Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.16 "While You Were Sleeping"


Όποιος παρακολούθησε το 16o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...


Όταν ο Stefan προσπαθεί να εξηγήσει τα τελευταία γεγονότα στην πολύ άρρωστη Elena, το πρώτο της ένστικτο της λέει να καλέσει τον Damon. Την ίδια στιγμή ο Damon προσπαθεί να βρει τρόπο να κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην Elena. Όταν ψάχνει στα αρχεία του Δρ. Wes, η Caroline ανακαλύπτει ένα τρομακτικό μυστικό, και εκπλήσσεται όταν εμφανίζεται ο Enzo, υποστηρίζοντας ότι έχει τη λύση που όλοι ψάχνουν. Μετά από επιμονή του Enzo, η Caroline ζητάει από το Stefan να τη συναντήσει σε μια μυστική τοποθεσία όπου τους βρίσκουν μια ομάδα Περιπλανητών, μεταξύ αυτών και η Sloan που αποκαλυπτει νέες πληροφορίες για τη σημαντικότητα των σωσιών. Κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών στο ερημωμένο κάμπους του Whitmore, η Elena βρίσκει τον Luke, ένα φοιτητή που δείχνει να την ξέρει, ενώ αυτή δεν τον θυμάται καθόλου. Έχοντας μόλις χωρίσει με το φίλο του, ο Luke προτείνει αυτός κι Elena να περάσουν μαζί τις διακοπές πίνοντας αλκοόλ, αλλά αυτήν τον στέλνει σε μια αποστολή να βρει την Bonnie και τη νέα μάγισσα, τη Liv. Ο Damon λέει τελικά στην Elena την αλήθεια για τις τελευταίες του δραστηριότητες και κάνουν μια νέα συμφωνία σχετικά με τη σχέση μεταξύ τους.

55 σχόλια:

  1. Γεια σε όλους!!
    Το επεισόδιο μου φάνηκε μέτριο. Αυτή η "κακομοίρα" η Ελένα...........μάλλον όταν γεννήθηκε, κάποιος την μούντζωσε/έφτυσε/καταράστηκε..... ή οι "Μοίρες" την ξεχάσανε...., ή ο ουρανός έπεσε στο κεφάλι της....., ή απλά δεν το αντέχω άλλο το κακό το "ριζικό" της!!!-Καλύτερα να μην απαριθμήσω όλες τις συμφορές και τα βάσανα που την έχουνε βρεί, 5 σεζόν τώρα, σερί, όλοι τα γνωρίζετε!

    Τείνω να συμφωνήσω με κάποιους "βαμπιρο-συντρόφους", εδώ πέρα, που έχουνε πει κατά καιρούς πως η Νίνα....."δεν τα λέει" -"δεν το έχει"-. Κατά την γνώμη μου το σημερινό επεισόδιο, είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι δεν το έχει και πολύ το "ηθοποιηλίκι". Κακοπαιγμένοοοοοοο!!!!!

    Και αυτό το "σαχλοσαλιάρισμα" με τον Ντ. στο τηλέφωνο???....Μπλιάχ!!!
    Ευτυχώς οι ταξιδευτές και η δήθεν "άβγαλτη" μάγισσα, "μετρίασαν λίγο το ζύγι" και δεν πήγε "άπατο" το επεισόδιο!!!(Το είδα δηλαδή μέχρι το τέλος) - Άντε να δούμε παρακάτω!!!


    Σόρυ για το "κράξιμο", αλλά κάτι με έπιασε......"γυάλισε το μάτι μου"...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει,καλούλι ήταν το επεισοδιάκι,όχι τόσο καλό όσο το προηγούμενο βέβαια.Άρχισε να παίρνει τα πάνω του το tvd,πήγε καλά προχθές.
