Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Η περίληψη του 5.17 ''Rescue Me'' Επεισοδίου (ΠΡΟΒΟΛΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014)


Μετάφραση από The Vampire Diaries - Greek Fan Page ஜ (δεν είμαι σε θέση να κάνω εγώ μετάφραση χαχαχα)
O MARKOS ΚΑΤΑΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ MYSTIC FALLS - Προκειμενου να μην παθει κακο ο Stefan απο την Sloan και τους Ταξιδιωτες, η Caroline και ο Enzo συμφωνουν να κανουν ενα ταξιδι στην Atlanta για να βρουν εναν καινουριο σωσια που ανακαλυψαν. Η Caroline εκπλησσεται οταν ο Enzo της "ανοιγεται" για το παρελθον του. Ο Damon και η Elena περνουν ενα αμηχανο απογευμα στο συνεδριο για γονεις-δασκαλους του Jeremy, οπου και ακουν ασχημα νεα για την συμπεριφoρα του στο σχολειο. Στην συνεχεια ο Damon λεει διστακτικα στην Elena αναπαντεχα νεα για την προσωπικη ζωη του Jeremy. Η Βonnie εχει μια συνταρακτικη συναντηση με τον Luke, και μαθαινει περισσοτερα για την ιστορια της οικογενειας του. Η Liv ενημερωνει τον Jeremy για τις φημες που θελουν του Ταξιδιωτες να ετοιμαζουν την νεα τους κινηση και του δειχνει την μεγαλη της δυναμη. Ο Jeremy θα κανει μια αναπαντεχη συμφωνια με την Liv και παιρνει μια αποφαση που θα ειναι καταστροφικη για την Elena. Ο Stefan και η Caroline θα μοιραστουν μια ιδιαιτερη στιγμη φιλιας. Τελος, μια αναπαντεχη τροπη των γεγονοτων στο στρατοπεδο των Ταξιδιωτων θα οδηγησει στην εμφανιση του μυστηριωδους αρχηγου τους, Μarkos.

- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟ TVD ΘΑ ΚΑΝΕΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟ 18ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο PAUL WESLEY!


5 σχόλια:

  1. οπα οπα!τι εννοει οταν λεει ιδιατερη στιγμη μεταξυ σεφαν και καρολαιν?!δν μου αρεσουν αυτα!η καρολαιν με τον κλαους!τερμαααα.. παντως πολυ βαρετο ακουγεται!:-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδιαίτερη στιγμή φιλίας λέει........μην ταράζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα!οκαα ελπιζω μονο φιλικο να ειναιιι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3 bdomades??????? re pane kala????ti exoun pathei fetos????

    kati allo??o Jeremy paei akoma sxoleio???kai ti soi nea einai ayta pou tha pei o Damon ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To teleutaio dialeimma einai, meta ta upoloipa 5 epeisodia tha paixtoun sunexomena,opote mhn agxwneste upomonh.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...