.”
    Δηλαδη ο ιος την σκοτώνει..και θα πρέπει γρήγορα να βρούν λύση γιατί δυο απο τους κεντρικούς χαρακτήρες έχουν μολυνθεί και θέλουν να στους σκοτώσουν όλους, έτσι η παρέα θα χρειαστεί να κάνει συμφωνία με τον διάολο...Τώρα τι σημαινει αυτό....δεν ξέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 'Ενα αρκετά καλό επεισόδιο...καί όπως ήταν αναμενόμενο πέθανε η Κάθριν και η κόρη της... Και για να καταλάβουμε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούμε πάλι με την Κάθριν την έστειλαν στην κόλαση, eleos...τί άλλο θα δούμε??? Μού άρεσε η σκηνή πού η Κάθριν απευθυνόταν στόν κάθε έναν ξεχωριστά!!!! 'Ωχ επέστρεψε και η Ελένα και από ότι έιδα στο τρειλερ, θα έχουμε Δράματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν μετέδιδε το CW τους αγώνες, αλλά το NBC! Απλά τα άλλα κανάλια(CBS, ABC, FOX, The CW) δείχνουν περισσότερο επαναλήψεις αντί για καινούρια επεισόδια απέναντι από τους αγώνες, τις δύο εβδομάδες που γίνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κοιτα, ετσι οπως το καταλαβαινω, θα πεθαινει, επειδη θα χρειαζεται αιμα και δεν θα θελει να πιει. Ετσι το βλεπω εγω. Οσο για τον διαβολο, τροπος του λεγειν. Τωρα αν δουμε τον Ντιν και τον Σαμ απτο Supernatural, δεν ξερω :-P Για ολα ειναι ικανοι αυτοι. Εδω στειλανε στην κολαση τον χαρακτηρα που δημιουργησε την σειρα. Τι να λεμε απο εκει και περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Simfonw apolita...an o stefan itan m tn kathrio idika apo tote pu kimithikan mazi pisteuw h kathrin tha alaze k tha tan pl pio kali apo tn elena me XARAKTIRA kati pu dn exi i elena k pio dinamiki pu dn exi idea t ine afto i elena i moni dinami ts ine na pezi tn damon opos theli k g afto akrivos xalai tn xaraktira t damon...an kai ap tn arxi stefan team mareze n vlepw tn damon itan i kathrin se arseniko ala twra ine oti na ne...k oso g to stefan ine apisteuta telios k ine pl krima afto pu ginete an k latreuw stelena pisteuw pos iwman mia oniriki sxesi ala twra k na girisi i elena dn tha xarw k toso gt dn thimizi tpt pia ap tn elena pu apapise o stefan k dn nwmizo n iparxi pali afto to pathos h agapi katanoishp k embistosini pu ipirxe dn tha ne pia toso magiko!ektos k an kapos m kapio thavda erthi sta singala ts i lenio...k afto m ts taxideutes ap oti exo katalavi exun sxesi m swsies gt thelanan tn kathrin nekri piran to ena t stefan k ts elena k episis tha xume k alon swsia k tha piasun tn stefan opote kati thelun ap ts swsies mu mirizi kenurio storyline

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αφού την καθριν την αδειξε στο τρέιλερ άρα πιστεύω οτι θα ασχοληθούν και στο επόμενο τουλάχιστον για να μας εξηγήσουν τι θα απογίνει και μετα θα την αφήσουν στην τύχη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαχαχα!!! Δίκιο έχεις για όλα είναι ικανοί. Πάντως στο τρειλερ του 16 επεισοδίου (στο 09") φαίνεται σαν να επιτίθεται στον Στέφαν για να τον δαγκώσει...