    Με την Έλενα μόνο έχω ένα θέμα.Μου θύμιζε περισσότερο την Κάθριν μπορώ να πω μερικές φορές(στα χειρότερα της εννοείται),παρά την Έλενα.Δεν ξέρω τι έχει συμβεί.Έτσι πρέπει να είναι ή τα έχει χάσει η ηθοποιός παίζοντας 2 ρόλους;Γιατί στο 5ο κύκλο,πολλές φορές ούτε η Κάθριν θύμιζε ακριβώς την Κάθριν,αλλά η Έλενα δεν θύμιζε απολύτως τίποτα από Έλενα.Και βρε κούκλα μου,μην μας κουράζεις.Πες ότι τον θες τον Ντέιμον ότι και να κάνει και σταμάτα να βρίσκεις ένα κάρο χαζές δικαιολογίες να τον δικαιολογείς,όταν ούτε καν ο ίδιος δεν τις βρίσκει για τον εαυτό του...!!!Δηλαδή στο επόμενο επεισόδιο θα τον χωρίσεις επειδή έτσι πρέπει,αφού κοιμήθηκες μαζί του;;;Τι ανοησίες Θεέ μου.
    Ο Ντέιμον πάλι, είναι klaroliner fan!!!Το έχει πει σε όλο τον κόσμο!Πολύ το ευχαριστήθηκε!Thanks Damon.
    Η μάγισσα Liv τελικά,κάθε άλλο παρά αθώα είναι και κρύβει πολλά.
    Η Καρολάιν θα τρέχει και δεν θα φτάνει με τον Ένζο να βρούνε τον σωσία του Στέφαν,ο οποίος φαίνεται καλός τύπος και βοηθάει τους ανθρώπους.Πρέπει να είναι γιατρός.Κρίμα μωρέ να πρέπει να τον σκοτώσουν τον καημένο κι αυτόν.Α ρε Στέφαν,τι τραβάς κι εσύ.Και Ένζο,εννοείται κάτω τα χέρια σου από την Καρολάιν!!!Μην την βλέπεις που θέλει να κάνει το σωστό,δεν θα διστάσει να σε σκοτώσει αν χρειαστεί.
    Εντάξει,φαίνεται να ξεκινάει δράση επιτέλους.Αναμένουμε ταξιδευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το επεισοδιο ητανε γαματο.. δεν ειναι παιδιαρισμα αυτο που γινεται με τν ντειμον και την ελενα απλα η τζουλι δειχνει το τελειως διαφορετικο της σχεσης ντελενα απο στελενα.. στ ντελενα υπαρχει ενταση! στην αρχη ηθελα την ελενα με τον στεφαν αλλα πλεον δν ξερω αν μπορει να επιστρεψει και για ποιο λογο..αυτο με τον ντειμον εχει αγωνια ! η καθριν λογικα δεν πηγε στην κολαση κατι αλλο θα παιχτει με τους σωσιες.. αντε να δουμεεεε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάλό το επεισόδιο, αλλά όχι αυτό που περίμενα. Πραγματικά αναμένω να ξετιλυχτεί η ιστορία με τους ταξιδευτες γιατί το τρίο και το Ντειμον Ελένα (και καλά) hot sex με έχει κουράσει...βαρετό και copy paste!
    Πραγματικά θα συμφωνήσω απόλυτα με την vampire fun που λέει ότι η Νίνα το έχει χάσει λίγο και η Ελένα δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά Ελένα και δεν εννοώ μόνο σαν χαρακτήρα αλλά και σαν εκφράσεις και σαν ερωτισμό. Ακόμα και στην σκηνη με τον Στέφαν στο ξενοχοχείο, όπου είχε παραισθήσεις, ένω΄ο Στέφναν ήταν πιο τρυφερός γιατί υποτίθεται φιλούσε την Ελένα μετά απο τόσο καιρό εκείνη αμέσως να τον βουτήξει και να πετάξει τα πράγματα απο το τραπέζι...σιγά μωρή λυσασμένη!!!
    Τέλος πάντων αναμένουμε το επόμενο επεισόδιο καθώς και τον Μάρκους που ελπίζω ότι θα φέρει λίγη δράση και σκηνές αγωνίας που τόσο καιρό έχουμε να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες τα "χρυσόστομε"!!!
    Vampire-fun!, είσαι δικός μου άνθρωπος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρά τα είπες!!! εξάλου αυτή είναι η αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το επεισόδιο ήταν αρκετά καλό, αυτό που μου άρεσε ήταν η όλη φάση με τούς ταξιδευτές, και την ''περιβόητη'' μαγισούλα. Καί στό τέλος έμεινα ''κάγκελο'' με το περιβόητο ντελενα...eleosss με αυτούς πιά... έχουν χάσει την μπάλα. Άσε η ελένα τάχα μου νόμιζε ότι σκότωσε τον Άαρων και κόντευε να τρελαθεί και μόλις της είπε ο ντειμον ότι τον σκότωσε αυτός, αυτή έκανε sex μαζί τού και πάλι eleosss...ΠΟΤΕ δέν θα καταλάβω την σχέση της ελενα και του ντειμον...αφού και οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν τί τους γίνεται όπως το είπαν κιόλας. Κρίμα για τον αγαπημένο μου STEFAN που για μία άλλη φορά θυσιάστηκε για τον αδερφό του και την ελένα να γίνουν καλά από τον ιό. Άσε πού ο Stefan άν μάθει ότι ο Σωσίας του είναι γιατρός από ότι κατάλαβα σώζει ζωές, δεν πρόκειται να αφήσει να του κάνουν κακό...Προβλέπω άλλα βάσανα για τον Stefan, εύχομαι να βρεί την ευτυχία του , αλλά δεν το βλέπω....( Άν είναι να τον βασανίζουν καί χωρίς αγάπη, καλύτερα να φύγει από το tvd και να αλλάξουν τίτλο σε ''delena sex'' και όχι TVD.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχαχα κλαιωωωωωωωωωωωω.... ειλικρινά και εγώ αυτό λέω... η σειρά δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα. ασχετο με το αν ειναι φαντασιας καποια πράγματα πρέπει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ΚΑΝΕΝΑΣ πραγματικός άνθρωπος δεν θα ζούσε πέντε χρόνια με αυτά που έχει τραβήξει η Ελενα... δλδ και λάδι να την έβγαζε απο τον ντέιμον, την καθριν, τον Κλαους, τον Σαιλας σωσιες ταξιδευτες και... και... και... και... εεεε θα αυτοκτονούσα ρε παιδιά ζωή είναι αυτή;;;;; αχαχαχαχαχαχα τα πες τελεια ιωαννα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ πως να αξιολογήσω αυτό το επισοδειο μάλλον μετριο γιατι το χαλια δεν μου κάθετε καθολου καλα....Το οτι με αναγκασαν να βλεπω την Ελενα σε ολο το επισοδειο να σαλιαριζει με τον Ντεινον αηδια ελεος, ενταξει κουκλα ειπαμε εισαι μικρη και χαζοβιολα αλλα ελεοσ πια και εμεις ερωτευτηκαμε.... αχ αγαπημενε Στεφαν για αλλη μια φορα θυσιαστηκες για τους αλλους και παλι εσυ τους έσωσες βραβειο ανδρείας πρεπει να σου δωσουν αντι να τους παρατήσει καθετε και τους βοηθαει συνεχεια τι μαζοχισμος και αυτος...οι καινουρια μαγισουλα σαν πολυ εξυπνη να μας βγηκε και μαλλον κρυβει παρα πολλα για να ηθελαν κατι απο την Καθριν απο οτι καταλαβα λετε να εχει σχεση με τους ταξιδευτες???Σαν να γυαλισε το ματι του Ενζο με την Καρολαιν( κατω τα χερια του ομως την εχουμε ταγμενη σε αλλον κακο χαχαχα)ο Κλαους για αλλη μια φορα εχει την τιμητική του εχει ποσα επισοδεια που εχει φυγει και παλι γι αυτον μιλανε το αγορι μου ολοι μαζι του ασχολουνται....μ'αρεσε πολυ που ειδα την Καρολαιν σε δραση και εχει να τραβηξει μαλλον πολλα μεχρι να βρει τον σωσια του Στεφαν που ολο παραδόξως ειναι και αυτος καλος "ανθρωπος" μαλλον το εχουν οι συγκεκριμενη σωσιες η μονη μου απορια ειναι πως πειρε η Καρολαιν την αποφαση να τον σκοτωσει....