δεν είμαι σίγουρη βέβαια, πάντως δεν μου φαίνεται οτι δεν θέλει να πιεί απο τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όντως θα την σκοτώνει αυτός ο ιός.Αυτό ήθελε η Κάθριν,όταν είπε ότι αφού δεν θα έχει αυτή τον Στέφαν,δεν θα τον έχει κανείς.Άσε που θα πρέπει να μείνει και μακριά από τον Στέφαν για να μην του επιτεθεί.Ο διάολος μπορεί να είναι κάποιος από τους ταξιδευτές ή και κάποιος καινούριος χαρακτήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μαλιστα. Τοσο περαση εχουν εκει οι Αγωνες; Εδω απατοι πανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σε 2 βδομαδες θα μαθουμε τι γινεται (ελπιζω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι να σε πω, κι εγω υποθεσεις κανω. Υπομονη δυο βδομαδες και πιστευω να μας φωτισουν για το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ωραιο μετα απο πολυ καιρο πολυ κσλο επισοδειο....τι να πρωτοσχολιασω;;πεθανε η Καθριν;;;ειλικρινα δεν μπορω να το πιστεψω δεν θα το κρυψω ομως στεναχωρηθηκα μου αρεσε σαν χαρακτηρας αλλα και αυτοι ανενδοτη μεχρι το τελος κακια καμια συγνωμη απο κανεναν ουρε ιχνος μεταμελειας....αγαπημενη σκηνη οταν λεει στον Στεφαν οτι παντα τον αγαπουσε και αυτος την μαχαιρονει τι να πεις δεν ειχε και πολλες επιλογες....Στεναχωρηθηκα με τον θανατο της Ναντιας δεν της αξιζε ολο αυτο εψαχνε μια ζωη την μητερα της και οταν την βρηκε πεθανε πολυ αδικο και για να ειμαι ειληκρινης δεν περιμενα στο τελος η Καθριν να παει να την βρει μπραβο της εδειξε οτι δεν ειναι τοσο σκυλα τλκ...και μου αρεσε πολυ στο τελος που ο Ντειμον ειπε στον Στεφαν δεν θελω να ειμαι σαν την Καθριν και οτι θα πει την αληθεια στην Ελενα....και επιτελους η Καρολαιν ξεκαθαρησε την θεση το θελα το κανα και δεν νιωθω τυψεις μπραβο Καρολαιν μας επριξε και αυτος ο Ταιλερ με τις μπηχτες του ας εισουν κυριος απεναντι της στο φινελα δεν χωρισατε τι θες τωρα;;;και τωρα δηλαδη η Ελενα ειναι saiko killer;;;ωραιο ζευγαρι με τον Ντειμον
    Πραγματικη θεριστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτο με τις σωσιες και τους ταξιδευτες δεν το χω κσταλαβει και πολυ τον Σιλα τοτε τι τον θελαν αφου υπαρχουν ενα καρο σωσιες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν δειχνει την Κα8ριν στο τρειλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Υπερβολη μωρε οτι δημιουργησε η Κα8ριν τη σειρα.Παιδια δεχτειτε το(οσο και δε σας αρεσει) η Ελενα ηταν,ειναι και 8α ειναι πρωταγωνιστρια της σειρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΧatoOla με ολο το συμπα8ειο...Πως γραφεις ετσι κουκλα/κουκλε μου?? Ουτε τα μισα δεν καταλαβα..Βαλε κανα κομα ενα σημειο στίξης κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. na mhn 3exname oti h katherine eixe ton io kai filhse ton stefan. twra h elena exei ton io kai opws blepoume sto trailer filaei ton damon!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Zee G