    Και αυτο το delenaμου θυμυζει κατι σαλεμενες σχεσης που μονο στο παθιασμενο σεξ τα βρησκουν το μονο που καταλαβα ειναι οτι συτοι οι δυο με ενα παραξενο τροπο αληλοσυμπληρωνονται ισως γι αυτο δεν μπορει να ζησει ο ενας μακρυα απο τον αλλον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν αυτοκτονει ομως να ησυχασουμε.....εμ γιατι να το κανει ολοι απο πισω της τρεχουν και τους μεταφερει την γρουσουζια της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε παιδιά..... έχω μια απορία....... Με το "αντίδοτο" γιατρεύτηκε και το Λενιώ???? Δεν το πιασα καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διάβασα μερικούς να λένε ότι η Έλενα πεθαίνει στο τέλος του κύκλου,αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω,εφόσον είναι η πρωταγωνίστρια.Εκτός αν την επανεφέρουν με άλλο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχω την αίσθηση ότι κάποιος απο τους 3 θα πεθάνει. Μάλλον προς τον Ντείμον κλείνω περισσότερο. Θα παέι αν βρεί την Κάθριν στην σκοτηνή πλευρά και όταν τον σώσουν θα φέρουν και αυτή πίσω....θα την λυπηθεί ο Στέφαν και θα την σώσει άλλη μια φορά.....
    Έγραψα σενάριο....χαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το μόνο καλό που θα μπορούσε να συμβεί,είναι να πεθάνουν την Έλενα και να την επαναφέρουν ως άνθρωπο στον 6ο κύκλο.Είναι φρικτή ως βαμπίρ και φαίνεται η πιο άχρηστη όλων.Όλοι οι υπόλοιποι,σε κάτι χρησιμεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μακάρι να γίνει έτσι όπως λες!!! Μήπως και ησυχάσουμε με όλα τα τρελά πού συμβαίνουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μωρέ και ανθρωπος να γίνει δεν μαζέυεται η ξεφτίλα της...πραγματικά δεν ξέρω πως μπορούν να το σώσουν πλέον όλο αυτό το ρεζιλίκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χα,χα,χα!!!!
    Δεν έχω πολλές ελπίδες για την Τζούλι,αλλά βασίζομαι στο γεγονός ότι ο Kevin,είχε γράψει από τον 2ο κύκλο,το τέλος της ιστορίας της Έλενας.Όλα βέβαια θα εξαρτηθουν από το πόσο κοντά είναι το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μήπως Όλα αυτά πού γίνονται είναι τελικά στο μυαλό της Ελένας.... Δηλαδή τα ''ονειρεύεται''??? Αυτό το επιμένω πάντα, ειδικά από τότε πού έγινε vampire.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ......
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ DELENA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προσωπικά,καρφί δεν μου καίγεται,ούτε για το Delena ούτε για το Stelena.Η Τζούλι δεν το θέλει βέβαια το Delena.Το μόνο που θα με ενδιέφερε είναι να βλέπετε λίγο η Έλενα,γιατί αυτή την στιγμή είναι πρωταγωνίστρια και δεν ενδιαφέρει κανέναν.Φυσικά θα περάσει πολλά ο Στέφαν.Το ημερολόγιο του μας διηγείται εξάλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το έχεις ξαναπεί οτι η Τζούλι δεν θέλει το Ντελένα, απο που το έχεις βγάλει το συμπέρασμα, έχει πεί ποτέ κάτι τέτοιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί μου φαίνεται ότι αυτή που παέι να φιλήσει ο Στέφαν είναι η Καρολαιν;
    Ας δει κάποιος πιό παρατηριτικός απο εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πραγματικά με όλα αυτά που έχουν γίνει παραπάνω απο τους μισούς έχουν ξεχάσει ότι ο βασικός χαρακτήρας που διηγείται την ιστορία του είναι ο Στέφαν!
    LOVE STEFAN!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να το έχουν τραβήξει τόσο πολύ; Μ@λακία το βρίσκω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το εχει πει και το εχει δείξει.Μην κοιτάς τις σκηνές,που και αυτές μάπα της έβγαλε επειδη δεν της αρεςει.Ολο αυτό το σεξ,δεν συγκρίνετε ούτε για δείγμα με την σκηνή στον τρίτο κύκλο,που κοιμόταν η Έλενα και την κοιτούσε ο Ντειμον οςο κοιμόταν.Για την ακρίβεια εχει πει στο κοινό ότι τον θεωρεί Μα..κα!Μα τι χαζή γυναίκα!!!!Λεγονται αυτά τα πράγματα στους φανς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. https://www.youtube.com/watch?v=KFX22fTeofA

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ PALEYFEST Η CAROLINE ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η 5Η ΣΕΖΟΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ.....ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν θα καταλαβω ποτε γιατι η Καθριν ηθελε της Ζωη της Ελενα εφοσον ειναι χαλια.. Αν και βοηθησε στο να γνει χαλια.. Υπεροχη σκηνη DElena και sexara πανω απο ολα .. μονο για τα λογια της Ελενας στο Ντειμον κ τ συνεχεια αξιζε σαν επεισοδιο..οπως πολυ ωραια σκηνη Steroline χιουμοριστας Στεφαν... κατα τ αλλα η σειρα παραμενει σε χαμηλους βαθμους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Xριστε μου τι κλαψα ειναι αυτη τοοοοσα σχολια κι ολα λενε πως δεν αντεχουν αλλο Ντελενα και οτι ο Στεφαν ειναι κακομοιρης! Βρε,μερικοι απο σας δεν ηταν που 8ελατε Ντελενα τρελα?? Κι αν τα φτιαχναν κατευ8ειαν δεν ειχε καμια αξια η Ντελενα σας.Η Ροουζ το ειχε πει ο Ντειμον για την Ελενα 8α ηταν η καλυτερη ή η χειροτερη επιλογη! Ειναι ακριβως αυτο που ειπε ο Ντειμον,ειναι μια αρρωστημενη σχεση που κανεις δεν μπορει να ξεφυγει...Οσο για το "παιξιμο" της Νινας και τα σχολια του τυπου: δεν το εχει,ηταν χαλια κτλ,εεεε τι να σας πω παιδια προφανως και ηταν καταπληκτικο.Την τρελη δεν επρεπε να παιξει? Εγω ενιω8α οτι εβλεπα μια τρελη εκεινη τη στιγμη.Πραγματικα,δε συμφωνω νομιζω με κανενα απ΄τα σχολια,με στεναχωρει που δε βρηκα κανενα που να συμπιπτει με τη γνωμη μου γιατι συνη8ως συμβαινει αλλα τεσπα θα πω και τη δικη μου! ΟΧΙ ΣΤΕΡΟΛΑΙΝ! Μακαρι,μακαρι,μακαρι να μεινουν φιλοι και να μην παιχτει κατι ερωτικο.Λατρευω αυτη τη φιλια που εχουν και μακαρι(ειπα ΜΑΚΑΡΙ) να μη χαλασει! Εχει δημιουργη8εια αργα και αγνα ας μη το χαλασουν με το ερωτικο στοιχειο!Μ'αρεσε πολυ το επεισοδιο,το βρηκα αρκετα καλο.ΥΠΟΥΛΗ ΛΙΒ??Τι κρυβεις? Gay Luke,εσυ τι 8ελεις? Μηπως συνεργαζονται με τους ταξιδευτες?Επιτελους 8α ασχολη8ουμε μαζι τους!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Εχουν πολυ ενδιαφερον πιστευω,αντε να δουμε και τον Μαρκος!
    ΥΓ: Θελουν να αρχισουν να χαλανε τον καλο εαυτο της Καρολαιν? Γιατι να μη σκοτωσει ο Ενζο τον dopplegagner?? Η Caroline ειναι γλυκια κι α8ωα.Αφηστε την ησυχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συμφωνώ.Ούτε κατά διάνοια δεν θέλω Steroline και νομίζω κιόλας ότι δεν θα συμβεί,παρά το ότι προσπαθούν να μας μπερδεύουν,γιατί η Καρολάιν θα είναι single στον 5ο κύκλο.
    Εμένα δεν με χαλάει καθόλου να σκοτώσει η Καρολάιν τον σωσία,αν και πιστεύω ότι ίσως το κάνει ο Ένζο.Η Καρολάιν γίνεται όλο και πιο σκοτεινή.Της αρέσει να είναι βαμπίρ,της αρέσει να δέρνει,το ευχαριστήθηκε με την Κάθριν όταν βασάνισαν τον Ουέστ και για αυτό ήταν και από τους λίγους που στεναχωρήθηκαν που πέθανε η Κάθριν.Θέλει πολύ να εξερευνήσει την σκοτεινή πλευρά του εαυτού της και όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι πια άνθρωπος για να παριστάνει την φοιτήτρια στο Κολέγιο ......θα είναι πανέτοιμη για τον Κλάους.