    Δεν λεω, η Ελενα ειναι πρωταγωνιστρια, αλλα αν δεν επαιρνε την ζωη στα χερια της, οταν την κυνηγαγε ο Κλαους και δεν εκανε βρυκολακες τα αδερφια, δεν θα υπηρχε σειρα για να πρωταγωνιστησει η Ελενα :-P Η σειρα αρχιαε με την Καθριν κι επρεπε να τελειωσει με την Καθριν. Τουλαχιστον, θα επρεπε να δωσει γαληνη στην Καθριν. Μεγα φαουλ η Κολαση και θα το καταλαβουν. Η Καθριν εδινε το κατι διαφορετικο που απογειωνε την σειρα. Δεν εκανε τα αλτρουιστικα κλισε αυτου του ειδους των σειρων, ηταν αντιηρωικη και αντιδραματικη. Εκανε το αναπαντεχο. Και αυτο θα λειψει σε μια σειρα που στηριζεται στην ανατροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ναι αλλα τους φίλησε δεν τους δαγκώσε. Άρα δεν θα πάθουν τιποτα λογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν νομίζω ότι εννοούσαν τη Νάντια,γιατί αυτός ο χαρακτήρας δεν μας ήταν οικείος,μας συστήθηκε στον 5ο κύκλο.Βάση αυτή της λογικής,πέθαναν κι άλλοι,εκτός της Νάντιας.Κάποιον άλλον εννοούν πιστεύω,που τον γνωρίζουμε από προηγούμενους κύκλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έλα μου ντε, καί εγώ αυτό το πρόβλημα έχω... και έν το μεταξύ μ΄αρεσουν τα σχόλια τού/της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. An katsnw k grapsw elinika tha spasun t dika mu neura opote grafw greeklish gt etsi m voleui k xo sinithisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. To mono pu xerume ine oti borun na benun sta swmata alon,oti ithelan tn kathrin nekri,piran to aima t stefan k ts elena ala dn xerume ton logo...afta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. γιατι δεν ξες οτι ντελενες ειναι οι μικρες??!και η τζουλι δεν θελει να χασει το κοινο της!που ειναι και μεγαλο???ποιοι θα το βλεπουν μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θα διαφωνήσω μαζί σου. Πρώτα απ' όλα, η σειρά δεν άρχισε με την Κάθριν. Η Κάθριν ήταν αυτή που έκανε τους "αδερφούς Κατσάμπα" βρυκόλακες και θέλοντας να μας πούνε την ιστορία τους έπρεπε να "παίξει" στο έργο. Άσχετο το αν μετά βρήκαν κι άλλες ενδιαφέρουσες ιστορίες για να την κρατήσουν στη σειρά. Σίγουρα, για να το κάνουν για 5 κύκλους σερί, το "κατιτίς" της, το πρόσφερε και η Κάθριν στη σειρά σαν χαρακτήρας.
    Εγώ πάντως, συμφωνώ με την απόφασή τους να την "φύγουν" την Κάθριν από τη σειρά. Και ακόμα περισσότερο με τον τρόπο που έγινε (που την μαχαίρωσε ο Στέφαν, λέω, σε αυτή την φοβερή σκηνή, που ήταν όλοι μαζεμένοι και αυτή παρόλο που το περίμενε πως κάποιος απ' όλους θα την "φάει λάχανο", έκει....... να τους τα κάνει τα νεύρα.........τσατάλια!!!!) άλλα και με το τι έγινε μετά θάνατον. Όπως πολύ σωστά είπες : "Η Καθριν εδινε το κατι διαφορετικο που απογειωνε την σειρα. Δεν εκανε τα
    αλτρουιστικα κλισε αυτου του ειδους των σειρων, ηταν αντιηρωικη και
    αντιδραματικη. Εκανε το αναπαντεχο."
    Δεν θα μπορούσε λοιπόν να "φύγει" έτσι απλά!!! Σαν όλους τους υπόλοιπους πτωχούς-κοινούς υπερφυσικούς "ανθρώπους".
    Πάντως, αυτό που έγινε στο τέλος -που δεν με πολυνοιάζει να το ερμηνέυσω κιόλας, δηλαδή το αν πήγε στην κόλαση ή στο "πυρ το εξώτερο" ή στα μαύρα σκοτάδια του Άδη κ.τ.λ.- ΚΑΙ διαφορετικό ήταν και αντι-ηρωικό ήταν και αντι-δραματικό ήταν και σίγουρα ήταν αναπάντεχο!!!!!
    Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από μια σειρά που στηρίζεται στην ανάτροπη -όπως επισήμανες κι εσύ στο σχόλιό σου- Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ανατροπή στο έργο, τώρα που το σκέφτομαι.
    Σε ζάλισα, να με συμπαθάς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ok...αλλά τουλάχιστον να γράφεις ολόκληρες τις λέξεις... κάνα κόμμα,τελεία...
    Άντε να σε βοηθήσω να γράφεις σωστά....χαχαχαχα (πλάκα κάνω μήν παρεξηγηθείς.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πολύ πετυχημένος ο τρόπος που ερμήνευσες και ανέπτυξες τα χαρακτηριστικά που έδωσα στην Κάθριν. Μπράβο !!!

    ''Δεν θα μπορούσε λοιπόν να "φύγει" έτσι απλά!!! Σαν όλους τους υπόλοιπους πτωχούς-κοινούς υπερφυσικούς "ανθρώπους". Πάντως, αυτό που έγινε στο τέλος -που δεν με πολυνοιάζει να το ερμηνέυσω κιόλας, δηλαδή το αν πήγε στην κόλαση ή στο "πυρ το εξώτερο" ή στα μαύρα σκοτάδια του Άδη κ.τ.λ.- ΚΑΙ διαφορετικό ήταν και αντι-ηρωικό ήταν και αντι-δραματικό ήταν και σίγουρα ήταν αναπάντεχο!!!!!
    Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από μια σειρά που στηρίζεται στην ανάτροπη -όπως επισήμανες κι εσύ στο σχόλιό σου- Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ανατροπή στο έργο, τώρα που το σκέφτομαι.''



    Ούτε η ...Κάθριν θα μπορούσε να γράψει καλύτερο επίλογο για αυτήν και για το συγκεκριμένο επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Και που κολλάνε οι Ντελένες με την Κάθριν;Σου είπα από την αρχή ότι την Κάθριν είχαν αποφασίσει να την σκοτώσουν,αλλά δεν θες να το καταλάβεις.Δεν είχε ρόλο.Ήταν μόνο παρελθόν για τον Στέφαν.Στα βιβλία δεν υπάρχει καν σαν ρόλος,μόνο σαν αναφορά από το παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δεν λες καλά που έβαλαν τον Στέφαν να τη σκοτώσει και όχι τον Ντέιμον,γιατί το τι θα διαβάζαμε εδώ μέσα δεν λέγεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Συμφωνώ και εγώ με το σχόλιο σου, απλά θέλω να σου κάνω μια διόρθωση, επειδή διαβάζω τα βιβλία, η Κάθριν δεν είναι απλά αναφορά στο παρελθόν αλλά είναι και ο ''κακός'' του 3ου βιβλίου, εμφανίζεται(στο 3ο βιβλίο) και την σκοτώνει η Ελένα! (Αν και εγώ έχω διαβάσει προς το παρόν μέχρι το 4ο, από τα συνολικά 13 της σειράς, την Κάθριν την επαναφέρουν ξανά μετά και την ξανά σκοτώνουν στα επόμενα) αλλά γενικά η Κάθριν δεν έχει τόσο μεγάλο ρόλο απλά στην σειρά τον τράβηξαν λίγο (έως αρκετά) πιο πολύ από ότι στα βιβλία, αλλά τελικά είχε την ίδια κατάληξη όπως και στα βιβλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τζαμπα πλακωνεστε, στο τελος θα μεινει η Ελενα με τον Ματ. Τα αδερφακια θα πεθανουν στα τελευταια επεισοδια του τελευταιου κυκλου. Να μου το θυμηθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προσωπικά,δεν θα μου έκανε εντύπωση αν πέθαιναν όλοι μέχρι το τέλος.Το περιμένω κιόλας