    Think about it......άσχετα τι λέει η Julie.
    Υπάρχει λόγος που γίνεται πιο σκοτεινή.Εκτός αν σκοπεύει να μας την σκοτώσει και αυτήν,που ακόμα δεν το βλέπω πιθανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αχαχαχαχα...πολύ ολοκληρωμένη σχέση χαχαχαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πάντος εμένα δεν μου φαίνεται η Τζουλι να μην θέλει το ντελενα...Εκτός αν εννοείς αυτό που συμβαίνει με την ''παράξενη'' σχέση ντελενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προσωπικά δεν το ξέχασα Ποτέ... για αυτό αγαπάω τόν χαρακτήρα του,τα Βάσανά του δεν έχουν τελειομώ..I LOVE YOU STEFAN!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ PALEYFEST ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
    Ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ε οχι να μας σκοτωσει και την Καρολαιν η μονη γυναικα που μ αρεσει πλεον στην σειρα αχ vampire fun και εσυ σαν και μενα βαθια μεσα σου παντα ελπιζεις σε ενα happy end gia Klaroline i hope....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ναι βρε εκαψε ο Στεφαν τον εγκεφαλο του να γινει καλα το ζευγαρακι της Αγιαε Παρασκευης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αχ που το διαβασες αυτο εηω ποτε δεν βρησκω κατι τοσο ενδιαφερον.....και να την σκοτωσουν σιγουρα θα την επαναφερουν με τον οποιοδηποτε τροπο αυτοι θα τους θαψει ολους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ποδο σαικο μπορει να ειναι και να μας παιδευει δυο σεζον νομιζω τοτε ολοι οι φαν του κοσμου θα την λιθοβολησουν εγω βασικα θα την σκοτωσω...αλλα απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προσεχε γιατι και η Πλεκ ετσι ξεκινησε και μετα ειδες πως καταντησε....χαχαχα μην με παρεξηγεις πλακα κανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Και τι θα αλαξει ;;;θα ξαναβρει τον παλιο της χαρακτηρα η την παλια της προσωπηκοτητα εγω πιστευω θα γινει χειροτερη αν ξαναγινει ανθρωπος και το χειροτερο ειναι να θυμηθει οτι αγαπαει τον Στεφαν και εκει θα φρικαρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Να σου πω τι καταλαβα τλκ απο το χθεσινο επισοδειο οτι οντως η σχεση τους ειναι ολοκληρωμενη...απλως ειναι σαλεμενη και δεν εχει ρομαντισμο οπως οταν ηταν με τον Στεφαν η ακομα και στην αρχη οταν την φλερταρε ο Ντειμον ηταν γλυκο!!
    Η σχεση τους ειναι ωμη μην σου πω ψυχρη βασισμενη σε ενα μεγαλο ανεξελεκτο παθος και ας το παραδεχτουμε ο ερωτας και το παθος ειναι ισχυροτερα συναισθηματα απο την αγαπη απλα δεν διαρκουν πολυ γιατι δεν εχουν ουσια...Η Ελενα δεν αγαπαει τον Ντειμον οπως αγαπουσε τον Στεφαν βαθια καρμικα,ειναι αρρωωστη μαζι του,ο Ντειμον αντιστοιχα αγαπαει την Ελενα τοσο πολυ που θα εκανε τα παντα γι αυτην ακομα και να αλαξει τον κορμο σκεψης του για χαρη της ειναι η αρχη και το τελος του κι αυτο γιατι παντα ειναι ανασφαλης,,και η Ελενα ειναι παντα εκει να τον συνχωρει και να γιατρευει τις πληγες του...και ο Ντειμον μαθαινει στην Ελενα ολες τις πλευρες της ζωη και τα καλα και τα κακα....απλα πιστευω οτι μας χαλασε το Delena γιατι διαφοροποιηθηκαν οι χαρακτηρες και αντι να εξελιχτουν προς το καλητερο εγιναν χειροτεροι....και εγω που ειμουν πιο πολυ Delena περιμενα πιο πολλα απο αυτην την σχεση αλλα δεν τα ειδα ποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πλακα κανεις αληθεια πολυ αρρωστημενο θα μου φανει αυτο δεν θα ειναι ανατροπη αυτο θα ειναι τρελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. sophie,το μόνο στο οποίο ελπίζω,είναι ότι είναι αγαπημένο ζευγάρι της Caroline Dries,με μεγάλο κοινό.Εγώ δεν βλέπω να την προετοιμάζει για να την ξαναστείλει πίσω στον Τάιλερ.Έφυγε ο Κλάους,μας είπαν τέρμα και ακούμε το όνομα του 100 φορές έκτοτε.Απλά σύμφωνα με εντολές της πανηλίθιας Τζούλι,έπρεπε να σταματήσει για να προχωρήσει η ιστορία στους Originals.Και αν μπορούσε,θα το τελείωνε και εντελώς γιατί πίστεψε ότι είχε ανεξάρτητο κοινό,ικανό για να το υποστηρίξει.Αμ δεν προχωράει όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εγώ πάλι νομίζω ότι ο Μάρκους,θέλει να σκοτώσει όλους τους σωσίες.Και την Κάθριν ήθελαν να την σκοτώσουν οι Ταξιδευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παιδιά μου φαίνεται ότι έχετε χάσει την μπάλα λίγο......ο βασικός χαρακτήρας της σειράς δεν είναι ο Damon ούτε ο Stephan που διάβασα αλλά η Ελένα...έχετε ξεχάσει την season 1h προφανώς!!!!!!Όλα και όλοι περιστρέφονται γύρω από την Έλενα αφού είναι η βασική πρωταγωνίστρια και φυσικά δεν μπορούν να την σκοτώσουν για αυτον ακριβώς τον λόγο...εκτός βέβαια από τον last επεισόδιο όπου όλα παίζονται και όλα γίνονται!!!!! Φυσικά και θα υπάρχει θέμα Delena kai Stelena αφου αυτο τραβάει και διχάζει παράλληλα το κοινό..αυτο γίνεται από την 1h season.... γιατι σας πειράζει τώρα??από την αρχή της ιστορίας υπήρχε το τρίγωνο και θα συνεχίσει να υπάρχει..κοιτάξτε να το συνηθίζετε!!!!!!!!!Επιπλέον η σχέση Stephan-Karoline ειναι λίγο δύσκολο να συμβεί (και αν συμβεί θα είναι για λίγο διάστημα) γιατι η Julie δεν έιναι τόσο χαζή για να χάσει και να απογοητεύσει τους Stelena fans!!!!! Η Nina Dobrev εχει αποδείξει οτι είναι πολυ καλή ηθοποιός.....καλύτερη και από πολλές άλλες που παίζουν και σε πιο επιτυχημενα sirial στην Αμερική....δεν μπρώ να καταλάβω τι σας πείραξε στο 16 επεισόδιο που ήταν φοβερή και που έπαιξε τον ρόλο της τρελής-Elenas-Kahtrin που καλα....ας μην είμαστε κομπλεξικοί και να μην λέμε εξυπνάδες μόνο και μόνο για να τις πούμε αλλα να εχουν και μια υπόσταση!!!!!!Συμφωνώ ότι η 5η season δεν είναι τόσο επιτυχημένη όσο η προηγούμενες αλλα ας ελπίσουμε ότι θα καλυτερεύσει!