    ΥΣ
    Ποιος ακριβώς πλακώνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Συμφωνω εν μερει μαζι σου...Αλλα πιστευω οτι ηξερε οτι ο μονος που ειχε τα κοτσια να την μαχαιρωνε ηταν ο Στεφαν (εγω προσωπικα το περιμενα)...Οσο για την Καθριν ανατροπη δεν θα ηταν να εβρησκε την γαληνη ο πιο κοντρα ρολος της σειρας επρεπε να την στηλουν σε εναν ασχημο κοσμο που φτιαξαν μονο γι αυτην δεν μπορουσαν να φτιαξουν εναν κοσμο που θα μπορουσε να βρει και την οικογενεια της το οτι ηταν αντιδραματικη δεν σημαινει οτι δεν της αξιζε λιγη ευτυχια και γαληνη στο τελος δηλαδη οσοι ειναι κακοι πηγαινουν στην κολαση αρα ο Ντειμον και ο Στεφαν που πρεπει να πανε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Την ανατροπή στο έργο, εγώ, την βλέπω στο ότι μέχρι τώρα ξέραμε πως όλα τα υπερφυσικά πλάσματα πεθαίνοντας πηγαίναν στην "άλλη μεριά" και τώρα με αυτό που έγινε στην Κατερίνα,.......μπουμ!!!............Ανατροπή.!
    Που πήγε η Κάθριν ο-ε-ο???
    Και γι αυτό που λες για γαλήνη με την οικογένειά της στην "άλλη μεριά", σκέφτομαι πως.....αφού δεν μπόρεσε για 500...και χρόνια να βρει ούτε γαλήνη, ούτε οικογένεια,..........θα τα βρεί αφού "αποδήμησε"???
    Αν γινόταν αυτό, δεν θα ήταν λίγο (εώς πάρα πολύ) "μελό" για Κάθριν Πίρς????
    Εγώ, επ' αυτής της βάσεως "εργάζομαι"!!(και κοντεύω να "κάψω φλάντζα" με όλα αυτά που βλέπω)


    P.S. Όσο για τα "Κατσαμπάκια", κάπου θα βρώ να τους "στείλω" και αυτούς, απλά δεν ήρθε ακόμα η σειρά τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καταρχην οικογενεια δεν ειχε εδω και 500 χρονια...οσο για το μελο που ειπες δεν ειπαμε να ανοιξουν οι πυλες του παραδεισου και να παρι στην αγκαλια της μανας της αυτο ειναι μελο για μενα....τωρα πως οριζεις την ανατροπη δεν μπορω να καταλαβω;;;εμενα παλι μου φανηκε σαν να μην ηξεραν τη θελουν να την
    κανουν απλα πεταξε μακρυα;;;αν μου το εξηγησουν λιγο καλητερα θα μου αρκει...
    Και κατι τελευταιο αποδιμησε ε και παντου μπορεις να βρεις αυτο που ψαχνεις....
    Οσο για τα κατσαμπακια που λες το πολυ μεχρι την αγκαλια της Ελενας να πανε και αυτο ειναι το πιο τραγικο απο ολα...

    ΥΓ: Μην μου καψεις φλατζα ακομα εχουμε να σχολιασουμε πολλα ασε τους σεναριογραφους να μας την καψουν.... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. "Οσο για τα κατσαμπακια που λες το πολυ μεχρι την αγκαλια της Ελενας να πανε και αυτο ειναι το πιο τραγικο απο ολα..."


    Ε...... αυτοι οι άντρες βρε παιδάκι μου.......ντιπ χαϊβάνια!!!!! Και οι συγκεκριμένοι........ τι να πώ? Το "Ντούο Κλαπάτσα"!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Χαχαχαχα καλ το χιουμορ σου δεν υπαρχει που τα βαρησκει και τα λες.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...