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αχ τι να πω για μενα ειναι το ιδανικο ζευγαρι ειλικρινα με γεμιζουν με τοσα συναισθηματα καθε φορα που τους βλεπω μαζι που απορω γιατι η ηλιθια η Πλεκ δεν το βλεπει...και γω δεν βλεπω να γυρναει στον Ταιλερ και ευτυχως γιατι θα ηταν αδικο και για τους δυο τους εκανε να σκοτωθουν μεταξη και δεν ηταν και ασχημο ζευγαρι...Να προχωρησει η ιστορια στους οριτζιναλς;;;;ποια ιστορια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Όχι,δεν ήταν άσχημο ζευγάρι με τον Τάιλερ,αλλά πως να το κάνουμε,μετά τον Κλάους δεν υπάρχει επιστροφή.Είναι το Alpha Male.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πολύ ωραία τα είπες, επίσης όπως έχω πει στο παρελθόν ο ντειμον με την ελενα θα ήταν καλύτερα να είχαν αθώα ερωτικά παιχνίδια, όπως 1,2,3η σεζόν και όχι αυτή η κομπλεξική σχέση που κατέληξαν να έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δέν διαφωνώ μαζί σου...αλλά την μπάλα την έχασε η Τζούλι...προσωπικά μου αρέσει η Νίνα σαν ηθοποιός, αλλά ο χαρακτήρας της ελενα που υποδύεται ειδικά 4,5η σεζόν δέν θυμίζει ούτε μοιάζει να είναι η πρωταγωνίστρια τής σειράς. Ο πρωταγωνιστής πρέπει να είναι ήρωας γενναίος και Αγαπητός στό κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σωστά.Καλή ηθοποιός είναι,δεν είναι κακή,αλλά εμένα προσωπικά δεν μου γέμισε ποτέ το μάτι για πρωταγωνίστρια(είναι η άποψη μου,δεν την βρίσκω μοιραία γυναίκα).
    Όταν ήταν άνθρωπος,πήγε να την θυσιάσει ο Κλάους,μαζί με την θεία της και παρά το γεγονός ότι ήταν φοβισμένη,έδειχνε ψύχραιμη,δεν έδειχνε σαν υστερική όπως δείχνει τώρα που είναι βαμπίρ υποτίθεται και έπρεπε να έχει μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό της.Ο πρωταγωνιστής πρέπει να σε κάνει να συμπάσχεις μαζί του και να λυπάσαι για αυτά που του συμβαίνουν ή να χαίρεσαι αντίστοιχα.
    Δυστυχώς,αυτό δεν συμβαίνει με την Έλενα πια,για πολλούς φανς.Μέχρι και οι εκφράσεις της έχουν αλλάξει,όπως και το βλέμμα της.Ακροβατεί ανάμεσα σε Κάθριν και κακέκτυπο της Έλενας.Εκτός να θέλουν να μας πούνε οι σεναριογράφοι ότι η Έλενα μεταμορφώνεται συνεχώς.Τότε γιατί δεν συμβαίνει αυτό και στους άλλους χαρακτήρες,που αλλάζουν αλλά δεν έφτασαν στο σημείο να μην τους αναγνωρίζουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Συμφωνώ μαζί σου ότι η Τζουλί έχει χάσει τελείως την μπάλα και έχει κάνει πολλους fans να σταματήσουν να βλέπουν την σειρά...τα έχει μπερδέψει πολύ τα πράγματα στην 5season σε σημείο που κουράζει!!!!!!!!!Η Έλενα δεν μοιάζει καθόλου με την Έλενα των 3 πρώτων seasons ναι... αλλα συνεχίζει να είναι η πρωταγωνίστρια και κατα κάποιο τρόπο είναι ήρωας αν ααναλογιστείς πόσα έχει περάσει...πόσους έχει χάσει..πως έγινε βρυκόλακας (ενώ δεν το ήθελε)..έχασε τον αδερφό της (άλλο που τον βρήκε έπειτα)...πόσες φόρες πήγε να πεθάνει...πόσα της έχει κάνει η Kathrine...και η λίστα είναι μεγάλη!!!!!!!!Προσωπικά έμενα δεν με εκνευρίζει τόσο ο ρόλος της Έλενας...και ο χαρακτήρας του Damon έχει αλλάξει....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καί πάλι δέν διαφωνώ μαζί σου!!! Αλλά βάσανα και αγαπημένα πρόσωπα έχει χάσει και η Μπόνι, μέχρι και την ζωή της έχασε, καί στέκι πάλι εκεί όρθια να Βοηθά τους φίλους της. Αυτός είναι ήρωας. Η Ελένα έχει χάσει αγαπημένα πρόσωπα και έχει περάσει βασανα και αντί να γινει πιό γενναία...κοντεύει να μάς τρελάνει με τα καπρίτσια της.... χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...